powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 253 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-22, 13:49   #7561
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Horo - tak czytam, czytam i oczom nie wierzę. Jest mi bardzo przykro, że musisz znosić tyle przykrości i obelg ze strony najbliższych. Rodzina powinna wspierać i to niezależnie od tego czy akceptuje twoją decyzję a nie mieszać z błotem. Nie obraź się, ale na twoim miejscu posłałabym takiego mężulka i 'życzliwą' teściową w pioruny... Jesteś młodą, fajną kobietką a tkwisz w takim bagnie... Smutne...
Listopadowa,
duzo by pisać... moje życie to w skrócie "piekło"... pelne wyzwisk, poniżania, zakazow

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 14:06   #7562
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Tak, i nawet nie Wiesz jak się cieszę Do tej pory Wy byłyście jedynym głosem , który mówił, że nie zwariowałam.
Pani doktór , która nadzorowała badanie i je potem opisała i ci wszyscy radiolodzy, którzy je robili nie mieli najmniejszych wątpliwości co jest i dlaczego.Wszystko widać jak na dłoni.
Teraz oczywiście muszę załatwić jeszcze ze dwie opinie lekarzy plastyków do tego badania. Bo ten opis, który dostałam niestety nie jest ważny i jest do podważenia przez lekarza ze specjalizacją.
Mya, ciesze sie, ze nie poddajesz sie i walczysz o swoje. Kochana, zbieraj jak najwiecej opinni i daj tym "profesjonalistom" popalic

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 14:06   #7563
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Listopadowa,
duzo by pisać... moje życie to w skrócie "piekło"... pelne wyzwisk, poniżania, zakazow
Horo - dla swojego dobra i dla dobra twoich dzieci powinnaś zakończyć ten chory związek...
Po południu wyślę ci na priva pewną historię...
Trzymaj się dzielnie kochana
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 14:21   #7564
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Ruda,
juz teraz się tak czasem czuję, choć naprawdę staram się je trochę maskować... w miarę mozliwości. Ale baby, jak to baby są zawistne za plecami gadaja, plotkują aż sie ma ochotę podejść i ...
Do tej pory sie przejmowalam, zamartwialam... wszystkim i wszystkimi i... znalazlam sposób... zostałam zwolennieczką teorii "tu mi wisizmu" i... jest zdecydowanie lepiej
Więc obu do wiosny i... zieleniejcie zazdrośnice
i tak trzymaj HORO

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
TO JUZ DZISIAJ !!!!!!!!! godz.18,00 denerwuje sie ale o dziwo nie tak bardzo zabiegiem ale tym żeby nie dostać okresu...bo coś mnie brzuszek pobolewa głodna jestem musze coś wciagnąć bo od 12,00 nic kompletnie nie moge zjeść ani pić -post ha ha ha trzymajcie proszę kciuki
mocno zaciskamy kciuczki i czekamy tutaj na ciebie , ale juz z pieknymi cycuchami

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny mam do was takie pytanie byłam na konsultacji u doktora Krajewskiego termin operacji mam na 17.12.2009 teraz pozostaje mi problem wkładek doktorek dał mi do wyboru trzy rozmiary 375cc 400cc lub 425cc wybrałam 400cc chociaz wydaja mi sie one strasznie duże jak myslicie waze 65 kg wzrost 175 cm czy beda odpowiednie boje sie ze beda za duze ale nie chciała bym zeby były za małe sama juz nie wiem co myslec pomózcie
jestes dosc wysoka kobietka , bierz 425 .Ja mam 160cm, a planuje wymiane z 300cc na 400cc i wcale ogromnych nie chce, maja nadal wygladac naturalnie.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Masza,
tyle, ze ten dr to minimalista. Więc jeśli już ma brać miedzy 275 a 300 to lepiej 300 cc ... a najlepiej 325
dokladnie , u mnie chcial 275cc, chociaz przy mojej figurze, to wcale sie nie dziwie , ale i tak wymusilam na nim 300cc i Maszenko, zobaczysz, ze jak zobie wymianke na 400cc, to wcale nie beda ogromne, biucik powiekszy sie tylko o ok. 0,5 do 1 rozmiaru, bo ja jednak nie chce wygladac jak sztuczna , napompowana laleczka

Horo, ty wiesz....buziaki Kochana i nie daj sie

Edytowane przez Agnessa30
Czas edycji: 2009-09-22 o 14:27
Stary 2009-09-22, 14:33   #7565
willma2
Raczkowanie

Agness...mamy takie same mentorki..Mam pytanko, kiedy puścił Ci mięsień? Moja prawa pierś ma dziś 4 tygodnie, a lewa po usunięciu krwiaka swoje 4 tygodnie będzie świętować w piątek..i jest troszeczkę wyżej niż prawa...i ciut bardziej twarda..i bardziej wrażliwa..
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 14:35   #7566
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Horo, ty wiesz....buziaki Kochana i nie daj sie
Agnessa,
wlaśnie skończylam go pakować, rzeczy wystawilam za drzwi... po tym co dzisiaj uslyszalam każda zrobiłaby to samo

Stary 2009-09-22, 14:37   #7567
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Agnessa,
wlaśnie skończylam go pakować, rzeczy wystawilam za drzwi... po tym co dzisiaj uslyszalam każda zrobiłaby to samo

Horo!!To faceci, gorszy gatunek...Ja tez z moim lekko nie mam!!On ciągle w rozjazdach i wszystko na mojej głowie...Staram się mieć swoje ciche przyjemnosci..zyć swoim życiem..a on niech patrzy co traci!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 14:41   #7568
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Agnessa,
moja biedna dziewczynka współczuje ci bo czasami tez takie cos przezywam np wczoraj moj sie przyczepil ze za dlugo czasu spedzam przy komputerze i przy robieniu moich paznokci przeszkadza mu ze co tydzien zmieniam sobie wystrój i kazal mi wypier..... ale juz dzisiaj pezpraszał i to wszystko było w obecnosci mojej mamy i tesciowej
Stary 2009-09-22, 14:49   #7569
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez kasiulka Nowa Pokaż wiadomość
moja biedna dziewczynka współczuje ci bo czasami tez takie cos przezywam np wczoraj moj sie przyczepil ze za dlugo czasu spedzam przy komputerze i przy robieniu moich paznokci przeszkadza mu ze co tydzien zmieniam sobie wystrój i kazal mi wypier..... ale juz dzisiaj pezpraszał i to wszystko było w obecnosci mojej mamy i tesciowej
Moj nie przeprasza... nigdy. I ja nie tylko słysze wypier..., ale Ty kur.., ty szmato, stara ***.... piz.., itp. ... wszystko, co najgorsze.
A pomocy nigdy nie mialam i nie ma... jestem służącą, do tego ubezwlasnowolnioną, ktora prowadzi hotel z pelnym serwisem dla pana mężą.

Stary 2009-09-22, 14:56   #7570
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Moj nie przeprasza... nigdy. I ja nie tylko słysze wypier..., ale Ty kur.., ty szmato, stara ***.... piz.., itp. ... wszystko, co najgorsze.
A pomocy nigdy nie mialam i nie ma... jestem służącą, do tego ubezwlasnowolnioną, ktora prowadzi hotel z pelnym serwisem dla pana mężą.
to odpowiedz mu tym samym no to bardzo nie ładnie robi ale wiem jedno ze jezeli jest sie mami synkiem to nie jest łatwe życie i choc bys chciala to i tak on bedzie słuchał sie mamusi jak piesek!!!to on jeszcze nie wiem ze takie blond aniołki trzeba pielęgnowac i kochac!!!!
Stary 2009-09-22, 15:21   #7571
evitanna
BAN stały

[QUOTE=horo;14374276]
Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość

Wg nich skrzywdziłam masę ludzi... rodzinę i dzieci ... narażając ich na pośmiewisko. Jak mozna zrobić sobie operacje plastyczną??? do tego biustu??? przeciez to karygodne!!!
To jest kwestia zazdrości/zawiści. Kobiety często są zawistne i wydrapałyby oczy innej, bo tamta ma młodość, urodę czy cokolwiek innego czego moznaby zazdrościć. Tak to jest, niestety. Operacje estetyczne budzą kontrowersje, zwłaszcza w Polsce - moim zdaniem nie ma kobiety, która nie chciałaby ładnie, młodo wyglądac, budzić podziwu, pożądania czy zazdrości. To jest nieodłączny element natury kobiecości. Zaprzeczanie nic tu nie da. Sama w swoim otoczeniu mam koleżanki które powtarzają bzdurne mity o implantach - np. ten o możliwości eksplozji przz podejściu do mikrofali Albo mówią, że implanty są sztywne, że każdy facet się z daleka zorientuje itp. Szkoda tylko, że te dziewczyny nie rozmawiały np z moją siostrą cioteczną, która ma od 15 lat - operacja we Francji i ani jej partnerzy, których miała 5 od tamtego czasu ani lekarze nie wykrywają implantów w pobieżnym badaniu
O hipokryzji takich osób świadczy choćby fakt, że mówią, że brały pigułki tylko dla efektu powiększenia piersi czy kupowały różne bzdurne ziółka itp
Wydaje mi się, że ludziom, którzy to potępiają brak odwagi - zarówno w aspekcie zdrowia - boją się operacji, narkozy jak również, a może przede wszystkim - boją się co ludzie powiedzą. Ludzie "bojący się co inni powiedzą" i sterroryzowani tym imperatywem są gotowi nawet skrzywdzić innych, byle by zamieść śmieci pod dywan.
A teściowej możesz powiedzieć, że słaby jest jej synek, skoro musi płacić dziwkom - normalny facet potrafi sobie poderwać.

Pozdr. E
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 15:26   #7572
meggie83
BAN stały

czytajac was nie dziwie sie,ze faceci sa jacy sa,bo nikt nie chce miec w domu zwyklej implanciary z ktorej sie kazdy normalny smieje i kojarzy sie jedynie z filmami xxx.co innego jesli komus taka operacja jest naprawde potrzebna po chorobie czy piersi sa nierowne,sa jakies widoczne defekty lub sa rozm.a lub ich nie ma wcale i ktos jest plaski jak deska,ale jak ktos ma rozm.b czy c i powieksza,to sie chyba mu nudzi w domu i nie ma co robic,ci mezowie was powinni juz dawno pogonic,ze wam takie pomysly do glowy przychodza-to z nudow napewno albo was do roboty pogonic zebyscie nie mialy czasu na bzdury.pomijajac fakt,ze to sie faceta i tak nie podoba.
http://www.statystyczni.pl/poll/resu...ba_sie_facetom
wyniki,to jedna z licznych ankiet,a takich jest wiele i odp.sa wszedzie takie same.
meggie83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 15:30   #7573
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Agness...mamy takie same mentorki..Mam pytanko, kiedy puścił Ci mięsień? Moja prawa pierś ma dziś 4 tygodnie, a lewa po usunięciu krwiaka swoje 4 tygodnie będzie świętować w piątek..i jest troszeczkę wyżej niż prawa...i ciut bardziej twarda..i bardziej wrażliwa..
jezeli to bylo do mnie, to moje piersiatka zaczely sie robic fajniutkie okolo trzeciego miesiaca. Jestes dopiero 4 tygodnie po OP, wiec zmiany beda z tygodnia na tydzien i tak co najmniej do pol roku..cierpliwosci

Stary 2009-09-22, 15:31   #7574
meggie83
BAN stały

dziwka tez czlowiek,skoro jest popyt,to jest i podazczasami pani lekkich obyczajow jest lepsza od zony-przynajmniej prawdziwa,a nie sztuczna,poza tym te panie sa czesto duzo ladniejsze od zon i bardziej zadbane,wiec texty o ich zawisic sa nie na miejscu w tym momencie.wiadomo co wybral-to co by wybral kazdy normalny facet-naturalnosc.nie kazdemu silikon ,,bokami wychodzi''.widocznie jemu juz wyszedl,a statystycznie biorac najwiecej rogow doprawiaja mlode zonki,wiec nie sa duzo lepsze od tych pan,bo czesto dostaja tyle samo co te panie.
Stary 2009-09-22, 15:38   #7575
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Agnessa,
Przykro mi Kochana, ze malzenstwo sie wali, ale gratuluje, ze odnajdujesz siebie i zaczelas zauwazac, ze tez masz prawo dazyc do swojego celu, spelniac swoje marzenia i jestes wartosciowa kobieta .Trzymaj sie Horus dzielnie

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiulka Nowa Pokaż wiadomość
Gdybym uslyszala taki tekst od mojego meza, to bym , nie wyobrazam sobie, zeby facet mogl mnie tak potraktowac.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez meggie83 Pokaż wiadomość
czytajac was nie dziwie sie,ze faceci sa jacy sa,bo nikt nie chce miec w domu zwyklej implanciary z ktorej sie kazdy normalny smieje i kojarzy sie jedynie z filmami xxx.co innego jesli komus taka operacja jest naprawde potrzebna po chorobie czy piersi sa nierowne,sa jakies widoczne defekty lub sa rozm.a lub ich nie ma wcale i ktos jest plaski jak deska,ale jak ktos ma rozm.b czy c i powieksza,to sie chyba mu nudzi w domu i nie ma co robic,ci mezowie was powinni juz dawno pogonic,ze wam takie pomysly do glowy przychodza-to z nudow napewno albo was do roboty pogonic zebyscie nie mialy czasu na bzdury.pomijajac fakt,ze to sie faceta i tak nie podoba.
http://www.statystyczni.pl/poll/resu...ba_sie_facetom
wyniki,to jedna z licznych ankiet,a takich jest wiele i odp.sa wszedzie takie same.
bez komentarza :hahaha :

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
dziwka tez czlowiek,skoro jest popyt,to jest i podazczasami pani lekkich obyczajow jest lepsza od zony-przynajmniej prawdziwa,a nie sztuczna,poza tym te panie sa czesto duzo ladniejsze od zon i bardziej zadbane,wiec texty o ich zawisic sa nie na miejscu w tym momencie.wiadomo co wybral-to co by wybral kazdy normalny facet-naturalnosc.nie kazdemu silikon ,,bokami wychodzi''.widocznie jemu juz wyszedl,a statystycznie biorac najwiecej rogow doprawiaja mlode zonki,wiec nie sa duzo lepsze od tych pan,bo czesto dostaja tyle samo co te panie.
widze, ze ktos ma duza wiedze na temat najstarszego zawodu ....moze i doswiadczenie

Stary 2009-09-22, 15:39   #7576
ruda
Raczkowanie

Cytat:
Horo kobieto kochana jedno w tej strasznej sytuacji mnie pokrzepia i mam nadzieję ze ciebie też to że jesteś twardą babką i nie dajesz sobie dmuchać w kaszę i masz więcej 'jaj' niż nie jeden facet- mam nadzieje ze to nie obelga - i będzie tak jak ty zechcesz
Stary 2009-09-22, 15:42   #7577
meggie83
BAN stały

no wlasnie golym okiem najlepiej widac,ze do implanciar robiacych cyce (ktore robia je z proznosci i zeby pokazywac)jak donice rzadne fakty racjonalne nie docieraja i nawet na konstruktywna krytye nie potrafia porzadnie odpowiedziec,smiech nie tylko z ich cyckow ,ale i z nich,sa tak samo zalosne jak one i nadmuchane.:haha ha:
Stary 2009-09-22, 15:43   #7578
Agnessa30
Raczkowanie

[QUOTE=evitanna;14377956]
Cytat:

To jest kwestia zazdrości/zawiści. Kobiety często są zawistne i wydrapałyby oczy innej, bo tamta ma młodość, urodę czy cokolwiek innego czego moznaby zazdrościć. Tak to jest, niestety. Operacje estetyczne budzą kontrowersje, zwłaszcza w Polsce - moim zdaniem nie ma kobiety, która nie chciałaby ładnie, młodo wyglądac, budzić podziwu, pożądania czy zazdrości. To jest nieodłączny element natury kobiecości. Zaprzeczanie nic tu nie da. Sama w swoim otoczeniu mam koleżanki które powtarzają bzdurne mity o implantach - np. ten o możliwości eksplozji przz podejściu do mikrofali Albo mówią, że implanty są sztywne, że każdy facet się z daleka zorientuje itp. Szkoda tylko, że te dziewczyny nie rozmawiały np z moją siostrą cioteczną, która ma od 15 lat - operacja we Francji i ani jej partnerzy, których miała 5 od tamtego czasu ani lekarze nie wykrywają implantów w pobieżnym badaniu
O hipokryzji takich osób świadczy choćby fakt, że mówią, że brały pigułki tylko dla efektu powiększenia piersi czy kupowały różne bzdurne ziółka itp
Wydaje mi się, że ludziom, którzy to potępiają brak odwagi - zarówno w aspekcie zdrowia - boją się operacji, narkozy jak również, a może przede wszystkim - boją się co ludzie powiedzą. Ludzie "bojący się co inni powiedzą" i sterroryzowani tym imperatywem są gotowi nawet skrzywdzić innych, byle by zamieść śmieci pod dywan.
A teściowej możesz powiedzieć, że słaby jest jej synek, skoro musi płacić dziwkom - normalny facet potrafi sobie poderwać.

Pozdr. E
nic dodac, nic ujac : oklaski:

W moim otoczeniu wszyscy, doslownie wszyscy wiedza o OP, czy to rodzina, czy znajomi , czy w pracy.Nikt nie potraktowal mnie dziwnie, nikt nie potepil, nikt nie wyskakiwal z dziwnymi uwagami., ale tutaj, to jest normalne Niestety smutne, ale prawdziwe jest, ze w naszej PL, to pewne zacofanie egzystuje, nie mowiac o zawisci, itd...

Stary 2009-09-22, 15:45   #7579
horo
Zakorzenienie

GG do horo

To nie chodzi o inną kobietę... zwlaszcza o dziwkę, bo ten typ nie skorzystałby z dziwki (wiesz maggie... każda sądzi wg siebie i moze dlatego tak myślisz)... on po prostu mnie źle traktuje, więzi, wszystkiego zakazuje, poniża i upokarza.
Gwiazdą nie jestem, ale... ani inteligencji ani urody mi tak naprawdę nie brak... mimo wieku i właśnie dlatego pan mąż tak mnie skrzętnie chowa przed światem ale takiemu komuś jak ty chyba nie ma sensu tego tłumaczyć.
Pozostaje mi jedynie życzyć powodzenia w uwodzeniu czyichś mężczyzn i radości z byle jakiego naturalnego biustu (o ile wogóle takowy posiadasz) i... abys spełniala się w najstarszym zawoidzie świata, bo... z tego co napisałaś mniemam, ze jesteś "dziwką"

Stary 2009-09-22, 15:45   #7580
meggie83
BAN stały

a cos widzisz zlego w tym zawodzie implanciaro z nadmuchanym cycem sztucznym jak donicemhehe.ty robisz,to samo co one,cyce z proznosci zeby pokazywac na plazy albo dekold do pasa,pewnie ci juz tak obwisly,ze maz na nie patrzec nie mogl.
Stary 2009-09-22, 15:47   #7581
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie golym okiem najlepiej widac,ze do implanciar robiacych cyce (ktore robia je z proznosci i zeby pokazywac)jak donice rzadne fakty racjonalne nie docieraja i nawet na konstruktywna krytye nie potrafia porzadnie odpowiedziec,smiech nie tylko z ich cyckow ,ale i z nich,sa tak samo zalosne jak one i nadmuchane.:haha ha:
chetnie odpowiem na kazda krytyke, ktora jest na poziomie i jest poparta argumentami, w ktorych przemawia choc odrobine inteligencji. W innym przypadku szkoda mojego cennego czasu na znizenie sie do poziomu rozmowcy.

Stary 2009-09-22, 15:50   #7582
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
a cos widzisz zlego w tym zawodzie implanciaro z nadmuchanym cycem sztucznym jak donicemhehe.ty robisz,to samo co one,cyce z proznosci zeby pokazywac na plazy albo dekold do pasa,pewnie ci juz tak obwisly,ze maz na nie patrzec nie mogl.
Szkoda mi Ciebie... mąż nie godził się na op, bo dla niego jestem piękna Na jednej ze stron są nawet fotki sprzed op... nic tam nie wisialo, ateraz jest wr ęcz rewelacyjnie.
Ale w sumie takie jak ty trzeba zrozumieć... w końcu skoro jest podaż (czego jesteś dowodem)... może też nazbierasz kiedyś na implanty, o ile zazdrość i zgryźliwość nie odstraszą od Ciebie potencjalnych klientow. Bo zakładam,z ę z uroda już jesteś na bakier... tylko ktoś bardzo brzydki na zewnątrz i wewnątrz moze mieć w sobie tyle jadu i złośliwości.

Stary 2009-09-22, 15:54   #7583
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
i znowu wyczuwam nutke zadrosci Jestem dumna z moich piersi, ktore zaplacil moj maz, jestem dumna, ze moge pokazac je na plazy na wczasach, ktore takze zaplacil moj maz, czuje sie dumna noszac kobiece ciuszki, ktore tez zaplacil maz i ciesze sie, ze pieniadze ktore ja zarabiam moge wydac na kochanka i nie mam potrzeby sprzadazy swojego ciala, wiec nie wiem co lepsze-silikonowe cycyki, czy nadstawianie swojego tylka za pare groszy :hahaha :
Oszczedz sobie odpowiedz, bo na twoja prowokacje zadna z nas nie pojdzie

Dziewczyny - prosze o okazanie totalnej ignorancji dla naszej niedojrzalej "kolezanki"- nie po fachu

Edytowane przez Agnessa30
Czas edycji: 2009-09-22 o 15:57
Stary 2009-09-22, 15:56   #7584
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Agnessa,
z jednym przesadzilaś... KOleżanka

Stary 2009-09-22, 15:58   #7585
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Agnessa,
z jednym przesadzilaś... KOleżanka
sprawdz czy teraz lepiej

Stary 2009-09-22, 16:01   #7586
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
sprawdz czy teraz lepiej
no własnie ... ale może kiedyś zarobi na zelki
wydaje mi sie, ze lepiej byc "implanciarą" niż pania lekkich obyczajów

Stary 2009-09-22, 16:06   #7587
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
za wyjątkowe chamstwo 2 pkt karne

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Kolejny punkt karny
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:06   #7588
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
za wyjątkowe chamstwo 2 pkt karne
to nie chamstwo... to zazdrość i brak kasy na implanty

Stary 2009-09-22, 16:08   #7589
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
to nie chamstwo... to zazdrość i brak kasy na implanty
oplulam monitor

Stary 2009-09-22, 16:21   #7590
listopadowa80
Zakorzenienie

Widzę, że kolejny niewychowany troll zagościł w naszym wątku
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości