|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Cytat:
dobrze, ze nic się Tobie nie stało Ale podejrzewam, ze... zachowałabym sie dokładnie tak samo... macanie cycuchów zamiast oględziny wlasne i auta
|
|
#7442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#7443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak długo stosowałaś ten specyfik? Czyli rozumiem, że na powiększenie biustu nawet o 1 miseczkę nie ma szans? |
|
|
|
|
#7444 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
, tylko musze polatac troche za nowym samochodem, bo ja bez auta, to jak bez cycuchow
|
|
#7445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#7446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7447 |
|
Raczkowanie
|
Agnessa30 dobrze, ze nic powaznego Ci sie nie stało
i cucuchom oczywiscie też ![]() mya ciekawosc mnie zżera kciuki trzymam a babci prawde powiem. babcia postępowa, wiele jest w stanie zrozumiec. musiala sie nauczyc przy takich wnukach ![]()
|
#7448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez ibizka_ Czas edycji: 2009-09-21 o 13:36 |
|
|
|
|
#7450 | |||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale tymczasem Horo dzięki dzięki za pochwały, Twoich nie przebiją ale.... może kiedyś, za jakieś 10 lat , ja powoli zaczynam się do nich przyzwyczajać ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
, bo fakt od góry są bardzo wypełnione.Zastanawiam się czy do żelków można założyć push-up ?Czy one nie są za twarde na takie staniki??Bo w taj chwili są dość twarde i w staniczku bez poduch ładnie leżą ale w innych a niestety takich jest większość juz się nie mieszczą , pozatym ten FX wg mnie daje już wrażenie push-up ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
aż takie duze? jeżeli chodzi o to czy pytałam pod który mięsień wkłada to tak - wpłada tylko od mięsień piersiowy większy.Pytałaś też o moje wymiary to : wzrost 163, waga 50kg, przed od pod biustem 68cm, w biuście mhh nie wiem czy pisać ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
, ale to efekt szoku też pewnie bym tak zrobiła , ale tak najważniejsze ze Ty i żelki jesteście całe
|
|
#7451 |
|
Przyczajenie
|
MYA - ja niestety nie widziałam tych zdjęć, chyba jednak je skasowałaś, chyba że mowa o tych w staniczku, jak by nie było również czekam na zapowiadaną nowine
A co do tego co obejmuje gwarancja to jestem bardzo ciekawa bo na mojej jest napisane tak "firma....wymieni bazpłątnie i na własny koszt każdy implant ....., który został usunięty z powodu rozerwania lub utraty integralności powłoki". I też całym sercem jest z Tobą , ale to tak na marginesie.
|
|
#7452 |
|
Rozeznanie
|
witam
czy ma ktos moze jakies namiary na dr Skwiercz szukam w internecie i nic nie moge znalezc ani tel ani gdzie przyjmuje .Bardzo prosze o pomoc. Dziekuje |
|
|
|
#7453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7454 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzanka,
a co u Ciebie Doczekałaś się juz wizyty u doktorka? Co powiedział na Twoje dolegliwości? Podjął jakieś konkretne decyzje? ![]() Odezwij sie Slońce, bo jak nie...
|
#7455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7456 |
|
Wtajemniczenie
|
Masza !!! o ten miesien mi wczoraj chodzilo
"Jesteśmy zdania, że umieszczenie implantu pod mięśniem piersiowym większym zmniejsza ryzyko obkurczenia się torebki dookoła protezy. Ta lokalizacja jest również korzystniejsza w przypadku diagnostyki piersi w postaci mammografii lub badani usg. Wprowadzenie implantu pod miesien piersiowy wiekszy powoduje jednak znaczniejsze dolegliwosci bolowe w pierwszych dniach operacji." Klinika Kolasinski. ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- p.s zle sie wczoraj wyrazilam i sie posmialyscie ze mnie heheheh ,moja wina wiem wiem.....
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-09-21 o 19:37 |
|
|
|
#7457 |
|
Przyczajenie
|
estelle85 Ojej imponujące
aż takie duze? jeżeli chodzi o to czy pytałam pod który mięsień wkłada to tak - wpłada tylko od mięsień piersiowy większy.Pytałaś też o moje wymiary to : wzrost 163, waga 50kg, przed od pod biustem 68cm, w biuście mhh nie wiem czy pisać ![]() imponujace to znaczy ze idealne ksztaltem i super pasujace do sylwetki. naogladalam sie tych cycuchow i niewiele zdjec jest takich fajnych zeby ten cyc byl taki ze ah.. chce sie zlapac mam tak ze tylko niektore mi sie podobaja, nie wiem czy bedzie u mnie mozna zrobic taki efekt, no coz. Czy lekarz bedzie mogl mi powiedziec juz na konsultacji czy efekt ktorego sie spodziewam pokazany na przykladach wyjdzie u mnie? czy raczej na to nie liczyc? |
|
|
|
#7458 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ja robie rocznie okolo 70tys. km. wiec bez auta, to nie ma szans ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
....tak to az (a moze tylko ) 89cm, a marza mi sie 92 cm
|
|
#7459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przez parę godzin nie mogłam dojść do siebieWszystko skończyło się dobrze, bagażnik dało się wyklepać, niemniej jednak do dnia dzisiejszego odczuwam bóle krzyża ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Agnes281 - a jak z twoimi wynikami badań? Odzyskałaś je? |
|
|
|
|
#7460 |
|
Raczkowanie
|
Hej!! Czytam Was czytam..Kolejna uzależniona..
Ja czytałam kiedyś o Włoszce, której zelki w wypadku samochodowym uratowały życie ![]() Mam do Was pytanko...Kiedy można nosić jakieś takie normalniejsze staniki...i gdzie kupić takowe bez fiszbin, a ładne..? Wiem,że wiecie jak się czuję w tym pooperacyjnym...Kontrolę mam za 3 tygodnie...Dziś minęły 4 tygodnie od operacji... .
|
|
|
|
#7461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rodzice sie poddali, kiedys beda musieli zaakceptowac moj wybor....a znajomi sie odcieli, uwazaja ze prezentuje soba "Posh Style" i ze mi odwala bzdura i zazdrosc.
|
|
#7462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli żelki to takie dwie dodatkowe poduszki powietrzne . A tak serio - ja zawsze zapinam pasy bezpieczeństwa - zapinałam przez całą ciążę, zapinałam od razu po op. powiększenia piersiNormalne staniki z fiszbinami to po 6 m-cach od op. Ja na razie noszę staniki sportowe - może mało eleganckie, ale wygodne są i jakoś tak się do nich przyzwyczaiłam . Niemniej jednak już nie mogę doczekać się chwili, gdy ubiorę cycuchy w coś bardziej seksi |
|
|
|
|
#7463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do staników to jedne kupują triumpha ale sportowe oczywiście ja np kupiłam z hanna style i też chwalę ale one mniej trzymają od triumpha czekamy ha foteczki
|
|
|
#7464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7465 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
, tak jak Listopadowa juz napisala, przez 6 miesiecy zero staniczkow z fiszbinami
|
|
#7466 |
|
Wtajemniczenie
|
zzera ich jak ma sie cos lepszego, 12 par szpilek, wiecej bluzeczek, lepszy blyszczyk..... ja bym to nazwala powrot do Lamusa
|
#7467 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wczoraj pasy mi duzo daly, bo gdyby nie one, to moje cycuchy i zeby wladowalyby na kierownicy![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Wlacz kochana olewator i mniej ich wszystkich gdzies
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#7469 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A ja ostatnio miałam taki sen, w którym teściowa zapytała mnie czy majstrowałam przy piersiach, bo jakieś większe
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-21 o 22:28 |
|
|
|
#7470 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa, dziekuje za info
Znow podcieto mi skrzydla Rozmawialam z mama przez tel i uslyszalam,ze lepiej by bylo jakbym poszla na psychologie albo jakis inny humanistyczny kierunek ( bo w tym jestem dobra) Uwaza,ze jesli nigdy nie robilam paznokci i nie zajmowalam sie komsmetologia to,ze pewnie nie dam rady i nie bede umiala tego robic Ona mnie widzi w strazy, albo w policji..i ze mam isc na studia a nie do szkoly policealnej![]() Jest mi smutno, bo tak strasznie sie cieszylam z wlasnego wyboru, a teraz znowu mam wachania. Bo jesli faktycznie nie bede miala umiejetnosci manualnych i nie dam rady? Przepraszam za off top, ale nie mam sie komu w tej chwili wyplakac
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

Bylam w malym szoku, ale jak teraz pomysle co mysleli o mnie ludzie obserwujacy cale zdarzenie, to nawet nie chce myslec. 

.
, bo fakt od góry są bardzo wypełnione.
, ale to efekt szoku też pewnie bym tak zrobiła
, ale to tak na marginesie.

. Przez parę godzin nie mogłam dojść do siebie
Rozmawialam z mama przez tel i uslyszalam,ze lepiej by bylo jakbym poszla na psychologie albo jakis inny humanistyczny kierunek ( bo w tym jestem dobra)
Ona mnie widzi w strazy, albo w policji..i ze mam isc na studia a nie do szkoly policealnej