|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
ja to chyba kupie suknie później niż Lain jak tak dalej pójdzie
![]() teraz czekam na sms od tanci ![]() gorąco mi!!!!
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-23 o 10:11 |
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biore TZa i ewentualnie jakas kolezanke czy dwie - TZ na pewno mi szczerze powie, bo on nie z tych ktorzy sciemniaja ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- i stanie sie cos? ja mam slub 1,5 miesiaca wczesniej, wiec spokojnie zdazysz ![]() na prawde nie rozumiem tego calego znerwicowania tymi sukniami. suknia nie zajac - nie ucieknie z reszta jak pokazaly niektore dziewczyny - mozna ja na prawde blyskawicznie kupic wiec taki blyskawiczny zakup mozna zrobic rowniez z poczatkiem roku
|
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż gdybym mogła kupic suknię z salonu bez względu na kasę to bym czekała do kwietnia, a tak muszę kombinować jak koń pod górę
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam swoje przekonania na ten temat i sie ich trzymam
|
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ciebie pewnie rowniez grunt to sobie spokojnie sledzic sytuacje. te suknie na prawde nie tak latwo sprzedac niektore dziewczyny oglaszaja sie z sukniami juz bardzo dlugo, ciagle obnizajac cene, bo nikt tego nie chce wiec jestem spokojna
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szkoda mi tyle kasy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3518 | ||||||
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() też lubię Housa i Brzydulę oglądamCytat:
śliczny pasuje do Ciebie i makijażu ładnie się to będzie komponowało![]() no welon wygląda ślicznie ale ja takiego nie mogę mieć bo chcę być w welonie do oczepin a właśnie co do oczepin to czym będzie rzucał pan młody jak ma krawat? krawatem? głupie pytanie wiem ale mój TŻ mnie pytał w związku z moją koncepcją jego wyglądu podobną do Twojej koncepcji ![]() ja tylko jak widzę ,że jakaś suknia to może być Lorna to od razu sygnał w głowie-->Samcia też kocham Twoją suknię no ![]() Cytat:
dalej umiem![]() Cytat:
oby się udało z fotografem ![]() czekam na Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
a w której się lepiej czułaś? bo wiesz np 2 lepiej wygląda na modelce ale może być tak,ze Tobie było ładniej w 1 i lepiej się w niej czułaś ![]() jeszcze raz je przejrzałam i bardziej podoba mi się jednak 1 ona ma haft czy koronkę?
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-09-23 o 10:29 |
||||||
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
moze tez jestem spokojniejsza od wiekszosci z Was, bo nie przywiazuje az takiej wagi do sukni
dla mnie to fatalaszek na jedna noc fajnie jak bede ladnie wygladac, wiec pewnie troche pochodze po salonach, poprzymierzam, potem poczekam na okazje. ale nie przebieram nerwowo nozkami z tego powodu powiem tak - dopoki sama nie zaczelam ogladac sukni potencjalnie na mnie to na zadnym wczesniejszym weselu na suknie panny mlodej praktycznie nie zwracalam uwagi jako gosc jakis taki szczegol byl to dla mnie
|
|
|
|
#3520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie to sobie uświadomiłam hahahaha ![]() No, jedynie raz oglądałam płytę z wesela sąsiada i tam okropnie wyglądała PM bo była w ciąży a miała fason sukni opięty aż na pupie i poniżej pupy rozkloszowany... Oj nieładnie to wyglądało.. ALe poza tym to wszystkie ok
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do salonów mi się nie spieszy, bo jesem pewna, że prędzej czy później coś się znajdzie. A jak nie to uszyję. Fakt, że jak przechodzę obok salonu to spoglądam na wystawę-ale raczej komentuje:ta ładna, ta brzydka-nie patrze pod kątem tego, która by mi pasowała. I na tym koniec mojej przygody z sukniami
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie teraz mam 10 miesiecy - spokojnie zdaze kupic suknie![]() wydaje mi sie, ze to szalenstwo na naszym watku zaczel sie jak pierwsza PMka kupila suknie, a potem juz wszystkie poczuly presje, ze to juz i ze nie zdaza. a z obserwacji pozawatkowych wydaje mi sie, ze tak na prawde malo kto az tak wczesnie kupuje suknie ![]() moze jakby mi sie nudzilo to z braku laku poszlabym pomierzyc ale za na nude w zyciu nie narzekam to na suknie znajde czas jak juz bedzie blizej do slubu
|
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry, ale nie mogłam się powstrzymać ![]() Lain nie do końca jest tak, jak Tobei sie wydaje, jest dużo dziewczyn, które dużo przed ślubem kupują suknię, by potem mieć to z głowy. Przed ślubem to miw ystarczy stresu, jakbym jeszcze miała latać i szukać. I uwierz... nie na każdą znajdzie się piękna kiecka od razu do kupienia lub odkupienia od kogoś. W Waszych rozmiarach 36-38 może i tak, ale z biustem G i rozmiarem 46, to trzeba sie nieźle naszukać, by znaleźć wogóle coś co można przymierzyć w danym rozmiarze, nie mówiąc o samym kupieniu, wiec nie dla każdego jest to kwestia "jarania się suknią", bo ja nie przeżywam euforii i miłości do 15 kiecek od 1,5 roku, jak np Kasia. Byłam, pomierzyłam, wiem w czym czuję się dobrze, zamierzam zamówić i zakończyć temat
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-23 o 10:51 |
|
|
|
|
#3524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas wystwrczy 3-4 miesiące przed zamówić. Wprawdzie nie sa to jakieś salony tupu Madonna i inne, ale sukienki tez mają ładne I też można kupic. A co mają powiedziec te Panny Młode co biorą slub " na szybko". I suknie w 3 miesiące muszą zorganizować Gołe nie idą, sukienki ładne mają wiec da się
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poradźcie![]() Ja akurat chciałam teraz w październiku pochodzić po salonach bo a nuż uda mi się coś kupić okazyjnie, taniej niż szycie u krawcowej (chociaż nie sądzę...) a siostra ma dobry gust po prostu (nie wspominając że już tęsknię )Ale też nie widzę problemu z zabraniem kogoś innego. Ja mam niecny plan wyciągnąć mamę, teściową i przyjaciółkę
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale np. nerwowego szukania po salonach sukni ktora bedzie tam tak czy siak wisiala nastepny rok albo dluzej i wcale nie zapowiada sie zeby miala byc w najblizszym czasie w jakiejs super cenie to nie rozumiem ![]() tak czy siak - uwazam, ze jest jeszcze tyyyyle czasu, ze nie ma sie co stresowac i denerwowac
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
Ale z tego co sobie przypominam to większość dziewczyn z wątku co kupiły już suknię kupiły ją dlatego, że poszły pomierzyć tak z ciekawości albo nudów, no ale od razu się zakochały w jakiejś sukni i zdecydowały że to ta i żadna inna
Także w takim wypadku nie widzę sensu czekania "bo jeszcze jest czas.."
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie dla mnie najwygodniej by bylo gdybyscie juz wszystkie kupily suknie zeby zapomniec o tym temacie jeszcze w wyrazie buntu pojde do slubu w jeansach i co bedzie Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-23 o 11:08 |
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
sama masz biegunke
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska pokaz mi gdzie ja ci napisalam, ze masz jakas biegunke
![]() poprostu wyluzuj i juz, bo ci takie stresy na zdrowie nie wyjda jeszcze wrzoda jakiegos dostaniesz z tego wszystkiego i bedzie nieszczescie...
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-23 o 11:11 |
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
wkurza mnie ten wątek od jakiegoś czasu
![]() może źle przeczytałam albo Ty edytowałąs post
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-23 o 11:16 |
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
jest sens się kłócić o kupowanie/nie kupowanie wcześniej sukni?
|
|
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
Kasik, przypuszczam że to nie wątek cie wkurza, tylko drażliwy temat twojej sukni ślubnej..
W tym wypadku popieram Lain - gdybyś trochę odpuściła i wyluzowała byłoby ci o wiele fajniej wybierać suknię ślubną.. Ok, nie wiesz jak z kasą, nie wiesz co kupować, ale naprawdę, nie jest już tydzień do ślubu, mogłabyś zapomnieć teraz na trzy miesiące o temacie sukni, zająć się jej szukaniem od nowego roku i tragedii też by nie było, znalazłabys na pewno jakąś śliczną ![]() Także nie ma co się frustrować i wściekać
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-09-23 o 11:19 |
|
|
|
#3534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ty przeczytalas to co chcialas przeczytac, bo ja nie mam w zwyczaju pisac o biegunkach ![]() ale ja sie o nic nie chce klocic. wyrazilam tylko swoje zdanie na ten temat a chyba moge miec inne od reszty prawda? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio dzwonuiłam do salonu i ide jutro cos pomierzyc.
![]() Kurcze babka mowila,mi,ze dziewczyny co maja slub w czerwcu juz w maju sobie zarezerwowały sukienki niezle. ...
|
|
|
|
#3536 |
|
Zadomowienie
|
Kobiety przestańcie
![]() Każda z Was ma rację ale to w końcu wątek ślubny więc każda ma prawo pisać tu o wszystkim co ze ślubem związane i o kieckach też Wiem Lain,ze miałaś na myśli to,że każda ma prawo do swojego zdania i Ty tylko wyraziłaś swoje więc bez nerwów dla jednych suknie są ważne dla innych nie i już
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak podkrecic sprzedaz? stworzyc atmosfere stada, ze "wszyscy juz kupuja i rezerwuja... zostalo niewiele czasu...". oj dzialaja takie zagrywki, dzialaja czysta psychologisa spoleczna![]() ja nikomu nie zabraniam kupowania teraz kiecki - juz pisalam, ze w niektorych sytuacjach jak najbardziej nie ma przeciwskazan i czasem warto sie pospieszyc zeby zaoszczedzic. nie rozumiem tylko bezsensownego nerwicowania sie tym tematem jakby slub byl za tydzien stresy niczym ze slubnego koszmaru sennego![]() oki, zmykam dlubac w swoim I rozdziale
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Tancia kupiła suknię
|
#3540 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

ja mam slub 1,5 miesiaca wczesniej, wiec spokojnie zdazysz
i Brzydulę oglądam
głupie pytanie wiem ale mój TŻ mnie pytał w związku z moją koncepcją jego wyglądu podobną do Twojej koncepcji
Właśnie to sobie uświadomiłam hahahaha 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)