Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-23, 08:21   #1441
aneczka555
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Jak samopoczucie Aneczko dzisiaj?

Droga Carol samopoczucie w miare dobre z tymze przeziebienie mnie lapie,ale nie daje sie a jak ty sie czujesz???lepiej juz????

Wiecie co kobietki z drugiej strony mi smutno bo to moj ostatni cykl staranek bo w sierpniu slub no i nie moge miec duzego brzucha w razie jakby sie udalo
moj tz chce poczekac i wznowic staranka marzec-kwiecien i tak troche mi smutno....
mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie z wizazu i bede mogla dalej z wami pisac choc juz pewnie nie o moich potencjalnych objawach ciazowych ale chetnie wam doradze jak bede w stanie i pociesze takze jak bedzie taka potrzeba

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 08:23   #1442
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u gina

powodzenia w systematycznosci
Ech znaleść dobrego lekarza to na prawdę sztuka. Coś o tym wiem po przebojach z pierwszą ciążą.
Jeśli chodzi o TŻ i ich emocjonalność to mało który okazuje swoje emocje, ale nie znaczy to że nas olewają (chyba )

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Dziś jadę do rzecznika praw konsumenta będe walczyć o swoje .
Duchowo jesteśmy z Tobą

A ja kochane mam dziś dzieńwolny od pracy - oczywiście od pracy zawodowej, bo za to plany na robotę w domku wielkie Oczywiście 6 rano pobudka i mierzenie tempki.
Chciałam pospać dłużej, albo młoda przyszła po 7 wpakowała się do łóżka i siedzi, za chwilę słyszę "czy ktoś może mi zrobić coś do jedzenia" no i masz trzeba było wstać i nakarmić latorośl.
Ja przestałam się nakręcać na ciążę to mój TŻ zaczyna. Ostatnio zmieniłam trochę styl bycia i znajomi to kimentują że fajnie itp. To mój TŻ stwierdził, że promienieję i że może jednak jestem w ciąży
Ale nie poddam się presji, nie robię testu - przecież dopiero co mi się @ skończyła. A dziś od rana niespodzianka - jajniki mnie bolą. W poniedziałek idę do gina, bo może coś tam niedobrego się dzieje??? Lepiej sprawdzić. Idę do niego po raz 1 to sobie go przestestuję, a jak głupoty będzie mi pociskał to do innego sobie pójdę W ostateczności zostanie mi mój sprawdzony prywatnie - ostatnio się dowiedziałam, że on jest specjalistą w leczeniu niepłodności.
Stary 2009-09-23, 08:26   #1443
Linka24
Wtajemniczenie

no faktycznie z big brzuskiem do ślubu nie wypada. ale nie martw się Aneczko, jak nie teraz to później!!! Ja jestem chora na maxa. Zaszczepiłam się ostatnio przeciw grypie i teraz widze ze to był błąd... gardło to mi normalnie wysiada, nie wspominając o kaszlu który rozrywa płuca. Ech... najgorsze jest to, że muszę chodzić taka chora do pracy..

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2009-09-23 o 08:28
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 08:32   #1444
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
no faktycznie z big brzuskiem do ślubu nie wypada. ale nie martw się Aneczko, jak nie teraz to później!!! Ja jestem chora na maxa. Zaszczepiłam się ostatnio przeciw grypie i teraz widze ze to był błąd... gardło to mi normalnie wysiada, nie wspominając o kaszlu który rozrywa płuca. Ech... najgorsze jest to, że muszę chodzić taka chora do pracy..
słyszałam już takie opinie o szczepieniach dlatego boję siebie czy młodą zaszczepić
Stary 2009-09-23, 08:33   #1445
malinka123108
Wtajemniczenie

hej jak tAM aneczka?????ja okresu nadal nie mam ale nie wytrzymalam i zrobilam test wyszla 1 krecha jak nic ...nie wierze czemu tak...
moze to jeszcze \za wczesnie jak myslicie????ostatno okres SKONCZYL MI SIE 27 SIERPIEN
malinka123108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 08:39   #1446
aneczka555
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość

tylko ze jak tak bym chciala juz teraz fajnie macie ze mozecie kontynuowac wasze staranka,dobra dosyc marudzenia....
widze ze grypa i przeziebienie panuje wszedzie-chyba okres lato-jesien zawsze jest owocny w roznego rodzaju infekcje...Linka trzeba lykac tabletki a po pracy wejsc pod cieply koc wlaczyc tv,goraca herbatka do reki i niech tz dzis gotuje i sprzata hihi

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
hej jak tAM aneczka?????ja okresu nadal nie mam ale nie wytrzymalam i zrobilam test wyszla 1 krecha jak nic ...nie wierze czemu tak...
moze to jeszcze \za wczesnie jak myslicie????ostatno okres SKONCZYL MI SIE 27 SIERPIEN

nie jestem ekspertem Malinka ale chyba toche za wczenie bo mamy dzis dopiero 23 wrzesien czyli nie minal jeszcze nawet miesiac od twojej ostatniej @ a wiesz kiedy mniej wiecej moglas miec owulke????

Stary 2009-09-23, 08:40   #1447
Kamilunia
Przyczajenie

Witam, ufff w końcu po przeczytanniu całego wątku dołączam do was ))nazywan sie Kamila i mam 27 lat. Mam juz jednego synka (4,5 roku) i staramy się z mężem o drugą pociechę. W maju pio pierwszym staranku udało nam się(tak wtedy myślałam):confu sed:. Niestety na usg nie było nic widać i diagnoza: prawdopodobnie ciąża pozamaciczna: what:(se myśle co do do jasnej ciasnej jest?????????). Kazano mi czekać, nie wiem na co , ale czekałam. Po zmianie kilku lekarzy dostałam krwawienia pewno po częstym badaniu, wyklądowałam w szpitalu i było już po wszystkim. Od 2 miesiecy sie staramy i nic, od dzisiaj czekam na @( cykle mam 25-28) o objawach swoich nic nie pisze bo łatwo można je pomylić z tymi na @ więc sie nie schizuję, bo nie warto. Mój mąż mówi, że teraz nam sie udało, bo w tym miesiącu był ostro hehea jak nie to spokojnie pójdę na Pozdrawiam was bardzo serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki
Kamilunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 08:42   #1448
malinka123108
Wtajemniczenie

aneczka 12 zaczal mnie bolez prawy jajnilk wyraznie i tak przez caly tydz a 19 doszlo bol sutkow i powiekszenie piersi..
Stary 2009-09-23, 08:46   #1449
Kamilunia
Przyczajenie

Aha, a tak wogóle to zrobiłabym juz test taka jestem niecierpliwa, ale mój Tż mówi poczekamy jeszcze, łatwo mu mówić poczekamy, chyba ja poczekam. Co o tym sądzicie??? Zrobić czy jeszcze nie????????? Sama już nie wiem
Stary 2009-09-23, 08:49   #1450
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamilunia Pokaż wiadomość
Witam, ufff w końcu po przeczytanniu całego wątku dołączam do was ))nazywan sie Kamila i mam 27 lat. Mam juz jednego synka (4,5 roku) i staramy się z mężem o drugą pociechę. W maju pio pierwszym staranku udało nam się(tak wtedy myślałam):confu sed:. Niestety na usg nie było nic widać i diagnoza: prawdopodobnie ciąża pozamaciczna: what:(se myśle co do do jasnej ciasnej jest?????????). Kazano mi czekać, nie wiem na co , ale czekałam. Po zmianie kilku lekarzy dostałam krwawienia pewno po częstym badaniu, wyklądowałam w szpitalu i było już po wszystkim. Od 2 miesiecy sie staramy i nic, od dzisiaj czekam na @( cykle mam 25-28) o objawach swoich nic nie pisze bo łatwo można je pomylić z tymi na @ więc sie nie schizuję, bo nie warto. Mój mąż mówi, że teraz nam sie udało, bo w tym miesiącu był ostro hehea jak nie to spokojnie pójdę na Pozdrawiam was bardzo serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki
Witaj Kamilko Miło nam, że dołączasz do naszego grona. Jestem pełna podziwu za przeczytanie całego wątku. Widzę, że mamy dzieci w podobnym wieku, z tą różnicą że ja mam córeczkę.
Przykro mi, że musiałaś przejść przez tą nieciekawą sytuację, no ale na pewno będzie dobrze A na kiedy masz termin @
Stary 2009-09-23, 08:49   #1451
aneczka555
Zadomowienie

Cytat:
aneczka 12 zaczal mnie bolez prawy jajnilk wyraznie i tak przez caly tydz a 19 doszlo bol sutkow i powiekszenie piersi..

minelo 11 dni od potencjalnej owulki wiec chyba jeszcze troche za szybko,ja wiem ze chialabyc jak najszybciej wiedziec ale kochana musisz czekac... wiem ze to banalne ale nic juz nie poradzisz no chyba ze skoczysz na bete-ta powinna juz cos wykazac...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 08:53   #1452
marlenka0505
Zakorzenienie

a ja właśnie znalazłam, że jednym z objawów ciąży jest obniżona sprawnosć intelektualna Ja na pewno jestem w ciąży, bo mam obniżoną sprawność intelektualną:hah aha::haha ha:
Stary 2009-09-23, 08:53   #1453
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamilunia Pokaż wiadomość
Aha, a tak wogóle to zrobiłabym juz test taka jestem niecierpliwa, ale mój Tż mówi poczekamy jeszcze, łatwo mu mówić poczekamy, chyba ja poczekam. Co o tym sądzicie??? Zrobić czy jeszcze nie????????? Sama już nie wiem

ze swojego doswiadczenia mowie ci..poczekaj
ja nie posluchalam i zrobilam i coi??glupia jestem i tyle
ale nie trace nadzieji bo malpy jeszcze niie ma...takze poczekaj jeszcze troszke ja tak zrobilam bo wiem jak ciezko jest czekac ale im to latwiej przychodzi...nie wiem dlaczego....
a ja nadal mam ten slluz i mokro jak nie wiemco to kuuuzwa jest
Stary 2009-09-23, 08:54   #1454
marlenka0505
Zakorzenienie

jak kamila ma już termin na @ to może śmiało robić test.
Stary 2009-09-23, 08:57   #1455
aneczka555
Zadomowienie

a powiedzcie czy piersi zaczely was bolec zaraz po owulce tzn w ten sam dzien lub w nastepny czy tak ok pare dni po owulce???jak to bylo u was?

Stary 2009-09-23, 08:57   #1456
malinka123108
Wtajemniczenie

aneczka naprawde tak myslisz.>???? ja nie wiem kiedy ta owulka i wogole bo glupia wczesniej tego nie obserwowalam ale dokladnie tak jak ci to opisalam...27 sier koniec okresu\12 bol jajnika i tak przez tydz a 19 doszly sutki sluz itd wiec napisz mi prosze jak to wyglada wedlug ciebie ????a staranka callly czas a ciazy dzis nie bylo na tescie
Stary 2009-09-23, 09:04   #1457
Carol77
Zakorzenienie

Witaj Kamilko u nas jak miło, że do nas dołączyłaś!!!! też podziwiam za przeczytanie całego wątku!!!!!!!Trzymam kciuki żeby fasolinka jak najszybciej zamieszkała w Twoim brzuszku!!!!

Marlenko, wiem jak to jest, moja też mi mędzi o siadanka a jak zrobię nie to co by chciała to foch jest jak nei wiem co, ale jest duża, więc mam ją gdzieś i jak nie pasuje, to albo nie je, albo sama sobie robi

Linka, dlatego ja też sie nie szczepiłam przeciwko grypie, jestem alergiczkąi moja pani dr nie zaleca szczepień, a podejrzewam, ż ei tak bym złapała od Oli jak ze szkoły by przyniosła. Trzymaj się kochana i wyleż to choróbsko w łóżeczku!!

Aneczka, a dziękuję, już lepiej, tylko teraz kaszle, ale gorączki nei ma więc egzystuje
Co do ślubu z brzuszkiem, to jakoś by to bylo ja mam ślub szwagierki w lipcu 2010 i tez wolałabym być chuda i się wystroić, ale mam to serdecznie w poważaniu, mój Tz mówi, ze najwyżej nie pojedziemy bo będę rodzić heheh.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
a ja właśnie znalazłam, że jednym z objawów ciąży jest obniżona sprawnosć intelektualna Ja na pewno jestem w ciąży, bo mam obniżoną sprawność intelektualną:hah aha::haha ha:
to ja tez jestem i to z bliźniakami, bo mam podwójnie obniżona

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 09:05   #1458
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
a powiedzcie czy piersi zaczely was bolec zaraz po owulce tzn w ten sam dzien lub w nastepny czy tak ok pare dni po owulce???jak to bylo u was?
Mnie nigdy nie bolały piersi przed czy po owulacji (przed ciążą 75F - śmiałam się, że sa tak duże, że ból nie dociera). A jak zaszłam w ciążę to bolały mnie tylko same sutki.

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 09:07   #1459
marlenka0505
Zakorzenienie

Co do ślubu i brzucha to też o tym myślałam, wiadomo że jakby to miał być 9 miesiąc to nie ciekawie, ale zazwyczaj jakos to jest. Mam szwagierkę co dokładnie 2 miesiące po ślubie urodziła córę i wesele było udane, ona się wybawiła i wszystko ok. Tylko z drugiej strony są też komplikacje i co wtedy??
Stary 2009-09-23, 09:08   #1460
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
Mnie zwykle biust najbardziej boli w trzecim dniu wyzszych tempek, czyli 3 dni po owulce i wtedy tez osiaga rozmiar XXXXXL i tak jest co miesiac, a w ciazy nie bylam i nie jestem, niestety
Cytat:
Witaj Kamilko u nas jak miło, że do nas dołączyłaś!!!! też podziwiam za przeczytanie całego wątku!!!!!!!Trzymam kciuki żeby fasolinka jak najszybciej zamieszkała w Twoim brzuszku!!!!

Marlenko, wiem jak to jest, moja też mi mędzi o siadanka a jak zrobię nie to co by chciała to foch jest jak nei wiem co, ale jest duża, więc mam ją gdzieś i jak nie pasuje, to albo nie je, albo sama sobie robi

Linka, dlatego ja też sie nie szczepiłam przeciwko grypie, jestem alergiczkąi moja pani dr nie zaleca szczepień, a podejrzewam, ż ei tak bym złapała od Oli jak ze szkoły by przyniosła. Trzymaj się kochana i wyleż to choróbsko w łóżeczku!!

Aneczka, a dziękuję, już lepiej, tylko teraz kaszle, ale gorączki nei ma więc egzystuje
Co do ślubu z brzuszkiem, to jakoś by to bylo ja mam ślub szwagierki w lipcu 2010 i tez wolałabym być chuda i się wystroić, ale mam to serdecznie w poważaniu, mój Tz mówi, ze najwyżej nie pojedziemy bo będę rodzić heheh.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

to ja tez jestem i to z bliźniakami, bo mam podwójnie obniżona
zdrowiej kochana!

WITAM NOWE STARACZKI
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 09:11   #1461
marlenka0505
Zakorzenienie

Idę poszaleć po sklepach . Trzymajta się kochane
Stary 2009-09-23, 09:14   #1462
aneczka555
Zadomowienie

Cytat:
aneczka naprawde tak myslisz.>???? ja nie wiem kiedy ta owulka i wogole bo glupia wczesniej tego nie obserwowalam ale dokladnie tak jak ci to opisalam...27 sier koniec okresu\12 bol jajnika i tak przez tydz a 19 doszly sutki sluz itd wiec napisz mi prosze jak to wyglada wedlug ciebie ????a staranka callly czas a ciazy dzis nie bylo na tescie

hmmm mnie zawsze piersi bolaly pare dni po owulce i ten bol byl az do @
w tym cyklu zaczely bolec juz w trakcie owulki i bol jest do dzis...
ale staram sie nie nakrecac,bo potem jeszcze bardziej boli

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Idę poszaleć po sklepach . Trzymajta się kochane
po powrocie zdaj nam relacje co ciekawego kupilas

Stary 2009-09-23, 09:16   #1463
marlenka0505
Zakorzenienie

ok. Właśnie wpadłam na pomysł, że dokupię sobie rybek to kuli bo mi już chyba 3 zostały

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 09:26   #1464
Carol77
Zakorzenienie

Owocnych zakupków Marlenko!!!!Ja mam królika w domku taki wypasiony miniaturkowy

A mnie piersi nie bolą, nie bolały i pewnie boleć nie będą, a powiększac przed@ też się nie chcą, a mogłyby, no ale mnie nie zostało to dane

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Mnie zwykle biust najbardziej boli w trzecim dniu wyzszych tempek, czyli 3 dni po owulce i wtedy tez osiaga rozmiar XXXXXL i tak jest co miesiac, a w ciazy nie bylam i nie jestem, niestety

zdrowiej kochana!

WITAM NOWE STARACZKI
Dziękuję Ci bardzo postaram się ehh ta jesień od razu choróbska mnie się imaja

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 09:29   #1465
Kamilunia
Przyczajenie

Cytat:
Witaj Kamilko Miło nam, że dołączasz do naszego grona. Jestem pełna podziwu za przeczytanie całego wątku. Widzę, że mamy dzieci w podobnym wieku, z tą różnicą że ja mam córeczkę.
Przykro mi, że musiałaś przejść przez tą nieciekawą sytuację, no ale na pewno będzie dobrze A na kiedy masz termin @
@ powinnam juz dostać, bo u mnie cykle wypadają tak dość dziwnie bo kilka cykli pod rząd mam25, a póżniej kilka 28( więc teraz wypada 25- dziś/0 sama nie wiem od czego to zależy???? Moż e któaś z was tak ma?????:confuse d:

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

brzuch mnie trochę ćmi, a zPrzemusiem tez mnie ćmił, tylko nie wiem czy tak??????? Nie pamiętam piersi przecież też nie muszą boleć chyba od razu co????
Stary 2009-09-23, 09:33   #1466
aneczka555
Zadomowienie

Kamilunia to chyba jest roznie,jedna beda bolec druga nie....chyba nie ma reguly na to,a szkoda bo jakby kazda miala takie same objawy albo podobne to chociaz byloby wiadomo co i jak a tak musimy cierpliwie czekac do @

Stary 2009-09-23, 09:38   #1467
Kamilunia
Przyczajenie

Cytat:
Owocnych zakupków Marlenko!!!!Ja mam królika w domku taki wypasiony miniaturkowy

A mnie piersi nie bolą, nie bolały i pewnie boleć nie będą, a powiększac przed@ też się nie chcą, a mogłyby, no ale mnie nie zostało to dane

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Dziękuję Ci bardzo postaram się ehh ta jesień od razu choróbska mnie się imaja
ja też miaam króliczka miniaturkę, ale odmianę baranek, to te z oklapnietymi uszkami słodziutki był, ale niestety musiał być chory bo po tyg zdechł. Zastanawiam się czy kupić drugiego dla synka????

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 09:39   #1468
malinka123108
Wtajemniczenie

a co do brzuszka to ja tez chce wziasc slub w sierpniu ale jak tylko bedze dzidzi to wezmiemy poprostu wczesniej np w grudniu
Stary 2009-09-23, 09:42   #1469
jami
Rozeznanie

Cytat:
Generalnie sprawa wyglada w ten sposób, że powinnaś dostawać zasiłek w podobnej wysokości wynagrodzenia za przepracowany miesiąc- piszę podobnej, bo nie zawsze na bierząco jest rozliczana ulga w podatku i koszty uzyskania, ale to jakaś różnica 60 zł.
Może nowa kadrowa nie wzięła pod uwagę, że jesteś cieżarna i policzyli Ci zasiłek 80%. Bez dokumentów cieżko jest cokolwiek powiedzieć.
ps jeżeli nie bedziesz mogła się dogadać z kadrową/pracodawcą zwróć się do nich na piśmie o wyjaśnienie wysokości zasiłku chorobowego, a w razie problemów poproś zus o pomoc, bo to w ostateczności oni finansują twój zasiłek, a zakład pracy jest tylko pośrednikiem.
Cytat:
Napisane przez Carol77
Witaj Jami!
Chętnie bym Ci pomogła, ale niestety nie mam zielonego pojęcia jak to jest z tymi wypłatami w ciąży jak się jest na L4 u mnie księgowość TZ prowadzi, i neistety nie mam pracowników, więc totalnie jestem zielona ale mam nadzieję, ze znajdzie się tutaj ktoś, kto Ci pomoże!!
Cytat:
Napisane przez paprotka86
w zwiążku z L4 to u mnie było tak że dpiero po 12 tyg ciąży mogłam i musiałam przynieść zaswadczenie że jestem w ciąży... teraz co miesiąc donosze L4 2B i pensje dostaje taka samą co miesiąc. Naliczana ona jest tak że to jest średna twojego wynagrodzenia z 12 miesięcy. dlatego dziwne to jest ze masz az taka różnice.. może rzeczywiście naliczyła ci 80% ??
Dziekuje Kochane za rady. chyba na razie wstrzymam się z jakimkolwiek dzialaniem i poczekam na to wyrownanie we wrzesniu. Biorac to na chlopski rozum wlasnie tak myslalam, ze zasilek powinien byc przynajmniej podobnej wielkosci a tu gdzies te pieniazki zniknely. jutro mam wizyte u lekarza, wiec bede musiala zawiesc tez l4 do pracy-poprosze jeszcze raz, zeby sprawdzili czy na pewno policzyli mi 100%. Zobaczymy-choc nie jestem dobrej mysli-od samego pocztaku mam z nimi problemy, a moj stres sprowadza tez problemy na moja ciaze ;( W sumie nigdy nie bylam taka, zebym walczyla o swoje za wszelka cene, ale teraz kiedy spodziewam sie dzidziusia to w sumie wszystko dla niego-zyjemy z TZ z jego pensjia moja odkladamy na dzidziusia, zeby miec w razie czego-i jak tu oszczedzac? sorki dziewczyny, ale ostatnio tyle problemow, ze starsznie placzliwa jestem i musze sie komus wygadac
jami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 09:44   #1470
aneczka555
Zadomowienie

Cytat:
a co do brzuszka to ja tez chce wziasc slub w sierpniu ale jak tylko bedze dzidzi to wezmiemy poprostu wczesniej np w grudniu
u nas chyba tak sie nie da bo my bierzemy koscielny i juz wszystko mamy zalatwione i bylby problem z innym terminem np wczesniejszym....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości