|
|
#4231 |
|
BAN stały
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
|
|
|
|
#4232 |
|
Konto usunięte
|
po piwie to glupio
![]() ja z moim nie gadalam pisalam chwileczke tylko a jak skonczy prace dopiero popiszemy jakos |
|
|
|
#4233 |
|
Przyczajenie
|
witam
![]() nie czytałam całego wątku,spojrzałam tylko na tytuł i przyciągnął moją uwagę ![]() chcę tylko napisać,że moja mama poznała mojego ojczyma n a czacie,są małżeństwem od siedmiu lat, mam trzy-i-pol-letniego brata i wszyscy są w sumie szczęśliwi ![]() raz kozie śmierć,trzeba probowac,moze to ten jedyny ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#4234 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wlasnie zapomnialam wam napsiac ze pislam kiedys chyba wspominalam ze z takim G. z Londynu i on pisial do mnie na gg gadalismy przez koma....itd...I teraz sie przestalo dzywac i podjeclam decyzje ze z nim zrywam kontakt i zerowlan napsilam mu na n-k i czuje sie z tym lepiej....bylo fajnie przez 2 miesiace....a pozniej tak sobie...znalam sie z nim przez 5 miesiecy i 2 ty.. Ale i takw sponiam go fajnie.....
|
||
|
|
|
#4235 |
|
Konto usunięte
|
a ja wlasniezaczelam wykreslac dni z kalendarza
![]() nadzieja matka glupich, poczekam do konca listopada ![]() dam rade..[?] chyba
|
|
|
|
#4236 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
![]() no i poszło... spotkałam się z nim przyszłam w umówione miejsce i cała rozdygotana czekałam z utęsknieniem kiedy go zobaczę... jak już pojawił się na horyzoncie serce mi mocniej zabiłostanął na wprost mnie i patrzył jak zbity pies ze łzami w oczach... chciał mnie dotknąć, złapać za rękę, przytulić ale nie mogłam.. w ogóle nie mogłam na niego patrzeć- odwracałam głowę w drugą stronę. Miałam ochotę się do niego przytulić, tak bardzo chciałam usłyszeć że już będzie dobrze ale z drugiej strony miałam ochotę go uderzyć i wykrzyczeć mu w twarz co on robi?! że jest potworem i że tak strasznie mnie skrzywdził zostawiając bez słowa... Usłyszałam to wszystko a nawet więcej niż chciałam. Kocha strasznie, tęsknił potwornie, twierdzi że nie wyobraża sobie życia z kimś innym... że ma strasznego kaca moralnego i ogromne wyrzuty sumienia że tak mnie zostawił... i że gdybym nie dała mu szansy to chyba by się powiesił. Nie mogę bez niego żyć, jestem od niego uzależniona i nawet jeśli ma być dobrze tylko 2 miesiące to muszę z nim być te 2 miesiące bo wiem że to będą kolejne najpiękniejsze 2 miesiące w moim życiu które mogę przeżyć tylko z nim. |
|
|
|
#4237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no więc życzę Ci aby to nie były 2 miesiące lecz całe piękne życie z tym Tż. trzymam kciuki by wszystko się Ci ułożyło... powodzenia
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
||
|
|
|
#4238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)))))))))))))))) PIĘKNIE i ja i ja chce by tak bylo z panem nr 1...ze jednak tęskni.... (wybaczcie, ale zapomnieć nie potrafię) coś czuję dziwnego w serduchu, jakby jeszcze coś się miało przydarzyć NAM..
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justynaanna... trzymam kciuki za Was ![]()
|
|
|
|
|
#4241 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
![]() teraz i pewnie przez najbliższych kilka tygodni będzie sobie wchodzić do ... z wazeliną ![]() aż mi lepiej się dziś wstawało i tak jakoś lekko na serduszku... zjadłabym go teraz ![]() jak zobaczyłam tą jego minę... jak on prosił wiedziałam że nie może być inaczej... ale muszę być twarda i nie mogę znowu pozwolić żeby wlazł mi na glowe
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietaj!
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Konto usunięte
|
justyna super
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- a mi napisal wczoraj ze "jak wroc e do polski to juz nie bede chcial tu wracac, nie ma po co, dosc juz UK mam. I sie smieje ze cierpliwosc poplaca i czy slyszalam takie powiedzenia ze cierpliwosc jest cnota " wiec ze ja niecierpliwa;|a wiec postanowione. CZEKAM. ale nie wiem co zrobic z tym kolesiem od wesela?! nie znam go. ale nie wie jak to mam potraktowac teraz w koncu isc czy nie, spotkac sie poznac czy nie[?] |
|
|
|
#4244 |
|
Raczkowanie
|
no super, super
![]() ale wiecie jak sie boje ze znowu coś się może stać tak mi z nim dobrze ![]() tylko on ma ten cholerny charakterek i zawsze jego musi być na wierzchu- to wlasnie jest glowny problem ale przyznał się do winy wiec jest ok no coz dziewczynki tak juz mamy że my się przyzwyczajamy a faceci wyznają zasadę tego kwiatu jest pół światu |
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem ze swoim Ukochanym JUż ponad 7 miesięcy i ostatnio tez mielismy sprzeczke i jak czytam Twój post to widzę swoje emocje... ja tez z jednej strony chciałam sie przytulić, dotknać go i pocałowac a z drugiej czułam dystans.. tez widziałam mine zbitego psa.. strach w oczach.. zdenerwowanie itp i wiedziałam, że musimy zapomniec o tym potknięciu i isć dalej RAZEM... z każdym miesiacem dniem jest czasem trudniej - mamy okazje zobaczyc siebie w wielu sytuacjach, dotrzeć swoje charakterki a to trudna sprawa.. ale wierze ze jak obie strony tego chcą to jest to możliwe ! |
|
|
|
|
#4246 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Tak właśnie przypadkiem trafiłam na ten wątek ! Musze powiedzieć, że właśnie przez Internet a właściwie przez gadu -gadu poznałam się z moim narzeczonym Nic lepszego w życiu niż jego poznanie nie mogło mi się trafić
|
#4248 |
|
Przyczajenie
|
Ja swojego chłopaka spotkałam własnie na czacie. Obecnie jestesmy już prawie 6 lat razem, ale to nie znaczy że tak jest w każdym przypadku, jednak warto spróbować i być nadzwyczaj ostrożnym, bo nie zawsze ta kochana osoba z internetu okazuję się taka naprawde.
|
|
|
|
#4249 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() klas ki:Kacha-to zostaje ci czekanie..... ![]() Ja dzisaj w miescie bylam......i nawet fajnie bylo....Pogoda extra tak cieplutko...hehe A mnie dzisaj Gardlo boli.... Musze wam powiedziec ze P.wczoraj mnie zaskoczyl.... Gdyz wczoraj w nocy okolo 24 okazalo sie ze z moim Dziadkiem jest zle ze znow jestw szpitalu w stanie krytycznym ze mam podejrzenie zapalenia pluc i zapalenie pęcheza... NO i odrazu polozylam sie do lozka...ale spac nie mogla..to napisałm do P.smska...i mu sie wyplakalam..a On tak pisal te smski jak byl by kolo mnie....ale mi Milo wtedy bylo....w pewnym momeci mu napisałm zeby szedl juz spac...bo byl zmeczony.....A on ze Nie opusci mnie...jak mi smutno.... |
|
|
|
|
#4250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że Twój dziadek wróci do zdrowia... wiem co możesz czuć bo w moim życiu dziadek odgrywał bardzo wielką rolę... i jak zachorował tak poważnie to serce mi pękało aż... aaa no i niestety ale choroba wygrała.... dlatego życzę by Twój dziadek wracał do zdrowia szybciutko... a co do tego Twojego P. to widać, że chłopina wrażliwy jak pocieszał przez smski... i to mu się chwali... )
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Konto usunięte
|
jenny ja dziaziusia stracilam tez w tym roku 26maja
nadal sie ozbiera cnie moge mieszkal z nami tak brak mi go walczyk i meczyl sie ale za pozno bylo
|
|
|
|
#4252 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ide pogadac z P. OBY odebral tela....
|
||
|
|
|
#4253 |
|
Konto usunięte
|
i odebral
?
|
|
|
|
#4254 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Konto usunięte
|
to fajnie chyba co nie
![]() ile razy sie spotkaliscie?> ile sie znacie?
|
|
|
|
#4256 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Konto usunięte
|
to tak jak ja, ale ja znam 3 tyg Emisia :d
a tez sie bujnęłam widzisz glupia ja |
|
|
|
#4258 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Konto usunięte
|
Emil
![]() Emiś Misiek pisze z nim na skype wlasnie z pracy wraca |
|
|
|
#4260 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wiedziałam że nie może być inaczej...

klas ki:
NO i odrazu polozylam sie do lozka...ale spac nie mogla..to napisałm do P.smska...i mu sie wyplakalam..a On tak pisal te smski jak byl by kolo mnie....ale mi Milo wtedy bylo....w pewnym momeci mu napisałm zeby szedl juz spac...bo byl zmeczony.....A on ze Nie opusci mnie...jak mi smutno....