|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
maria, negila, madzikownia, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia !
magialena, czy byłaś dziś może w lubartowie w parku ? ![]()
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Maria a jaki taniec i do jakiego utworu?? A i jeżeli można też spytać to kto wam przygotował układ i was uczył tańczyć?? |
|
|
|
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
uff witam dziewczynki własnie skończyłam nadrabiać swoją nieobecność od czwartku przede wszystkim
spóźnione ale szczere życzenia dla PM z soboty Wszystkiego najlepszego dziewczynki no a ja w końcu uporałam się z kuchnią...mamy już wszystko złożone i podłaczone łazienka też już skończona.... w piątek prawie dwie godziny szorowałam okno w kuchni bo magik-malarz tak je zabrudził jak nie farbą to gipsem... okna w pokoju jeszcze nie myłam bo nie ma do niego dostępu zastawione pudłami wczoraj jeździliśmy z Tż za jakimiś ciekawymi krzesłami ale w BRW nie znaleźliśmy nic ciekawego.... za to mamy chlebak, wielką dechę do krojenia i maselniczkę ![]() ![]() no i nadal szukamy krzeseł.... no to teraz się pochwalę naszą ciężką pracą![]() tylko niestety brakuje jednej szafeczki dolnej musieliśmy oddać do reklamacji bo jak wyjeliśmy z pudła to front był uszkodzony i teraz bedziemy czekac ok miesiaca na nowa no ale lepiej poczekac... Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2009-09-21 o 08:59 |
|
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
Trochę mnie nie było ostatnio, dlatego nadrobiłam zaległości i składam Wszystkim juz mężatkom nalepsze życzenia
![]() Dzisiaj mam przymiarke sukni- 1 zreszta i się stresuje jak nie wiem co!Ciekawe co te krawcowe mi zmoniściły????Nawet nie wiem jaki będzie końcowy efekt. 3majciue kciuki żeby było wszystko ok
|
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Może porywam się z motyką na słońce ale chciałbym zrobić sama zaproszenia...wytłaczany ozdobny papier gdzie kupić najlepiej???
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo na all mozesz kupic, ja kupowałam w Hurtowni Papierniczej ABC , dziewczyny wiele wymieniały z Lublina, trzeba by było się cofnąć i poszukać
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co tam raz się żyje
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
Telko moje zaproszenia będą wyglądały mniej więcej tak trochę je tylko zmodyfikuję ale naprawdę tanim kosztem i minimalny wysiłkiem mozna stworzyć cos ciekawego a przy okazji zaoszczędzić a jaka później satysfakcja... moim zdaniem nie opłaca się zamawiać winietek lepiej je zrobić samemu jeśli niektórzy na all chcę 2 zł za szt. to już przegięcie jeśli zrobienie prostej winietki to koszt ok 4-5 gr... tyle mnie wyniosą moje
|
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś mi się uda zrobić to się pochwalę efektem tylko najpierw kupię ten papier
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
A ja z perpektywy czasu powiem, że nie warto się przejmować, bo na zaproszenia nikt nie patrzy
Interesuje data i miejsce, pojedyncze osoby przeczytają wiersz i na tym koniec ![]() Moje zaproszenia wyniosły nas złotówkę za sztukę, a winietki identyczne jak zaproszenia 10gr za sztukę I tak były fajne a czasem naprawdę nikt nie patrzy czy papier jest ekskluzywny, takiego czy innego koloru.
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
Oj Froggie nie to miałam na myśli - bardziej chodzi mi o to, że jeśli zaproszenia są skromne albo mniej szykowne niż te za 6zł/ sztuka to też nic się nie stanie bo nie jest to sprawa kluczowa
|
|
#1003 |
|
Wtajemniczenie
|
ja postanowiłam zrobić sama zaproszenia (TŻ ma podejście obojętne
) , nic mi się nie podobało, te gołąbki, i inne cuda wianki i kupiłam koperty, i papier, po czym okazało się, że jest problem ze zginaniem papieru- chyba że zmienię koncepcję na zwijaną wersje![]() i teraz to sie zastanawiam, czy nie lepiej było kupić gotowych jedyna rzecz na plus, że wydrukuje się wszytko: nazwiska gości, nasze, miejsce imprezki, bo pisać to ja nie umiem zbyt ładnie
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit : Miałam dziś wypadek , facet we mnie przywalił transitem nic mi się nie stało ale facet popołynął 2000zł za swoją nie uwagę i jeszcze bezczelnie chciał zwalić wine na mnie że niby kierunkowskazu nie włączyłam
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-21 o 15:59 |
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na mnie i na moje dziecko jakiś czas temu facet na przejściu dla pieszych najechał. Przejechał przejście, wiec zaczęłam przechodzić a on nagle zaczął cofać. Kretyn jeden, i to na 1-kierunkowej Nic się na szczęście nam nie stało. Do dziś dziękuje Bogu ze nie kupiłam zwykłego wózka, tylko taki ze skrętnymi kolami. Bo gdy samochód uderzył w wózek to na szczęście wózek się nie przewrócił tylko odbił w prawo.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze że cała i zdrowa jesteś a autko jak? mnie ostanio jakaś babka przytarła w Plazie, dobrze że się zgłosiła do ochrony, bo bym jej szukała ....
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
ASAP nie mam czasu za bardzo ostatnio na czytanie forum, ale dziś jakoś przebrnęłam przez zaległe posty... uffff.... i powiem ze ja na przyszły rok za 3 utwory grane przez P. Szymona płace 180 zł. Taka cenę zaproponował mi w lutym tego roku, a za grę w duecie 360zł. 250zł to spora różnica.
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego kolesia tylkoNic mi się nie stało, bo w tył chłopak wjechał, ale młody taki chłopaczyna, szef przyjechał i zapłacił za niego...
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
a no byłam.
a ja Cię widziałam? Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-21 o 21:07 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
Pochwalę się w moich postępach co do przygotowań, bo ślub już za 5 dni ![]() W sobotę był panieńsko-kawalerski, pomijając fakt ,że całą sobotę spędziliśmy na przygotowaniach i zakupach, to później było super!!!Miałam striptiz nawet 2x , jeden przez przypadek, a drugi w efekcie upojenia alkoholowego![]() Zamówiliśmy menu w niedzielę, ale jak by nie było zapomnieliśmy o przystawkach na drugi dzień, i jedziemy załatwić to jutro, oprócz tego dzisiaj zamówiliśmy tort i ciasto, byłam na przymiarce sukni, i na ogromnych zakupach ze starszą i rodzicami... ![]() Tż dalej nie ma koszuli i krawatu na drugi dzień...dzisiaj mi powiedział, że kupi...w piątek! dla Tż
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam...
O dziwo wszystkie Panie w salonach miłe były-może to tak z poniedziałku wszędzie mierzyłam sukienki mimo że się nie umawiałam na godzinę Oto podsumowanie (zdjęć nie mam bo nie miałam jak robić): -DEMI na Lubartowskiej: *suknia gala model gasha ( ma to COŚ-zdjęcie 1) *suknia shelby z kolekcji annais (na żywo o wiele lepiej wygląda- jak każda z resztą) zdj 2 -CYMBELLINE na Narutowicza: *suknia Tanghanika zdj 3 *suknia Berlin (cena powalająca ale mamie dech zaparło jak mnie w niej zobaczyła i strasznie ogranicza ruchy ale mnie zachwyciła, no i cena też nieziemska 3950,00 najdroższa jaką mierzyłam -Mona Lisa *suknia Sweetheart 5856 bardzo delikatna i subtelna z ramiączkami zdj 5 Reszta jakoś mnie nie powaliła na nogi... więc nawet tu nie będę wspominała o innych modelach... Teraz HELP ME!! Wiecie jak wyglądam więc pomóżcie w wyborze bo ja to już głupieje...
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
pewnie rzuciłaś na mnie okiem
napiszę Ci priv
|
|
|
|
|
#1013 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
brawo-gratuluję ślubnych postępów-eh...to już tuż, tuż![]() a Wy to chyba jakis urok na tego biednego kamerzystę rzuciliście Cytat:
Berlin cudownie podkreśla kobiece kształty i mogłabyś uszyć podobną za niższą cenę, ale skoro jest mało wygodna, to musisz to sobie przemysleć... ps. Małgosia-czyżby samochód mężusia przeżył chrzest bojowy? mam nadzieję,że już wszystko ok. |
||
|
|
|
|
#1014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a Twój TŻ jest do mojego podobny...mój też zawsze ma jeszcze czas...
|
|
|
#1015 | ||||||
|
Rozeznanie
|
bardzo serdecznie dziękuję za życzenia od was wszystkich
![]() nie obyło się bez wpadek i moich nerwów( w kilku przypadkach) ogólnie byłam tak wyluzoana że aż sama siebie zadziwiłam- zero stresu(!!!) ciągle banan na twarzy. mam swoje uwagi i z chęcią się podzielę tylko nie wiem czy już dzisiaj.goście ogólnie bardzo zadowoleni zespołu sali i wogóle fajnie się bawili według nich super wyglądaliśmy.już widziałam zdjęcia( niektóre są super) ale dopiero jutro będę je miała u siebie.Iwonka do ciebie mam kilka uwag na które musisz zwrócić uwagę ale to już na pw, a w piątek wylatujemy na naszą podróż ![]() Marie widziałam w dzień ślubu naprawdę żałuję ze nie mogłyśmy chwilę pogadać. Fryz miała zawodowy ![]() Cytat:
polecam wszystkim dziewczynom. krawcowa która szyje na miejscu to cudo bo w każdej chili jest możliwość poprawek. ja też planowałam i nic z tego nei wyszło dobrze że nie przytyłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a zaginanie papieru- wystarczy coś w miarę ostergo ale tępego ( u mnie super się prawdziło szydełko) przejeżdzasz po miejscu zgięcia a potem tam zaginasz i elegancko się zgina i wygląda
|
||||||
|
|
|
|
#1016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzikownia i maria28 czekamy na relacje! madzikowania do Ciebie się szczegolnie ładnie uśmiecham, chodzi mi o opinię o zespole , niestety nie dało rady wyciągnąć TŻa, żeby posłuchać na żywo
|
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
goście sie dobrze bawili i to jest najważniejsze a do swojego zespołu też pwinnaś być spokojna zręczam ci
|
|
|
|
|
|
#1018 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj wieczorkiem będę jeszcze w lokalu, bo zapomnieliśmy przystawek na 2-gi dzień ustalićCytat:
|
||
|
|
|
|
#1019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie najbardziej podoba się chyba 1, 2 też ciekawa.
|
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy sobie wczoraj z TŻtem samochodem a przed nami autko z reklamą: Orkiestra "Sągorsi"...mało nie padliśmy ze śmiechu
Kto u was grał?? A wiesz.."Sągorsi"...:cojes t:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

!!!
ale co tam
jak coś mi się uda zrobić to się pochwalę efektem
flejksy
nic mi się nie stało ale facet popołynął 2000zł za swoją nie uwagę i jeszcze bezczelnie chciał zwalić wine na mnie że niby kierunkowskazu nie włączyłam 
dla Tż
napiszę Ci priv
, niestety nie dało rady wyciągnąć TŻa, żeby posłuchać na żywo