Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-23, 11:12   #3541
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

dzieńdobry wszystkim, widzę od rana temat sukni ślubnych

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

wczoraj byłam mierzyc suknie, niestety żadnych zdjęc zrobić nie mogłam, bo babka ciagle lisiła i to nie jedna hehe

w kazdym bądź razie nie jest mi dobrze w sukniach bardzo rozłozystych. wklejam 2 suknie które mi się podobały. bardzo dobrze wyglądałam w tej pierwszej na którą się bardzo intensywnie zastanawiam. jest to sweetheart 5899, jest nowa wypozyczenie to 1450 zł, druga to sincerity 3288 i ją mogłabym mieć za 1350 zł na własnośc, bo to model salonowy. może się wypowiecie
ja obstawiam nr 2, ciekawsza jest, ale nie wiem jak TY w niej wyglądasz i się czujesz

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja bym w zyciu siostry do salonu nie wziela wiec jak widac - kwestia indywidualna
biore TZa i ewentualnie jakas kolezanke czy dwie - TZ na pewno mi szczerze powie, bo on nie z tych ktorzy sciemniaja

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

i stanie sie cos? ja mam slub 1,5 miesiaca wczesniej, wiec spokojnie zdazysz
na prawde nie rozumiem tego calego znerwicowania tymi sukniami. suknia nie zajac - nie ucieknie z reszta jak pokazaly niektore dziewczyny - mozna ja na prawde blyskawicznie kupic wiec taki blyskawiczny zakup mozna zrobic rowniez z poczatkiem roku
Cytat:
moze tez jestem spokojniejsza od wiekszosci z Was, bo nie przywiazuje az takiej wagi do sukni dla mnie to fatalaszek na jedna noc fajnie jak bede ladnie wygladac, wiec pewnie troche pochodze po salonach, poprzymierzam, potem poczekam na okazje. ale nie przebieram nerwowo nozkami z tego powodu powiem tak - dopoki sama nie zaczelam ogladac sukni potencjalnie na mnie to na zadnym wczesniejszym weselu na suknie panny mlodej praktycznie nie zwracalam uwagi jako gosc jakis taki szczegol byl to dla mnie
ja też jestem spokojna na razie, chociaż chciałabym kupic suknię taniej, a teraz są chyba wyprzedaże, no a w sumie, zanim weszłam na wątek planowałam rozglądać się za suknią w przyszłym roku w styczniu- lutym ale to Wasze mierzenie i kupowanie sukien trochę mnie przestraszyło i dlatego zmieniłam strategie, ale tak mi się nie chce chodzić po tych wszystkich salonach że odkładam to ciągle. Mam nadzieję że październik-listopad-grudzień coś znajdę

Wstałam dzisiaj o 11.30 wprawdzie położyłam sie o 1 w nocy, ale i tak za długo spałam i jakaś zwalona jestem. Idę robić pranie.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Chciałam się jeszcze zapytać Tancerki, czy jak chodziłaś po lubelskich salonach ślubnych to pozwalali robić zdjęcia? To taka wiadomość dla mnie n a przyszłość, czy będę mogła Wam się kiedys pokazać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 11:24   #3542
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hej

wczoraj byłam mierzyc suknie, niestety żadnych zdjęc zrobić nie mogłam, bo babka ciagle lisiła i to nie jedna hehe

w kazdym bądź razie nie jest mi dobrze w sukniach bardzo rozłozystych. wklejam 2 suknie które mi się podobały. bardzo dobrze wyglądałam w tej pierwszej na którą się bardzo intensywnie zastanawiam. jest to sweetheart 5899, jest nowa wypozyczenie to 1450 zł, druga to sincerity 3288 i ją mogłabym mieć za 1350 zł na własnośc, bo to model salonowy. może się wypowiecie
pierwsza ślicznaDruga w sumie tez, ale pierwsza bardziej mi sie podobaKtórej nie wybierzesz będzie ok
Widzisz, a martwiłas się, że jestes za gruba
Stary 2009-09-23, 11:28   #3543
chilanes
Zakorzenienie

merriel w sumie już jest "pod koniec roku", nim się nie obejżymy będzie grudzień
a czasem trafia się na naparwdę fajną okazję

Tak popatrzyłam na nasz kalendarz i w sumie pierwsza kalendarzowa PM weźmie ślub już za 4,5 miesiąca szkoda, ze się nie udziela
A udzielającą się piewrszą będzie Metka za 6 miesięcy
Stary 2009-09-23, 11:30   #3544
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a no ten bukiecik to tak śliczny pasuje do Ciebie i makijażu ładnie się to będzie komponowało
no welon wygląda ślicznie ale ja takiego nie mogę mieć bo chcę być w welonie do oczepin a właśnie co do oczepin to czym będzie rzucał pan młody jak ma krawat? krawatem? głupie pytanie wiem ale mój TŻ mnie pytał w związku z moją koncepcją jego wyglądu podobną do Twojej koncepcji
ja tylko jak widzę ,że jakaś suknia to może być Lorna to od razu sygnał w głowie-->Samcia też kocham Twoją suknię no
no chyba krawatem będzie rzucał, tak jak inni rzucaja musznikiemA ja będe rzucac bukietemNiektore dziewczyny kupuja dwa welony - długi do koscioła a krótki na wesele.
Mi tampasi, ze gdzies tam wynajdujesz ta suknie bo sie moge na nia pogapic przynajmniej, bo mi sie nie chce szukac necie taki ze mnie leń
Stary 2009-09-23, 11:39   #3545
Martoolka87
Zakorzenienie

A mi się przez Was dzisiaj śniło, że przymierzałam taki długaśny ciężki welon
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 11:40   #3546
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie przechodze obok salonu i owszem - popatrze co tam nowego wystawili, ale ani mnie nie ciagnie do salonu ani do kupowania jeszcze nie teraz mam 10 miesiecy - spokojnie zdaze kupic suknie
wydaje mi sie, ze to szalenstwo na naszym watku zaczel sie jak pierwsza PMka kupila suknie, a potem juz wszystkie poczuly presje, ze to juz i ze nie zdaza. a z obserwacji pozawatkowych wydaje mi sie, ze tak na prawde malo kto az tak wczesnie kupuje suknie
moze jakby mi sie nudzilo to z braku laku poszlabym pomierzyc ale za na nude w zyciu nie narzekam to na suknie znajde czas jak juz bedzie blizej do slubu
ja jakos kupilam suknię jako jedna z pierwszych i wcale nie zrobiłam tego pod presjąPo prostu poszłam do salonu a jak juz mi sie suknia spodobala to kupilam i nie wiem po co filozofować Ja uważam, ze kupilam suknię wczesnie, bo 9 miesięcy przed slubem, ale nie uwazam, ze to za wcześnie, po prostu tak się złożyło i nie bede dorabiac do tego ideologii. Podobnie reszta dziewczyn, ktore dotąd kupiły nie zrobiły tego bo sa jakies psychiczne i napalone na suknie tylko tak wyszło i uznały, ze nie ma na co czekać.
Zachowujesz isę jakbyś była ponad tym i temat kupowania czy nawet rozglądania sie za suknia bym czyms wstydliwym i mówisz o tym niemal z pogardą a tez chcesz miec ładna suknię, nie patrzysz na jakies no name tylko na te z Madonny także nie mów, ze az tak Ci nie zależy. Ciekawe tez Twoja teoria o tym, ze jak ktos idzie mierzyc suknie to ma nudne zycie Fajnie, że Ty masz takie arcyciekaweI to nie o to chodzi, ze ja sie czepiam, pisze tylko moje zdanie, które sie kształtowało od dluższego czasu i nie pisze tego złośliwie, zeby nie bylo.

Coś mi sie wali muticytowanie.
Stary 2009-09-23, 11:42   #3547
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Zachowujesz isę jakbyś była ponad tym i temat kupowania czy nawet rozglądania sie za suknia bym czyms wstydliwym i mówisz o tym niemal z pogardą a tez chcesz miec ładna suknię, nie patrzysz na jakies no name tylko na te z Madonny także nie mów, ze az tak Ci nie zależy. .
ooooo! o to mi chodziło podpisuję się w 100%
ja nie miewam koszmarów sukniowych, a śpię dobrze w sumie tylko będą na wizażu włącza mi się funkcja suknia
a ja to w ogóle pewnie musze być nieszczęśliwa i nudna bo nie lubię jeździć na wakacje i wycieczki
miałam Wam pisać wzięłam sobie ostatnio 2 katalogi z biura podróży i podoba mi się strasznie Egipt i Turcja-dużo PM 2009 było i są zajarane więc może gdzieś ruszę tyłek i nawet mi się może spodoba

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-23 o 11:49
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 11:49   #3548
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja jakos kupilam suknię jako jedna z pierwszych i wcale nie zrobiłam tego pod presjąPo prostu poszłam do salonu a jak juz mi sie suknia spodobala to kupilam i nie wiem po co filozofować Ja uważam, ze kupilam suknię wczesnie, bo 9 miesięcy przed slubem, ale nie uwazam, ze to za wcześnie, po prostu tak się złożyło i nie bede dorabiac do tego ideologii. Podobnie reszta dziewczyn, ktore dotąd kupiły nie zrobiły tego bo sa jakies psychiczne i napalone na suknie tylko tak wyszło i uznały, ze nie ma na co czekać.
Zachowujesz isę jakbyś była ponad tym i temat kupowania czy nawet rozglądania sie za suknia bym czyms wstydliwym i mówisz o tym niemal z pogardą a tez chcesz miec ładna suknię, nie patrzysz na jakies no name tylko na te z Madonny także nie mów, ze az tak Ci nie zależy. Ciekawe tez Twoja teoria o tym, ze jak ktos idzie mierzyc suknie to ma nudne zycie Fajnie, że Ty masz takie arcyciekaweI to nie o to chodzi, ze ja sie czepiam, pisze tylko moje zdanie, które sie kształtowało od dluższego czasu i nie pisze tego złośliwie, zeby nie bylo.

Coś mi sie wali muticytowanie.
Samoa nie wiem czy zauwazylas, ale ja pisalam glownie o dziewczynach, ktore po nocach nie spia przez te je**ne suknie a rozterki urastaja do rangi swiatowej
z reszta pewno tez nie zauwazylas tego, ze napisalam iz gdyby mi sie nudzilo to pewno i ja pochodzilabym po salonach, a jakby sie trafila jakas mega (jak np. Merriel) okazja to bym kupila, bo okazje piechota nie chodza
napisalam rowniez, ze tez chce ladnie wygladac, wiec pewno i ja w swoim czasie pochodze po salonach, ale bez takiej nerwicy...

czytaj ze zrozumieniem i wszystko a nie po lebkach

a w ogole jestem happy, bo mi jednak przeniesli masakre tych studiow na ten semestr

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

a ja to w ogóle pewnie musze być nieszczęśliwa i nudna bo nie lubię jeździć na wakacje i wycieczki
miałam Wam pisać wzięłam sobie ostatnio 2 katalogi z biura podróży i podoba mi się strasznie Egipt i Turcja-dużo PM 2009 było i są zajarane więc może gdzieś ruszę tyłek i nawet mi się może spodoba
nakrecaj sie dalej Kasienko a przeciez ostatnio rozmawialysmy i mowilam, ze kazdy robi to co lubi i jak lubisz siedziec w domu to sobie nie zaluj...
ale ty chyba lubisz sie nakrecac

szkoda...
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 11:51   #3549
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Witaj toskaKrk!

tak piszecie o serialach- ja uwielbiam Dextera, czekam z niecierpliwością na 2 odcinek 4 sezonu-będzie 4 października! No i obejrzałam wszystkie sezony Prison Break(pierwsze dwa z zapartym tchem!) a tak w tv to oglądam czasem m jak miłość, no i ściągam sobie Teraz albo nigdy, bo zazwyczaj nie mam czasu oglądać w tv.
Poza tym uwielbiam też Różowe lata 70-te
Oglądam też Housa i myślę też nad True Blood--o wampirach, mój brat ogląda i z tego co widzialam to bardzo wciagające. ponośc Lost z serii na serię jest strasznie wciągający, ale jeszcze nie zaczęłam. Ogólnie lubię seriale, bo są krótsze i można oglądać tyle odcinków ile się chce, no i są wciagające!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 11:51   #3550
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde. Mi też się kopsa multicytowanie...

Turcja - byłam - wróciłam 2 tyg temu - polecam póki masz czas Ja w tym roku strasznie stawałam na łowie żeby wziąć te 2 tyg wolnego...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 11:55   #3551
kaska87
Zakorzenienie

a ja robie pierogi ruskie na obiad

a ja z seriali to oglądam brzydulę i na wspólnej bo rano są powtórki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 12:03   #3552
Martoolka87
Zakorzenienie

Najlepszy i tak byłby serial pt. "PM 2010"
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 12:04   #3553
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Najlepszy i tak byłby serial pt. "PM 2010"
ja bym miał rolę niezdecydowanej

Stary 2009-09-23, 12:06   #3554
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja szczerze mówiąc to chciałam suknię rezerwowac na poczatku roku, ale tak jakos z ciekawości poszłam do salonu slubnego i tak mi się spodobało mierzenie sukni, że idę też w sobotę

no i jeżeli juz nic innego mi sie nie spodoba to zarezerwują którąś z tych dwóch w sumie jedno będę miała z głowy

samoa faktycznie bałam się że jestem za gruba, część sukni się nie dopinała, ale te 2 praktycznie idalnie, nawet w tej 2 musieliby poprawki robić

fajnie że tancia kupiła suknie dopóki nie mierzyłam i nie myslałam o sukni to też twiersziłam że jest jeszcze za szybko ale teraz zmieniłam zdanie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 12:17   #3555
kaska87
Zakorzenienie

Lain a kiedy Ty masz ten staż u TZ w banku? Czy już po?

Stary 2009-09-23, 12:43   #3556
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja za suknią rozejrzę się w listopadzie może. Bedą jeszcze promocje w salonach? Bo chyba nikt mi nie odp. wcześniej czy wyprzedawane są tylko modele te co są na stanie w salonach i potem zostaną już jakieś poszarzałe i niechodliwe modele?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 12:50   #3557
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie miewam koszmarów sukniowych, a śpię dobrze w sumie tylko będą na wizażu włącza mi się funkcja suknia
To ja sie sklaniam bardziej ku Turcji, bo w Egipcie tylko grzanie dupy i nurkowanie a nie kazdy musie sie tym jarać. A sam Egipt w okresie wakacyjnym to męka, ale nie mówię nieW ogóle Turcja piękna i jest co pozwiedzać

Wiecie co, na stronie mojego foto to chyba jednak nie Lorna, moze ta W1 Kasi, bo Lorna ma dekolt taki wyprofilowany lekko a ta ma prosty, szelki sobie dziewczna doszyla, moze ona ja szyła?A może po prostu tak ten dekolt wyszedł, nie wiem. Ale linki wrzucam
w sumiejeszcze teraz znalazłam jedna fotke i wydaje mi się, że moja kiecka nie ma takich pionowych koronek i te kropki nie sa tak regularne,ale czy ja wiem. Co za róznica, fajnie wyglada a jak dziewczyna ja szyła u kogos to ładnie wyszło
http://www.czarneswiatlo.com/?plener;55;3
http://www.czarneswiatlo.com/?plener;69;4

w sumie ja sie przyjrzałam to na 99% to nie jest Lorna, ale detalami sie rózni, wiec reki nie dam sobie uciącCzyli chyba mozna uszyć tez taka suknię i ładnie wygladaMoze to W1 ale Kasi atez nie rozstrzygnie, bo widziala tylko W1. Z resztą niewazne,mozna sie pogapić
Stary 2009-09-23, 12:52   #3558
kaska87
Zakorzenienie

doznałam oświecenia z suknią otóż w styczniu będzie już nowa kolekcja i też w styczniu w salonach, we wro są suknie o 10-15% tańsze a przy zamówieniu dostaje się swój własny numer konta i moge sobie wpłacac ile mam w danej chwili a będę miała na to 9 miesięcy więc spoko, a mama mi na pewno min. 50% dołoży także temat sukni zamykamy do stycznia a jak będę marudzić to macie mnie kopnąć w

W1 to nie jest bo ona ma taką lekką falę nad biustem a nie tak na prosto, ale może ta dziewczyna sobie zażyczyła taką

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-23 o 12:53
Stary 2009-09-23, 13:08   #3559
chilanes
Zakorzenienie

Kaśka oooo to super z takim kontem mniejsze odczucie takiego obciążenia, niż wywalenie na koniec całej kwoty Fajna sprawa!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 13:15   #3560
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
doznałam oświecenia z suknią otóż w styczniu będzie już nowa kolekcja i też w styczniu w salonach, we wro są suknie o 10-15% tańsze a przy zamówieniu dostaje się swój własny numer konta i moge sobie wpłacac ile mam w danej chwili a będę miała na to 9 miesięcy więc spoko, a mama mi na pewno min. 50% dołoży także temat sukni zamykamy do stycznia a jak będę marudzić to macie mnie kopnąć w

W1 to nie jest bo ona ma taką lekką falę nad biustem a nie tak na prosto, ale może ta dziewczyna sobie zażyczyła taką
myslisz, ze można takie zmiany wprowadzać?

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Kaśka oooo to super z takim kontem mniejsze odczucie takiego obciążenia, niż wywalenie na koniec całej kwoty Fajna sprawa!
własnie mówilam Kasi, że super z tym kontem, kazde wolne parę zł mozna przelewać Albo np. włamac sie mamie na konto, ustawic zlecenie stałe i juhuuu
Stary 2009-09-23, 13:17   #3561
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
własnie mówilam Kasi, że super z tym kontem, kazde wolne parę zł mozna przelewać Albo np. włamac sie mamie na konto, ustawic zlecenie stałe i juhuuu
mamo dawaj kasę
i nikt nie widzi ile wpłącam i kiedy

Stary 2009-09-23, 13:22   #3562
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale super z tą promocją i kontem. Fajna sprawa, bo nie musisz od razu wydawać całej kwoty, tylko po trochę
W styczniu przyjjade do Wrocławia, bo w sumie daleko nie mam i będziemy razem suknie kupować
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 13:25   #3563
madmuazelle
BAN stały

Cześc

To ja może też coś dodam,apropos latania po salonach w poszukiwaniu sukien ślubnych.Ja się zgadzam z lain i obcą,ja jakoś ani nie czuje presji anie podniety aby już teraz szukać sukni slubnej.Matko,mam jeszcze czas i najprawdopodobniej suknie będe mieć zamówiona 3 miechy przed ślubem.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 13:36   #3564
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześc

To ja może też coś dodam,apropos latania po salonach w poszukiwaniu sukien ślubnych.Ja się zgadzam z lain i obcą,ja jakoś ani nie czuje presji anie podniety aby już teraz szukać sukni slubnej.Matko,mam jeszcze czas i najprawdopodobniej suknie będe mieć zamówiona 3 miechy przed ślubem.
no ale czy ktoś komuś karze latać po salonach? Niezauważyłam W końcu wątek ślubny jest tak? Więc i o ślubnych sprawach wypada, a nawet należałoby tu gadać. Nie sądzię, by dla którejś z dziewczyn, które kupiły lub kupią "wcześniej" suknię było to spowodowane jakąś presją! Wy nie czujecie potrzeby mierzenia, szukania, oglądania... ok! Ale to, że komuś to sprawia przyjemność albo chce mieć to z głowy, nie oznacza, że czuje jakąś presję. Z resztą... co lub kto miałby taką presję wywoływać? Sprzedawczynie?
Stary 2009-09-23, 13:45   #3565
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Mam podobne odczuciaDo salonów mi się nie spieszy, bo jesem pewna, że prędzej czy później coś się znajdzie. A jak nie to uszyję. Fakt, że jak przechodzę obok salonu to spoglądam na wystawę-ale raczej komentuje:ta ładna, ta brzydka-nie patrze pod kątem tego, która by mi pasowała. I na tym koniec mojej przygody z sukniami
Otóż to Ja póki co aż tylko raz byłam w salonie popytać co i jak i tylko oglądnełam suknie bo i tak będzie w grudniu nowa kolekcja.A i jak przechodze,obok to się tylko na suknie popatrze.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no ale czy ktoś komuś karze latać po salonach? Niezauważyłam W końcu wątek ślubny jest tak? Więc i o ślubnych sprawach wypada, a nawet należałoby tu gadać. Nie sądzię, by dla którejś z dziewczyn, które kupiły lub kupią "wcześniej" suknię było to spowodowane jakąś presją! Wy nie czujecie potrzeby mierzenia, szukania, oglądania... ok! Ale to, że komuś to sprawia przyjemność albo chce mieć to z głowy, nie oznacza, że czuje jakąś presję. Z resztą... co lub kto miałby taką presję wywoływać? Sprzedawczynie?
A gdzie ja to napisałam,że ktoś komuś każe szukać już teraz/natychmiast sukni slubnej. A czy ja komuś zabraniam latać szukac po salonach i kupować raczej nie. W dodatku sorki,ale ja nie czuje takiej podniety jak wy aby juz kupowac suknie. Najwidoczniej jestem inna i wyrażam swoje zdanie,wkoncu to wątek o slubie/ach co nie???
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 13:51   #3566
centipede
Zadomowienie

Cześć Piękne

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Cześć Miłego dzionka
Ja dziś miałam koszmar ślubny, taki w rodzaju: "dziś ślub a tu nic nie gotowe" hahaha
Też miałam takie sny że jedzenia nie było albo hit: ubieram się już do ślubu, w szafie mam dwie suknie i jeszcze nie wiem którą ubrać

Cytat:
hej

Szkoda, że nie mogłaś robić zdjęć obydwie suknie piękne, także której byś nie wybrała to będzie super na zdjęciu chyba minimalnie bardziej podoba mi się druga

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
cześć

ja sobie przypomniałam bo kiedyś walca tańczyłam dalej umiem spróbuję TŻcika nauczyć ,ale nad kursem się zastanawiamy też chociaż ja to bym chciała żebyśmy zatańczyli walca ale delikatnie ,trochę się pokręcili,może TŻ mnie jakoś tam uniesie słodko i już
Na pewno Wasz taniec zrobi wrażenie a jak już tańczyłaś kiedyś to będzie Wam dużo łatwiej

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Ostatnio dzwonuiłam do salonu i ide jutro cos pomierzyc.
Kurcze babka mowila,mi,ze dziewczyny co maja slub w czerwcu juz w maju sobie zarezerwowały sukienkiniezle. ...
Super wiesz już co chcesz mierzyć?

Cytat:
Tancia kupiła suknię
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja za suknią rozejrzę się w listopadzie może. Bedą jeszcze promocje w salonach? Bo chyba nikt mi nie odp. wcześniej czy wyprzedawane są tylko modele te co są na stanie w salonach i potem zostaną już jakieś poszarzałe i niechodliwe modele?
Nie mam pojęcia jak to jest z tymi wyprzedażami, może Kasia będzie wiedzieć? ale w listopadzie powinny jeszcze chyba być

Dzisiaj temat sukniowy na całego

Aniołku szkoda, że się nie udało kupić tej sukni, ale może właśnie tak miało być i już wkrótce znajdziesz jeszcze piękniejszą!

Co do wcześniejszego kupowania sukni, to różnie to bywa. Pewnie czasem lepiej kupić wcześniej, czasem lepiej poczekać Ja chciałam kupić taniej niż w salonie, dlatego rozglądałam się za okazją. Jakbym kupowała z salonu, to pewnie jeszcze bym poczekała Zresztą samo mierzenie sukni może być frajdą, najlepiej jak każda robi to co uważa za słuszne i na co ma ochotę
Patrząc na przykład Samoy, miała ochotę pomierzyć, spodobała jej się suknia, wiedziała że chce na pewno tą to zamówiła i sprawa załatwiona, po co czekać, skoro już zdecydowała A Lain się nie spieszy i tez na pewno kupi piękną suknię za parę miesięcy i też jest to w porządku To decyzja każdej z nas
Stary 2009-09-23, 14:24   #3567
Samoa
Zakorzenienie

Jakie ładne meble są w nowej kolekcji voxa http://www.meble.vox.pl/kolekcje-meb...pokoj-dzienny/ chciałabym takie do salonu

Dziewczyny, bo mam takie pytanie, może durne i naiwne - idę na te podyplomowe, place za nie - to oni będa dawac jakieś materiały?czy to jest tak jak na normalnych studiach, że sama mam łazic i kserować tyle, ze płacę za studiowanie?Pytam, bo w szkole językowej materiały były w cenie.
Stary 2009-09-23, 14:37   #3568
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Jakie ładne meble są w nowej kolekcji voxa http://www.meble.vox.pl/kolekcje-meb...pokoj-dzienny/ chciałabym takie do salonu
Jak dla mnie ok, ale powiedzmy że tak bez omdleń z zachwytu
Te mebelki podobałyby mi się bardziej gdyby nie to, że są takie jakieś za kanciaste i za mało przytulne
O, te są zdecydowanie bardziej w moim guście, tylko wolałabym ciemniejsze niż te na fotach:
http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--romantic--/

Edytowane przez merriel
Czas edycji: 2009-09-23 o 14:41
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 14:37   #3569
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, bo mam takie pytanie, może durne i naiwne - idę na te podyplomowe, place za nie - to oni będa dawac jakieś materiały?czy to jest tak jak na normalnych studiach, że sama mam łazic i kserować tyle, ze płacę za studiowanie?Pytam, bo w szkole językowej materiały były w cenie.
Różnie bywa....na moich tylko wysyłali na maila materiały i samemu trzeba było sobie drukować. Słyszałam, że na sgh na większości podyplomówek dają książki do każdego przedmiotu w ramach czesnego. Każdy sobie rzepkę skrobie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 14:42   #3570
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Słyszałam, że na sgh na większości podyplomówek dają książki do każdego przedmiotu w ramach czesnego. Każdy sobie rzepkę skrobie
Jeżeli to prawda, to szkoda że na magisterskich nie są tacy hojni Ale nie można za dużo wymagać, i tak mamy jeszcze studia za darmo..
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości