|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Droga Carol samopoczucie w miare dobre z tymze przeziebienie mnie lapie,ale nie daje sie ![]() Wiecie co kobietki z drugiej strony mi smutno bo to moj ostatni cykl staranek bo w sierpniu slub no i nie moge miec duzego brzucha w razie jakby sie udalo ![]() moj tz chce poczekac i wznowic staranka marzec-kwiecien i tak troche mi smutno.... mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie z wizazu i bede mogla dalej z wami pisac choc juz pewnie nie o moich potencjalnych objawach ciazowych ale chetnie wam doradze jak bede w stanie i pociesze takze jak bedzie taka potrzeba ![]()
#1442 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jeśli chodzi o TŻ i ich emocjonalność to mało który okazuje swoje emocje, ale nie znaczy to że nas olewają (chyba ![]() Duchowo jesteśmy z Tobą ![]() ![]() ![]() ![]() A ja kochane mam dziś dzieńwolny od pracy - oczywiście od pracy zawodowej, bo za to plany na robotę w domku wielkie ![]() Chciałam pospać dłużej, albo młoda przyszła po 7 wpakowała się do łóżka i siedzi, za chwilę słyszę "czy ktoś może mi zrobić coś do jedzenia" no i masz trzeba było wstać i nakarmić latorośl. Ja przestałam się nakręcać na ciążę to mój TŻ zaczyna. Ostatnio zmieniłam trochę styl bycia i znajomi to kimentują że fajnie itp. To mój TŻ stwierdził, że promienieję ![]() ![]() Ale nie poddam się presji, nie robię testu - przecież dopiero co mi się @ skończyła. A dziś od rana niespodzianka - jajniki mnie bolą. W poniedziałek idę do gina, bo może coś tam niedobrego się dzieje??? Lepiej sprawdzić. Idę do niego po raz 1 to sobie go przestestuję, a jak głupoty będzie mi pociskał to do innego sobie pójdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Wtajemniczenie
|
no faktycznie z big brzuskiem do ślubu nie wypada. ale nie martw się Aneczko, jak nie teraz to później!!! Ja jestem chora na maxa. Zaszczepiłam się ostatnio przeciw grypie i teraz widze ze to był błąd... gardło to mi normalnie wysiada, nie wspominając o kaszlu który rozrywa płuca. Ech... najgorsze jest to, że muszę chodzić taka chora do pracy..
![]()
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-09-23 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Wtajemniczenie
|
hej jak tAM aneczka?????ja okresu nadal nie mam ale nie wytrzymalam i zrobilam test wyszla 1 krecha jak nic ...nie wierze czemu tak...
moze to jeszcze \za wczesnie jak myslicie????ostatno okres SKONCZYL MI SIE 27 SIERPIEN |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko ze jak tak bym chciala juz teraz ![]() widze ze grypa i przeziebienie panuje wszedzie-chyba okres lato-jesien zawsze jest owocny w roznego rodzaju infekcje...Linka trzeba lykac tabletki a po pracy wejsc pod cieply koc wlaczyc tv,goraca herbatka do reki i niech tz dzis gotuje i sprzata hihi ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
nie jestem ekspertem Malinka ale chyba toche za wczenie bo mamy dzis dopiero 23 wrzesien czyli nie minal jeszcze nawet miesiac od twojej ostatniej @ a wiesz kiedy mniej wiecej moglas miec owulke????
![]() |
#1447 |
Przyczajenie
|
Witam, ufff w końcu po przeczytanniu całego wątku dołączam do was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Wtajemniczenie
|
aneczka 12 zaczal mnie bolez prawy jajnilk wyraznie i tak przez caly tydz a 19 doszlo bol sutkow i powiekszenie piersi..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Przyczajenie
|
Aha, a tak wogóle to zrobiłabym juz test taka jestem niecierpliwa, ale mój Tż mówi poczekamy jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, że musiałaś przejść przez tą nieciekawą sytuację, no ale na pewno będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
minelo 11 dni od potencjalnej owulki wiec chyba jeszcze troche za szybko,ja wiem ze chialabyc jak najszybciej wiedziec ale kochana musisz czekac... ![]() ![]()
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie znalazłam, że jednym z objawów ciąży jest obniżona sprawnosć intelektualna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze swojego doswiadczenia mowie ci..poczekaj ![]() ja nie posluchalam i zrobilam i coi?? ![]() ![]() ale nie trace nadzieji bo malpy jeszcze niie ma...takze poczekaj jeszcze troszke ja tak zrobilam bo wiem jak ciezko jest czekac ale im to latwiej przychodzi...nie wiem dlaczego.... a ja nadal mam ten slluz i mokro jak nie wiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
jak kamila ma już termin na @ to może śmiało robić test.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zadomowienie
|
a powiedzcie czy piersi zaczely was bolec zaraz po owulce tzn w ten sam dzien lub w nastepny czy tak ok pare dni po owulce???jak to bylo u was?
#1456 |
Wtajemniczenie
|
aneczka naprawde tak myslisz.>???? ja nie wiem kiedy ta owulka i wogole bo glupia wczesniej tego nie obserwowalam ale dokladnie tak jak ci to opisalam...27 sier koniec okresu\12 bol jajnika i tak przez tydz a 19 doszly sutki sluz itd wiec napisz mi prosze jak to wyglada wedlug ciebie ????a staranka callly czas a ciazy dzis nie bylo na tescie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Witaj Kamilko u nas
![]() Marlenko, wiem jak to jest, moja też mi mędzi o siadanka a jak zrobię nie to co by chciała to foch jest jak nei wiem co, ale jest duża, więc mam ją gdzieś i jak nie pasuje, to albo nie je, albo sama sobie robi ![]() Linka, dlatego ja też sie nie szczepiłam przeciwko grypie, jestem alergiczkąi moja pani dr nie zaleca szczepień, a podejrzewam, ż ei tak bym złapała od Oli jak ze szkoły by przyniosła. Trzymaj się kochana i wyleż to choróbsko w łóżeczku!! ![]() Aneczka, a dziękuję, już lepiej, tylko teraz kaszle, ale gorączki nei ma więc egzystuje ![]() Co do ślubu z brzuszkiem, to jakoś by to bylo ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Co do ślubu i brzucha to też o tym myślałam, wiadomo że jakby to miał być 9 miesiąc to nie ciekawie, ale zazwyczaj jakos to jest. Mam szwagierkę co dokładnie 2 miesiące po ślubie urodziła córę i wesele było udane, ona się wybawiła i wszystko ok. Tylko z drugiej strony są też komplikacje i co wtedy??
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() WITAM NOWE STARACZKI ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Idę poszaleć po sklepach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm mnie zawsze piersi bolaly pare dni po owulce i ten bol byl az do @ w tym cyklu zaczely bolec juz w trakcie owulki i bol jest do dzis... ale staram sie nie nakrecac,bo potem jeszcze bardziej boli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- po powrocie zdaj nam relacje co ciekawego kupilas ![]()
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
ok. Właśnie wpadłam na pomysł, że dokupię sobie rybek to kuli
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Owocnych zakupków Marlenko!!!!Ja mam królika w domku
![]() ![]() A mnie piersi nie bolą, nie bolały i pewnie boleć nie będą, a powiększac przed@ też się nie chcą, a mogłyby, no ale mnie nie zostało to dane ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1465 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- brzuch mnie trochę ćmi, a zPrzemusiem tez mnie ćmił, tylko nie wiem czy tak??????? Nie pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zadomowienie
|
Kamilunia to chyba jest roznie,jedna beda bolec druga nie....chyba nie ma reguly na to,a szkoda bo jakby kazda miala takie same objawy albo podobne to chociaz byloby wiadomo co i jak a tak musimy cierpliwie czekac do @
#1467 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Wtajemniczenie
|
a co do brzuszka to ja tez chce wziasc slub w sierpniu ale jak tylko bedze dzidzi to wezmiemy poprostu wczesniej np w grudniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zadomowienie
|
u nas chyba tak sie nie da bo my bierzemy koscielny i juz wszystko mamy zalatwione i bylby problem z innym terminem np wczesniejszym....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.