|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
i ja Ciebie tez♥ ! ![]() 13 małych błękitnych kopert. przyrzekam kochać Cię całą wieczność.każdego dnia wieczności z osobna. popatrz na mnie ukradkiem.a zobaczysz ile radości mam gdy na ciebie patrzę. moje prywatne niebo.z nimi. <3
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Uwierz w Anioły, nawet jeśli ich skrzydła są czarne Uwierz w Diabła, choćby na jego rogach spoczywała płonąca aureola.
|
#3093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To wątek otwarty, nigdzie nie było napisane 'zakaz wstępu nowym', w takim razie nikogo nie powinno dziwić, że co jakiś czas pojawiają się nowe dziewczyny. Widocznie wizażanki, które kiedyś się tu udzielały, a obecnie ich nie ma, znalazły ciekawsze zajęcie. Mówi się trudno. Lamentowanie nad tym jakie to forum było kiedyś, a jakie jest teraz nic nie zmieni. Nie odpowiada Ci to? Nikt nie trzyma Cię tu na siłę. Pewnie nie zauważyłaś, że właśnie tą wypowiedzią dopasowałaś się do atmosfery obecnych wątków... do robienia sobie wyrzutów, do płakania nad tym jakie to poprzednie wątki były wspaniałe... Sama robisz dokładnie to, co tak bardzo Ci przeszkadza. tak bardzo się myliłam, chcąc udowodnić światu że MY to dla mnie przeszłość.. cofnijmy czas, ot tak!
|
|
#3094 |
|
Zadomowienie
|
On nigdy nie wiedział, czego szuka. Zresztą chyba nikt do końca tego nie wie. Ja z pewnością nie miałem pojęcia, że szukam właśnie Ciebie! Czasami zastanawiam się, czy kiedykolwiek czujesz się zmęczona moimi wyznaniami? Czy uważasz, że jestem nudny, ponieważ wciąż powtarzam, jak bardzo Cię kocham? Jeśli tak, to przestanę. Nie, to nieprawda, nigdy nie mógłbym przestać! Bez najmniejszych wątpliwości, opowiadanie o nim nie było dla niej rzeczą łatwą. To zaś oznaczało, że prawdopodobnie złamał jej serce. z książki ' Pamiętny rok'
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powyższe zabieram! *DorotaComa no wreszcie coś dodałaś :P <3 Lall skarbie <3 - Pamiętacie, kiedy byliście małymi dziećmi i wierzyliście w bajki, marzyliście o tym, jakie będzie wasze życie? Biała sukienka, książę z bajki, który zaniesie was do zamku na wzgórzu. Leżeliście w nocy w łóżku, zamykaliście oczy i całkowicie, niezaprzeczalnie w to wierzyliście. Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki - byli na wyciągnięcie ręki. Ostatecznie dorastacie. Pewnego dnia otwieracie oczy, a bajki znikają. Większość ludzi zamienia je na rzeczy i ludzi, którym mogą ufać, ale rzecz w tym, że trudno całkowicie zrezygnować z bajek, bo prawie każdy nadal chowa w sobie iskierkę nadziei, że któregoś dnia otworzy oczy i to wszystko stanie się prawdą. [...] Pod koniec dnia, wiara to zabawna rzecz. Pojawia się, kiedy tak naprawdę tego nie oczekujesz. To tak, jakbyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń. Zamek, cóż, może nie być zamkiem. I nie jest ważne "długo i szczęśliwie", ale "szczęśliwie" teraz. Raz na jakiś czas, człowiek cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć ci dech w piersiach. Nigdy podporządkowana, zawszę będę się buntować. I zrozum to wreszcie. Że świat nie kończy się na firmamencie, nie krąży tylko po najwyższych piętrach. I mam Cię na oku, odurzasz mnie jak opium. |
|
|
|
|
#3096 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jej... dzięki ;* Cytat:
Cytat:
* * * usiadła przy herbacie i pozwoliła by małe krople nadały słony smak napojowi. usiąść i nie płakać. o tym marzę. sorrrki mało i beznadziejnie, alee jakoś tak musiałam coś napisać, bo bym wybuchła. czuję potrzebe pisania, jutro bd lepieej..
|
|
|
#3097 | |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki - no dzięki.
Cytat:
_____________________ i'm trying to help you out so can you stop being a twat?just look me in the eyes take off that stupid thick hat. /staram się ci pomóc, więc czy mógłbyś przestać być dupkiem? spójrz mi w oczy zdejmij tę idiotyczną czapkę./ so please can you stop pulling my hair? o___O /więc proszę, czy mógłbyś przestać szarpać moje włosy?/
|
|
|
#3098 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa - ajj moja kochana. ;* : )))
_____ przywołuję Cię do porządku.! kochaj mnie.! stawiam czoła porankowi. płacząc na wietrze. męka ma woła . mam ochotę się zakochać. przyszłeś i oddałeś się nie biorąc nic w zamian. całowałeś, a ja przestałam się trząść.
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
Taka mała bezczelna Ja...
Mówisz kocham.!To czemu jesteś z inna.?! Nie kiedy słowa znaczą więcej niż czyny... Wielka blizna na sercu pozostanie......Już na zawszę Człowiek uczy się na błędach..Czy nawet życie musi być nie kończąca się szkołą.? Tak bardzo chciałam byś się jeszcze raz obrócił...i popatrzył na mnie... Kocham cię.!Czy to nie jest wystarczające wytłumaczenie tego że jestem taka o Ciebie zazdrosna.?! Ohhh dostaję przez was wszystkie kompleksy ![]() ![]() ![]()
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
nocą czuję Twój brak.
nie bój się spojrzeć mi w oczy.. przestań mnie kur wa w końcu zwodzić. żyj sobie tymi kłamstwami , a mnie zostaw w spokoju! nie każ mi już więcej płakać , przez Ciebie. nie ma prawdy , są tylko już Twoje kłamstwa. dzisiaj odchodzisz - jeszcze wrócisz w moich snach.
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
usiadła przy herbacie i pozwoliła by małe krople nadały słony smak napojowi.
usiąść i nie płakać. o tym marzę. sorrrki mało i beznadziejnie, alee jakoś tak musiałam coś napisać, bo bym wybuchła. czuję potrzebe pisania, jutro bd lepieej..[/QUOTE] Cudne są te opisy!! ...Jak niewiele miałem... Przejęty światłem, pojmany przez świat... przez miłość! przez litość! przez eter mej bez mocy! Mój byt jak mróz, ziąb, szlifowana kra, w nim... śnieg... był mi chlebem, luna była słońcem....
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
a dziś ? nie moje ;p więc przepraszam jeśli się coś powtórzy
![]() kołyska marzeń. podnieś ręce i pokaż że jesteś silny. i to nie prawda że nie jesteś w stanie Dużo za dużo akcji, które wszystko burzą, które źle wróżą tak jak cisza przed burzą... Kocham tego człowieka,który siedzi przede mną,bo nie jest moją własnością,ani ja nie należę do niego. ' To się nigdy nie zdarzy, w ogóle nie ma takiej opcji, że przestanę kiedyś marzyć, nawet będąc dorosłym. ' Przez łzy kiepsko się widzi Miłość jest jak tama. Jeśli pozwolisz, aby przez szczelinę sączyła się strużka wody, to w końcu rozsadza ona mury i nadchodzi taka chwila, w której nie zdołasz opanować żywiołu. A kiedy mury runą, miłość zawładnie wszystkim. I nie ma wtedy sensu zastanawiać się, co jest możliwe, a co nie, i czy zdołamy zatrzymać przy sobie ukochaną osobę. Kochać – to utracić panowanie nad sobą. Mogą gadać, że zachowujesz się jak suka, niech sobie gadają; tylko nie pozwól sobie nigdy na podobne zachowanie. Uważaj, co kochasz. I kogo. Każda osoba i każda rzecz, o które się troszczysz, to ciężar,i zgodziłeś się go dźwigać. Nie możesz go z siebie zrzucić, skoro się tego podjąłeś. i .. jakoś tak Was dziewuszki za dużo żeby wymieniać. wiecie? ale może te 5 najlepsiejszych, od których kradnę gdy się coś pojawi coś nowego :Primadonna <3 najjjcudowniejszaa ;* Kochanaa <3 mrauu ![]() amozefrytkidotego <3 zniewalająca ;* kamisha <3 cudnaścudnaścudnaś ;* TiScatteroUnaFoto <3 jestem zakochana! ;* i wszystkie inne, które wymieniałąm do tej pory ale po prostu wiecie że jesteście ekstraśne ;D
|
|
|
|
#3103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc podpisuję się pod nią ![]() ~~~~
WZakopanem gdzieś na zbocu, baca bace topił w mocu... ~~~~
|
|
#3104 |
|
Rozeznanie
|
Siła nieczysta to iloczyn masy nieczystej i przyspieszenia nieczystego.
"And how I wish I knew me better... " P.S. do dziewczyny która pisała ze wątek się zmienił i nie przypomina poprzednich ![]() zgodze się z Tobą to juz napewno nie to samo dawniej bywało inaczej, moze to przez to ze często idzie się na ilość a nie jakość no cóż ale o gustach się nie dyskutuje, także chyba nic nam nie pozostaje
Where words fail music speaks... 09.04.2008 [*]... Edytowane przez 88natalia Czas edycji: 2009-09-21 o 20:44 |
|
|
|
#3105 |
|
Przyczajenie
|
czasem nagle smutniejesz, to tak jakby dnia ubywa.
podejdź do mnie bliżej, to usłyszysz dla kogo bije moje serce. jeżeli podarujesz mi coś, czego nie zdobędę sama, to powiem ci jaki lubię smak wina. kooooobitki! kocham was <33 niepowtarzalne i jedyne. ;********
|
#3106 |
|
Zadomowienie
|
TwojaPrincess - Dziękuję. __________________ nienawidzę, gdy jesteś ze mną tylko 24 godziny na dobę
- Proszę mi powiedzieć, co jest najśmieszniejsze w człowieku? - Zawsze myśli na odwrót: spieszy mu się do dorosłości, a potem wzdycha za utraconym dzieciństwem. Traci zdrowie, by zdobyć pieniądze, potem traci pieniądze, by odzyskać zdrowie. Z troską myśli o przyszłości, zapominając o chwili obecnej, i w ten sposób nie przeżywa ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyje jakby nigdy nie miał umrzeć, a umiera jakby nigdy nie żył.' - Krzycz ! - ale co ? - obojętnie - Kocham cię ! - więcej serca ! - Kocham cie ku.rwa !! pan Rozum na lewo, pani Serce na prawo. i milczeć! Tak definitywnie miło by było, gdybyś był . Nie zawiodła nigdy mnie Przyjaciółka ma - Nerwica |
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
-Nie cieszysz się?
-Cieszę... Tylko nie umiem tego okazać Rozczarowanie to bardzo paskudne uczucie, czasami lepsze jest puste mieszkanie. Dla ludzi zgorzkniałych, rozczarowanych i cyników zabrzmi to dosyć banalnie, ale dla pozostałej mniejszości to najlepsze co może być... Za miłość.
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
więc zacznijmy się dzielić landrynkami, a później odczuciami, a później poprostu będziemy. a jak wszystko będzie w porządku to sobie zaufamy, bo będziemy wiedziec że żadne nie będzie cierpieć.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-09-21 o 21:04 |
|
|
|
#3109 |
|
BAN stały
|
~ * ~
I za każdym razem, gdy mignie mi wiadomość 'Kochanie ;*** jest dostępny' szczerzę się do monitora. Dopiero po 10sek przestaję, gdy uświadomię sobie, że Kochanie nie jest już moje. </3 - ej, przecież Ty nie słuchasz metalu. - ale tylko taka muzyka może zagłuszyć moje myśli. I nawet hektolitry taniego wina nie spowodują, że zapomnę o nim. ~ * ~ |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3110 |
|
Zadomowienie
|
kamisha - <33 ;*
Kochana - jestem niunia, nigdzie sie nie wybieram . nie pisałam ponieważ myślałam ze jestem tu nie potrzebna ;d miło ze chociaż wy tęskniłyście ;* A gdybym nie zdążyła tego kiedyś powiedzieć, z przyczyn niezależnych ode mnie, Kocham Cię. kawa ma Twój smak, a deszcz zapach perfum. nie bawię się już lalkami barbie i nie uciekam, gdy go widzę 'Okazało się: śmierć wierniejsza jest niż miłość...'' nie wiem czy sie powtórzyły nie czytałam z 2 str.
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-09-21 o 21:13 |
|
|
|
#3111 |
|
Zadomowienie
|
Ty i Twoi koledzy ciągle mówicie "Ty,spójrz jaka tamta laska jest ładna..."albo "Ale ma biust! A jakie nogi! ".Ja jestem tylko kumpelką,a moje serce krwawi kiedy Ty im przytakujesz,bo nie dostrzegasz,że dla mnie liczysz się tylko Ty.Nie dostrzegasz mnie,bo nie jestem wystarczająco ładna,dostrzeż moje wnętrze!
Niesiesz ukojenie... ![]() Bo między nami jest miłośc! -ta jedyna,wymarzona,wyśniona ... ![]() Ta cisza zabija mnie... Było coś..teraz nie ma nic... Myślisz że gdyby w całym mieście zabrakło światła,a księżyc świeciłby najjaśniej jak tylko potrafi,znaleźlibyśmy się w ciemnościach mimo wszystko? Właśnie o Tobie myślę...bardzo intensywnie.. Moje fantazje z Tobą w roli głównej są coraz śmielsze... ![]() Feels like heaven... Każda chwila z Toba jest podarunkiem niebios.... Wróc i zostań ze mną na zawsze... Love is the key. Jesteś ścieżką dźwiękową do mojej fatazji...
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
kamisha abunee DorotaComa CukrowaPanna panna_miodowa ... Samotnymi nocami tęsknota robiła z nią, co chciała.. Najpierw huragan uczuć, potem powódź łez.. Czarne, smutne niebo. Nowe paranoje. Przepełnieni sobą. Nowa bajka, nowy sen.. Uspokajam własny szept.. Ponad nieba błękit.. Razem będzie nam słodko.. Do Ciebie po niebie szłam.. Spojrzenia przy stole i myśli zazdrosne.. Uracz mnie szeptem.. A niebo, niebo gra..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-21 o 21:25 |
|
|
|
#3113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o matko. ja? dziękuje słonce. cudnaś. ![]() <3 z Tobą widzę niebo w niebie mym. aż do końca.bez końca... bo to jest to co Tygryski lubią najbardziej.^^ mrrr.<3
|
|
#3114 |
|
Przyczajenie
|
'Ty wiesz, że gdy proszę o dwie czekoladki, tak naprawdę chodzi mi o trzy..
za mało mam Ciebie, a innych często dosyć. myśląc, że nie masz nic miałaś wszystko. 'klęczę, patrzę w niebo, tęsknie nieraz. jeszcze się kiedyś spotkamy. ale jeszcze nie teraz. tak, tak pomyliłam czas. przez chwilę wierząc w nas. pewna wartości, których niejeden szuka.
|
#3115 | |
|
Konto usunięte
|
mojee boskiee wizażanki ;***
Cytat:
bo szpinak jest pyszny kiedy jem go razem z Tobą . Ortodoksyjny, stary plan, Nie kochać i nie ranić już. Bo mam być taka, sraka, owaka. Nieubłagalni, niepostrzeżeni tylko dla siebie będziemy straceni. I zawsze mi mówiono odejdź lepiej w kąt, nim zbudzisz się zupełnie i popełnisz błąd. Uciekam. |
|
|
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
....
Rysowane tobie w gazecie serce... Rupieci pełen strych. Trzeba stworzyć dom, żeby mieć do czego wracać, utkać miłość tam. ....
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie pochwały. <3
misia_TKA - ależ ja przecież jestem tutaj cały czas. ; D ------------------------------------------------ żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie. całkiem spontanicznie podryguje mi policzek, kiedy pomyli wiatr z twoim oddechem. ulegam tylko silnym ramionom, czułemu spojrzeniu i słodkim słówkom. mam ochotę przedawkować wszystko. począwszy od papierosów, skończywszy na tobie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3118 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: mojee boskiee wizażanki ;***
*Nic nie pachnie jak Ty.
*Na smutne wieczory, drogi panie, herbata z cytryną i miód. *Coraz mniejszy Twój gest mnie obejmował. *Już nie my. A jeszcze żal. *Nierozsądni. Nieuważni. Lekkomyślni. Byliśmy. *Odkochaj nas.
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
wyróżniona przez Ciebie??? dziękuję
![]() Defraudacja - powalasz kochana ![]() W tej chwili jest 6.502.867.120 ludzi na świecie. Mniej więcej. Ale czasami potrzebujesz tylko jednej z nich. Na dobre i na złe. Patrzyliście kiedyś na swoje zdjęcie i widzieliście nieznajomego w tle? Zastanawialiście się, ilu nieznajomych ma was na zdjęciach? W ilu chwilach z życia innych ludzi uczestniczyliśmy? Czy jesteśmy częścią czyjegoś życia, kiedy jego marzenia się spełniają? Czy kiedy umierają? Czy próbujemy się tam dostać, jakbyśmy byli przeznaczeni, żeby tam być? Albo czy zdjęcie było zrobione znienacka? Tylko pomyślcie. Możecie być dużą częścią życia kogoś innego... i nawet o tym nie wiedzieć. Czasami ból stanowi tak dużą część naszego życia, że uważamy, że zawsze tak będzie. Bo nie możemy przypomnieć sobie czasów, gdy go nie było. Ale potem, pewnego dnia, czujemy coś innego. Coś miłego, bo wydaje się znajome. W tamtej chwili zdajemy sobie sprawę... że jesteśmy szczęśliwi.
Kocham Cię, że ojeju Edytowane przez DorotaComa Czas edycji: 2009-09-22 o 09:54 |
|
|
|
#3120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odeszły dobre czasy, może przyjdą jeszcze lepsze. ![]() *** 1. pamiętaj jesteś promieniem słońca.! (; 2. kompletuję listę facetów, którym na mnie nie zależy.. 3. żeby bliżej Ciebie być znów stanę na palcach. (; 4. autoszyderstwo zawsze było fetyszem burżuazji. [; 5. google me. 6. matematyka nie jest tak ważna, za jaką się ją uważa. ;< 7. kiedy w nas przygaśnie blask, Ty dla mnie skradniesz jedną z gwiazd. (; 8. mamy tylko siebie, wielką mamy moc. (: 9. tylko mnie nazywa kochaniem. (; 10. powiedziałam, że nie umiem zdradzić, umiałam. 11. tylko ja jestem zdecydowana. tylko ja jestem mądra. i tylko ja tak sądzę. 12. strasznie mi to wszystko jedno.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

*

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY 

ale może te 5 najlepsiejszych, od których kradnę gdy się coś pojawi coś nowego :