|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Karo, daj jutro czadu, piękna ! ;*
ma być jutro zaje.biście zielony, rażący napis: ZDAŁAM ! ;* ![]() btw, Beatrycze Lamo Pasiasta, wejdź na gadu.
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie wybralam, mam czas do jutra ![]() wogole moze pomozecie dziewczyny?? \ wiem że one wszystkie z tych latwiejszych, wiec maximum pkt nie dostane, ale nie zalezy mi byle zdac i sie moc za to zabrac bo jak nudny temat to sie ie zabiore, wiecie o co chodzi ![]() 1.Literackie wyprawy w głąb utraconego czasu. Omów funkcje retrospekcji w wybranych utworach literackich. 2, Różne obracy prowincji w wybranych utworach literackich XIX i XXw. Przedstaw je i porównaj ich funcje 3. Rozwój polskiej powieści psychologicznej w I połowie XXw Przywołaj wybrane przykłady i uzasanij wybór 4. Motyw polskiego emigranta, zesłańca w literaturze różnych epok. Omów na wybranych przykładach 5. Rola młodzieńczych doświadczeń w biografi bohaterów literackich. Ukaż różne ujęcia tego problemu 6. Inteligencja i stawiane przed nią zadania. Odwołując się do wybranych utworów, omów, jak inteligencja wywiązuje się z nakładanych na nią funkcji nie moge Was zacytowac (nie wiem czemu nie dziala mi ta funkcja ) ale przeczytalam co napisalyscie, wogole myslalam, że powiecie że też bierzecie tyle przedmiotow itd, rzeczywiscie teraz nie wiem czy jest w tym jakis sens no ale nie moge z niczego zrezygnowac....musialabym zrezygnowac z niektorych opcji kierunkow studiow, naprawde nie da sie na podstawe z chemi nauczyc nie uczac sie nic??powiedzmy chodizlabym na korki i w domu nic bym sie nie musiala uczyc?? wsumie to podstawa to podstawa, z matmy tez sie duzo nie bede uczyla, z angielskiego pewnie wogole bo musze sie skupic na rozszerzeniach: biologi, geografi i polskim zlapalam dola bo nie wiem co robic nie wiem czy dam rade, bo mowiecie że bede sie musiala przylozyc i uczyc ale to nie zbyt w moim stylu
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zadajesz jutro? W jakim mieście?Dawno mnie nie było ale mam tyle pracy, cały czas się zastawiam co zdawać na maturze jestem załamana bo nie dostane się na żadną publiczną uczelnie w Warszawie
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
bo będzie w pier.dol ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- no Beata, odezwij sie na gadu!!!!!!
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
tak? no mi tez żeby podobac to nic sie nie podoba ;p ale te sa najlatwiejsze wedlug mniemoja szkola ma bardzo glupie tematy, tak wszysycy mowia wogole nie mam takich jak Wy, motyw miłości itd
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
incorrect ja bym wybrała 4 albo 6
jutro fotograf u mnie w szkole muszę się jakoś przygotować. A i mam pytanie wy też będziecie pisały dwie próbne matury z matmy? 3 i 25 listopada? no i KAROLINA POWODZENIA JUTRO
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi o tym jeszcze nic nie wiadomo dzisiaj pytałam babkę od matmy, ale ona sama nie wie kiedy u nas próbna matura spoko.
|
|
#3370 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego don't działać cytowanie?:F
Beata, miłość matczyna - "Poczwarka" miłość homoseksualna - z tego co pamiętam, ktoś podrzucił wiersze Safony a jeszcze może Ci się przydać - książka "Chata" - jest to historia mega szczęśliwej rodziny, w której wydarzyła się tragedia - zginęła najmłodsza dziewczynka Missy, została porwana i zamordowana. Na podstawie tego można przedstawić zależności rodzinne: miłość rodzicielską i między rodzeństwem. Opisane są tam też relacje człowieka z Bogiem (o może miłość do Boga?), żona głównego bohatera zwraca się do niego "Tato". Generalnie wzruszająca książka, choć autor mistrzem pióra nie jest. |
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
mi też cytowanie nie działam.
Martyna domyślałam się, że ćwiczyć a6w.(podpis) I jak Ci idzie? Mnie to strasznie nudziło, chyba doszłam do 25 dnia.
|
#3372 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak juz to zastanawiałabym sie miedzy 4 a 5 Cytat:
nie zakładaj z gory ze nie dostaniesz sie na zadna panstwowa uczelnie w Warszawie. ![]() Cytat:
KARMENKO NASZA KOCHANA trzymamy jutro mocno kciuki za Ciebie ![]()
|
|||
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, przerwałam wczoraj, 11 dzień miałam.
dostałam @, a przy wysiłku zawsze się ze mnie dosłownie leje.. wiec musiałam :/ trochę nudne, fakt, ale po tych 11 dniach mam takie twarde mięśnie jak napinam wrócę do tego na pewno od razu po miesiączce, warto moim zdaniem
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------------- Rozmawiając z Martyną przypomniała mi się pewna śmieszna historia ![]() W ostatnim tygodniu sierpnia miałam ognisko w jednej z pobliskich wsi, której kompletnie nie znałam. Na zabawę ( ) wiozła nas (mnie i moją koleżankę - D. ) moja mama. Była godzina 22:00, więc ciemno. Przegapiliśmy wjazd i musieliśmy zawrócić. Jezdnia bardzo wąska, a bezpośrednio za nią rowy . Moja mama taka wkurzona mówi: ' I jak ja tu teraz zawrócę ?! ' (pytanie retoryczne), a D. z radością w głosie : ' Na trzy '.
|
|
|
#3375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też miałam wam napisać: Dzisiejsza matma. Wszyscy gadają jak zawsze. W pewnym momencie nietoperzyce wyszła już z siebie: P:X, cicho bądź bo buta zdejmę i cię przez łeb zdziele! klasa śmiech;d psoreczka słynie z tego, że nosi sandały i ma nie za czyste nogi xd |
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna no to powodzenia, ja w sumie wolę 8 minute abs.
lecę coś porobić, miłego dnia jutro;*
|
#3377 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Karolina, trzymam kciuki, powodzenia ![]() Przyszłam powiedzieć dobranoc, bo muszę się zmywać. Do jutra Żbiki
|
|
#3378 | |||
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14399422]
w ogole jaka zwała dzisiaj na godzinie wychowawczej była moja nauczycielka od niemca ma na nazwisko Żurek xD i kumpel ktory siedział w pierwszej ławce namalował na kartce miske zupy - żurek a pan sam mial z tego beke ![]() wlasnie sie dowiedzialam ze nasz zespol piłkarski Bytovia Bytów wygrała mecz 1/16 Remes Pucharu Polski z Polonia Bytom. normalnie w szoku jestem z I-ligowym zespołem... ah musiałam to napisac [/QUOTE]yeah drużyna w moim mieście (mój kolega się zgłosił, ale nie oddzwonili Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Karolina
|
|||
|
|
|
#3379 |
|
Konto usunięte
|
oni sa w 5 lidze ale w składzie bylo wiekszosc graczy z 3 ligi
![]() ale zwała normalnie. ![]() czytajac artykuł na stronie Poloni przed spotkaniem obu druzyn powiem szczerze ze dobrze im tak ze przegrali ![]() ide spac , takze do jutra dziewczyny ![]()
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spaaać
![]() A wiecie co ? Jutro nie idę do szkoły ![]() Ale za to intensywnie uczę się w domu Do jutra, Żbiki
|
|
#3381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ej cytowanie działa
tzn nie widać, ale cytuję się [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14398515]w ogole Marta widziałas co sie dzieje na watku Magdy , tej co jest chora na raka ? paranoja .... pisze bo wiem ze tez sie przejełas jej choroba.[/QUOTE] widziałam, ale nie będę tego komentować, bo strasznie trudno mi wyrazić zdanie w tej sprawie, dlatego też nie pisze tam już nic (w sumie pisałam może z 5 wiadomości...) szczerze powiedziawszy rozumiem i nie rozumiem obie strony po części, ale uważam, że ktoś ma tu więcej do stracenia... jak zwykle [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14401196] [/QUOTE] subskrybuje a potem zajrze ![]() mam już kilka śmiesznych tasiemców wizażowych w subs ![]() Cytat:
![]() 2. prosty temat, tyle że w zasadzie mnie by nie zaciekawił na tyle by cos o nim mówić. 3. hm, powieść psychologiczna to może być coś fajnego, jedynie co trzeba zrobić to opowiedziec o wybranych przykladach... 4. takze prosty, ale takze mnie nie ciekawi. 5. ten temat to taka rzeka, ale łatwa bo możesz wziąc każdą ksiązkę w której na bohatera wpłynęły jego przezycia z lat mlodzienczych wiesz, myślę że chemia to o tyle złożony przedmiot, że aby go ogarnąć trzeba trochę nad nim posiedzieć. nie wiem jak na P jest, ale na R zadania zadania zadania - je trzeba ćwiczyć, resztę raczej wkuć. No i też trochę teorii ROZUMIEĆ. myślę, że możesz spróbować... coś tracisz? zalezy jaki wynik Cie zadowoli. po pierwsze to WSTEPNA deklaracja! tylko pamietajmy by mierzyc siły na zamiary... no i też o tym, ze moze ten czas poświęcony chemii lepiej byłoby poświęcić R przedmiotom ![]() masz czas na myslenie. Cytat:
Cytat:
![]() wydaje mi się ze cos sie nie zacytowalo. hm... ale co ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() a wiecie co wam powiem? robilam dzis cale popoludnie matme ![]() i jestem padnięta dziś... zamiast sie myc i isc spac to siedze tu i wam odpisuje ![]() uzaleznienie.... KARDINA
![]() wierzę w Ciebie ![]() |
||||
|
|
|
#3382 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śledzik się przydaje xD Cytat:
![]() Miałam napisać, to co Marta napisała, że nie widać, czy się wcisnęło ![]() Ale wkurza mnie to, nie wiem, czy uderzyłam w touchpada, czy nie ![]() Cytat:
Ale szczerze to się chyba tak nie zawraca często. Ja się z tym spotkałam dopiero na kursie ![]() Cytat:
![]() Ja Tamilee... to nic, że miesiąc nie ćwiczyłam ![]() Cytat:
będziesz spamować, a nie się uczyć ![]() Cytat:
![]() Słodkich snów ;* ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- To jak Kardina, to Kardina... MASZ ZDAĆ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() i ma być napisane różem, że pozytywny!
|
||||||
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, zielonym ! nie różem !
![]() idę w kimkę. także tego.. dobranoc Starszyzno Narodu ;*
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam wlasnie ze szkoly, umieram, TZ jeszcze jest upierdliwy... :/
Dostalam dzisiaj 5 z polskiego, mam duzo nauki, duzo za duzo, wybralam temat o obrzedach, na deklaracji wpisalam tylko obowiazkowe przedmioty, dodatkowe wpisze sobie w styczniu... padam
|
|
#3385 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wczoraj praktycznie nie zrobilam nic ![]() ------- hej ![]() spac mi sie chce jeny to juz czwartek nie dlugo weekend dziewcyny ![]() KAROLINA Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-24 o 06:33 |
||
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14407077]a czemu nie idziesz
![]() uwielbiam normalnie tamten watek ![]() KAROLINA bo to leń patentowany :P Karolina ;***Żabo! musisz zdać ! ![]() dzień dobryyyyy baaaardzo ![]() iiiiiii.... miłego dnia Żbiczki ;*
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Dziunie ;*
Wstałam o 7.15 i dokończyłam czytać fajną książkę. Janusz L. Wiśniewski 'Intymna teoria względności'. A teraz jem śniadanko przy kompie i zaraz lecę do książek ![]() Wcale, że nie jak zwykle. Nie powiem ![]() Cytat:
Właśnie, że będę się łuczyć ![]() ----------------- Karolina - cały czas trzymam ![]() Wracaj szybko pochwalić się
|
|
|
#3388 |
|
Rozeznanie
|
Ja też dołączam sie do kciukow Karolina dasz rade!!!!! pokaz im jak sie jezdzi
a tak w ogole to dzien dobry ja zrobilam sobie dzis wolne bo moja klasa poszla do kina a ja ucze sie na matme
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, Cieciu, gratuluję
Moja koleżanka z klasy też dziś zdała. Piep.rzeni farciarze - wszyscy za pierwszym xD
|
|
#3390 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Mega Dobry
Piotrków City Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
KAROLINA Cytat:
Cytat:
Dla Martyny ZDAŁAM ![]() Dla Justyny POZYTYWNY ![]() Cobyście się nie pobiły o te kolory ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- A tą Kardiną to mnie rozwalacie Nie zacytowało mi się to ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- A tą Kardiną to mnie rozwalacie Nie zacytowało mi się to |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

;*

.

) ale przeczytalam co napisalyscie, wogole myslalam, że powiecie że też bierzecie tyle przedmiotow itd,
no ale nie moge z niczego zrezygnowac....musialabym zrezygnowac z niektorych opcji kierunkow studiow, naprawde nie da sie na podstawe z chemi nauczyc nie uczac sie nic??

wrócę do tego na pewno od razu po miesiączce, warto moim zdaniem
a pan sam mial z tego beke
tzn nie widać, ale cytuję się 

a ja wczoraj praktycznie nie zrobilam nic