|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
|
|
#3332 |
|
Rozeznanie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/132979...ry/album/2/727 odnosnie mojego wczesniejszego postu
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz z ta opalenizna to nie jest tak do końca, niektórym dany kolor pasuje innym poprostu nie, widywałam ładne rudzielce wcale nie zjarane solarką
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-09-23 o 00:52 |
|
|
|
#3334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ona to jest śliczna http://www.fotka.pl/albumy/moonik2/1...253651978#foto i www.fotka.pl/profil/CaaMiLkA ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Ciii Czas edycji: 2009-09-23 o 08:34 |
|
|
|
|
#3335 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
![]() Ale naskrobałyście dużo. Co do przedłużania rzęs miałam sobie przedłużyc ale kupiłam sobie psa i nie miałam już kasy W sumie naczytałam się troche o tym i nasłuchałam od kosmetyczki mojej – nie poleca.Mówi ,że efekt super i w ogóle ale przynajmniej 150 zł w miesiącu trzeba na to wydac.Poczatkowe zrobienie 200-400zł zależy od ilości rzes i co 3 tygodnie na poprawkę zalezy ile Ci wypada.Kurczę chciałabym ale znając mnie nie będę chodzila co 3 tygodnie na poprawki bo mi będzie szkoda kasy, i tak to przemyślałam,że kupie sobie sztuczne rzęski(znalazłam fajowe na jakiejś stronce wielokrotnego użytku) za jakieś 50 zł. Masterkotka-Mówiłyście wczoraj o kępkach,nie widziałam u mnie w sklepach takich,gdzie to można dostać i jak się doczepia? Trzyma się? ![]() Co do butków emu też mam chrapkę u mnie w Szczecinie są w centrum handlowym ale sa beznadziejne ja znalazłam na amerykańskiej stronie za***iaszcze emu do kolan jasno-różowe i czarne u góry wywijane ,są super i zamawiam je w tym tygodniu ale i tak 2 tygodnie będę czekała zanim paczka dojdzie I super pasuje do tych butków kurtka z Abercromie SA w miare tanie w USA wiec może też kupię, fajnie będzie się komponowalło . Oczywiscie jeżeli będą te same kolory emu i kurtki ![]() W ogóle wczoraj po kąpieli zeszły mi już wszystkie strupki z moich brwi i kurde.. bardziej mi się podobaly jak były ciemne , ide w poniedziałek na poprawke to zrobie sobie ciemniejszym barwnikiem i poprawie te cienkie kreski od zewnętrznej strony oka bo prawie ich nie widac ![]() A co do tej laski z nk- dla mnie porażka, zgadzam się z oodeta – kosmita. |
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
ja sie za tydzien przeprowadzam na studia do Bydgoszczy i chcialam wsylac swoje fotki do agencji Glamorous. Czy ktoras z Was ma może jakies doświadczenia, wie cokolwiek o tej agencji?? Prosze o opinie Bede wdzieczna
|
|
|
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam ten serial.. chociaż druga seria była lepsza. MARINA zawsze pięknie wygląda!! ma po prostu wrodzoną urodę i wdziek...
|
|
#3338 |
|
BAN stały
|
ja kiedys na fotce , jak jeszcze mialam wlasne konto , zatknelam sie na ta dziewczyne , jest , jak dla mnie cudownaaa !! taka naturalna , swiezutka , slodka buzia , w ogole cud miod , ma sliczne oczy i wlosy , no przepieeekna .. http://www.fotka.pl/albumy/krysztale...253674973#foto
ja nadal jestem w szoku , po tym jak zobaczylam ta pomaranczowa kosmitke wczoraj .. marlenkarr ona nie kupuje za malych ubran zeby wygladac drobniej , tylko zeby miec jak najkrotsza miniowke i bluzke odkrywajaca brzuch , zeby sie jeszcze bardziej pokazac .. cos strasznego , panna jest nieswiadoma jak pisalyscie o niej ze jakas piekna laska , piekne rysy twarzy , mega zgrabna to sobie wyobrazam jakies polskie wcielenie megan fox po solarce .. a tu takaa masakra .. jak mozna powiedziec ze ma ladne rysy twarzy , tak sie zretusszowala i wymalowala ze zadnych rys nie widac swoja droga musi ta biedna dziewczyna miec kompleksow duzo i nienawidziec swojej twrzy , skoro tak starannie ja ukrywa pod masa kosmetykow i samopalacza i retuszuje w foto shopie
|
|
|
|
#3339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez marze o kurtce Abercrombie na zime ... takiej kremowej albo rozowej ale tyle nasluchalam sie ze na allegro podroby wiec nie wiem innej mozliwosci zakupienia to raczej ja nie mam (
Edytowane przez masterkotka Czas edycji: 2009-09-23 o 10:00 |
|
|
|
|
#3340 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ja kurtki zamawiam z USA bo na all to pewnie sa podróby,jak zwykle zreszta
|
|
|
|
|
#3341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ile kosztuja jak zamawiasz z usa?masz juz jakas upatrzona ? ? ? Edytowane przez masterkotka Czas edycji: 2009-09-23 o 10:26 |
|
|
|
|
#3342 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a po czym poznajecie że na all sa podróbki ?? ja równiez chcialam kupić sobie kurteczke -taką http://allegro.pl/item746422833_kurt...en_2009_s.html
![]() Edytowane przez Ciii Czas edycji: 2009-09-23 o 10:48 |
|
|
|
#3343 |
|
BAN stały
|
no za jedna 150$,100% oryginal. plus koszta przesyłki.Tak mam upatrzona rozowa i czarna
sliczne sa i beda pasowaly mi do emu![]() lece do szkoly
Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-09-23 o 10:48 |
|
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3345 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
dasz linka do tych emu?
|
||
|
|
|
#3346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to juz chyba te podróby wolę
|
|
|
#3347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ooodeta ta już dlamnie mniej ładniesza aczkolwiek ładna |
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie mam. Pracuje, ale szkoda by mi bylo wydac tyle na kurtke :P i w dodatku pewnie tylko na 1 sezon... lipa
|
|
|
|
#3349 |
|
BAN stały
|
linki wam podam jak wroce do domu jestem na informatyce z tajniaka pisze
![]() Dla mnie wydac 150$ na kurtke nie jest lipa i na pewno bedzie mi sluzyla dlugo ![]() ktos pytal po czym oryginal poznac- watpie zeby oryginal 100% byl za 200 zl - takie sa na all, ta firma jest droga. |
|
|
|
#3350 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
ja rowniez nie twierdze ze mam ...
ciezko pracuje i szkoda mi tyle wydawac na jedna rzecz za ktora moge miec duzo wiecej ale czasem nachodzi mnie taka mysl ze pracuje pracuje a zawsze zaluje zeby kupic sobie cos porzadnego i tak szkoda mi na kurtke, emu , buty sportowe itd ![]() |
|
|
|
#3352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzi o tą www.fotka.pl/profil/CaaMiLkA |
|
|
|
|
#3353 |
|
BAN stały
|
u mnie w italii , sa takie specjalne bazary , merkato to sie nazywa , gdzie ci wszyscy marokinczycy , afrykani sprzedaja podrobione rzeczy : kurtki wszystkich mozliwych marek
&G , Armani , Moncler , buty Hogana , Gucciego , na obcasie , sportowe , paski po 5 euro od LiuJo , Prady .. torebki LV , podrobione perfumy Diora , Chanel .. mozna znalesc WSZYSTKO , jak pojade do neapolu to co drugi rumun smiga w :markowej: kurtce Versace , ryginalnych: Hoganach i dzinsach G: .. pewnie ci sprzedawcy ktorzy sprzedaja na all wlasnie w takich miejscach sie zaopatruja a potem sprzedaja u nas w Pl jako prawdziwe oryginaly , ze maja metki , kartoniki , oryginalne opakowanie .. bla bla . te z bazaru tez maja metke doczepiona DG z tym ze na oryginalenj bluzce DG jest taki certyfikat srebrny (hologram taki ) i pisze Made in Italy , a te podrobki maja napisane Made in China .zazwyczaj po tym mozna poznac .. poza tym jest roznica w jakosci , w materiale ..
|
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak samo do tego podchodze. To dobrze, ze nie jestem sama :P
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
zastanawia mnie jak wyglada AG w chlodne dni ...
Nadchodzi jesien , zima ... macie jakies ciekawe inspiracje ? jak sie ubierac ? |
|
|
|
#3356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
|
#3357 |
|
BAN stały
|
tamta pomaranczowa miala byc Czarna gwiazda i pomyslalam ze moze jej chodzic o nia .. wszyscy sie nia zachwycali ..
a nie podoba mi sie ta caamilka , taka nijaka , troche wiejska,bazarowa mi sie wydaje . nie moj typ |
|
|
|
#3358 |
|
Raczkowanie
|
nie jest brzydka
tylko troche jej jedno oko ucieka ... ale ma cos w sobie
|
|
|
|
#3359 |
|
BAN stały
|
ale na niektórych zdjęciach ma takie typowe strąki z włosów, fe.
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- od razu widac, ze doczepione
|
|
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
Pozwole sobie wkleic fotki dziewczyny, ktora mnie zauroczyla
Edytowane przez Anecia_18 Czas edycji: 2009-09-23 o 13:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

I super pasuje do tych butków kurtka z Abercromie SA w miare tanie w USA wiec może też kupię, fajnie będzie się komponowalło . Oczywiscie jeżeli będą te same kolory emu i kurtki
Bede wdzieczna

ryginalnych: Hoganach i dzinsach