PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-22, 20:33   #391
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

ALEXA niech rosnie zdrowiutki....i taki aznie za duzy.bo jak ja go urodzejuz sie boje

SENSUEL trzymam kciukole za pipeczkeaby tam nic miedzy nozkami nie wystawalo

ANUSIA moje wyniki bedzie miala polozna,a mi do domku przyjdzie tylko wynik badania downa.boje sie

PEPUS za Kicie teraz trzeba trzymac kciu...kiPepusku a jak u Ciebie

a ja spojrzalam w domku na metke mojego pierwszego zakupu dla niuni ....i co.....i kupilam komplecik na 9-12 miesiecznego maluszkaale ze mnie mamcia

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:35   #392
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Wiesz jak będziesz tak intensywnie myśleć o najgorszym to jeszcze się spełni, więc zmień nastawienie na lepsze, bo po co ja trzymam te kciukasy? Nadaremnie mam ściskać? ta pała to na złe myśli!
A ja dziś mam jakieś huśtawki, właśnie wydarłam się na meża zupełnie jak bym była przed @
Oki od dzis staramm sie nie myslec a u Ciebie to moze jakas hustaweczka nastrojow spowodowana.......ja nic nie mowie tylko trzymam
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:36   #393
atinas
Zadomowienie

Eh ja też jakoś teraz od tak o załapałam dołka... Martwię się trochę jak to wszystko będzie jak urodzi się dzidzia. No niby będziemy mieszkać u teściów, nie będą nas podobno obchodziły rachunki, pracował będzie tylko mój przyszły mąż, bo ja jestem obecnie na stażu do 27.10 i nie wiem czy damy sobie radę finansowo, bo moje studia też kosztują

I te koszty związane z weselem mnie po prostu załamują
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:42   #394
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ALEXA niech rosnie zdrowiutki....i taki aznie za duzy.bo jak ja go urodzejuz sie boje

SENSUEL trzymam kciukole za pipeczkeaby tam nic miedzy nozkami nie wystawalo

ANUSIA moje wyniki bedzie miala polozna,a mi do domku przyjdzie tylko wynik badania downa.boje sie

PEPUS za Kicie teraz trzeba trzymac kciu...kiPepusku a jak u Ciebie

a ja spojrzalam w domku na metke mojego pierwszego zakupu dla niuni ....i co.....i kupilam komplecik na 9-12 miesiecznego maluszkaale ze mnie mamcia
Hehehe to dokonalas mamcia zakupu ale przyda sie na zapas a porod przezyjesz nawet jak bedzie duza niunia,dasz rade jak taka panikara jak ja ma to za soba to Ty tez dasz rade

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Eh ja też jakoś teraz od tak o załapałam dołka... Martwię się trochę jak to wszystko będzie jak urodzi się dzidzia. No niby będziemy mieszkać u teściów, nie będą nas podobno obchodziły rachunki, pracował będzie tylko mój przyszły mąż, bo ja jestem obecnie na stażu do 27.10 i nie wiem czy damy sobie radę finansowo, bo moje studia też kosztują

I te koszty związane z weselem mnie po prostu załamują
Dacie rade kochaniutka zobaczysz,nie zamartwiaj sie na zapas fajnie macie i to duzy plus mieszkanie u tesciow i zero rachunkow zawsze bedzie wiecej kasiorki dla dzidzi na Twoja szkole np,ja jak urodzila 1 synka tez nie pracowalam tylko moj facet i dawalismy rade takze uszy do gory
Stary 2009-09-22, 20:48   #395
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Dacie rade kochaniutka zobaczysz,nie zamartwiaj sie na zapas fajnie macie i to duzy plus mieszkanie u tesciow i zero rachunkow zawsze bedzie wiecej kasiorki dla dzidzi na Twoja szkole np,ja jak urodzila 1 synka tez nie pracowalam tylko moj facet i dawalismy rade takze uszy do gory
Dziękuję za słowa otuchy byłoby mi lżej gdyby mi rodzice w domu nie robili tak gęstej atmosfery z tego powodu, że oni nie wiedzą czy sobie poradzą finansowo. Pocieszam się jedynie tym, że ja wcale nie chciałam takiego wesela. Wystarczy mi raptem kilka osób najważniejszych memu sercu do szczęścia. A tak to zmuszają mnie do poczucia winy
Stary 2009-09-22, 20:51   #396
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kochane ja zmykam spać. Boli mnie głowa i ząb. Mąż poszedł na nocke to ja spróbuje usnąć,bo zaraz zwariuje. Miłego wieczorku i nocki Wam życzę. Do juterka.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:56   #397
atinas
Zadomowienie

Ja również uciekam, czym prędzej się położę. Jutro będzie nowy dzień i zaświeci nowe słońce
Dobrej nocki
Stary 2009-09-22, 21:02   #398
Sensuel
Wtajemniczenie

atinas....ja bym się nie przejmowała weselem za bardzo.Skoro Ty nie chciałaś,a oni się uparli to czemu masz mieć wyrzuty sumienia??Co do zagęszczonej atmosfery to nie wróżę nic dobrego.
Ale miejmy nadzieję,że będzie dobrze.

alexa...donosić do 24 tygodnia .Co ty piszesz???Max to 36tydzień chyba.Nawet nie wolno ci tak myśleć o tym 24tc ,dzidzia może być za słaba żeby dać sobie radę poza brzuchem.Uda Ci się donosić do końca i masz się tego trzymać
Stary 2009-09-22, 21:39   #399
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
atinas....ja bym się nie przejmowała weselem za bardzo.Skoro Ty nie chciałaś,a oni się uparli to czemu masz mieć wyrzuty sumienia??Co do zagęszczonej atmosfery to nie wróżę nic dobrego.
Ale miejmy nadzieję,że będzie dobrze.

alexa...donosić do 24 tygodnia .Co ty piszesz???Max to 36tydzień chyba.Nawet nie wolno ci tak myśleć o tym 24tc ,dzidzia może być za słaba żeby dać sobie radę poza brzuchem.Uda Ci się donosić do końca i masz się tego trzymać
No własnie o co chodzi z tymi 24 tygodniami? Aż mnie brzuch z nerwów zabolał.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 23:06   #400
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Dziękuję za słowa otuchy byłoby mi lżej gdyby mi rodzice w domu nie robili tak gęstej atmosfery z tego powodu, że oni nie wiedzą czy sobie poradzą finansowo. Pocieszam się jedynie tym, że ja wcale nie chciałam takiego wesela. Wystarczy mi raptem kilka osób najważniejszych memu sercu do szczęścia. A tak to zmuszają mnie do poczucia winy
Nie przejmuj sie mozesz miec czyste sumienie ,ze to nie Wy sobie wymysleliscie takie huczne i wielkie wesele a rodzicom z czasem przejdzie,zobaczysz a teraz sie tym nawet nie przejmuj

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Chce mi sie wyc kobietki bo juz wlasnie teraz po wizycie w toaleci wiem,ze moje chorobsko wstretne sie obudzilo dzwonilam do mamy a mama do naszego gastrologa i On powiedzial mamci,ze powinnam byc szczesliwa jak uda sie donosic wlasnie do 22-24 tygodnia bo jesli chorobsko sie nasili to zalamana jestem
Stary 2009-09-23, 05:41   #401
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Chce mi sie wyc kobietki bo juz wlasnie teraz po wizycie w toaleci wiem,ze moje chorobsko wstretne sie obudzilo dzwonilam do mamy a mama do naszego gastrologa i On powiedzial mamci,ze powinnam byc szczesliwa jak uda sie donosic wlasnie do 22-24 tygodnia bo jesli chorobsko sie nasili to zalamana jestem

Matko alexa co to za wredne choróbsko??
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze a to tylko chwilowy nawrót tego paskudztwa
Stary 2009-09-23, 07:36   #402
kasina87
BAN stały

Cześć Kobitki. Mam problem Wstydliwy I nie wiem czy o tym tutaj pisac ale co tam napisze może mi coś doradzicieBo tak mi się wydaje , inaczej Jestem pewna, że mam grzybice wiecie czego. Nie wiem co mam robić? Podobno to częsta przypadłość w ciązy mam w domu Clotrimazolum ale nie wiem czy wono go brać? A do gina sie dzisiaj nie dostaneA zaraz sie "tam" zaswędze
kasina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 08:18   #403
Sensuel
Wtajemniczenie

alexa.....napisz jak możesz co to za choróbsko i jaki ma wpływ na dziecko w brzuchu.Bo rozumiem,że to nie chodzi o szyjkę macicy??Tylko o te gastryczne dolegliwości.
Normalnie masakra,aż nie wiem co mam ci napisać.Tylko mam nadzieję,że tam gdzie mieszkasz są fachowi lekarze którzy będą w stanie ewentualnie pomóc dziecku żyć w tak wczesnych tygodniach.A jak nie to to Polski jedź,bo tam to wiem że ratują dzieci.W Danii nie wiem czy by zainteresowali się tym,obawiam się że nie,bo oni mają swoją teorię na ten temat.
Ale 22-24tc to aż normalnie mi się słabo robi.Ja jednak mam nadzieję,że dotrwasz do 30 chociaż

Nic się nie denerwuj,bo to tylko szkodzi i nie myśl o tym 22-24tyg tylko o tym,że donosisz do końca.Lekarz też się myli czasami....

Stary 2009-09-23, 08:19   #404
zebra666
Zakorzenienie

Kasina nie miałam nigdy takich przypadłoście ale najlepiej do gina się udać:\ On oceni czy to napewno to co zakładasz a nie nic inengo... Wiem tlyko, ze samo nie minie

Atinas nie przejmowałabym sie rodzicami skoro to oni chcieli takie przyjęcie duże:P a u nas także teraz jestem na L4 a jak urodzi się mały będzie pracował tlyko mój mąż i wierzymy, ze damy sobie radę

Alexa nie zakładaj najgorszego choroba się nie nasiliła jeszcze żeby od razu tylko czarne myśli mieć Trzymam za Was kciuki

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 08:20   #405
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasina87 Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki. Mam problem Wstydliwy I nie wiem czy o tym tutaj pisac ale co tam napisze może mi coś doradzicieBo tak mi się wydaje , inaczej Jestem pewna, że mam grzybice wiecie czego. Nie wiem co mam robić? Podobno to częsta przypadłość w ciązy mam w domu Clotrimazolum ale nie wiem czy wono go brać? A do gina sie dzisiaj nie dostaneA zaraz sie "tam" zaswędze

W tym to raczej tylko lekarz Ci pomoże.Ja bym nie ryzykowała doradzania Ci stosowania czegoś TAM w ciąży na własną rękę.
Stary 2009-09-23, 08:59   #406
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Ja jestem tu nowa tak jakoś podczytywałam ten wątek i mogę Ci powiedzieć że możesz go stosować jestem teraz w 9 m-c ciąży i sama go używałam ale podejrzewam że jeśli jest to grzybica to będziesz musiała się udać do ginekologa a to jest doraźna pomoc. Mogę doradzić jeszcze że na infekcje dobrze jest podmywać sie naparem z kory dębu
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 08:59   #407
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witajcie kochane. Ja na 11 lecę odebrać wyniki badań i potem z nimi do gin pędzę pokazać,mam nadzieję,że wszystko będzie oki.
Alexa kochanie nie wiem co mam Ci doradzić,ale jak możesz to powiedz co to za choroba jest. I myślę,że dziewczyny mają rację,że najlepiej byłoby urodzić tak wcześnie w Polsce,bo miałabyś pewność,że tu zrobią wszystko żeby dzieciątku pomóc.
Kasina a Ty kochana to lepiej zapisz się do tego lekarza,nawet jak się dzisiaj nie dostaniesz i nie stosuj niczego na własną rękę.
Oj same problemy się porobiły. Trzymajcie się kochane. Miłego dnia

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-09-23, 09:01   #408
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

co do maści (bo o maść tu chodzi) lekarz mi potwierdził to że można ją stosować
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 09:12   #409
kasina87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
co do maści (bo o maść tu chodzi) lekarz mi potwierdził to że można ją stosować
Dziekuje bardzo za rady. Edytte tak własnie mi się tez wydawało że mozna ja stosować bo pobuszowałam na forach i inne babeczki tez ja stosowały. Wiec jak wróce do domu to zaraz sie nasmaruje cała Może chociaz troszke pomoże. Kupie jeszcze Tantum Rosa i zrobie okłady. Popytam jeszcze babeczek w aptece to tez mi cos doradzaA ze to grzybica to jestem pewna na 10000% bo już kilka razy mnie to cholerstwo dopadło Coś mnie lubi ta choroba I tak do usranej....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 09:45   #410
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc kobitki
ja dzis znowu do pracyale jeszcze tylko miesiac

ANUSIA trzymam kciuki za wyniki.oby wszystkie byly suuuperowe

KASINA w ciazy kobieta jest jeszcze bardziej podatna na rozne infekcje.jak najszybciej idz do lekarza.

ALEXA oj to straszne co piszesz.badzmy dobrej mysli,ze jest jakis patent na te wstretne chorobskoa w ktorym wogole jestes tygodniu

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

ZEBERKO a jak u Ciebie samopoczucie mloda zonko

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 09:57   #411
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
czesc kobitki
ja dzis znowu do pracyale jeszcze tylko miesiac

ANUSIA trzymam kciuki za wyniki.oby wszystkie byly suuuperowe

KASINA w ciazy kobieta jest jeszcze bardziej podatna na rozne infekcje.jak najszybciej idz do lekarza.

ALEXA oj to straszne co piszesz.badzmy dobrej mysli,ze jest jakis patent na te wstretne chorobskoa w ktorym wogole jestes tygodniu

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

ZEBERKO a jak u Ciebie samopoczucie mloda zonko

alexa jest chyba w 13tc
Stary 2009-09-23, 12:00   #412
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
W tym to raczej tylko lekarz Ci pomoże.Ja bym nie ryzykowała doradzania Ci stosowania czegoś TAM w ciąży na własną rękę.
Witajcie dopiero teraz,wlasnie wrocilam od lekarza i mam dola jak diabli,chce mi sie moje wstretne chorobsko to CU a po naszemu to wrzodziejace zapalenie jelita grubego wiec dzis sie dowiedzialam,ze jesli choroba w ciazy spi to nie jest to grozne dla dzidzi i ciaze sa donoszone i tak sie dzieje w ponad 90 % ja niestety sie do nich nie zaliczam bo to swinstwo obudzilo sie na dobre,a objawy to jest biegunka z krwia ale taka biegunka,ze latam do wc okolo 40 razy na dobe,dzisiejsza nocke niestety cala w wc przesiedzialam i w ten sposob nie mam zadnych witamin w sobie ani nie mam jak przekazac mojemu dzieciatku jedzonka lekarz powiedzial,ze grozi mi samoistne poronienie w kazdej chwili a jak uda mi sie donosic do okolo 24 tygodnia ciazy to grozi mi porod przedwczesny ktory nie rokuje dobrze dla mojego malenstwa bo dziecko urodzi sie o niskiej wadze urodzeniowej lub o nizszym wieku biologicznym,jestem w 13 tygodniu wedlug dokladnego wyliczenia przez lekarza a moje malenstwo na chwile obecna wyglada jak 10 tygodniowe,czyli juz jest zle,normalnie nic tylko sie powiesic a jeszcze do lekarza gastrologa trzeba czekac ponad mieisac na wizyte i to jest tryb natychmiastowy,normalnie mam dzisiaj tak zje...... dzien jak nigdy wczesniej,chyba jednak nie bede jeszcze kupowala ubranek zaczne odkladac pieniazki zeby pozniej jak bedzie dobrze kupic wszystko od razu
Stary 2009-09-23, 12:43   #413
kasina87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Witajcie dopiero teraz,wlasnie wrocilam od lekarza i mam dola jak diabli,chce mi sie moje wstretne chorobsko to CU a po naszemu to wrzodziejace zapalenie jelita grubego wiec dzis sie dowiedzialam,ze jesli choroba w ciazy spi to nie jest to grozne dla dzidzi i ciaze sa donoszone i tak sie dzieje w ponad 90 % ja niestety sie do nich nie zaliczam bo to swinstwo obudzilo sie na dobre,a objawy to jest biegunka z krwia ale taka biegunka,ze latam do wc okolo 40 razy na dobe,dzisiejsza nocke niestety cala w wc przesiedzialam i w ten sposob nie mam zadnych witamin w sobie ani nie mam jak przekazac mojemu dzieciatku jedzonka lekarz powiedzial,ze grozi mi samoistne poronienie w kazdej chwili a jak uda mi sie donosic do okolo 24 tygodnia ciazy to grozi mi porod przedwczesny ktory nie rokuje dobrze dla mojego malenstwa bo dziecko urodzi sie o niskiej wadze urodzeniowej lub o nizszym wieku biologicznym,jestem w 13 tygodniu wedlug dokladnego wyliczenia przez lekarza a moje malenstwo na chwile obecna wyglada jak 10 tygodniowe,czyli juz jest zle,normalnie nic tylko sie powiesic a jeszcze do lekarza gastrologa trzeba czekac ponad mieisac na wizyte i to jest tryb natychmiastowy,normalnie mam dzisiaj tak zje...... dzien jak nigdy wczesniej,chyba jednak nie bede jeszcze kupowala ubranek zaczne odkladac pieniazki zeby pozniej jak bedzie dobrze kupic wszystko od razu

Boże dziecinko nie płaczTo jest po prostu nie możliwe. A do szpitala nie możesz sie zgłoscić? Zeby Cie tam położyli i np. dozylnie dokarmiali dziecko? Przeciez to jest ogromne zagrożenie. Nie wierze ze nic nie da sie zrobić
Stary 2009-09-23, 12:53   #414
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Boże dziecinko nie płaczTo jest po prostu nie możliwe. A do szpitala nie możesz sie zgłoscić? Zeby Cie tam położyli i np. dozylnie dokarmiali dziecko? Przeciez to jest ogromne zagrożenie. Nie wierze ze nic nie da sie zrobić
No wlasnie najgorsze jest to,ze na chwile obecna mieszkamy na wyspach i odnosze takie wrazenie,ze tutejsi lekarze jakos sie tym wszystkim nie przejmuja,bylam kiedys dokarmiana pozajelitowo(przed ciaza) i dzis prosilam o to samo mimo,ze nie jest to przyjemne i powiedzieli,ze jesli donosze do 16 tygodnia to wtedy pomysla cos co ze mna zrobic dzwonilam juz do mamci zeby sie dowiedziala jak moge sobie zalatwic ubezpieczenie w polsce mimo braku pracy i chyba na ten czas przeniose sie tam bo tutaj nie zabardzo im ufam tyle sie staralam o moje malenstwo ,ze teraz nie moge pozwolic na to zeby ja stracic a do szpitala moga mnie polozyc ewentualnie na patologie ale dopiero jak wejde w 20 tydzien nic tylko sie zalamac
Stary 2009-09-23, 12:56   #415
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Alexa kochanie jak mozna Ci w tym wszystkim pomoc?? Ohh normalnie szlag mnie trafia jak czuje ze jestem bezradna a drugi czlowiek jest w potrzebie[IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/BML/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Sloneczko prosze uspokoj sie troszeczke i wiem ze to ciezkie,ale postaraj sie byc dobrej mysli,pomysl sobie ze wygrasz z choroba i donosisz dzidzie cala i zdrowa ,a co!!! Malenka trzymam mocno kciuki za Ciebie i za dzidzie zeby wszystko bylo dobrze!!!

Buziaczki W miare milego popoludnia

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 13:03   #416
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Alexa kochanie jak mozna Ci w tym wszystkim pomoc?? Ohh normalnie szlag mnie trafia jak czuje ze jestem bezradna a drugi czlowiek jest w potrzebie[IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/BML/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Sloneczko prosze uspokoj sie troszeczke i wiem ze to ciezkie,ale postaraj sie byc dobrej mysli,pomysl sobie ze wygrasz z choroba i donosisz dzidzie cala i zdrowa ,a co!!! Malenka trzymam mocno kciuki za Ciebie i za dzidzie zeby wszystko bylo dobrze!!!

Buziaczki W miare milego popoludnia
dzieki kochaniutka,ide sie polozyc chyba na troszke bo od tego ryczenia zamulilo mnie strasznie,zajrze do Was kobietki pozniej
Stary 2009-09-23, 13:07   #417
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:

straszne jest to co piszesz i nie wiadomo co ci na to powiedzieć.. może masz racje i rzeczywiście uciekaj do Polski i tu wszystko załatwiaj.. bedziemy trzymać kciuki wszystkie za ciebie i maleństwo....
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 13:13   #418
kasina87
BAN stały

Cytat:
No wlasnie najgorsze jest to,ze na chwile obecna mieszkamy na wyspach i odnosze takie wrazenie,ze tutejsi lekarze jakos sie tym wszystkim nie przejmuja,bylam kiedys dokarmiana pozajelitowo(przed ciaza) i dzis prosilam o to samo mimo,ze nie jest to przyjemne i powiedzieli,ze jesli donosze do 16 tygodnia to wtedy pomysla cos co ze mna zrobic dzwonilam juz do mamci zeby sie dowiedziala jak moge sobie zalatwic ubezpieczenie w polsce mimo braku pracy i chyba na ten czas przeniose sie tam bo tutaj nie zabardzo im ufam tyle sie staralam o moje malenstwo ,ze teraz nie moge pozwolic na to zeby ja stracic a do szpitala moga mnie polozyc ewentualnie na patologie ale dopiero jak wejde w 20 tydzien nic tylko sie zalamac
. Uciekaj do Polski bo teraz przede wszystkim liczy się Twoje zdrowie i dziecka!!!! Dla Ciebie to jest tez ogromne zagrożenie! Zamawiaj bilet i najszybciej tutaj jedz!!!! Masz o co walczyć
Stary 2009-09-23, 13:23   #419
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kobietki ja wróciłam do domciu od lekarza i wyniki mam dobre,tylko z moczem coś nie tak leciutko i mam brać takie tabletki jakieś na bakterie. Ale to nie jest tak istotne jak zdrowie Alexy i maleństwa. Kochana jak najszybciej jedź do Polski,tutaj zawsze można coś wywalczyć. Na pewno będziesz pod lepszą opieką. Musi być dobrze,musisz się trzymać!Mimo,że to strasznie trudne. Wierze,że musi być dobrze.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-09-23, 15:16   #420
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
. Uciekaj do polski bo teraz przede wszystkim liczy się twoje zdrowie i dziecka!!!! Dla ciebie to jest tez ogromne zagrożenie! Zamawiaj bilet i najszybciej tutaj jedz!!!! Masz o co walczyć
podpisuje sie pod tym bez zastanawiania!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości