![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: S.t dupont,i coloniali,toni& guy,s.t dupont....dużo nieuzywanych.
-The Body Shop-Masło 200 ml,nowe,zapach brzoskwinia,łatwo nie oddam
-The Body Shop- cassis Rose-nowy żel pod prysznic 200 ml; coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, ze ukrywasz jeszcze jakis zapach, ale po Twoich wishach widze, ze lubimy podobne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ok,rozumiem.Mi sie u ciebie podoba *THE BODY SHOP, Rich plum shimmer lotion, nowy dopiero co przywieziony z Belgii *PAT&RUB, Balsam samoopalajacy, opala skore natychmiastowo, bardzo fajny, data waznosci do konca listopada tego roku, ubytek okolo 1/4 nie wiem czy tak ci pasuje-jesl;i chciałabys cos dobrac-śmiało.Acha,opakowanie nosi ślady użytkowania-jest porysowane od obijania sie w kosmetyczce-pisze,żebys wiedziała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
coś ode mnie za :
-VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY MIST ,,WARM VANILLA,,-mgiełka ,bardzo trwała,trwalsza niz niektóre edt!!100 ml,kartonik,raz testowana na nadgarstku. ?
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
-VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY MIST ,,WARM VANILLA,,-mgiełka ,bardzo trwała,trwalsza niz niektóre edt!!100 ml,kartonik,raz testowana na nadgarstku. -VICTORIA BECKHAM NIGHT-krem pod prysznic z linii zapachowej perfum,200 ml-nieuzywany,jest kartonik,ale troche pognieciony -VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY LOTION ,,WARM VANILLA,,-mleczko do ciała perfumowane waniliowe,pięknie pachnące wanilią,długo się utrzymuje na ciele.200 ml-nieuzywane -VICTORIA'S SECRET SENSUAL BODY LOTION ,,PINK FRESSIA,,-mleczko pachnące frezjami-200 ml,nieuzywane -VICTORIA'S SECRET DELIGHT BODY LOTION ,,LILAC MELON,,-mleczko o zapachu lilii i melona 200 ml-nieuzywane -Dermasalve Face Cream-rewelacyjny krem dla alergików,bez parabenów,perfum,lanoliny ,alkoholu,bez konserwantów.bardzo dobrze sie wchłania,nie podraznia,nawilza na 24 h,dając uczucie komforu.łagodzi podraznienia.Zawiera wit E,olej jajoba,olej palmowy,olej z pestek winogron.DUŻE OPAKOWANIE 100 ML!nieuzywane -Toni&guy-color rescuer shampoo-nowy 300 ml-szampon do włosków farbowanych -CHARLES WORTHINGTON DREAM HAIR-nabłyszczająca pasta w kolorze złotym z drobinkami z wyciągiem z pereł i jedwabiu,pięknieeee pachnie,zapakowana w złotą puderniczkę z lusterkiem.10 gram nowA ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
za beckham intimately night (to też Cię interesowało) podobałby mi się zestaw warm wanilla VS.
Za sonię nic nie znalazłam, a agent jest w fazie negocjacji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-The Body Shop-Masło 200 ml,nowe,zapach brzoskwinia,łatwo nie oddam
-INCANTO DREAM-pozostało ok.10/50 ml-widoczne na zdjeciu,dla zainteresowanej zrobie dokładniejsze fotki -J.P.Gaultier Fleur du male 123/125 ml-tester-zapach męski -The Body Shop-Mandarin Orchid-29/30 ml edt -MAC-PIGMENT-CORNFLOWER odsypka cos u mnie?
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.