![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Helou
Ja dziś na chwilunię bo dopiero skończyłam sprzątać, a mała właśnie wstała ![]() Dorbar, Mati umie jeść widelcem już od jakiegoś miesiąca, a łyżeczką też się uczy już od jakiegoś czasu ![]() ![]() Jowiszku, jak na razie, że tak powiem - kipśnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
wpadlam na chwile bo tu sajgon mam
![]() ![]() Wersta - haha, jaki koszmar ![]() ![]() wspolczuje urojonych ciaz, co ty masz babo z ta psiną... Kasiulka - pajac wyczesany ![]() ![]() zeberka jest boska, napewno sie Olci spodoba i bedzie ujezdzac zawodowo ![]() a z tym lezaczkiem to mnie zagielas, bo nie pamietam czy dawalam licytacje od jakiejs kwoty czy dalam z minimalna ![]() ![]() aaa przyszedl w koncu ten komplecik z nexta-sweterek i dzinsy, priorytet szedl 5 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Wtajemniczenie
|
Witam i spadam od razu..... ide spac, bo mnie tak sieklo, ze oczy mi sie zamykaja, ale postaram sie wrocic wieczorem.
Coz za ciekawy post..... hmmmm..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anisia Twoją kurakową sobie zapisałam, dzięki ![]() Możecie mi jeszcze powiedzieć jak to jest z tym tuńczykiem... ![]() ![]() ![]() Ja już od babci wróciłam, Tymek padł po drodze, rozebrałam na śpiąco i śpi w łóżku ![]() Jutro idziemy na szczepienie bo syn zdrów ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- moja mama kupiła wszystkim3 córkom ![]() http://www.sklep.bartex.com.pl/go/_info/?id=449 na metce pisze "nadchodzę..." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Jola tuńczyka szukaj w okrągłych puszkach. w sosie własnym najlepiej. potem odsącz i od razu do sałatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
Judi - likierek jaki apetyczny
![]() ![]() ja tunczyka tez kupuje tylko w sosie wlasnym i szukam takich, zeby bylo napisane, ze sa w duzych kawalkach. bo czasem taka sieczka sie trafia... Kasiulka - wiec lezaczek wystawialam od 1zl z cena minimalna (80 lub 90zł) a poszedl za 137 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Igusiowa z dziś
![]() dla porównania cen, to za to body dałam 32 zł w sklepie. to z all co wczoraj kupiłam podobnie szyte a niecałe 15. Mała pojedziecie do Pragi ? tam jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam że im więcej chodzę na plac zabaw tym bardziej przestaję lubić dzieci
![]() ![]() ![]() ![]() Pozatym jest babka która ma 4 dzieci, jedno takie 6 misięczne a 3 chłopców kilkuletnich. Siedzi lafirynda z tym małym na ławce i plotkuje zamiast patrzeć co bachory robią. Nie wiem jak u Was wyglądają te nowe place zabaw ale u nas są w okolicy zjeżdżalni, huśtawek wyłożone takimi zielonymi gąbkami. Wyobraźcie sobie że te bachory zaczęły wyrywać te gąbki, wyrwały dwa prostokątne kawałki, takie 60x30 cm. Zaczęły spod spodu wyciągać też żwirek, dołączyły się wszystkie dzieciaki z placu zabaw, normalnie totalna demolka ![]() ![]() ![]() TO jest plac zabaw na osiedlu obok mnie, gdybym ja tam mieszkała to bym powiedziała szanownej mamusi co o niej myślę, ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2009-09-22 o 13:20 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
rany co za baba. dla świętego spokoju pozwoli i na demolkę. wnerwiające to jest bo te place niemałe pieniądze kosztują i jak widać nie potrzeba sfrustrowanego nastolatka by to popsuć.
ja też mam przegląd za oknem. 2-latka sprząnie Idzie sprzed nosa każdą zabawkę. 3-latek nie zabierze,ale tąktórą się bawi będzie się bawił pod samym nosem Igi żeby na pewno zauważyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
fajne spodnie dla dziewczynki
http://www.allegro.pl/item744174616_...roz_86_92.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku - Iga jaki czupurek
![]() ![]() ![]() nie jedziemy niestety do Pragi, bylismy tam 2 lata temu-jest bosko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
Mała, miłego wypoczynku zycze
![]() zrob jakies fotki, cobysmy moglo oko nacieszyc i ja koneicznie synowa swoja poogladala ![]()
#2386 |
Wtajemniczenie
|
hej
ja dzis nie w humorze bo juz chyba 4-ty raz z rzedu mlody wyladowal u nas w lozku i najgorsze jest to, ze kladzie sie w poprzek lozka a my ladujemy na samych brzegach... tzn ja bo tz nawet go nie czuje wiec mlody mnie spycha na kaloryfer....... do tego wieczorem stanowczo zapowiedzialam, ze chce sie wyspac wiec mlody zostaje w lozeczku....... przed szosta poczulam pierwszego kopniaka w czache... tz go przyniosl do nas (chociac tego w ogole nie pamieta...) ... dzis sie przygotowuje psychicznie na wielkie darcie nad ranem ale ja dzis mam zamiar spac we dwojke...bez zadnych zalacznikow..... tak poza tym to obejrzalam wczoraj pierwsze dwa odcinki Housa..... nizej napisze streszczenie wiec jak ktos nie chce wiedziec co sie bedzie dzialo to prosze nie czytac... ![]() House laduje na odziale psychiatrycznym. Od samego poczatku ma negatywne nastawienie.. mimo, ze teoretycznie moze wyjsc w kazdej chwili musi zostac w srodku aby uzyskac od glownego lekarza list, ktory pozwolilby mu na odzyskanie licencji.... wiec przez pierwsza godzine kombinuje co zrobic..... chce szantazowac lekarza (probuje wykorzystac Wilsona ale on odmawia mu pomocy i namawia aby sie poddal terapii) ... pozniej udaje, ze sie podporzadkowal (wczesniej za kolejne prezewinienia bardzo czesto ladowal w izolatce ) nie bierze lekow.... udaje, ze sie angazuje w terapie grupowa.... itd. w zakladzie jest min trzech pacjentow... wspolokator Housa- ma chyba ekstremalne ADHD.... nie moze sie zamknac...wciaz rapuje... i doprowadza Housa do szalu.... , chlopak, ktoremu wydaje sie, ze jest superbohaterem..ze umie latac itp... no i kobieta (byla czlonkini filharmonii, ktora nie wypowiedziala slowa od ponad 10 lat) ... no i wlasnie ta ostatnia pacjentka jest odwiedzana 5 razy w tygodniu przez swoja bratowa (grana przez Franke Potente) i wlasnie w niej lokuje swoje 'uczucia' House..... najpierw jest wspolna gra na pianinie i spojrzenia... pozniej pierwszy pocalunek..pozniej watpliwosci, bo przeciez ona ma meza.... a na koncu goraca scena w jednym z pokojow na 0oddziale (House mi jakos nie pasuje do sceny erotycznej ![]() zanim 'romans' jeszcze sie zaczal House kradnie auto tej laski aby przewiezc tego niby superbohatera aby poczul sie jakby latal..zabiera go do wesolego miasteczka gdzie unosza sie w powietrze nad specjalnie przygotowanymi wentylatorami.... chlopak mowi ze to byla najprzyjemniejsza chwila w jego zyciu i kilka momentow pozniej gdy House nie patrzy w inna strone wspina sie na barierke w wielopoziomowym parkingu i skacze.... udaje mu sie przezyc ale ma wielokrotne zlamania.... House jest w szoku.... sam stwierdza, ze potrzebuje pomocy i od tej pory poddaje sie terapii.... bierze leki itp.... pozniej nastepuje jego przemiana.... zaczyna wchodzic w zwiazki... zaczyna pokazywac swoje uczucia.... zaczyna ufac.... i robi mila rzecz - ojciec jego lekarza dostaje rozleglego wylewu i po poczatkowej dozie sarkazmu siada obok niego aby nie byl sam w ostatnich chwilach zycia swego ojca..... bierze nawet udzial w konkursie talentow...tzn bierze udzial jego rapujacy wspollokator a gdy brakuje mu slow House wkracza do akcji i pomaga mu na scenie....na koncu House odkrywa, ze pacjentka, ktora nie przemowila od ponad 10 lat patrzy wciaz w to samo miejsce w dyzurce - jest tam mala pozytywka.... House prosi lekarzy aby dali mu pozytywke..najpierw daje ja superbohaterowi bo on tez po wypadku przestal mowic i wpatrywal sie w tosamo miejsce... ale superbohater daje ja tej, ktora nie mowila od ponad 10 lat.. kobieta, ktora nawet nie chodzila sama (trzeba bylo ja prowadzic za reke) nagle jakby sie obudzila i podziekowala.... i juz kilka godzin pozniej byla w stanie grac na wiolonczeli ... House rozmawia ze swoim lekarzem i dowieaduje sie, ze kobieta konczy juz swoj pobyt na oddziale i pojedzie razem ze swoja rodzina (lacznie ze swoja bratowa) do Arizony..... House nie moze uwierzyc , ze to juz koniec i prosi o przepustke..jedzie do jej dodmu ale ona potwierdza, ze to juz koniec.... on wraca z powrotem ..jest zalamany i wtedy lekarz mu mowi, ze nastepnego dnia da mu list, ktory pozwoli mu odzyskac licencje, poniewaz zaczal nawiazywac zwiazki z ludzmi i pozwolil sie skrzywdzic..no i to okazal.... no i zapomnialam wczesniej napisac, ze nie ma juz halucynacji i nie bierze juz Vicodin bo przed pobytem na oddziale byl na odwyku... odcinek sie konczy scena kiedy House wsiada do autobusu i jest usmiechniety.... pozniej pokazali zlepek scen z tego sezonu i wyglada na to, ze House nie dostanie licencji z powrotem od razu...ze nie bedzie mogl miec przez jakis czas kontaktow z pacjentami... do tego jego zwiazek z Cuddy prawdopodobnie przejdzie do nastepnej fazy.... ![]() koniec.... to chyba moj najdluzszy wpis na wizazu... sorry za wszelkie literowki i niejasnosci ale nie mam zamiaru tego czytac haha
#2387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jowisz, Igusiowa laska ![]() Mala, do Pragi smigacie? super, piekne miejsce ![]() Snilo mi sie, ze piorun we mnie uderzyl, co to oznacza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
Leleth dzieki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- marti czeknij w senniku na necie ![]()
#2389 |
Zakorzenienie
|
Anisia - dzieki
![]() ![]() a foty oczywiscie bedziemy robic ale czy bedzie sie chcialo komus je pokazac ![]() ![]() mloda dzis zzarla mi pol obiadu, niestety swoich obiadkow jesc nie chce tylko z mojego talerza-dzis ziemniaczki z duszonym mieskiem, nawet troche ostre bylo-czosnek, papryka...ale jej pasilo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Wtajemniczenie
|
Hej
U mniemama takze mało czasu mam ... dzisiaj meza brak takze spokój... Widzialam sie dzisiaj z Kasiunia och jak miłoooooooooo ![]() A tutaj macie przykład jak Lila wygląda po spaniu i po piciu Edytowane przez LeoNa86 Czas edycji: 2009-09-22 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
Hej Bebeczki kochane
Jowiszku ja jeszcze nie wiem jak działa ta zebra, obiecuję zdać relację jak ją zamontujemy. Pewnie coś już napiszę jutro bo wzięłam za pobraniem i paczka już do mnie sunie gls-em. Kupiłam bo Ola mało mi z wózka nie wyskoczy jak widzi te krowy/kury na sprężynie na placu zabaw. Uwielbia je ![]() Maluśna o kurcze!!! Dziękuję za odpowiedź. Super się sprzedał Twój leżaczek. Ja wystawiłam bez minimum za 35 zł wywoławcza. Już miałam ofertę, ale nie mogłam wstawić oryginalnych fot leżaka i musiałam ją odwołać. Nio zobacze czy babka jeszcze zalicytuje czy nie. Wiecie co, widziałam się z kochaną Leoncią i jak tak czaiłam jak jej Lila śpi to serio konam z zazdrości. Po 4 h baby ![]() ![]() Maluśna masz opier papier! ile my się jeszcze nawzdychamy o te focie hę? ![]() Lilunia boska ![]() ![]() Martunia jak te perfumy od Ciebie pachną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- A wiecie co mi się dziś przydarzyło pierwszy raz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Obijacie się to idę myć zwłoki, a potem na filmos z małżem, ale wcześniej zjem sobie serka pleśniowego ![]() ![]() ![]()
#2392 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() nie doszła jeszcze paczka i jestem zła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
padłam jaka LILA !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
wpadlam sie szybciutko pozegnac bo chyba do polnocy bede sie pakowac
![]() na szczescie Majka od razu po kapieli padla i w koncu wypila mi mleko wieczorem ![]() ![]() ![]() wstajemy o 3 w nocy i w droge. Kasiulka - ja wiem, ze swinia jestem bo tych fot nie wklejam ale coz począć...i tak mnie kochacie ![]() Leonko - jaka Lilka jest boska ![]() ![]() to buziaki baby kochane, tesknijcie za mna bo ja juz usycham...wracam w sobote ![]() paa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczęśliwej podróży ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- a Lilka, no słów brak. te duże oczy i blond czupryna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Wtajemniczenie
|
Jowisz, ale Iga jest do Ciebie podobna !!!!!!!!!
Lilianka wyglada super w swoim afro. Gino ma podobne, tyle, ze burza lokow.... (i po kim to ???????? ![]() U nas nic ciekawego, wiec wiecej nic nie napisze, poczytam was troche i ide spac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jaką inną zabawkę polecacie ? szukam czegoś na jesienne dni
![]() godzinę temu wystawiłam na all fontannę z piłkami,bo ona już się Idze znudziła ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Rybka dawno mnie tak nikt nie ubawił ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do zabawek to ci nie doradze, bo ja mojemu nie kupuje. Ostatnio dostal od dziadkow wielka wywrotke i sie nia bawi. Ale jego ulubione zabawki, to nie zabawki, a raczej : kije do golfa, rakiety do tenisa, garnki, kable itp..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
Judi dziś chyba żenada sięgnęła zenitu, co?
![]() łeee jak mi dziś zimno od rana ![]() ![]() ![]() Maluśna szczęśliwej podróży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Antonina wije gniazdo w prysznicu... ![]() ![]() Pamiętam jak nasza dalmatynka miała cieczkę przed serylizacją. tak się z niej lało, że kupiliśmy jej majtki psie ![]() ![]() ![]() No nic idę w kimonko ![]() Maluśna spokojnej podróży i udanego wypoczynku!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.