|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki w drogeriach
Zawsze dostaję próbki, głównie proszę o podkłady - np. kiedy tylko podchodzi do mnie sephorowa czy douglasowa pani z uśmiechem na ustach pytając w czym może pomóc, objaśniam, że chciałabym kupic jakiś podkład, ale waham się, bo podoba mi się kilka i zawsze dostajępróbki wszystkich
A ze mój TŻet dostaje dużo wiecej próbek perfum niż ja to prawda
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed swietami mialem sytuacje kupowalem zestaw Moschino Funny na prezent i chcialem probke,pani powiedziala ze nie ma.Sobie mysle ok swieta wiec mogly im sie skonczyc,stoje widze jak pakuja moj zestaw na prezent podchodzi klientka do kasy placi cos kolo 500zl i dla niej probki sie znalazly i to calkiem sporo dostala.Nigdy wiecej zakupow w Marionnaudzie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
To niestety zależy jeszcze w której... W jednej mimo, że wydałam ponad 400 zl nie dostałam nawet pół ml żadnej próbki (to już bardziej opłaca się kupic cosmopolitan za 5,99, gdzie czasem można znaleźc nawet ze 3 próbki
), za to w drugiej za wydane niecałe 200 zł próbki posypały się jak...Uważam, że to niestety zależy od sprzedającaj. W końcu lepiej jest wziąc coś dla siebie, niż obdarowywac tym klientów
|
|
|
|
|
#214 |
|
Szef ds. Wymianek
|
a ja musze przyznac, ze mnie calkiem sowicie obdarowuja w perfumeriach
czy akurat mam szczescie, ale w zasadzie zawsze wracam z probkami - a trzeba powiedziec, ze na mnie raczej perfumerie typu Sephora czy Douglas, kasy nie zbijaja (co inszego Rossmann![]() kiedys w Super - Pharm pani otworzyla przy mnie karton z probkami kremow wszelakiego rodzaju, ktorych garsc hojna dolozyla do mojego zakupu - tak, ze do dzis sie probek nie pozbylam
|
|
|
|
|
#215 |
|
To ja :)
|
A ja z saloniku Rochera wyszlam dzis wrecz objuczona. Kupilam tylko malutkie perfumki w kremie i pani mnie zapytala, czy chce karte stalego klienta. Chcialam, a co mi tam... No i dostalam:
-lusterko -letnia torbe na zakupy -pakiet 7 probek (w tym 2 zapachy )-40% znizki wazne przez 3 miesiace (i to nie to, ze jednorazowo -caly czas) -30% znizki na reszte kosmetykow -pani sie jeszcze odgrazala, ze na urodziny prezent dostane...
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam robiłam zakupy ze dwa razy w życiu, kiedyś przy zakupie 30ml Dolce Vita w torebeczce z perfumami znalazłam dwie miniaturki pomadek EL, miniaturowy tusz Clinique i trzy próbki perfum.
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki kochane powiedzcie czy próbki sprzedawane na Allegro to oryg inały?Mówię o takich sprzedawanych z kartonikiem a nie decantach.Czy podrabia się wogóle próbki???Ja niestety nie mam dostępu do darmowych próbek
|
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupuję bardzo dużo próbek na Allegro i nigdy nie zdarzyło mi się, żebym otrzymała podróbkę.
Zakupy robię przeważnie u apage666, polecam W drogeriach otrzymuję próbki- podkładów, kremów. Bardzo rzadko dostaję próbki perfum, a jeśli tak, są to przeważnie zapachy, na których mi nie szczególnie zależy. A jak pieknie proszę o konkretny zapach to: -albo nie ma oryginalnych próbek -albo nie ma testeru -albo fiolki sie skończyły... Przestałam prosić- bez łaski
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2009-03-25 o 08:37 |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko ja rzadko bywam w dużych perfumeriach a jak mam prosić to jestem chora.Co do podróbek próbek to wydaje mi się, że nie było by to opłacalne, ale może się mylę. Mam pytanko czy kupowałaś próbki u Login30? Wiem, że jest w polecanych ale dla pewności pytam.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie przypominam sobie, żebym kupowała u niego
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki śliczne
|
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
dobra temat w ktorym nic sie nie pisalo przez pare dni ale nie chce zakladac nowego, ja juz dostalem wczesniej dlatego warto napisac o tych ktorzy tego nie wiedza
na http://www.czechandspeake.com/signup.asp czech & speake w ramach reklamy rozdaje darmowe probki, wystarczy sie zarejestrowac i wypelnic akiete a dostanie sie po jakims (srednio) miesiacu zestaw 9 probek jak ktos nie jest zaznajomiony z ta firma to moze darmowo sobie przetestowac, a pozniej kupic co by w ciemno nie kupowac, cena 100ml to 65 funtow, wiec jak na niszowca wcale nie taka droga porownujac do A. Tauera (69ojro za 50ml) czy By Killian |
|
|
|
|
#224 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ale wiekszosc probek smierdzi mi malo dbajaca o higiene staruszka...
|
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
chyba oszalalas:P Neroli cudowne, 88 cudowne (black aoud bardziej przypomina ogrod różany ale nie wymagajmy), a cuba jeszcze lepsza choc polakom takie rzeczy nie odpowiadaja bo przez 40 lat mieli Amol (poczatek Cuby) lub inne leki wiec po co cos podobnego wachac
, lub cudownej gumy mietowej (oxford and cambridge) ja sie jaram czekam na wplw funduszy by zamowic albo na spadek funta
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
No i hmmm... Nie sądzę, by Cuba nie podobałam mi się akurat dlatego, że przez 40 lat używałam Amolu...
|
|
|
#227 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tez dostalam, przetestowałam 88, no i nie podoba mi się, zobaczymy jak bedzie z resztą
|
|
|
#228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Polly na mnie 88 to jest miazga ;] od czasu Black Aoud i Ambre Sultan i L'air (ktorego mam 50siatke) nic nie zrobilo takiego wow jak 88 i Cuba, chetnie bym zamowil dla siebie samego ![]() ale kurcze troche cena poraza :P poczekam moze w wakacje zamowie albo sie rozleje po polowie bo 700-800zl za 2 setki ktorych szybko nie zluzyje to troche sporo :P
Edytowane przez klystianek Czas edycji: 2009-04-01 o 15:46 |
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w końcu się zebrałam na zakup próbek w Quality, ale okazało się, że robią je tylko z zapachów ekskluzywnych
Chyba tego wcześniej nie doczytałam, a ja chce zapachy tradycyjne Gdzie mogę kupić takie próbki, poza allegro?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
chciałam odświeżyć trochę wątek..Gdzie można kupić takie próbki perfum (poza allegro)?
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
up (naprawdę potrzebuje jakiegoś sklepu internetowego z samplami perfum)
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: próbki... czy są oryginalne?
Witam. Jestem tu nowa, ale chciałabym uzyskac od Was pomoc w pewnej sprawie. Otóż dostałam próbkę perfum, które bardzo mi się spodobały, nie mniej jednak zupełnie wie wiem co to mogły by byc za perfumy? Może któraś z Was wie, która firma rozprowadza takie perfumy i gdzie je mogę zdobyc? Numer próbki 23.
Załączam zdjęcie próbki. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
a to nie to badziewie co FM sie zwie ? i numerkami sygnuje swoje "zapachy" ?
http://medanet.bazarek.pl/opis/id,16...cacharel.html/ Edytowane przez klystianek Czas edycji: 2009-09-21 o 22:13 |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
To coś woła 33 zł za 30 ml??? To sporo kasy za takie...nic. I niech mi ktoś mówi, że kupuje podróbki, bo nie stać go na oryginały - w tej cenie można bez problemy kupić nawet perfumy Arden, że już o YR czy Oriflame nie wspomnę.
Byłoby mi szkoda wydać 30 zł na podróbkę, mimo, iż nie mam problemu z wydaniem 200 zł na porządne perfumy. Zawsze czułam, że całe to gadanie o braku kasy to ściema...Chyba raczej brak klasy
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#237 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Perfumy z tej próbki sa za***..........
gdybyście to czuły..... i takie trwałe..... o wiele bardziej intensywne od innych oryginalnych które miałam. Muszę je miec chocby nie wiem co. Nie wierze, że to jakies gówno. Pokazywałam dziewczynom w pracy i równiez im sie podobały.Po drugie jesli to naprawdę FM to mogą robic tak , ze dają próbki oryginalne, zeby lepiej się sprzedawały i przyciągały klientów, a potem nalewają do buteleczek rozrzedzony płyn..... skąd to mogę wiedziec? a po drugie skąd mam wiedziec co to jest, jak jestem za granicą? W kazdym razie perfumy z próbki były bardzo ładne. Ja patrzyłam na numer 23 w wyszukiwarce i to faktycznie wskazuje na FM, z tym , że raz pokazują perfumy z tego numeru niebieskie a raz różowe i o co w tym wszystkim chodzi, bo ja miałam próbkę wody przezroczystej. Edytowane przez slon trabalski Czas edycji: 2009-09-22 o 09:31 |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczek firmy FM to na tym forum nie znajdziesz
![]() Poza tym może lepiej za te 30 zł kupić jakieś oryginalne perfumy.Wtedy napewno nie miałabyś takich wątpliwości jakie masz w tej chwili
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
No ja mam oryginalne perfumy. Ale nie robią na mnie zbytniego wrazenia. Jedynie wrazenie na mnie zrobila ta próbka a wcześniej Delices Cartiera. Muszę się chyba zasadzic na nie w takim razie
Edytowane przez slon trabalski Czas edycji: 2009-09-22 o 14:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.