![]() |
#2371 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Powiedz
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- A mi zbudujesz kiedys?? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mysle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
ok...
Historia z mojego zycia...spisana jedynien a kartkach mojego starego pamietnika ... To bylo jakies ponad 3 lata temu ... mialam innego chlopaka niz teraz. Mial na imie Artur ...poznalismy sie jak mialam isc do klasy maturalnej przed wakacjami jeszcze. Na poczatku bylo wszystko ok, przyjaznilismy sie i on byl wobec mnie w porzadku. Zakochal sie i powiedzial ze chce ze mna byc , ja niesmialo tez cos do mnie poczulam...Wszystko bylo dobrze...ale jednak na studniowce zaczelo sie psuc , zepsul mi studniowke ...jednak potem przepraszal. Znow bylo ok. Dopoki nie spalismy ze soba po raz pierwszy...Potem juz bylo gorzej. rozstalismy sie po roku, kiedy to niby on przestal mnie kochac....Jakos to przezylam chociaz nie bylo mi lekko. Przyszedl czas studiow i zaczal do mnie pisac i wydzwaniac non stop na okraglo. Zlitowalam sie wrocilam do niego i bylismy znow razem. Przyszedl sylwester, spedzilismy go u mnie i bylo ok. Po nowym roku zaczelo sie znow psuc cholernie...ciagle klotnie ciagle darcie sie na siebie. Pomyslalam ze powinnam z nim porozmawiac ale on milczal jak skala...Przyszedl dzien w ktorym w ogole nie mowil do mnie nic nawet nie patrzyl na mnie ...Potem znow nagle doznal jakiegos olsnienia i znow mnie niby kochal....Tylko ze to teraz stalo sie ....Przyszedl koniec marca ...bylismy juz na dobre pokloceni ze soba ..zadne nie chcialo z drugim rozmawiac mimo ze baaardzo go kochalam i nie chcialam go stracic za nic ...on mial wy**ne na wszystko.... Obudzilam sie tego ranka z potwornym bolem brzucha i ledwo co wstalam, poszlam do lazienki, zbieralo mnie na wymioty i ledwo doczlapalam sie do kibla...mialam szczescie ze ktos w ogole byl w domu...mdlalam juz na lezaco. Ojciec zadzwonil po karetke...lekarze w szpitalu mnie badali a ja ciagle czulam tylko bol w brzuchu ciagle mialam brak oddechu...jakies igly mi wbijali kazali sie przebierac jak ja nie moglam sie podniesc nawet. Lekarze byli niekompetetni....jeden od razu powiedzial ze to wyrostek drugi cos innego...polozyli mnie na chirurgie...Lezalam tak 4h pod jakimis maszynami nie wiedzialam co sie dzieje..moja mama od razu domyslila sie co sie dzieje..... Przyszedl ginekolog, kazali mnie wziac na usg, tam powiedzieli mi ze to ciąża pozamaciczna ....widzialam usg...powiedzieli ze maja mnie jak najszybciej operowac bo zostalo mi kilka minut zycia jesli tego nie zrobia.... Bylam przerazona i nie wiedzialam co sie dzieje...zabrali mnie tam na sale widzialam tylko po drodze jak moja mama plakala i jak ja mowilam ze nie chce umrzec .... Obudzilam sie jeszcze na stole operacyjnym...cale szczescie ..zyje pomyslalam. Cud....a juz myslalam ze ci ludzie z tego pieknego ogrodu mnie tam beda chcieli...jednak nie ...jednak zostawili mnie na ziemii... Przezylam cos czego sie nie da opowiedziec ..mozecie sobie tylko wyobrazac ...Dostalam druga szanse na zycie i wiem ze nie moge jej zmarnowac...a tamten chlopak ...ehhh przyszedl pare razy mnie odwiedzic ale pijany....skonczylam z nim zupelnie ta znajomosc .... Potem w wakacje poznalam mojego obecnego partnera...Jestetem z nim szczesliwa i wiem ze on mnie zrozumie i ze bedzie przy mnie na dobre i na zle ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Konto usunięte
|
Elou... Nie mam siły Was nadrabiać. Jestem wykończona po pobudce o 6 nad ranem + wynudzona pracą, bo jest po prostu tak nudna, że można oszaleć... Nie mam siły już na nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpoczywaj nam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() straszne to musiało być...
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() madlen345 po prostu: szczęścia życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Kat wiesz powiem Ci ze to byl tzw punkt zwrotny w moim zyciu...ten zwiazek z tym typem i to ....zmienilo mnie bardzo naprawde ...na lepsze...wzmocnilo jednak psychike niestety mam podlamana ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Wtajemniczenie
|
Madlen, dzięki takim przeżyciom docenia się wartość życia... To na pewno było straszne, ale co nas nie zabije to nas wzmocni
![]() ![]()
![]() |
#2382 |
Konto usunięte
|
A ja po prostu nie wiem, co powiedzieć, bo każde słowa tutaj zabrzmią banalnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
Tagogirl -> dokladnie ...
Ale teraz mam inne zycie ... i ciesze sie nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zadomowienie
|
Boże, dziewczyny, pomóżcie! Ten chłopak, o którym wam wczoraj pisałam, chce mnie zaprosić do Bochni. Ja mu napisałam, że się zastanowię, ale ja nie chcę się z nim spotkać, bo on mnie wkurza
![]() ![]()
#2385 |
Konto usunięte
|
napisz prawde, inaczej sie nie odczepi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zadomowienie
|
Napisałam mu, że jestem chora i że w tym tygodniu nie mogę. Oczywiście to zmyśliłam ![]() ![]()
#2387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- bądź asertywna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Konto usunięte
|
napisz sorry ale nie moge, mam randkę czy cos ze masz faceta jakiegos zeby na to wskazywalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmmm... ok ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Napisałam co poradziła Kat. Ciekawe co odpisze, albo czy w ogóle odpisze ![]()
![]() |
#2390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | ||
Zakorzenienie
|
Pewnie, specjalne zamówienie
![]() Tak, bo idzie na studia do Krakowa. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Madlen nie wiem, co powiedzieć... ![]() MaPa załatwiaj takie rzeczy wprost. Nie zwódź go, że teraz nie możesz, bo jesteś chora czy coś, bo się odezwie za tydzień i tak w kółko. Tak jak Kat napisała staraj się tak kreślić sytuacje, by myślał, że kogoś ma. A jak nie domyśli się (tak niestety często bywa z nimi), to powiedz mu wprost, że masz innego. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no typ beznadziejny wrecz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
MaPa mnie też
![]()
#2397 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wwweeerka to mamy coś wspólnego, obie nienawidzimy krótkich paznokci ![]() madlen345współczuję Ci, że musiałaś przeżyć taki koszmar. Takie historie pomagają nam docenić życie, z którego nie zawsze potrafimy się cieszyć, bo mamy się za dobrze a wciąż szukamy problemów. kat123 ale głupi ten koleś. Ech, ale sama znam kilka osób co mają partnera/partnerkę a robią skok w bok że tak powiem ![]() MaPa jakbym była na twoim miejscu też nie wiedziałabym co zrobić, ale miałam przykład w tamtym roku, chłopak chciał mnie zaprosić na randkę, ale ja młodszych nie lubię, więc mu powiedziałam, że w wakacje najszybciej bo nie mam czasu teraz. Na szczęście w wakacje to on był zainteresowany już kimś innym ![]() czarnulkax mój brat też idzie teraz na studia, ale do Katowic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
madlen345 to co napisałaś spowodowało że oczy naszły mi łzami, wyobraziłam sobie jak musiałaś się wtedy czuć, Ty i Twoja rodzina
![]() Odrazu też przychodzą mi do głowy osoby które wiedzą że nie ma dla nich już ratunku, to musi być coś okropnego żyć z wiedzą że za chwilę wszystko się może skończyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() No ja mysle i zeby byl czarny i sportowy ![]() Aaa.... czyli razem bedziecie mieszkac? Cytat:
![]() Madlen nie wiem co powiedziec ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14392032] wwweeerka to mamy coś wspólnego, obie nienawidzimy krótkich paznokci ![]() To juz cos ![]() ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14392032] kat123 ale głupi ten koleś. Ech, ale sama znam kilka osób co mają partnera/partnerkę a robią skok w bok że tak powiem ![]() [/QUOTE] Niestety ja tez i wlasnie ostatnio mi jeden pisze zebym przyjechala do niego i ze bedzie wtedy kolacja ze sniadaniem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moje się łamią powyżej tej białej części ale jeszcze nie w połowie, przez wakacje takie ładne były, a teraz są straszne, tylko czekam aż odrosną, mam nadzieję, że już do stycznia zapuszczę ![]() Jak ja nie lubię takich chłopaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.