|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
![]() ![]() trzymam za was kciuki i wierze że będzie dobrze, nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. trzymaj sie cieplutko i nie poddawaj bo masz o co walczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Alexa strasznie mi przykro jak czytam o Twojej chorobie i o tym co może się przez nią wydarzyć:\ ważam jak wyżej pisały dziewczyny, ze powinnaś jednak do Polski wrócić- przynajmneij bęziesz wiedziała, zę robione jest wszytsko co możliwe i potrzebne i to bez czekania do 16, 20 tygodnia żeby zacząć coś z tym robić:\
![]() Agnieszka a dobrze się czuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
alexa....normalnie brak mi słów.Współczuję bardzo sytuacji
![]() ![]() A czy jakiś lekarz powiedział Ci,że choroba może się obudzić podczas ciąży??I jakie to może mieć konsekwencje??Czy po mimo wszystko zdecydowałaś się na dziecko?? Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i że dzidzia urośnie.Normalnie załamałaś mnie tym wszystkim ![]() ![]() zebra....fantastyczna wiadomość ![]()
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2009-09-23 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Witam kochane
![]() Alexa tak bardzo mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
ALEXA
![]() ZEBERKO ![]() ANUSIA gratuluje okazu zdrowia i miejmy nadzieje,ze nastepny mocz bedzie na 6 ![]()
#426 |
Zakorzenienie
|
Mało napisałyście kobietki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
alexa strasznie mi przykro i mocno trzymam kciukasy
![]() A dziewczyny mają rację, wracaj do Polski na ten czas! Trzymaj się kochana ![]() A ja w 16 stycznia wychodzę za mąż, sala załatwiona, catering też i orkiestra. Jeszcze tylko do księdza musimy pójść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Atinas GRATULUJE ślubu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
BAN stały
|
Alexa i jak sie czujesz kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Atinas super
![]() Alexa mam nadzieję, żę wszytsko się ułoży i będziesz miała swojego dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Witam z rańca
![]() Od rana mam taki bojowy nastrój,że lepiej nie podchodzić.Nic mi się nie chce i wszystko i wszyscy (czyt.mój TŻ) tak mnie wkurza,że masakra ![]() Alexa....jak samopoczucie?
#433 |
Zadomowienie
|
Hejka kobitki
![]() Witam Was z rana ![]() Atinas GRATULACJE !!! Swietnie ze juz tyle zalatwione ![]() Kasina noo baaa ze my jestesmy swietne kobietki i pomozemy kazdej z nas ktora jest w potrzebie ![]() Uuu no to powodzonka w odgrzybianiu ![]() Alexa kochanie jak tam humorek dzis,jak sie czujesz kochana?? Lec kochana jak najszybciej do PL i niech tam dbaja o Ciebie i malenka !!! Skoro tam gdzie jestes sa takie patalachy ![]() Zobaczysz sloneczko wszystko bedzie dobrze,dojdziesz do siebie tylko musisz byc silna !!! I wrocicie na wyspy z bobaskiem cale i zdrowe ![]() ![]() ![]() Kochana czy w PL bedzie jakis kontakt z Toba??? A jak tam inne dziewczynki sie czuja dzisiaj??Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze ![]() Aaa zapomnialam,przepraszam ![]() Witam nowe kolezanki na naszym watku ![]() ![]() Teraz lece robic pierozki,bo obiecalam mojemu TZ na obiadek ![]() Biedny doczekac sie juz nie moze ![]() Buziaki i milutkiego i spokojniutkiego dzionka Sloneczka ![]()
#434 | |
BAN stały
|
Witajcie kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#436 |
Zakorzenienie
|
Alexa cieszę się, ze wszytsko się Wam udało załatwić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj zaczęłam sprzątać- już mam wc z głowy i poodkurzane ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-24 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
alexa....3 tyg to sporo,ale oby się udało.No liczę na to,że będziesz pisała co tam u Was słychać.
zebra...ja nie piorę ręcznie.Nie chciałoby mi się ![]() macocha...a co to za okazja,że ty tak dogadzasz TŻ? U mnie humor coraz gorszy ![]() ![]()
#438 |
Zakorzenienie
|
Co tam kobietki u Was słychać??Jak się czujecie?? Mnie naszła ochota na pierożki ruskie takie ze śmietanką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensuel mamy coś podobnego ![]() ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2009-09-24 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Sensuel no ja musze pare białych podkoszulków Tż-towi wyprać, bo lubi akurat w białych chodzić, a zazwyczaj za mało ich na pranie w pralce:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie macie w zwyczaju robienia obiadu z 2 dań
![]() Ja mam jedno z dwóch zawsze,baaaaardzo rzadko (czyt.prawie nigdy) obiad z dwóch dań.Mój TŻ marzy o 2 daniach,ale no niestety.....ja całego dnia przy garach spędzać nie będę ![]() ![]() Ja dzisiaj robię na jutro klopsy mielone z "pomysł na" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- A nie da się tego wrzucić z innymi białymi na 60C i gotowe ??
#441 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny widać za wcześnie się Wam pochwaliłam. Dziś padło tyle gorzkich słów ze strony moich rodziców, że nie chcę od nich żadnego ślubu!!! Mam 20 lat, nic w życiu jeszcze nie zobaczyłam, zmarnowałam sobie życie i jestem głupia, a mój przyszły mąż jest beznadziejny. Muszę tu wytrzymać jeszcze miesiąc, póki stażu nie skończę i adio amigo.
Nie mogę żyć w takiej atmosferze, muszę brać pod uwagę fasolkę, bo ona reaguje już na mój nastrój, gdy się zezłoszczę i płaczę to zaraz boli mnie brzuch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Sensuel no właśnie nie zawsze mam tyle białego prania żeby było sens je robić
![]() Ja robie zawsze z jednego dania raz na chiński rok zdarzy się z dwóch. Atinas wiesz ja też an Twoim miejscu nie chciałabym już nic od rodziców i trzymałabym się już swojej decyzji żeby im w pięty psoszło!!! Przykro mi naprawdę, zę tak Cię namawiali na wielki ślub a teraz takie rzeczy mówią:\Trzymaj się!!! Najważniejsze, że macie siebie i fasolkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zebra czy Ty jesteś na stażu i masz L4? Bo tak się zastanawiam, czy jakbym do bezrobocia zaniosła zaświadczenie, że jestem w ciąży i zwolnienie to czy by mi normalnie później pieniążki dali...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Nie, ja mam umowę zlecenie i jestem na L4... Nie wiem jak to ze stażem ejst w ciąży...
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
To muszę się jakoś dowiedzieć, bo tak to mogłabym się już wcześniej wyprowadzić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cześć Wam! U mnie po staremu! Czyli staranka zawieszone, bo mąż musiał znowu brać leki ![]() ![]() Alexa współczuję Ci, bo mam nadwrażliwe jelita i wiem jaki to ból. A u Ciebie jest jeszcze większy ![]()
Edytowane przez Pepus Czas edycji: 2009-09-24 o 17:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
część dziewczyny! ja też nie jestem w najlepszej formie, dzisiaj znowu boli mnie jajnik i juz nie wiem co robić a mój lekarz jest na urlopie
![]() ![]() atinas najpierw gratulacje z powodu ślubu!!! ![]() alexa mam nadzieję, że przetrwacie te trzy tygodnie i lekarze w Polsce wam pomogą! cały czas o was myśle i trzymam kciuki! ![]() jeżeli chodzi o obiady to u mnie też jednodaniowe z ewentualną dokładką ![]() a pranie reczne tylko ciuchów ktore farbują reszta do pralki nawet jak nie ma całego bębna bo sama dobiera ilość wody itd ![]() sensuel polecam "pomysł na soczyste żeberka" pycha!!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
No i pierożki gotowe
![]() ![]() Atinas po części troszkę wiem co przeżywasz,bo moi rodzice święci nie są,chociaż na temat ciąży nic złego nie mówili,wręcz się cieszyli(tylko u mnie to jest tak,że ja zaszłam w ciąże po ślubie i dlatego nie mogli mieć nic przeciwko). Ale jak zaplanowaliśmy ślub to za to mieli wiele do powiedzenia,że też za młoda jestem i wogóle,a na końcu,że do ślubu ręki nie przyłożą itp. Ale później im przeszło i sami wynajeli sale i zorganizowali wesele,Nas nic nie obchodziło. Więc mimo,że masz do swoich rodziców taki żal to wydaje mi się,że im przejdzie z czasem.Zaakceptują to wszystko i przestaną szkodzić Tobie i maleństwu.Trzymam kciuki oby tak było ![]() ![]() Sensuel ja żadko robię obiad z dwóch dań,ale jak już mnie najdzie wena to robię i mam troszkę spokoju ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Wam dziewczynki wieczorek mija???Jak się czujecie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
ja byłam na obiedzie u babci bo nasz domek powstaje na tym samym podwórku więc dzisiaj nie gotowałam
![]() ![]() anusia ja najczęściej kupuje gotowe sosy w słoiczkach i dokładam coś od siebie bo moje sosy nie zawsze wychodzą dobre ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.