PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-23, 15:55   #421
olcia26
Raczkowanie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Witajcie dopiero teraz,wlasnie wrocilam od lekarza i mam dola jak diabli,chce mi sie moje wstretne chorobsko to CU a po naszemu to wrzodziejace zapalenie jelita grubego wiec dzis sie dowiedzialam,ze jesli choroba w ciazy spi to nie jest to grozne dla dzidzi i ciaze sa donoszone i tak sie dzieje w ponad 90 % ja niestety sie do nich nie zaliczam bo to swinstwo obudzilo sie na dobre,a objawy to jest biegunka z krwia ale taka biegunka,ze latam do wc okolo 40 razy na dobe,dzisiejsza nocke niestety cala w wc przesiedzialam i w ten sposob nie mam zadnych witamin w sobie ani nie mam jak przekazac mojemu dzieciatku jedzonka lekarz powiedzial,ze grozi mi samoistne poronienie w kazdej chwili a jak uda mi sie donosic do okolo 24 tygodnia ciazy to grozi mi porod przedwczesny ktory nie rokuje dobrze dla mojego malenstwa bo dziecko urodzi sie o niskiej wadze urodzeniowej lub o nizszym wieku biologicznym,jestem w 13 tygodniu wedlug dokladnego wyliczenia przez lekarza a moje malenstwo na chwile obecna wyglada jak 10 tygodniowe,czyli juz jest zle,normalnie nic tylko sie powiesic a jeszcze do lekarza gastrologa trzeba czekac ponad mieisac na wizyte i to jest tryb natychmiastowy,normalnie mam dzisiaj tak zje...... dzien jak nigdy wczesniej,chyba jednak nie bede jeszcze kupowala ubranek zaczne odkladac pieniazki zeby pozniej jak bedzie dobrze kupic wszystko od razu
alexa nie wiem co gorsze twoja choroba czy ignorancja lekarzy, którzy jak piszesz mogą wam pomóc!!! i to stawianie warunków jak będzie 16 tc to coś pomyślimy!!! skąd się biorą tacy ludzie i w dodatku lekarze! :1wsc iekly

trzymam za was kciuki i wierze że będzie dobrze, nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. trzymaj sie cieplutko i nie poddawaj bo masz o co walczyć
olcia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 16:19   #422
zebra666
Zakorzenienie

Alexa strasznie mi przykro jak czytam o Twojej chorobie i o tym co może się przez nią wydarzyć:\ ważam jak wyżej pisały dziewczyny, ze powinnaś jednak do Polski wrócić- przynajmneij bęziesz wiedziała, zę robione jest wszytsko co możliwe i potrzebne i to bez czekania do 16, 20 tygodnia żeby zacząć coś z tym robić:\ Mam nadzieję, zę się uda!!!

Agnieszka a dobrze się czuję Byłam dzisiaj u gina i z synkeim wszystko w porząku- organy ok, kość nosowa ok, no i rośnie wg.terminu...a ja od początku ciąży przytyłam 4 kg... jakoś 2 mi się przyplątały teraz w ciągu ostatnich 3 tyg... to juz wiem czemu było ciaśniej w sukience na ślubie

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 16:37   #423
Sensuel
Wtajemniczenie

alexa....normalnie brak mi słów.Współczuję bardzo sytuacji .Trzymam mocno kciukasy .
A czy jakiś lekarz powiedział Ci,że choroba może się obudzić podczas ciąży??I jakie to może mieć konsekwencje??Czy po mimo wszystko zdecydowałaś się na dziecko??
Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i że dzidzia urośnie.Normalnie załamałaś mnie tym wszystkim .Oby się wam udało

zebra....fantastyczna wiadomość

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-09-23 o 17:02
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 17:07   #424
magrat83
Raczkowanie

Witam kochane
Alexa tak bardzo mi przykro musisz wierzyć, że będzie dobrze żeby dać siłe maleństwu... Dzidziuś czuje wszystko co się dzieję z tobą, naucz go być silnym. Popieram dziewczyny i też myślę, że powinnaś przyjechać do Polski. Wydaje mi się,że u nas potraktują to inaczej i nie będą kazać ci czekać tak długo. Przecież to jest chore kazać czekać tyle czasu Trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzieciątko
magrat83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 18:08   #425
agnieszka09
Wtajemniczenie

ALEXA bierzesz witaminy.znam przypadek podobny do Twojego i dziewczyna jest pod stala kontrola lekarza i od samego poczatku ciazy bierze witamimy-ze wzgledu wlasnie na te czeste wyproznienia.

ZEBERKO to dobrze,ze wszystko na miejscu i dobrze sie rozwija

ANUSIA gratuluje okazu zdrowia i miejmy nadzieje,ze nastepny mocz bedzie na 6

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 19:09   #426
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Mało napisałyście kobietki. Ja byłam z mężem i z pieskami poza miastem trochę pooddychać świeżym powietrzem. Jak się czujecie kochane?? Agniesia mam nadzieję,że następne wyniczki będą dobre. A jak Ty się czujesz??Jak dzidzia??

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 20:27   #427
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ALEXA bierzesz witaminy.znam przypadek podobny do Twojego i dziewczyna jest pod stala kontrola lekarza i od samego poczatku ciazy bierze witamimy-ze wzgledu wlasnie na te czeste wyproznienia.

ZEBERKO to dobrze,ze wszystko na miejscu i dobrze sie rozwija

ANUSIA gratuluje okazu zdrowia i miejmy nadzieje,ze nastepny mocz bedzie na 6
Biore kochana witaminy specjalne dla schorowanych kobiet w ciazy,maja 400% dziennego zapotrzebowania na kazda witaminke,mamcia mi z pl przyslala ale teraz to niie ma znaczenia bo co tylko zjem czy sie napije to doslownie po 5 minutach lece do wc bo az mnie brzuch caly pali i nie moge powstrzymac mimo co.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
alexa....normalnie brak mi słów.Współczuję bardzo sytuacji .Trzymam mocno kciukasy .
A czy jakiś lekarz powiedział Ci,że choroba może się obudzić podczas ciąży??I jakie to może mieć konsekwencje??Czy po mimo wszystko zdecydowałaś się na dziecko??
Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i że dzidzia urośnie.Normalnie załamałaś mnie tym wszystkim .Oby się wam udało

zebra....fantastyczna wiadomość
Wlasnie o to chodzi,ze specjalnie dali mi sterydy zeby chorobsko bylo w stanie spiaczki bo stwierdzili,ze to najlepszy okres na plodzenie dzieci i jak juz zajde to choroba nie ma prawa sie obudzic ewentualnie po porodzie a tu sie tak wszystko pomieszalo,jestem normalnie zalamana,dopiero sie obudzilam,z nerwow i placzu prawie caly dzien przespalam

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez magrat83 Pokaż wiadomość
Witam kochane
Alexa tak bardzo mi przykro musisz wierzyć, że będzie dobrze żeby dać siłe maleństwu... Dzidziuś czuje wszystko co się dzieję z tobą, naucz go być silnym. Popieram dziewczyny i też myślę, że powinnaś przyjechać do Polski. Wydaje mi się,że u nas potraktują to inaczej i nie będą kazać ci czekać tak długo. Przecież to jest chore kazać czekać tyle czasu Trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzieciątko
Chodzi o to tutaj,ze do 16 tyg ciazy,dla tych konowalow wszystko sie moze wydarzyc i oni nic nie robia zeby pomoc dzieciatku przetrwac za 3 tygodnie jade juz chyba do polski,tylko mame musze tu przywiezc do dzieciakow swoich zeby do szkoly mogly chodzic normalnie.

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez olcia26 Pokaż wiadomość
alexa nie wiem co gorsze twoja choroba czy ignorancja lekarzy, którzy jak piszesz mogą wam pomóc!!! i to stawianie warunków jak będzie 16 tc to coś pomyślimy!!! skąd się biorą tacy ludzie i w dodatku lekarze! :1wsc iekly

trzymam za was kciuki i wierze że będzie dobrze, nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. trzymaj sie cieplutko i nie poddawaj bo masz o co walczyć
dzieki
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 05:51   #428
atinas
Zadomowienie

alexa strasznie mi przykro i mocno trzymam kciukasy żeby wszystko się ułożyło!

A dziewczyny mają rację, wracaj do Polski na ten czas!
Trzymaj się kochana

A ja w 16 stycznia wychodzę za mąż, sala załatwiona, catering też i orkiestra. Jeszcze tylko do księdza musimy pójść
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 06:19   #429
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Atinas GRATULUJE ślubu. Alexa trzymaj się kochana jakoś i wracaj do Polski,musi być dobrze.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-09-24, 08:35   #430
kasina87
BAN stały

Alexa i jak sie czujesz kochanaMam nadzieje ze już jesteś chcoiaż troszke spokojniejsza? Maleństwo można Ci pomóć jakoś? Bo my fajne baby jesteśmy i pomożemy! Prawda kobitki??? U mnie od wczoraj zaczeło sie odgrzybianieI jak narazie efekty marneBuziole dla Was wszystkich i milutkiego dzionka życze
kasina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 08:36   #431
zebra666
Zakorzenienie

Atinas super Gratuluję.
Alexa mam nadzieję, żę wszytsko się ułoży i będziesz miała swojego dzidziusia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 08:59   #432
Sensuel
Wtajemniczenie

Witam z rańca

Od rana mam taki bojowy nastrój,że lepiej nie podchodzić.Nic mi się nie chce i wszystko i wszyscy (czyt.mój TŻ) tak mnie wkurza,że masakra

Alexa....jak samopoczucie?
Stary 2009-09-24, 09:05   #433
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka kobitki
Witam Was z rana
Atinas GRATULACJE !!! Swietnie ze juz tyle zalatwione
Kasina noo baaa ze my jestesmy swietne kobietki i pomozemy kazdej z nas ktora jest w potrzebie
Uuu no to powodzonka w odgrzybianiu Oby szybciutko byly efekty !!!
Alexa kochanie jak tam humorek dzis,jak sie czujesz kochana??
Lec kochana jak najszybciej do PL i niech tam dbaja o Ciebie i malenka !!! Skoro tam gdzie jestes sa takie patalachy
Zobaczysz sloneczko wszystko bedzie dobrze,dojdziesz do siebie tylko musisz byc silna !!! I wrocicie na wyspy z bobaskiem cale i zdrowe
Kochana czy w PL bedzie jakis kontakt z Toba???

A jak tam inne dziewczynki sie czuja dzisiaj??Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze

Aaa zapomnialam,przepraszam
Witam nowe kolezanki na naszym watku Swietnie ze do nas dolaczylyscie

Teraz lece robic pierozki,bo obiecalam mojemu TZ na obiadek
Biedny doczekac sie juz nie moze

Buziaki i milutkiego i spokojniutkiego dzionka Sloneczka

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 12:04   #434
alexa1307
BAN stały

Witajcie kobietki od rana latalam zalatwiac ubezpieczenie do pl i chyba sie udalo za 10 funtow miesiecznie dodatkowo wiec to naprawde nie jest duzo u mnie samopoczucie bez zmian niestety ani lepiej ani gorzej,niestety musze byc tabletkach a tak bardzo chcialam tego uniknac ale nie dalo rady,humor ciut lepszy niz wczoraj ale moj mezus dziala mi na nerwy na maxa nie umie pocieszyc czlowieka tylko jeszcze bardziej doluje,ze nie tym razem to nastepny ale On nie jest kobieta i nie wie co to znaczy ja bym chyba sie zmostu rzucila jak by cos sie stalo,teraz zalatwiam z mamcia zeby przyjechala do dzieci a ja pojade do domu do pl sie leczyc mam nadzieje skutecznie,wiec moze za jakies 3 tygodnie juz polece do pl niemoge sie doczekac i dzieki kochaniutkie za wsparcie i oczywiscie bedziemy w kontakcie jak bede w pl bo moja mamcia oplaca neta dla samego skypa wiec ja skorzystam i bede Was informowala co i jak z nami na razie musze lezec prawie caly czas bo inaczej jak siedze albo sie na chodze za duzo to jelita daja sie okropnie we znaki wiec raz na jakis czas zagladne tutaj poczytac i napisac cos

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
alexa strasznie mi przykro i mocno trzymam kciukasy żeby wszystko się ułożyło!

A dziewczyny mają rację, wracaj do Polski na ten czas!
Trzymaj się kochana

A ja w 16 stycznia wychodzę za mąż, sala załatwiona, catering też i orkiestra. Jeszcze tylko do księdza musimy pójść
GRATULUJE no to juz macie prawie wszystko zalatwione
Stary 2009-09-24, 12:09   #435
macocha19
Raczkowanie

czesc dziewczynki ja wąłsnie z zakupków wrociłam, pokupowałam troche ciuszków sobie :P oczywiście musze przygotoac no to mojego męzuśka ale kupiłam mu tez taka drobnostke :P no i zrobi jego ulubiony obiadzik :P no to super alexa ze masz taka mozliwość i juz za neidługo bedziesz pod dobra opieką wszytsko bedzie dobrze, zobaczysz kicia to z Ciebie dobra gosposia mi by sie tam nie chciało robic jeszcze tym bardziej ze do sklepu mam nie daleko nie chciało by sie i no nie umiałabym zrobic pierożków. w ogole nic nie umiem gotowac ale dzieki Bogu mamm wspaniała teściowa i zawsze mi daje jakies przepisy na to co lubi mężuśs dobra lece cos posprztaca i zabieram sie do obiadu...
Stary 2009-09-24, 13:40   #436
zebra666
Zakorzenienie

Alexa cieszę się, ze wszytsko się Wam udało załatwić Napewno będzie dobrze!! Tutaj się Tobą zajmą jak trzeba

A ja dzisiaj zaczęłam sprzątać- już mam wc z głowy i poodkurzane i w końcu prezenty pochowane po szafkach(ręczniki, pościele). Obiadek gotowy tylko wstawić i pranko zrobić ale to potem, bo to ręczne:P to się nie spieszę

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-09-24 o 13:41
Stary 2009-09-24, 15:57   #437
Sensuel
Wtajemniczenie

alexa....3 tyg to sporo,ale oby się udało.No liczę na to,że będziesz pisała co tam u Was słychać.

zebra...ja nie piorę ręcznie.Nie chciałoby mi się .

macocha...a co to za okazja,że ty tak dogadzasz TŻ?

U mnie humor coraz gorszy .Normalnie WSZYSTKO doprowadza mnie do szału i do płaczu
Stary 2009-09-24, 16:18   #438
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Co tam kobietki u Was słychać??Jak się czujecie?? Mnie naszła ochota na pierożki ruskie takie ze śmietanką i właśnie będę zabierała się za ich zrobienie i do tego zupka ogórkowa może,będę miała jutro obiadek z głowy. Miłego popołudnia
Sensuel mamy coś podobnego,mnie nic nie doprowadza do płaczu,ale za to mój mąż mnie doprowadza do nerwicy!!!

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2009-09-24 o 16:20
Stary 2009-09-24, 16:51   #439
zebra666
Zakorzenienie

Sensuel no ja musze pare białych podkoszulków Tż-towi wyprać, bo lubi akurat w białych chodzić, a zazwyczaj za mało ich na pranie w pralce:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 16:56   #440
Sensuel
Wtajemniczenie

Wszystkie macie w zwyczaju robienia obiadu z 2 dań

Ja mam jedno z dwóch zawsze,baaaaardzo rzadko (czyt.prawie nigdy) obiad z dwóch dań.Mój TŻ marzy o 2 daniach,ale no niestety.....ja całego dnia przy garach spędzać nie będę .Poza tym ja jak zjem np.zupę to drugiego już nie dam rady,bo jestem full

Ja dzisiaj robię na jutro klopsy mielone z "pomysł na" w sosie grzybowym.Zobaczymy co to za wynalazek.A oprócz tego robi się ciasto WZka z paczki z Delekty.Czasami mam totalnego lenia i zero pomysłu to się wspieram gotowcami.Rzadko,bo rzadko ale się zdarza

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Sensuel no ja musze pare białych podkoszulków Tż-towi wyprać, bo lubi akurat w białych chodzić, a zazwyczaj za mało ich na pranie w pralce:P
A nie da się tego wrzucić z innymi białymi na 60C i gotowe ??
Stary 2009-09-24, 17:02   #441
atinas
Zadomowienie

Dziewczyny widać za wcześnie się Wam pochwaliłam. Dziś padło tyle gorzkich słów ze strony moich rodziców, że nie chcę od nich żadnego ślubu!!! Mam 20 lat, nic w życiu jeszcze nie zobaczyłam, zmarnowałam sobie życie i jestem głupia, a mój przyszły mąż jest beznadziejny. Muszę tu wytrzymać jeszcze miesiąc, póki stażu nie skończę i adio amigo.
Nie mogę żyć w takiej atmosferze, muszę brać pod uwagę fasolkę, bo ona reaguje już na mój nastrój, gdy się zezłoszczę i płaczę to zaraz boli mnie brzuch
Stary 2009-09-24, 17:11   #442
zebra666
Zakorzenienie

Sensuel no właśnie nie zawsze mam tyle białego prania żeby było sens je robić wtedy piore podkoszulki ręcznie:F
Ja robie zawsze z jednego dania raz na chiński rok zdarzy się z dwóch.

Atinas wiesz ja też an Twoim miejscu nie chciałabym już nic od rodziców i trzymałabym się już swojej decyzji żeby im w pięty psoszło!!! Przykro mi naprawdę, zę tak Cię namawiali na wielki ślub a teraz takie rzeczy mówią:\Trzymaj się!!! Najważniejsze, że macie siebie i fasolkę

Stary 2009-09-24, 17:17   #443
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Atinas wiesz ja też an Twoim miejscu nie chciałabym już nic od rodziców i trzymałabym się już swojej decyzji żeby im w pięty psoszło!!! Przykro mi naprawdę, zę tak Cię namawiali na wielki ślub a teraz takie rzeczy mówią:\Trzymaj się!!! Najważniejsze, że macie siebie i fasolkę
Staram się być twarda i silna.
Zebra czy Ty jesteś na stażu i masz L4? Bo tak się zastanawiam, czy jakbym do bezrobocia zaniosła zaświadczenie, że jestem w ciąży i zwolnienie to czy by mi normalnie później pieniążki dali...?
Stary 2009-09-24, 17:26   #444
zebra666
Zakorzenienie

Nie, ja mam umowę zlecenie i jestem na L4... Nie wiem jak to ze stażem ejst w ciąży...

Stary 2009-09-24, 17:33   #445
atinas
Zadomowienie

To muszę się jakoś dowiedzieć, bo tak to mogłabym się już wcześniej wyprowadzić...
Stary 2009-09-24, 17:45   #446
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Teraz na księdza z pałą?

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Witam z rańca

Od rana mam taki bojowy nastrój,że lepiej nie podchodzić.Nic mi się nie chce i wszystko i wszyscy (czyt.mój TŻ) tak mnie wkurza,że masakra

Alexa....jak samopoczucie?
Oj to chyba taki tydzień, bo ja też mało nie rozniosę wszystko i wszystkich!

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Hejka kobitki
Witam Was z rana

A jak tam inne dziewczynki sie czuja dzisiaj??Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze

Aaa zapomnialam,przepraszam
Witam nowe kolezanki na naszym watku Swietnie ze do nas dolaczylyscie

Teraz lece robic pierozki,bo obiecalam mojemu TZ na obiadek
Biedny doczekac sie juz nie moze

Buziaki i milutkiego i spokojniutkiego dzionka Sloneczka
A z czym te pierogi? Jak ruskie to wpadnę

Cześć Wam!
U mnie po staremu! Czyli staranka zawieszone, bo mąż musiał znowu brać leki Nawet do półmetka cyklu nie dolecieliśmy. Tak więc No i przez to jestem tak wkurzona na maksa.
Alexa współczuję Ci, bo mam nadwrażliwe jelita i wiem jaki to ból. A u Ciebie jest jeszcze większy Kochaniutka trzymam kciuki za Ciebie i Twoje dzieciątko - i to bardzo mocno.

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-09-24 o 17:47
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 18:18   #447
olcia26
Raczkowanie

część dziewczyny! ja też nie jestem w najlepszej formie, dzisiaj znowu boli mnie jajnik i juz nie wiem co robić a mój lekarz jest na urlopie już sama nie wiem co robić. jedyny pozytyw dnia dzisiejszego to wizyta na budowie naszego domku! już jest szkielet dachu

atinas najpierw gratulacje z powodu ślubu!!! a jeżeli chodzi o rodziców to głowa do góry, teraz jest ciężko ale myśle, że będzie lepiej jak zobaczą że sobie radzicie

alexa mam nadzieję, że przetrwacie te trzy tygodnie i lekarze w Polsce wam pomogą! cały czas o was myśle i trzymam kciuki!

jeżeli chodzi o obiady to u mnie też jednodaniowe z ewentualną dokładką

a pranie reczne tylko ciuchów ktore farbują reszta do pralki nawet jak nie ma całego bębna bo sama dobiera ilość wody itd

sensuel polecam "pomysł na soczyste żeberka" pycha!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 18:49   #448
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

No i pierożki gotowe,zupka też jest gotowa. Także jutro mam spokój z obiadkiem.
Atinas po części troszkę wiem co przeżywasz,bo moi rodzice święci nie są,chociaż na temat ciąży nic złego nie mówili,wręcz się cieszyli(tylko u mnie to jest tak,że ja zaszłam w ciąże po ślubie i dlatego nie mogli mieć nic przeciwko). Ale jak zaplanowaliśmy ślub to za to mieli wiele do powiedzenia,że też za młoda jestem i wogóle,a na końcu,że do ślubu ręki nie przyłożą itp. Ale później im przeszło i sami wynajeli sale i zorganizowali wesele,Nas nic nie obchodziło. Więc mimo,że masz do swoich rodziców taki żal to wydaje mi się,że im przejdzie z czasem.Zaakceptują to wszystko i przestaną szkodzić Tobie i maleństwu.Trzymam kciuki oby tak było.Bądź silna.
Sensuel ja żadko robię obiad z dwóch dań,ale jak już mnie najdzie wena to robię i mam troszkę spokoju.A co do Twojego obiadku to mam pytanko,czy Ty czasem nie robisz sznycli mielonych w sosie grzybowym z ''pomysł na''??Bo ja ostatnio takie robiłam i tak mi się skojarzyło. Ja czasami też gotuje z tych pomysłów. Albo jakieś pulpety ze słoika,jak mi się nie chce.
Jak Wam dziewczynki wieczorek mija???Jak się czujecie??

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-09-24, 19:08   #449
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny widać za wcześnie się Wam pochwaliłam. Dziś padło tyle gorzkich słów ze strony moich rodziców, że nie chcę od nich żadnego ślubu!!! Mam 20 lat, nic w życiu jeszcze nie zobaczyłam, zmarnowałam sobie życie i jestem głupia, a mój przyszły mąż jest beznadziejny. Muszę tu wytrzymać jeszcze miesiąc, póki stażu nie skończę i adio amigo.
Nie mogę żyć w takiej atmosferze, muszę brać pod uwagę fasolkę, bo ona reaguje już na mój nastrój, gdy się zezłoszczę i płaczę to zaraz boli mnie brzuch
Glowa do gory kochana bedzie dobrze i sami sobie dacie rade bez pomocy Twoich rodzicow a jak masz cos w zyciu zobaczyc to jeszcze zobaczysz mimo,ze na swiecie bedzie dzidziulek to nie jest zadna przeszkoda,a beznadziejna nie jestes bo dalas zycie malutkiej istotce i bedziesz ja wychowywala nie ma sensu sie dolowac kochana,dacie sobie rade
Stary 2009-09-24, 19:10   #450
olcia26
Raczkowanie

ja byłam na obiedzie u babci bo nasz domek powstaje na tym samym podwórku więc dzisiaj nie gotowałam były schaby i bigosik i jutri też nie będe gotować bo tez tam jedziemy ponieważ mąż musi coś tam zrobić

anusia ja najczęściej kupuje gotowe sosy w słoiczkach i dokładam coś od siebie bo moje sosy nie zawsze wychodzą dobre poza tym lubie "pomysł na" ale te z torebką i przyprawami są naprawde dobre i ułatwiają a zwłaszcza przyspieszaja gotowanie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości