Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-21, 22:59   #1381
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez dalilax Pokaż wiadomość
witam. bylam u lekarza dzisiaj. bardzo mila pani potraktowala mnie super w przeciwienstwie do poprzedniego lekarza. wczoraj strasznie mnie bolalo podbrzusze i zaczelam krwawic. poszlam dzis do tej pani doktor porozmawiala ze mna po czym mnie zbadala. powiedziala ze macica mi sie nie powiekszyla i ze to poczatek ciazy ale ze narazie mi nie zrobi usg bo nie mozna tak czesto i przepisala mi tabletki na podtrzymanie i powiedziala ze mam odpoczywac i przyjsc za trzy tygodnie. mowila ze moge zgubic ciaze boje sie strasznie ale mam nadzieje ze bedzie dobrze. byla kturas z was w podobnym przypadku ?

Rób to co zleca Pani doktor i trzymam mocno kciuki ze bedzie dobrze

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
Rób to co zleca Pani doktor i trzymam mocno kciuki ze bedzie dobrze

Mnie kochane nie bedzie do czasu az sie wykuruje złpało mnie te wstretne grypsko a do tego fasoleczka rzadzi mna jak chce cała niedziele przeleżałam w łozku z odruchami masakra normalnie do tego meczy mnie malenstwo daje mi we znaki kto bedzie rzadził jutro miałam isc do lekarza ale przełozyłam wizyte do piatku bo nie dam rady do niego dojechac taka jestem słaba dzwoniłam do niego powidział ze jesli nic sie nie dzieje zadnych krwawien itp a jest czas na wizyte moge przyjsc w piatek ale to juz osattecznie

Gratuluje wszyskich nowo zafasolkowanych i serdecznie witam nowe forumowiczki
Trzymajcie sie kchane jak troche zrob mi sie lepiej zaraz bede pisować

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 06:51   #1382
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane z rana! Chyba jestem pierwsza

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Moja tesciowa tez fajna kobitka Troskliwa, wstawia sie za mna, jak tz pyszczy bardzo pomocna i wyrozumiala tylko czasem tak cos palnie, ale to przeciez jak kazdy z nas

u mnie planowana @ na 4-5 pazdziernika, wiec zaraz po Was, choc jak co miesiac cichutko licze, ze nie przyjdzie

A jutro mam wizyte u gina na NFZ-troche sie boje zlych wiesci ale nadzieja umiera ostatnia
Ja termin @ mam jak ty i trzymam kciuki za nas wszystkie żeby nie przyszła , a co do wizyty u gin, to nie martw się napewno będzie dobrze .

dalilax nie martw się wszystko będzie dobrze leż i odpoczywaj, stres nie jest wskazany, dlatego nie myśl o tym tylko ciesz się niedługo będziesz mamusią jestem pewna że będzie ok.

Edzia a Ty się kuruj i do lekarza w piątek śmigaj, teraz też odpoczywaj i ciesz się dzidzią , możesz w między czasie dobre fluidki nam tu wysyłać

Jak tam dziewczynki poranek, co tam u was ciekawego? Ja wczoraj znowu w urzędzie stoczyłam , i to nie jednym ehh ale już po wszystkim, teraz tylko będe musiała odebrać dokumenty.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 06:57   #1383
Asiuulka89
Zakorzenienie

ojeju ja chyba tego nigdy nie nadrobie a tak wogole dziendobry
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 06:59   #1384
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
ojeju ja chyba tego nigdy nie nadrobie a tak wogole dziendobry
Witaj Asiu! Jak tam się czujesz?
Stary 2009-09-22, 07:25   #1385
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane!!!

Edzia biedaku kuruj sie!!!!!! i wracaj do nas szybciutko!! A dzidzi nie daj sie, pokaż, że mamusia rządziMnie też zmogła choroba, kaszel teraz mnie bierze, ehh najgorzej złapać wirusa od dziecka...

Ciekawe która teraz będzie pierwsza zafasolkowana\\Karolink o współczuje z powodu urzędasów, wiem jacy oni sa...masakra!!!

Miłego dnia kochane Wam życzę!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 07:29   #1386
alicja_29
Raczkowanie

GG do alicja_29

Witam Dziewczynki Pozwolicie, że się do was przyłączę?
Staramy się z TŻ o fasolkę i to nasz drugi cykl
Aktualnie gości u mnie @ ale już wkrótce staranka ruszą pełną parą i mam nadzieję 20 października zobaczyć 2 kreseczki na teście
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujące

alicja_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 07:32   #1387
marlenka0505
Zakorzenienie

Etherna ostro to raczej nie jadam, piszę raczej, bo jak w niedzielę zrobiłam leczo to można było zionąć ogniem ale było przepyszne Co do mycia to też o tym słyszałam że częste mycie powoduje szybsze przetłuszczanie. Staram się jak mogę dziennie nie myć, ale jak się chodzi do pracy to trochę ciężko. Ostatnio kupiłam sobie taką opaskę - chusteczkę i pod nią włosy chowam Teraz wysłuchuję, że image zmieniałam a TŻ komplementy mi prawi, że ładnie wyglądam Co do szamponów to zazwyczaj używam przeciwłupieżowych, bo to mój drugi problem, często po szamponie robi mi się łupież. Ja to chyba mam pofertane z hormonami.
Edzia to się kochana kuruj, czekamy na Ciebie z niecierpliwością
Cosma Ty tam odpoczywaj i zadowolona szybko do nas wracaj

Kurcze dziewczyny jakby tak wszystkie z terminem @ 2-5 października zaskoczyły to jak laseczki pojedziecie na porodówkę w jednym czasie to się tu pusto na forum zrobi. I z kim ja tu będę pogawędki urządzała

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez alicja_29 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki Pozwolicie, że się do was przyłączę?
Staramy się z TŻ o fasolkę i to nasz drugi cykl
Aktualnie gości u mnie @ ale już wkrótce staranka ruszą pełną parą i mam nadzieję 20 października zobaczyć 2 kreseczki na teście
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujące
Witamy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 07:54   #1388
aneczka555
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Etherna ostro to raczej nie jadam, piszę raczej, bo jak w niedzielę zrobiłam leczo to można było zionąć ogniem ale było przepyszne Co do mycia to też o tym słyszałam że częste mycie powoduje szybsze przetłuszczanie. Staram się jak mogę dziennie nie myć, ale jak się chodzi do pracy to trochę ciężko. Ostatnio kupiłam sobie taką opaskę - chusteczkę i pod nią włosy chowam Teraz wysłuchuję, że image zmieniałam a TŻ komplementy mi prawi, że ładnie wyglądam Co do szamponów to zazwyczaj używam przeciwłupieżowych, bo to mój drugi problem, często po szamponie robi mi się łupież. Ja to chyba mam pofertane z hormonami.
Edzia to się kochana kuruj, czekamy na Ciebie z niecierpliwością
Cosma Ty tam odpoczywaj i zadowolona szybko do nas wracaj

Kurcze dziewczyny jakby tak wszystkie z terminem @ 2-5 października zaskoczyły to jak laseczki pojedziecie na porodówkę w jednym czasie to się tu pusto na forum zrobi. I z kim ja tu będę pogawędki urządzała

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Witamy

Marlenka ty sie nie martw bo ja cos czuje ze dostane @
piersi mnie okropnie bolaly po bokach od piatku,normalnie dotknac sie nie moglam a dzis przestaly mnie bolec czy to zly znak???? tzn ze nie ma fasoleczki?

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

wiem ze schizuje,przepraszam....

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 07:56   #1389
marlenka0505
Zakorzenienie

hehe schizuj ile wlezie, a my niestety Cię nie pocieszymy, bo to może być i na fasolinę i na @. Musisz być dobrej nadziei, trzymamy kciuki
Stary 2009-09-22, 08:13   #1390
aneczka555
Zadomowienie

no wiem ale raczej na fasolinke to by bolaly pewnie co??? nie wiem czemu dzis juz nie bola...ehhhhh

Stary 2009-09-22, 08:35   #1391
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
no wiem ale raczej na fasolinke to by bolaly pewnie co??? nie wiem czemu dzis juz nie bola...ehhhhh
ja miałam tak w tamtym cyklu.... bolały przez długo a przed @ jakies 4 dni przestały a pozniej przyszła małpa... ale wierze ze u Ciebie bedzie inaczej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 08:37   #1392
aneczka555
Zadomowienie

chcialam wprowadzic mala poprawke-bola troszke ale mniej niz przez ostatnie dni....

dobra dosyc o mnie co tam u was???

Stary 2009-09-22, 09:40   #1393
jami
Rozeznanie

Moje Drogie-mam problem a że niebardzo znam sie na sprawach kadrowych może Wy mi cos poradzicie. Przebywam na l4 juz prawie 2 miesiace (jestem w 5mc). Dostałam w sumie 2 wypłaty przy czym ta za lipiec wynosiła 1550zl a druga (ktorej jeszcze nie otrzymalam w calosci) za sierpien 1100. Jestem zatrudniona na caly etat w firmnie zatrudniajacej wiecej niz 20 pracownikow. mam placone z godziny. I tu pytanie do Was-czy roznica miedzy poszczegolnymi miesiacami moze wynosic az ponad 400zl? Nie mam pojecia jak oni to obliczyli i boje sie, ze z kazdym kolejnym miesiacem bede dostawac mniej pieniazkow.Bylam w firmie, zeby o to zapyatc, ale tak sie sklada, ze zwonila sie stara kadrowa a nowa ponoc tak namieszala, ze np. pomylili moje wynagrodzenie z wynagrodzeniem innej pracownicy, dlatego wyrownanie dostane dopiero w przyszlym miesiacu. Dostalam pasek placowy za sierpien,ale z tym wynagrodzeniem pomylkowym ,bo przeciez takie dostalam a wczesniejszego paska nie moglam sie doprosic, bo nie bylo od kogo. Kurcze-jestem teraz taka zestresowana. Bede wdzieczna za kazda sugestie z Waszej strony.
jami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 09:50   #1394
Carol77
Zakorzenienie

Witam Cię Alicja serdecznie u nas i życze jak najszybszego zafasolkowania!!!
Co do bóli, mnie nic nie boli w tym miesiącu, zero, nie wiem o co biega...

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-22, 09:51   #1395
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jami Pokaż wiadomość
Moje Drogie-mam problem a że niebardzo znam sie na sprawach kadrowych może Wy mi cos poradzicie. Przebywam na l4 juz prawie 2 miesiace (jestem w 5mc). Dostałam w sumie 2 wypłaty przy czym ta za lipiec wynosiła 1550zl a druga (ktorej jeszcze nie otrzymalam w calosci) za sierpien 1100. Jestem zatrudniona na caly etat w firmnie zatrudniajacej wiecej niz 20 pracownikow. mam placone z godziny. I tu pytanie do Was-czy roznica miedzy poszczegolnymi miesiacami moze wynosic az ponad 400zl? Nie mam pojecia jak oni to obliczyli i boje sie, ze z kazdym kolejnym miesiacem bede dostawac mniej pieniazkow.Bylam w firmie, zeby o to zapyatc, ale tak sie sklada, ze zwonila sie stara kadrowa a nowa ponoc tak namieszala, ze np. pomylili moje wynagrodzenie z wynagrodzeniem innej pracownicy, dlatego wyrownanie dostane dopiero w przyszlym miesiacu. Dostalam pasek placowy za sierpien,ale z tym wynagrodzeniem pomylkowym ,bo przeciez takie dostalam a wczesniejszego paska nie moglam sie doprosic, bo nie bylo od kogo. Kurcze-jestem teraz taka zestresowana. Bede wdzieczna za kazda sugestie z Waszej strony.
Generalnie sprawa wyglada w ten sposób, że powinnaś dostawać zasiłek w podobnej wysokości wynagrodzenia za przepracowany miesiąc- piszę podobnej, bo nie zawsze na bierząco jest rozliczana ulga w podatku i koszty uzyskania, ale to jakaś różnica 60 zł.
Może nowa kadrowa nie wzięła pod uwagę, że jesteś cieżarna i policzyli Ci zasiłek 80%. Bez dokumentów cieżko jest cokolwiek powiedzieć.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

ps jeżeli nie bedziesz mogła się dogadać z kadrową/pracodawcą zwróć się do nich na piśmie o wyjaśnienie wysokości zasiłku chorobowego, a w razie problemów poproś zus o pomoc, bo to w ostateczności oni finansują twój zasiłek, a zakład pracy jest tylko pośrednikiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 09:52   #1396
Carol77
Zakorzenienie

Witaj Jami!
Chętnie bym Ci pomogła, ale niestety nie mam zielonego pojęcia jak to jest z tymi wypłatami w ciąży jak się jest na L4 u mnie księgowość TZ prowadzi, i neistety nie mam pracowników, więc totalnie jestem zielona ale mam nadzieję, ze znajdzie się tutaj ktoś, kto Ci pomoże!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-22, 09:55   #1397
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
nie muszą boleć, mnie nie bolały. Zazwyczaj jak czytasz w necie, to o objawach mówi się dopiero od około 5 tygodnia ciąży, wcześniej można powiedzieć że to nasze schizy i urojenia

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witam Cię Alicja serdecznie u nas i życze jak najszybszego zafasolkowania!!!
Co do bóli, mnie nic nie boli w tym miesiącu, zero, nie wiem o co biega...
ja dziś uroczyście założyłam kartę obserwacji cyklu i dokonałam pierwszego pomiaru temperatury. Na razie nie wiem jeszcze jak się bada szyjkę macicy, ale w tym miesiącu spróbuję porównać różnicę przy różnym śluzie.
Stary 2009-09-22, 10:02   #1398
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
nie muszą boleć, mnie nie bolały. Zazwyczaj jak czytasz w necie, to o objawach mówi się dopiero od około 5 tygodnia ciąży, wcześniej można powiedzieć że to nasze schizy i urojenia

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

ja dziś uroczyście założyłam kartę obserwacji cyklu i dokonałam pierwszego pomiaru temperatury. Na razie nie wiem jeszcze jak się bada szyjkę macicy, ale w tym miesiącu spróbuję porównać różnicę przy różnym śluzie.
Podziwiam kochana, mnie się nie chce tempki mierzyć, leń ze mnie straszny...a teraz jak mnie choróbsko bierze, to w ogóle nic mi się nie chce, tylko bym spała. Może w następnym cyklu zacznę, o ile nie zafasolkuje

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-22, 10:10   #1399
marlenka0505
Zakorzenienie

ja wstaję zawsze o jednej porze (poza sobotą i niedzielą) i mam termometr zaraz przy łóżku, zanim wstanę bach pomiarek i dopiero potem zaczynam żyć. A sobota i niedziela to nastawię budzik zmierzę, obrócę sie na drugi bok i będę dalej spać
już kiedyś mierzyłam tempkę i to jest tak jak z braniem tabletek - wchodzi w krew

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 11:12   #1400
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

w zwiążku z L4 to u mnie było tak że dpiero po 12 tyg ciąży mogłam i musiałam przynieść zaswadczenie że jestem w ciąży... teraz co miesiąc donosze L4 2B i pensje dostaje taka samą co miesiąc. Naliczana ona jest tak że to jest średna twojego wynagrodzenia z 12 miesięcy. dlatego dziwne to jest ze masz az taka różnice.. może rzeczywiście naliczyła ci 80% ??
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 11:46   #1401
marlenka0505
Zakorzenienie

od pierwszego dnia ciąży przysługuje sie zasiłek 100%, więc nie wiem o co u Ciebie chodziło z tym 12 tygodniem ciąży
Stary 2009-09-22, 12:44   #1402
niutek
Raczkowanie

widzę że temat Teściowych sie rozwinął.. ale to dobrze że są na świecie jeszcze normalne teściowe.. co do mierzenia tempki..to ja was podziwiam ja jestem za leniwa do tego, Moi znajomi byli w tym roku w Hiszpanii i też narzekali przeokropnie na jedzonko. Ale dobrze będzie
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 13:13   #1403
latko0
Zadomowienie

Ja też Cię podziwiam Marlenko ja to bym tak nie mogła, raz że rano szkoda mi by było czasu, a wstawać wcześniej to już chyba bym nie mogła, no i po za tym to pewnie ze 100 razy bym zapomniała ahh ta skleroza. Powiem wam że dziś mam tak okropny dzień jakich mało po prostu chodzę bardziej wścikła niż osa od samego rana denerwują mnie klienici, a jeszcze na domiar złego zadzwonili do mnie z infolinni (chciałam rozwiązać umowę z telewizją cyfrową bo się przeprowadziłam i nie mam możliwości zainstalowania anteny żeby odbierało no i dołączyłam pismo od instalatora a oni nie chcą i mówią że sie nie da, no więc narazie nie płacę) i ten co zadzwonił zaczął mi grozić i straszyć , po prostu aż mi i tak się zdenerowowałam bezczelny, po prostu aż mi się ręce ze zdenerwowania trzęsły. I postanowiłam że napewno im nie dopuszę i jutro jadę do rzecznika praw konsumenta. Krew się we mnie gotuje. Już by mógł się skończyć ten dzień
Stary 2009-09-22, 13:15   #1404
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
od pierwszego dnia ciąży przysługuje sie zasiłek 100%, więc nie wiem o co u Ciebie chodziło z tym 12 tygodniem ciąży
no musiałam przynieść zaswiadczenie do pracy tak mi kazali i wtedy dopiero mi przysługiwało. a takie zaświadczenie daja od 12 tyg podobno. tak mi lekarka powiedziała..

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-09-22 o 13:16
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 13:25   #1405
marlenka0505
Zakorzenienie

w sumie 12 tydzień to wczesna ciąża, ale są przypadki że wcześniej kobiety nawet w szpitalu lądują. nie wiem jak to wygląda od strony lekarza, ale wystarczy że na chorobowym jest oznaczenie B lub zaświadczenie o ciąży i to jest podstawa do zasiłku 100%. Ale Polska to piękny kraj, i różne dziwne rzeczy się dzieją
Stary 2009-09-22, 14:33   #1406
malinka123108
Wtajemniczenie

hej dziewczynki ja okresu nadal nie mam i boli mnie podbrzusze nie wiem cvo mam robic testu narazie jeszcze nie chce...moze to za wczesnirenie chce 1 kreski zobaczyc ale mam wydzieline taka kremowa okres powinnam juz miec czuje ze pochwe mam taka spuchnieta ...co myslicie??

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

zapomnialam dodac ze nie wiem kiedy owinnam dostac okres bo mam nie regularny ale gdzies na dniach albo teraz powinnam juz mien bo ostatni mi sie skonczyl 27 sierpnia
BRODAWKI POWIEKSZONE I KONTURY ICH WIEKSZE
malinka123108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 15:19   #1407
Carol77
Zakorzenienie

Współczuje Karolinko, ja tez miałam nieprzyjemnośći z pewna telewizją cyfrową... ale na szczęście udało nam się wyegzekwować to co chcieliśmy, czego Tobie też życzę!!! A klientom nakop do niech Cię nie wkurzają!!!!!
Nie denerwuj sie, szkoda zdrowia, chociaż ja sama od razu sie trzęse z nerwów. Ja dzisiaj jestem jakas nie tędy nie mam weny, meczy mnie kaszelek, katar i to dlatego nic mi sie nie chce.

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ja okresu nadal nie mam i boli mnie podbrzusze nie wiem cvo mam robic testu narazie jeszcze nie chce...moze to za wczesnirenie chce 1 kreski zobaczyc ale mam wydzieline taka kremowa okres powinnam juz miec czuje ze pochwe mam taka spuchnieta ...co myslicie??

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

zapomnialam dodac ze nie wiem kiedy owinnam dostac okres bo mam nie regularny ale gdzies na dniach albo teraz powinnam juz mien bo ostatni mi sie skonczyl 27 sierpnia
BRODAWKI POWIEKSZONE I KONTURY ICH WIEKSZE
Kochana, a może się udało tzrymam mocno kciuki, ja objawów na @ też nie mam żadnych, anina owulkę ani na nic heheh ja już teraz sie sama z siebei śmieje, nie będę sie stresowac, bo oszaleje, a tu trzeba firmę w ryzach trzymać a wydzielinę tez mam taka jak Ty

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-22, 15:33   #1408
malinka123108
Wtajemniczenie

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Kochana, a może się udało tzrymam mocno kciuki, ja objawów na @ też nie mam żadnych, anina owulkę ani na nic heheh ja już teraz sie sama z siebei śmieje, nie będę sie stresowac, bo oszaleje, a tu trzeba firmę w ryzach trzymać a wydzielinę tez mam taka jak Ty[/QUOTE]

kurcze bladeto swietnie tez mam taka nadzieje ze moze byc fasolka ale mam mysli rozne a jak @PRZYJDZIE TO SIE ZALAMIE
napisz mi czy masz jakies jeszcze objawy a co z tymi piersiami....moze to na okres tak sie powiekszaja
Stary 2009-09-22, 15:49   #1409
aneczka555
Zadomowienie

Carol ja tez nie mam nigdy zadnych objawow a szkoda bo chcialabym miec dzis u mnie 18 dc i jedyne co mam to bialy sluz...

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Malinka piersi zazwyczaj na @ sie powiekszaja bynajmniej u mnie,kiedys nawet zauwazylam na nich drobne zylki ktorych wczeniej nie mialam,ucieszylam sie ze moze to fasolka a tu @ przyszla takze juz nic mnie nie zaskoczy i czekam cierpliwie na kolejna @ i modle sie aby nie przyszla,z drugiej strony juz nic sie na to nie poradzi albo zasoczylysmy albo nie,wszystko jest juz przesadzone....

Stary 2009-09-22, 15:54   #1410
malinka123108
Wtajemniczenie

kurcze korci mnie juz znow na ten test ja to mam naprawde cos z tymi testami ale teraz jak mi wyszlaby 1 lrecha to sie wsciekne!!!

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Aneczka nic sie nie martw chociaz wiem ze jest ciezko bynajmniej sobie to wyobrazam...ja staram sie dopiero ten miesiac czyli koniec sierpnia i wrzesien ale wyobrazam sobie moja mine jak zobacze@ trafi mnie cos ...
najgorsze jest to ciagle czekanie i denerwowanie sie ..
czemu tak musi byc!!!!!!!!!!
p.s a po ilu dniach jak ci zmienily sie te brodawki mialas okres??bo ja mam takie od soboty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości