|
|
#7561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Cytat:
duzo by pisać... moje życie to w skrócie "piekło"... pelne wyzwisk, poniżania, zakazow
|
|
#7562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#7563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7564 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak trzymaj HORO ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
, ale i tak wymusilam na nim 300cc i Maszenko, zobaczysz, ze jak zobie wymianke na 400cc, to wcale nie beda ogromne, biucik powiekszy sie tylko o ok. 0,5 do 1 rozmiaru![]() Horo, ty wiesz....buziaki Kochana i nie daj sie
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-22 o 14:27 |
||||
|
|
|
#7565 |
|
Raczkowanie
|
Agness...mamy takie same mentorki..Mam pytanko, kiedy puścił Ci mięsień? Moja prawa pierś ma dziś 4 tygodnie, a lewa po usunięciu krwiaka swoje 4 tygodnie będzie świętować w piątek..i jest troszeczkę wyżej niż prawa...i ciut bardziej twarda..i bardziej wrażliwa..
|
|
|
|
#7566 |
|
Zakorzenienie
|
Agnessa,
wlaśnie skończylam go pakować, rzeczy wystawilam za drzwi... po tym co dzisiaj uslyszalam każda zrobiłaby to samo
|
#7567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Horo!!To faceci, gorszy gatunek...Ja tez z moim lekko nie mam!!On ciągle w rozjazdach i wszystko na mojej głowie...Staram się mieć swoje ciche przyjemnosci..zyć swoim życiem..a on niech patrzy co traci!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#7568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pomocy nigdy nie mialam i nie ma... jestem służącą, do tego ubezwlasnowolnioną, ktora prowadzi hotel z pelnym serwisem dla pana mężą.
|
|
#7570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7571 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=horo;14374276]
Cytat:
![]() O hipokryzji takich osób świadczy choćby fakt, że mówią, że brały pigułki tylko dla efektu powiększenia piersi czy kupowały różne bzdurne ziółka itp Wydaje mi się, że ludziom, którzy to potępiają brak odwagi - zarówno w aspekcie zdrowia - boją się operacji, narkozy jak również, a może przede wszystkim - boją się co ludzie powiedzą. Ludzie "bojący się co inni powiedzą" i sterroryzowani tym imperatywem są gotowi nawet skrzywdzić innych, byle by zamieść śmieci pod dywan. A teściowej możesz powiedzieć, że słaby jest jej synek, skoro musi płacić dziwkom - normalny facet potrafi sobie poderwać. Pozdr. E |
|
|
|
|
#7572 |
|
BAN stały
|
czytajac was nie dziwie sie,ze faceci sa jacy sa,bo nikt nie chce miec w domu zwyklej implanciary z ktorej sie kazdy normalny smieje i kojarzy sie jedynie z filmami xxx.co innego jesli komus taka operacja jest naprawde potrzebna po chorobie czy piersi sa nierowne,sa jakies widoczne defekty lub sa rozm.a lub ich nie ma wcale i ktos jest plaski jak deska,ale jak ktos ma rozm.b czy c i powieksza,to sie chyba mu nudzi w domu i nie ma co robic,ci mezowie was powinni juz dawno pogonic,ze wam takie pomysly do glowy przychodza-to z nudow napewno albo was do roboty pogonic zebyscie nie mialy czasu na bzdury.pomijajac fakt,ze to sie faceta i tak nie podoba.
http://www.statystyczni.pl/poll/resu...ba_sie_facetom wyniki,to jedna z licznych ankiet,a takich jest wiele i odp.sa wszedzie takie same. |
|
|
|
#7573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7574 |
|
BAN stały
|
dziwka tez czlowiek,skoro jest popyt,to jest i podaz
czasami pani lekkich obyczajow jest lepsza od zony-przynajmniej prawdziwa,a nie sztuczna,poza tym te panie sa czesto duzo ladniejsze od zon i bardziej zadbane,wiec texty o ich zawisic sa nie na miejscu w tym momencie.wiadomo co wybral-to co by wybral kazdy normalny facet-naturalnosc.nie kazdemu silikon ,,bokami wychodzi''.widocznie jemu juz wyszedl,a statystycznie biorac najwiecej rogow doprawiaja mlode zonki,wiec nie sa duzo lepsze od tych pan,bo czesto dostaja tyle samo co te panie.
|
|
|
|
#7575 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() .Trzymaj sie Horus dzielnie---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() , nie wyobrazam sobie, zeby facet mogl mnie tak potraktowac.---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|
#7576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- i będzie tak jak ty zechcesz
|
|
|
#7577 |
|
BAN stały
|
no wlasnie golym okiem najlepiej widac,ze do implanciar robiacych cyce (ktore robia je z proznosci i zeby pokazywac)jak donice rzadne fakty racjonalne nie docieraja i nawet na konstruktywna krytye nie potrafia porzadnie odpowiedziec,smiech nie tylko z ich cyckow ,ale i z nich,sa tak samo zalosne jak one i nadmuchane.
:haha ha:
|
|
|
|
#7578 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=evitanna;14377956]
Cytat:
![]() : oklaski:W moim otoczeniu wszyscy, doslownie wszyscy wiedza o OP, czy to rodzina, czy znajomi , czy w pracy.Nikt nie potraktowal mnie dziwnie, nikt nie potepil, nikt nie wyskakiwal z dziwnymi uwagami., ale tutaj, to jest normalne
|
|
#7579 |
|
Zakorzenienie
|
To nie chodzi o inną kobietę... zwlaszcza o dziwkę, bo ten typ nie skorzystałby z dziwki (wiesz maggie... każda sądzi wg siebie i moze dlatego tak myślisz)... on po prostu mnie źle traktuje, więzi, wszystkiego zakazuje, poniża i upokarza.
Gwiazdą nie jestem, ale... ani inteligencji ani urody mi tak naprawdę nie brak... mimo wieku i właśnie dlatego pan mąż tak mnie skrzętnie chowa przed światem ale takiemu komuś jak ty chyba nie ma sensu tego tłumaczyć.Pozostaje mi jedynie życzyć powodzenia w uwodzeniu czyichś mężczyzn i radości z byle jakiego naturalnego biustu (o ile wogóle takowy posiadasz) i... abys spełniala się w najstarszym zawoidzie świata, bo... z tego co napisałaś mniemam, ze jesteś "dziwką"
|
#7580 |
|
BAN stały
|
a cos widzisz zlego w tym zawodzie implanciaro z nadmuchanym cycem sztucznym jak donicem
hehe.ty robisz,to samo co one,cyce z proznosci zeby pokazywac na plazy albo dekold do pasa,pewnie ci juz tak obwisly,ze maz na nie patrzec nie mogl.
|
|
|
|
#7581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie takie jak ty trzeba zrozumieć... w końcu skoro jest podaż (czego jesteś dowodem)... może też nazbierasz kiedyś na implanty, o ile zazdrość i zgryźliwość nie odstraszą od Ciebie potencjalnych klientow. Bo zakładam,z ę z uroda już jesteś na bakier... tylko ktoś bardzo brzydki na zewnątrz i wewnątrz moze mieć w sobie tyle jadu i złośliwości.
|
|
#7583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ciesze sie, ze pieniadze ktore ja zarabiam moge wydac na kochanka , wiec nie wiem co lepsze-silikonowe cycyki, czy nadstawianie swojego tylka za pare groszy ![]() Oszczedz sobie odpowiedz, bo na twoja prowokacje zadna z nas nie pojdzie ![]() Dziewczyny - prosze o okazanie totalnej ignorancji dla naszej niedojrzalej "kolezanki"- nie po fachu ![]()
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-22 o 15:57 |
|
|
|
|
#7584 |
|
Zakorzenienie
|
Agnessa,
z jednym przesadzilaś... KOleżanka
|
#7585 |
|
Raczkowanie
|
|
#7586 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie
wydaje mi sie, ze lepiej byc "implanciarą"
|
#7587 | ||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7588 |
|
Zakorzenienie
|
to nie chamstwo... to zazdrość i brak kasy na implanty
![]() ![]()
|
#7589 |
|
Raczkowanie
|
|
#7590 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że kolejny niewychowany troll zagościł w naszym wątku
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.

. Jest mi bardzo przykro, że musisz znosić tyle przykrości i obelg ze strony najbliższych. Rodzina powinna wspierać i to niezależnie od tego czy akceptuje twoją decyzję a nie mieszać z błotem

, ale i tak wymusilam na nim 300cc

- i będzie tak jak ty zechcesz