|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
ponarzekaj jeszcze
to naprawdę branso wyląduje jako sznurek do korka ![]() ech. powiesz, że będziesz nosić to wybrechta, jak powiesz, ze nie będziesz to Cię zbeszta. i bądź tu człowieku mądry. idę do ruskiego. ![]() o, tak odnośnie tej emotki. dzisiaj Gosias na polskim szepcze :"ile centymetrów?" odpisuję na marginesie zeszytu : "10. <rzygi>" i narysowałam tą emotkę. Gośka aż się opluła. a z tymi centymetrami to oczywiście z fizyki się wzięło. bo ktoś kiedyś policzył zadanie, wynik powinien być w sekundach, a gościu podał w centymetrach.. na co fizyk mówi :"jakie tu jednostki powinny być?", chłopak utrzymuje, że centymetry, na co facet od fizyki mówi :"a jak się Ciebie ktoś o godzinę pyta to też w centymetrach mu podajesz?". no i stąd zostało.. że liczymy zawsze centymetry do końca lekcji. ![]() o, albo wczoraj. Gośka :"ile cm?" Ja: "do końca lekcji? pół roku" (miałam na myśli oczywiscie pół godziny) Goska : "oja.." i tu wybuchłysmy śmiechem bo obczaiłyśmy, ze powiedziałam "pół roku" xD
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem dlaczego powiedziałam 'środkową'.
|
|
|
#3303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, bo wiecie, idę jutro do szkoły na 11.55 |
||
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę zaszczycona, gdy będziesz ją nosić. Dobre ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Jaram się głosem Ne-Yo. ![]() Idę się jeszcze popodniecać jego głosem, trochę do książek i spać ![]() Dobranoc, Dziunie
|
|
|
#3305 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() wyspij sie dzisiaj ;* Cytat:
nie uczylam sie z WOSu . nie chcialo mi sie xD. spac mi sie chce ;] |
||
|
|
|
#3306 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() otóż zdobyłam 4 miejsce z czasem 4:06. Omal płuc nie wyplułam tak dyszałam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14383642] nie uczylam sie z WOSu . nie chcialo mi sie xD. spac mi sie chce ;][/QUOTE] też miałam w planach WOS, ale jakoś nie wyszło. Tzn. zadania zrobiłam, ale powinnam się pouczyć o rodzinie, jutro mam fakultet. ![]() nie lubię jak mi się nakładają przedmioty, jutro WOS, pojutrze chemia, niemiecki i polski. Także fajnie. ! kurde i nadal nie mam domu dla kociaka.
|
|
#3307 | ||
|
Konto usunięte
|
czyli można sie jeszcze wkręcić
![]() Cytat:
nie ma to jak mieć szczęście Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14383642] nie uczylam sie z WOSu . nie chcialo mi sie xD. spac mi sie chce ;][/QUOTE] ja się nie uczyłam z niemca
|
||
|
|
|
#3308 | |
|
Konto usunięte
|
szkodaa .
Cytat:
wyslij mi adres ,w czwartek kupie kartke i wysle ![]() a mialam po poludniu motywacje a teraz nic mi sie nie chce ![]() przegladam demotywatory |
|
|
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czytam was i czytam i pragnę wysnuć wam zarzut!
że przez was wkręciłam się w postcrossing! WINNE! :P
|
|
|
|
#3311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też lubię ![]() Cytat:
a kiedys biegałam ![]() no jak przedmioty się nakładają to jest strasznie... ni wiesz za co się wziąc i w sumie na nic nie umiesz zbyt dokładnie ![]() szkoda, z tym kociakiem na razie na miau ani na dogomanii nie ogłaszałas?ile mozesz go trzymac? Cytat:
ja nie ![]() weszlam popatrzec co u was i spadam porobiłam chemię, jeszcze matmę i MOZE franc. nie, nie gratulujcie mi, już sama sobie pogratulowałam, że wreszcie coś robię hm. jutro mam na 9:50 ![]() dobranoc
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-22 o 21:40 |
||||
|
|
|
#3312 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide spac, a jutro na 9.40 i dwie lekcje
Cos mi sie przestawilo w klawiaturze, wiec przepraszam za brak polskich znakow..Dobranoc |
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam dziewczeta, temaciki powybierane na ustna maturke?
i mam takie pytanie, bo wciaz nie moge sie zdecydowac.. czy temat: roznorosnosc tematyczna w wybranych utworach kochanowskiego. dokonaj analizy + interpretacji wybranych (tekstow). moze byc? wiem, ze malo ciekawy i lekko nudny, ale nie jestem jakos specjalnie spokrewniona z klasa humanistyczna i polski to dla mnie czysty mus.. nie chcialabym tej prezentacji poswiecac zbytnio duzo czasu.. ale rowniez chcialabym zrobic ja pozadnie (zeby jednak miec te 80%). pomyslalam, ze moglabym cos ciekawego do tego dac.. urozmaicic - aby zaskoczyc komisje. ale tutaj tez nie mam pomyslu.. czy lepszy taki temat, czy moze z jakims "motywem" (np. zbrodni i kary) ? do 1go tematu jestem przekonana na 90%. |
|
|
|
#3314 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym bardzo chciała mieć kota, ale rodzice się nie chcą zgodzić
![]() A jakie lubisz najbardziej? Ja mam największą słabość do ruskich, z serem oraz z grzybami ![]() Idę spać, bo w przeciwieństwie do niektórych muszę wcześnie wstać ![]() Dobranoc Dziewoje
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
ok, możecie mi bić pokłony.
umiem ruski, na matmę zrobiłam te głupie zadania.. wiecie jakich ja mam dekli w klasie? ktoś zmienił hasło na mailu klasowym. Myślałam, że dzisiaj wszystkim łby poucinam za to. No kurde, ale zabawa. A ja nie mogłam treści do zadań ściągnąć z poczty :/ dopiero o 18:00 dostałam, 32 jakieś pokręcone zadania .. ta kobieta ma na bani coś ![]() także ten.. idę spać. buźka ;* dobranoc ;*
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14383642]Tobie to dobrzr
![]() ![]() wyspij sie dzisiaj ;*[/QUOTE] ![]() Miałam iść, ale coś mi nie wyszło Cytat:
![]() Wysyłam adres na pw ![]() Wyślij mi swój adres ![]() Jutro i tak będę w księgarni, to kupię kartki dla Marty i Ciebie chce ktoś jeszcze? ![]() Ja i tak mam na później Powiem wiem, że jestem trochę podłamana... Do piątku mamy oddać deklaracje maturalne, a ja ani nie wiem co z tym niemcem, czy zdawać to P, czy nie, ani nie mam tematu z polskiego. Nawet listy dobrzenie przeczytałam, tylko tak przeleciałam ![]() ![]() Branoc ;** |
|
|
|
|
#3317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko do czwartku deklaracje, nie wiem co zdaje, wsumie kilka minut temu wpadlam na kilka genialnych pomyslow ![]() ale juz z tematem gorzej...a i z tymi przedmiotami rzucam sie na gleboka wode Cytat:
![]() ja nic dzisiaj nie ruszylam ksiazek, tak jak wczoraj (no i w weekend ale wiadomo urodziny to urodziny ) przy Was jestem leniem i tyle dobranoc ![]() Cytat:
nie nie mam pojecia co wziascmoim zdaniem trudny temat, bo malo do powiedzenia i kilka wierszy bedziesz musiala sama zinterpretowac, tez bez sensu bo interpretacje wierszy mozna znalesc w internecie, wiec naprawde musisz zablysnąć swoją własną analiza i czyms od siebie ![]() ale fakt faktem, że nie bedziesz tracila czasu na czytanie ksiazek a wiec wpadlam na ten genialny pomysl bede zdawala -geografie R -biologie R -polski R -chemie P -matematyke P -j.angoelski P rzucam sie na gleboka wode, bo ani bio ani chemi nie mialam rozszezonej, wiec z klasami z bio-chem trudno mi bedzie konkurowac dziewczyny, jakie zadania beda dobre do tej chemi, rozgladalam sie i zainteresowaly mnie te: -zbior zadan Pazdro podstawa -operon testy maturalne z chemi -operon zbiory zadan chodzi o to, żeby byly odpowiedzi do zadan, najlepiej wyjasnione i krok po kroku no i cos w kierunku matury, bo bede takim samooukiem do matury ;p wprawdzie z chemi mialam zawsze 5 na koniec, ale jak patrze na ta mature to nie zrobilabym jej cos swita ale dawno wylecialo z glowywogole mialam jakis slaby poziom chemi chyba nawet nie podstawe tylko nizej ;| bo testy z biologi na podstawie rozwiazuje na 90%-100% taka latwizna totalna, a chemi to bym chyba nawet 30% nie pociagnela i co ja teraz zrobie oOO,
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-09-22 o 23:26 |
|||
|
|
|
#3318 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
xD Cytat:
do lutego jeszcze mozesz zmienic zdanie ![]() ---- czesc ![]() dostałam okres nie wsypałam sie na dodatek ;/ i jeszcze do 15 lekcje ...... milego dnia
|
||||
|
|
|
#3319 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14383642]
Dlaczego w jagodach? Cytat:
Cytat:
Dużo przedmiotów.Mam te wszystkie zbiory. W operonowych jest trochę teorii i wyjaśnionych parę zadań. W Pazdro do niektórych nawet nie ma odpowiedzi ( ![]() Radziłabym Ci kupić dobre repetytorium ----------------- Dzień dobry, Żbiki Uczyłam się wczoraj chemii, a wcale jej dzisiaj nie mam. Jestem z siebie dumna
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
operony chyba okej, Pazdro polecam brązowy (z rozszerzeniem), pracowałam na nim w szkole, a jestem w klasie bez chemii w profilu ![]() dzień dobry Żbiczki ;* zdycham przez @@@ !!! idę się ubierać.. i do szkoły :/ ble. Beata, on wysłał mi kolejną piosenkę
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Bry Żbikulce ;**
Ja mam jeszcze godzinę.. yy, tzn. 60 centymetrów do wyjścia Popijam herbatę i douczyłam się angielskiego. <zachwyt> Jak sobie pomyślę, że w domu będę z powrotem dopiero o 17,30... </zachwyt>Miłego i nie spamować tu dziś zbyt dużo ; ))
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3322 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() 30 centymetrów do szkoły ...przypilnujcie mnie, żebym się dziś pouczyła z polskiego, niemieckiego i z chemii :X mobilizacjii brakuje. Do napisania ok. 14.30;d Miłego
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14388724]a ja do dzisiaj , max do piatku
do lutego jeszcze mozesz zmienic zdanie ![]() dostałam okres Wiem... ale pasowałoby jednak wiedzieć ![]() zaliczały 400 m, ale tylko z 1/3 osób. Niby drugi termin w piątek, ale ja raczej jeszcze nie dam rady ![]() Kto? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Powiedzcie mi, czy ja jestem jakaś dziwna, że ZAWSZE kasę za wygraną aukcję wpłacam tego samego dnia, a jak coś sprzedaję, to najczęściej tego samego dnia, jak dojdzie do mnie kasa, wysyłam... ![]() Za dwa zbiory zadań (dla siebie i Tżta) za jeden wpłaciłam kasę z piątek, za drugi w niedzielę, więc na 100% w poniedziałek rano była u sprzedających. A tu ten z niedzieli mi dzisiaj pisze, że "pieniążki doszły, to dzisiaj wyśle"
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Raczkowanie
|
Mamy tu jakąś Lubliniankę?
16. października, piątek, wieczór, 20.lecie LSMU i muszę tam być! |
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle mi google powiedziały, co to jest
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ruskie z biedry są boskie ![]() Cytat:
![]() strasznie dużo chcesz zdawać, wow ![]() a z ta chemią to na pewno NIE polecam vademecum operonu - sporo błędów merytorycznych. a co do operonowskich testów i zbiorów zadań, hm. zapewne będę miały takie same błędy jak vademecum, ale nie wiem. polecam zbiór zadań pazdro ten brązowy rozszerzony, jest wyjasnione przed kazdym dzialem jak sie robi zadania (ale nie kazde... tylko taki ogolny sposob, pokazane na najłatwiejszych przykladach czasem pomocne, czasem nie, no i duzo mozna rozwiazac łatwiejszym sposobem...)przydałoby Ci sie repetytorium, ale ja nie polecę nic niestety, bo sama szukam... w sumie zastanawiam się czy nie lepiej już z podręczników się pouczyć ![]() Cytat:
ja dziś ogarniam matme i franca... no i L ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
?dobra ja dziś zwiałam z polaka ![]() przychodzę z kol pod sale, nikogo nie ma stoimy sobie czekamy... idą 3 osoby jeszcze i tak stoimy i czekamy, pani nie idzie (była w sali w sumie :-P).. to se poszlismy ta jak wypatrzyła! no - kto ?hm, może nie mają te osoby tyle czasu, żeby tak szybko wysłać itd. ![]() ale ja też od razu wpłacam zawsze... a wysyłać nie wysyłałam nic. jeszcze. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3328 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co czytam to mobilizacja do nauki nie jest taka zła Chciałabym sama tyle poświęcać na naukę co Wy ![]() Nadal nie mam wybranego tematu na prezentację... ![]() Ja jestem z okolic Lublina, ale o "LSM - Love Sen-C Music Sound System " pierwszy raz słyszę
|
|
|
|
#3329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Oj, Jeszcze bolą ? Cytat:
![]() No jacha ![]() Byłam na jazdach w Piotrkowie i na placu. Jutro -> 7.30 ![]() Szef powiedział, że świetnie jeżdżę i po prostu muszę zdać. Chyba, że jakiś pieszy mi wyskoczy
|
||
|
|
|
#3330 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierwsze słyszę ![]() Cytat:
![]() Może lepiej skończmy ten temat, bo znowu zrobiłam się głodna ![]() A dzisiaj na obiad mam warzywa na patelnię -- Przeżyłam środę (mój najgorszy dzień), jeszcze tylko dwa dni do weekendu, damy radę ![]() Idę do książek, co by mieć wieczorem trochę wolnego. Miłego popołudnia Żbiki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

i znowu mnie zatoki bolą 
, bo wiecie, idę jutro do szkoły na 11.55
Będę zaszczycona, gdy będziesz ją nosić. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

porobiłam chemię, jeszcze matmę i MOZE franc. nie, nie gratulujcie mi, już sama sobie pogratulowałam, że wreszcie coś robię 

? 

Dużo przedmiotów.