|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kurtka Japan Style
Hej Dziewczyny !
Mam do Was takie małe pytanko . Czy któraś z Was ma może taką kurtkę (jak w załączniku) ? Bardzo mi się podoba i strasznie bym ją chciała tylko nie wiem jak z jakością bo kiedyś już kupowałam bluzkę z Japan Style i jakość była na prawdę marna całkiem inaczej wyglądało na zdjęciach a całkiem inaczej w rzeczywistości.. więc mam duże zastrzeżenia jeśli o to chodzi. A nie chciałabym dać 170 zł a później wgl w niej nie chodzić.. Btw jeśli nie ta kurtka to która z poniższych linków podoba się Wam najbardziej? http://www.allegro.pl/item747565258_...a_futerku.html http://www.allegro.pl/item747565175_...a_futerku.html Czy http://www.allegro.pl/item747568556_...jka_krata.html Do tego chciałabym jakieś fajne botki bądź saszki Pomoże któraś z Was? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kurtka Japan Style
sama sie zastanawiam nad ta kurtala, ale boje sie, ze to tzw. badziew, ale moze ktos juz sie skusil i moglby napisac pare slow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ale swietne te 2 pierwsze,bomba :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Z moich autopsji wiem,że japan style z allegro tojedno wielkie g. Płacisz zwykle nie mało a dostajesz chłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie dlatego się boje a szkoda by było wydać tyle pieniążków i wyrzucić w błoto więc pytam czy może ktoś taką posiada?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Poproś sprzedawcę o zdjęcie rzeczy, która byłaby do Ciebie wysłana
![]() Bluzy fajnie ![]() ![]() a i płaszczy z załącznika też ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja nie polecam kurtek i płaszczyków Japan, materiał wygląda jak polar. Moja koleżanka sobie zamówiła kurtkę i płaszcz właśnie i była bardzo rozczarowana
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A Czy Twoja koleżanka mogłaby zrobić zdjęcie i wstawić tutaj? ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Dobry pomysł ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mi osobiście nie podoba się nic z kapturem, więc jeśli chodzi o fason jestem na nie.
Zamówiłam kilka rzeczy z japan style i powiem szczerze, że jestem miło zaskoczona. Pierwszą rzeczą był właśnie rzakiet, który kupił mi mój Tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A mogłabyś zrobić zdjęcie tego żakietu ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ładne ale powiem Ci że praktycznie takie same sa na bazarkach w cenie max70zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, tak jak u góry już pisałam, że ciut się różni, gatunek też pozostawia naprawdę wiele do życzenia, jednak jeśli miałabym kupić drugi raz, zrobiłabym to. Jeśli stawiasz na jakość, to nie polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Te zakieciki http://www.allegro.pl/item747568556_...jka_krata.html
znalazłam na all za mniejsza cene , zdjecia nie "obrobione" stad nie najlepiej sie on prezentuje ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Fakt faktem na zdjeciach baaardzo duzo japonskich ciuszkow ladnie wyglada i niektore nawet mozna kupic za grosze co swiadczy pozniej o ich prawdziwm wygladzie i materiale.. do kosza po pierwszym pranu albo po rpostu nie do ubrania. Sama wpadłam kiedys na jakis bluzkach ktore mi sie bardz podobały a pozniej oddalam mlodszej siostrze bo sama w nich bym nie chodzila ;p Masz jeszcze jedno wyjscie (bo wiadomo ze sprzedajacy raczej nie zechce wyslac wiecej fotek itp..)- poszukaj na all osob ktore juz kupily te ciuszki i po prostu napisz do nich email czy sa zadowolone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Sama kiedyś prawie skusiłam się na zakup kilku rzeczy z serii Japan Style. Jednak jak się okazało pomiędzy zdjęciami z modelkami, a rzeczywistym wyglądem ubrań, jest czasami kolosalna różnica. Wystarczyło, że przeczytałam kilka komentarzy znanych na allegro sprzedawców, by przekonać się, że zdaniem pewnej części kupujących, jakość i wygląd tych wdzianek pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Jednak widziałam też sporo komentarzy pozytywnych, więc może nie każdy trafia na wybrukowane egzemplarze xD
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.