|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Tez sie nad tym zastanawialam ale jakos ciezko mnie bedzie przekonac do niemalowania takich rzes tuszem ... ale nadal mnie to kusi i to baaardzo ! Narazie ciagle doczepiam kepki w domu ale juz mnie to nudzi
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez kupilam sobie kepki, ale jakos mnie nie przekonuja za bardzo. |
|
|
|
|
#3273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
loool piekne sa emu , ja oszalalam na ich punkcie i od wiosny mowie ze w ta zime kupuje wlasnie emu , a wszyscy , na czele z moich chlopakiem mowia ze wygladaja jak ciapy do lydki a ja bym najchetniej kupila w paru kolorach zeby pasowaly do wszystkich ubran ![]() neheszta jak sa lekk0o rozszerzane na dole to nie powinno byc widac ale jak sa rozszerzane od kolana w dol (typu dzowny) to beda sie marszczyc i zwijac i nie bedzie to fajnie wygladac , do takich butow najlepiej mega rurki albo legginsy swoja droga .. tak przegladam katalogi nowych kolekcji i widze powrot szerokich spodni z wyzszym stanem .. nie wiem czy dam rade sie przerzucic znow na takie spodnie .. raczej nie .. kolekcja nowych dzinsow z Fornarinyy |
|
|
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
ja też mogę prosić o link na priv tej czarnej gwiazdy19???
|
|
|
|
#3275 |
|
Raczkowanie
|
ja tez moge poprosic o ten link??
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
i ja
|
|
|
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
oo otez poprosze
|
|
|
|
#3278 |
|
BAN stały
|
a kim jest ta ciemna gwiazda ??
|
|
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
chetnie obejrze
moze zaczerpne jakies inspiracji
|
|
|
|
#3281 |
|
Raczkowanie
|
Z racji ,ze w ten weekend szykuje mi sie wesele, a duzo pisałyście o makijażu permanentnym postanowiłam ,że kupię sobię henne i ją wypróbuje no i oczywiscie jeszcze jakieś kępki albo sztuczne rzęsy , bo sama mam krótkie rzęski
MUszę jeszcze troszkę brwi wydepilować i zobaczymy jakie bedą efekty ;-) mam nadzieję ,ze niczego nie spitole :P |
|
|
|
#3282 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Chciałam ci odpisać że ja miałam permanentnie przedłużane rzęsy. Ich już się nie maluje. Tzn. niby można ale dużo lepiej wyglądały bez tuszu bo on powodował powstawanie grudek. One same z siebie są czarne i widoczne. Można samemu wybrać długość, podkręcenie itp. Zabieg jest bardzo przyjemny choć długi - do kilku godzin. Lezy się z zamkniętymi oczami a kosmetyczka dokleja sztuczne rzęski do każdej naturalnej. Początkowo rzęsy są piękne jednak z czasem wypadają one wraz z naturalną rzęsą (cykl życia rzęs to ok 2 mce). Trzeba uzupełniać co 2, 3 tyg.
|
|
|
#3283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie muszę malować- choć do niedawna ich nie nawidziłam musze wyrywać brwi średnio co 2 czasem 3dni bo zaraz widać mi czarne kropy![]() |
|
|
|
|
#3284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musze ją znaleźć i przeczytać. Nie wiem jaki mam limit, nie pamiętam, w każdym razie jest za mały jak na moje potrzeby. Jestem bardzo niezadowolona z tego netu i chcę zrezygnować. Mogę i ja link do tej Czarnej gwiazdy? Jak wszyscy to wszyscy
|
|
|
|
|
#3286 |
|
BAN stały
|
dziewczynki a ja sie wczoraj dowiedzielam ze 22 pazdziernika jest slub cywilny siostry ciotecznej mojego chlopaka , bedzie mi potrzebne cos sensownego do ubrania .. po uroczystosci w tym urzedzie cywilnym , robia przyjecie w restauracji , tu to inaczej troche wyglada niz u nas , po prostu beda siedziec i jesc (bez tancy i tak dalej , to nie weselisko , wlasciwe wesele w kosciele i zabawa bedzie w marcu ) dlatego potrzebna mi jakas elegancka ale nie przesadzona , dyskretna prosta sukienka , nie za krotka , tak zeby jakos wygladac w tym urzedzie i potem w restauracji , wlazlam wiec na all zeby poszukac jakiejs inspiracji , zobaczyc fasony i znalazlam kilka naprawde fajnych sukienek , i to za jaka cene , tu za taka sukienke bym placila minimum 100-200e , dlatego chyba po prostu zamowie z all . ktora wam sie podoba ? i tak pomyslalam ze na gore jakies pasujace krotkie bolerko i buty , koniecznie z kokardka
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3289 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znalazłam na allegro jeszcze taka tylko że krótka ale moim skromnym zdaniem uważam że też jest ładna Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-09-22 o 15:39 |
||
|
|
|
#3290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio spodobała mi się na allegro sukienka na jedno ramię firmy Vila. Są w trzech kolorach: czarny, jasny róż i beżowy. Dodaję zdjęcia tych trzech i innej różowej, która też jest całkiem ładna Tę czarną bym sama kupiła, ale nie nie mam żadnej okazji, na którą mogłabym ja założyć
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
jakkolwiek ładne te sukienki z vilii a w jakiej cenie one są????
|
|
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3294 |
|
BAN stały
|
mmm .. jakkolwiek a ja wlasnie chce taka dopasowana tube .. koniecznie z elementem kokardki i buty tez z kokardka
mam taka wizje .. one musza byc z satyny bo inaczej by tracily na uroku i wygladaly na bazarowe szmatki a nie elegancko . ja tez na codzien satyny nie nosze przeciez :p a sukienki ktore wkeilas ladne , bardzo ladne , ale zbyt letnie , ta impreza ma byc pod koniec pazdziernika wiec musze brac pod uwage ze moze byc rownie dobrze 25 stopni jak i ulewa .. monia , zmija mi najbardziej sie podoba nr 1 , 2 i 3 ... tylko ze nr 1 wydaje mi sie bardzo dopasowana a ja i tak jestem chuda , nie chcialabym osiagnac efektu styla od szczotki , dzis jak przyjdzie moj pietro to pokaze te kiecuszki i wybierzemy cos
|
|
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet jak jesteś chuda to satyna doda Ci parę kg, więc się nie przejmuj :PMyślałam, że w Italii ciągle słońce ![]() Dodaję do profilu obiecaną fotę w jasnych, krótkich kudłach. Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-22 o 16:15 |
|
|
|
|
#3296 |
|
Zadomowienie
|
hmmmm.... wiesz, nie widziałam Cie w tamtych poprzednich włosach, więc nie moge stwierdzić czy lepiej czy gorzej . Powiem tylko , że ten kolor włosów moim zdaniem do Ciebie nie pasuje-bez charakteru jest- ale to jest tylko moje zdanie- każdy może mieć inny gust , no i zalezy też od kwestii czy dobrze czujesz się w tym kolorku
|
|
|
|
#3297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się rozkręciłyście z tym linkiem. Przesłałam każdej, która chciała
Cytat:
![]() no to może być dobrze, ale trzeba zobaczyć. |
|
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze są za ciemne- takie mysie trochę, ale w tym miesiącu koniec z rozjaśnianiem. I tak już dużo wycierpiały Za miesiąc będą jasniejsze i ładniejsze, to tylko kolor przejściowy.
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Zadomowienie
|
co sądzicie o tej sukieneczce na imprezy, bo ostatnio wylicytowałam ja za śmiesznie niska cene- można się w niej pokazać?? tylko ja mam czarno-fioletowa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

ale jakos ciezko mnie bedzie przekonac do niemalowania takich rzes tuszem ...
ale nadal mnie to kusi i to baaardzo !

a ja bym najchetniej kupila w paru kolorach zeby pasowaly do wszystkich ubran

ale nawet fajnie się ubiera
musze wyrywać brwi średnio co 2 czasem 3dni bo zaraz widać mi czarne kropy
Musze ją znaleźć i przeczytać. Nie wiem jaki mam limit, nie pamiętam, w każdym razie jest za mały jak na moje potrzeby. Jestem bardzo niezadowolona z tego netu i chcę zrezygnować.