|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Poszukuję odlewki Ambre Narguile Hermes'a - na wymianę sporo niszowców i nie tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
S. Sssss. SSSSS.
|
szukam zapachów Eau d'Italie poza Sienne l'Hiver i Paestum Rose
![]() Ładnie się odwdzięczę ![]()
#2883 |
grozi wypollizowaniem
|
naprawdę rozpaczliwie poszukuję próbek PG tych co mam w podpisie,
![]() ![]() ![]() ![]()
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie wymienie
Próbki firmowe z kartonikiem (Homyk Próbki robione: Próbki firmowe: oraz miniatura a z konkretów szukam obecnie ![]() CSP, amour de cacao i inne słodkie (Vanille Cannelle, Matin Calin, Caramel Sunset itd) Tobacco Vanille, Tom Ford Private Blend Boucheron Trouble Dior Hypnotic Poison Elixir La Perla, Eclix The Body Shop Amorito Serendipious Musc Maori MAC MV2 sephora brown eint de Neige, Lorenzo Villoresi Un Crime Exotique, Parfumerie Generale Profvmo Vanille Bourbon 1270, Frapin D'Humeur a Rire, L'artisan Dulcis in Fundo, Profumum Tarte aux Myrtilles Sinfonia di Note Coeur di Noisette Fantasy Spears Profumum Confetto Aquolina, chocolovers La Perla, J'aime Les Fleurs Escada Rockin'rio, Sunset heat, pacific paradise demeter apple pie i mulled cider, ciastka cukry i inne jadalne pco2 etro, heliotrope Pozdrawiam! ![]() edit: aktualizacja ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-26 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Rozeznanie
|
Szukam Kenzo Amour (5-10ml)
![]() Do oddania nie za wiele ale może akurat komuś podpasuje ![]() P.Presley Moments ok. 20 ml / 30ml Wish ok. 9 ml PG Musc Maori ok. 4 ml Donna Karan Chaos – 5 ml Voluspa Pomegranate&Patchouli– 5 ml Voluspa Italian Tangelo– 5 ml Voluspa Hawaiian Maile Vine– 5 ml Sephora, Vanille Patchouli Sephora, Vanille Chocolat Sephora, Vanille Fleur d`Oranger Sephora, Vanille Mangue Sephora, Vanille Vanille Sephora, Vanille Monoi Sephora, Vanille Caramel Beckham, Intimately Night for Her EDT 30 ml bez 2 psików |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Raczkowanie
|
Oddam:
- 5 ml Sarrasins Lutensa, ze wspólnych zakupów ( z ubytkiem 1 psika). Zapach morderczo jaśminowy - dla koneserów jaśminowych ![]() mnie zabija już zapach atomizera. w zamian szukam: garści próbek: raczej nie kwiatki, i nie szypry. |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Konto usunięte
|
ODDAM (alfabetycznie)
* CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml NOWA (bez kartonika) * KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml (bez kartonika) * LANCOME Miracle EDP miniaturka 3/5ml (bez kartonika) * RALPH LAUREN Lauren EDT miniaturka 3.3/3.5ml (bez kartonika) PRÓBKI FIRMOWE * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * AQUOLINA Pink Sugar 1.5ml * BVLGARI Cologne Au The Vert 0.40ml A * BVLGARI Cologne Au The Rouge 1.5ml A * CACHAREL Noa 0.80ml * DAVIDOFF Cool Water Wave 0.50ml A * ESPRIT Celebration EDT 1.2ml A * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDP 1ml A * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDT 1ml A * LAURA BIAGIOTTI Roma EDT 1.8ml A * LANCOME Tresor 0.70ml A * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml * MOSCHINO Glamour 1.3ml * MAX MARA EDP 1ml * PACO RABANNE Black XS 1.2ml A * SEAN JOHN Unforgivable Woman 1ml A * VERSACE Red Jeans 1.5ml * YVES SAINT LAUREN Opium EDP 0.50ml A A - atomizer ODLEWKI/PRÓBKI ROBIONE * BODY SHOP Zinzibar EDT 1.2ml * BODY SHOP White Musk - White Hot Summer EDT 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * CACHAREL Noa 1ml (możliwa odlewka max 10ml) * CALVIN KLEIN CK One 1ml (możliwa odlewka max 10ml) * CALVIN KLEIN Eternity Summer 2006 1ml * CALVIN KLEIN Eternity Summer 2007 1ml * D&G The One 1.5ml * DEMETER Brownie 1ml * DEMETER Mulled Cider 1ml * DEMETER Snow 1ml * DEMETER Fireplace 1ml * DEMETER Sawdust 1ml * DEMETER Sex On The Beach 1ml * DIOR Miss Dior Cherie L'eau 1ml * DIOR Miss Dior Cherie EDT 1ml * DIOR Dune Sun 0.40ml * ETRO Messe de Minuit 0.40ml * ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze * ESCADA ocean Lounge 2ml w atomizerze * ESCADA Pacific Paradise 3.5ml w atomizerze * GUERLAIN Mentafollia 2ml * GUERLAIN Mandarine Basilic 4ml * GUERLAIN Winter Delice 1ml * GUERLAIN Lavande Velours 1ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 0.90ml * GUERLAIN Mitsouko EDT 1.7ml * HERMES Ogródek Monsunowy (możliwa odlewka max 10ml) * JUICU COUTURE Juicy Couture EDP 1ml * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * KENZO Indian Holi 3ml * KENZO Flower 1ml * L'ARTISAN Piment Brulant 1ml * L'ARTISAN Safran Troublant 1ml * L'ARTISAN T4T 1ml * NAF NAF Naf Naf EDT 1ml * PRADA Infusion D'Iris 1ml (możliwa odlewka max 10ml) * VOLUSPA Santiago Huckleberry 1ml (możliwa odlewka max 10ml) * VOLUSPA Tabacco Vanille 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * VOLUSPA Vanille Creme Fleur 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * VOLUSPA Fleur De Cocoa 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * VOLUSPA Baltic Amber 1ml * YVES ROCHER Bambus (możliwa odlewka max 10ml) * YVES ROCHER Cedr 4ml * YVES ROCHER Zielona Herbata 2ml * YVES ROCHER Bez 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * YVES ROCHER Neonatura Cocon 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * YVES ROCHER Yria 1ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie coś znajdziesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Raczkowanie
|
Hisoko, znajdę ;-)
Mam głód probek i jeszcze wielkie braki w wykształceniu tzn w przewąchiwaniu. Tylko, że dziś już zasypiam i nie myślę jasno - napiszę jutro, ok ? Te próbki na czerwono u Ciebie - to chyba nie jest jakaś rezerwacja ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
na jaskrawo czerwono , to dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
oddam odlewki z własnych flakonów:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Raczkowanie
|
Hisoko, interesowały by mnie próbki:
Gucci ph Voluspa- Tabacco Vanillie Paco Rabanne Black XS Homme Durbano-Jade Durbano-Rock Crystal Demeter Fig Leaf V.W. - Libertine Lolita EDP L'occitane Eau D'Iparie dogadamy się jakoś ?mogę poszukać jeszcze próbek dla Ciebie w mojej magicznej szufladce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
Chętnie poznałabym - licząc na Dobre Duszki
![]() Automne- M. Micallef Angel Rose - T.M. Na wymianę mam: Secret Intention Guerlaina onde Est Beau - Kenzo Stella In Two Peony - Stella McCartney Passero ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Raczkowanie
|
Hisoko, jeśli chodzi o Lutensa to mam: serge lutens - bois et musc (odleję) serge lutens - chene (odleję) serge lutens - a la nuit (mam próbkę, jutro sprawdzę pojemność) serge lutens - cedre (mam próbkę, jutro sprawdzę pojemność) i za parę dni powinnam dostać ze wspólnych zakupów Five o'clock i Serża. poza tym mam: chanel - allure sensuelle ekstrakt comme des garcons - rhubarb comme des garcons - sherbet cinnamon costume national - scent intense demeter - holy smoke demeter - incense etro - ambra fendi - theorema esprit d'ete l'artisan - ambre extreme l'artisan - premier figuier extreme mauboussin - mauboussin edp nina ricci - almond amour parfum d'empire - ambre russe viktor & rolf - flowerbomb edp viktor & rolf - flowerbomb extreme yves rocher - neunatura cocon biehl parfumkunstwerke eo 02 caron parfum sacre edp diptyque eau lente diptyque l'eau trois diptyque tam dao estee lauder intuition givenchy amarige ylang-ylang mayotte joop femme kenzo jungle - elephant lalique perles de lalique l'artisan dzing! l'artisan piment brulant sephora vanille caramel sephora vanille chocolat sephora vanille fleur d'oranger sephora vanille mangue sephora vanille monoi sephora vanille patchouli sephora vanille vanille annick goutal ce soir ou jamais wybierzesz coś ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Acha - tam przy Lutensach, gdzie pisałam "odleję" - nie znaczy że mogę zrobić większą odlewkę ( bo mam mało), ale że odleję próbkę ok 1 ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
chetnie sie podziele perfumami mango
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie odlewka Fiołka L'Artisan i próbeczka Bois de Santal Mecheri.
Mam firmową próbką E.Lauder Sensuous 1,5 ml z minimalnym ubytkiem,kartonik i atomizer.Może chciałabyś coś jeszcze z tych co mam: -Czech & Speake Rose firmowa kartonik ok 1 ml -Czech &Speake Citrus Paradisi jw. -Czech & Speake Neroli jw -nowość męska Boss Hugo Boss Edition firmowa z kartonikiem ok 2 ml -nowość męska Lacoste Elegance firmowa z kartonikiem,ok 2 ml Robione,pojemnosci podam pózniej: -Kenzo Jungle -Addict 2 -Dolce Vita -Gucci Rush -Chanel Coco Mademoiselle -Givenchy Organza -Prada Prada edp |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miło mi, że zwróciłaś uwagę na moją listę. Wybacz, że nie mogę się tak od razu zdecydować - zapachy, które propnujesz nie należą do tych najbardziej chcianych chociaż Dolce Vita i Prada trochę kuszą. Właściwie Bois de Santal (ostało się go ok. 0,5 ml) mogłabym Ci podesłać za próbkę Dolce, bo testowałam bardzo dawno... Ale czy taka maleńka wymiana Cię nie zniechęca? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Szukam na spróbowanie:
Havana Vanille L'Artisan Navegar L'Artisan Bois et Fruits SL oraz wielu innych. Lista próbek do oddania w wątku (link w podpisie).
#2904 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam odlewki:
Chene - ok. 9,5 ml Iris Silwer Mist - 5 ml bez dwóch psików testowych |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
A ja szukam Pana Markiza i Czarnej Paczuli....
![]()
#2906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2907 |
Guerlain Lover
|
Oddam:
Diamond Musk Oriflame Incandessence Avon Little White Dress Avon Tempore Donna L.Biagotti Eau des Merveilles Hermes Magnetic Beat Escada Stella Sheer 2008 Stella edp Stella McCartney Fridge by y De Wish Chopard Eclat him Oriflame Miss Punk Oriflame Nomadic her Oriflame Miracle Forever Lancome Magnetism Escada Divine Oriflame Shine Avon True Glow Avon Make me wonder Avon Aromabliss awakening Oriflame Aromabliss calming Oriflame Cat deluxe Naomi Campbell Moon Sparkle Escada In tune Oriflame Cool Watter Game Davidoff Blue Rush Avon Pur blanca blush Avon Elvie Oriflame Ocean sun G. Sabatini Echo Davidoff Ode a l'amour YR Yria YR Rose absolue YR J'aime La Perla In love Avon Miss O Oriflame Radiant Lights Oriflame Euphoria CK Amber Elixir Oriflame Monaco Chic! Oriflame So Nice! Oriflame Notorious Ralph Lauren Black XS Leather Demeter odlewka 5 ml Cedarwood tea IHP Image Cerutti woman Sienne d'Hiver Eau d'Italie Tea for Two L'Artisan Fire from Heaven Incense Demeter Ghost The Fragrance Insolence edp Poszukuję: zapachy Stelli McCartney(oprócz Stella edt i Stella Sheer 2008) Wish Chopard Pink Diamond, Turqise, Magical nights zapachy La Perla (oprócz J'aime, Charme, J'aime Les Fleurs, Blue, J'aime a La Nuit) Flowerbomb extreme Iceberg Twice Woman zapachy Agent Provocateur (oprócz Eau Emotionelle) zapachy Anna Sui zapachy Celine (oprócz Oriental Summer) Happy Spirit Chopard Happy Spirit Magical Nights Chopard Cinema Festival d'ete Messe de Minuit Etro U by Ungaro Avon wszelakich zapachów cynamonowych i kadzidlanych ... oraz innych, których nie znam ![]() Kusić mnie można bardzo łatwo ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2009-10-02 o 15:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Konto usunięte
|
poszukuję comme des garcons zagorsk i avignion,
![]() ![]() prosze o kontakt na mail hardgirl@o2.pl najchętniej od osob z Krakowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to może tak: Lutens - Sarrasins - odlewka - ok. 4,5 - 5 ml próbki: serge lutens - bois et musc - ok. 1 ml serge lutens - a la nuit - ok. 0,4 - 0,5 ml comme des garcons - rhubarb - ok 1 ml comme des garcons - sherbet cinnamon - ok 1 ml serge lutens - chene - ok 1 ml diptyque eau lente - ok 1 ml diptyque l'eau trois - ok 1 ml (uprzedzam to tzw wersja grzybowa) l'artisan piment brulant - ok 1 ml annick goutal ce soir ou jamais - ok 1 - 1,2 ml za: Lolita edp - odlewka ok 5 ml próbki: Gucci ph Voluspa- Tabacco Vanillie Paco Rabanne Black XS Homme Durbano-Jade Durbano-Rock Crystal Demeter Fig Leaf V.W. - Libertine Demeter - Cinnamon Bun L'occitane Eau D'Iparie co o tym myślisz ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.