![]() |
#1651 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Cytat:
dziewczyny piękne zdjęcia maleństw,a Fasolka to już wogóle,ja mialam takie zdjecie ale w 12 tyg i nieciekawie to wyglądało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Oliwka, obawiam się, że logicznie rzecz biorąc masz rację. Mnie się po prostu strasznie spodobało to łóżeczko. Ale poszperałam już w necie i przynajmniej z fotek na stronie nieźle prezentują się np.mebelki z voxu. I nawet udałoby się coś dobrać kolorystycznie! W Kaliszu jest sklep prowadzący sprzedaż tych mebelków dziecięcych, a że to niedaleko to na pewno się wybierzemy. Pewnie koniec końców zrezygnujemy z zakupu za oceanem.
Dziewczyny, oświećcie mnie- USG połówkowe to jest zwykłe USG tyle że wypada w połowie ciąży, powinno trwać nieco dłużej i być dokładniej przeprowadzone, prawda? ![]()
#1654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez dostalam to paskudztwo lekarz przepisal mi pimafuctin < czy jakos tak to sie pisze > stosowalam co drugi dzien przez 6 dni i przeszlo oby nie wrocilo ![]() bylam u dermatologa kamien spadl mi z serca to tylko jakas podskurna grudka sie zrobila nic powaznego dopuki nie czarnieje nie rosnie wieksze nie swedzi to mam sie nie martwic ale zanim sie dostalam do lekarza to malo sie nie wykonczylam najpierw pani w rejstracji powiedziala ze nie ma juz miejsc i moze mnie zarejstrowac dopiero na polowe pazdziernika albo moge podejsc i zapytac czy przyjmie mnie prywatnie odrazu potuptalam na 2 pietro a tu kolejka makabryczna w dodatku zadnego krzesla gdzie bym mogla usiasc a ja odkad jestem w ciazy jak dluzszy czas stoje to zaczyna roic mi sie slabo pytam kto teraz wchodzi i czy moge wejsc z nim by zapytac czy mnie doktor przyjmie a tu baby jak nie skocza na mnie ze one wszystkie czekaja i ze moglam przyjsc wczesniej i takie tam wiec pytam kto ostatni zebym mogla wejsc na koncu a tu ze 20 sob przedemna wiec stoje i stoje ale po 10 minutach czuje ze jest mi slabo oparlam sie o sciane i nagle wstaje starszy pan i zaczol wydzierac sie na te wszystkie baby ze co one robia ze nie widza jak ja wygladam i ze zaraz im sie tu przekrece akurat wychodzil pacjent a on mnie pod pache i bach do lekarza ![]() ![]() dzisiaj na poprawe humorku kupilam sobie spodnie ciazowe struksowe kremowe i sukienke czerwona w czarna kratke ![]() i powiekszylo nam sie zoo w domku ![]() ![]()
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69847510 takie mam łóżko w którym mozna regulowac jego długość za pomoca dokładanych kawałków materaca . Synek już łazi więc zaraz goprzenosze a małe łózeczko zostanie dla maluszka . Zresztą cały pokój ma właśnie z tą seria mebli . A tu widać łóżeczko i komodę z tej seri do tego mam jeszcze regał do przewijania też z ikea za 99zł . Nie patrzec na bałagan he he meble z ikea są o tyle fajne że jak Szymek podrośnie to mogę jechac i kupić np. biurko z tej serii czy jakis regał czy cokolwiek innego i wszystko bedzie pasowało .
![]() |
#1656 |
Rozeznanie
|
aniap łóżeczko, jak łóżeczko(też będę miała najzwyklejsze, drewniane, z wyciąganymi szczebalkami), ale te malunki na ścianach! Kto je robił? Może Ty taka zdolna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Rozeznanie
|
Fasolka przesliczne zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() Edytowane przez zwariowanna Czas edycji: 2009-09-23 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item744057147_...ari_2_5m2.html jest tego pełno na allegro o różnej tametyce . Podobają mi sie jeszcze bardzo takie http://www.allegro.pl/item738896738_...dny_swiat.html ja to sama nie mam takich talentów ![]()
![]() |
#1660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak mozesz to daj linka z tym łóżeczkiem o którym mowa ![]() Ja bylam w Realu i otworzyli tam sklep z mebelkami dla dzieci,bardzo mi sie spodobały,tylko ceny troche wygorowane,gdzies je widzialam a allegro tez,fajna byla szeroka komoda do ktorej sie dokupuje drewniany przewijak i kładzie na niej,bardzo faja i wygodna sprawa ![]() cos mniej wiecej tego typu,ze mozna sobie tez kompletowac z jednej serii,wlasnie tu tez jest taka komoda ale bez tego przewijaka pokazana http://www.allegro.pl/item749229785_..._mlodziez.html http://www.allegro.pl/item749232800_...ja_jagoda.html tylko,ze same różowe są akurat tutaj a tam są takie piękne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie jomody sa też właśnie w ikea komoda kosztuje kolo 500zł a ta nadstawka ok 100zł potem mozna to wymontować z komody . ja dla odmiany mam regał do przewijania i sama komode http://www.allegro.pl/item748741930_...ny_gratis.html a to dlatego że w starym mieszkaniu nie mieliśmy miejsca na komode i kupiłam sam przewijak a ciuszki trzymałam w naszej szafie , używam go w sumie do tej pory i jestem zadowolona . No i cenka tez dobra ![]() A te mebelki które pokazałas sliczne ![]()
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich ciężarnych ![]()
#1663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No niezła zmyła!!! Super te naklejki ![]() ![]() tylkooliwka, ale powalające są te mebelki. ![]() ASIULEK_23, zwariowanna witamy w naszym gronie ![]() Edytowane przez fasolka73 Czas edycji: 2009-09-23 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
A pokazesz nam jakies swoje prace ?
#1665 |
Rozeznanie
|
Aniu p
Tu parę moich prac, to są tylko te największe ![]() W dziecinnych pokojach też malowałam, może kiedyś "zmuszę" męża to doda zdjęcia do galerii. http://www.antbangos.net/pl/8/dekoracjewnętrz.html trzeba kliknać na freski |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masz talent kobito ![]()
![]() |
#1667 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() I u mnie jest podobnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Rozeznanie
|
Fasolka 73 -ale zdolniacha z Ciebie, szacuneczek
![]() dziewczyny mam problem bo u mnie w pracy(Hotel) pojawil sie norowirus , ja na szczescie mam dzis i jutro wolne , ale nie wiem czy wrocic w piatek do pracy czy nie. Podobno wszystko zdezynfekowane ale ten wirus jest bardzo zarazliwy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie cała ta kolekcja mebelków jest malowana,bardzo mi sie spodobały w odcieniu zieleni,tylko,ze tam sa inne ceny niz aniap podaje w ikea bo tam np ta komoda kosztuje 1200zł i nadstwka 120zł ale urok ma piekny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
jej dziewczyny, przejrzałam te mebelki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a te naklejki na ścianach - bomba ![]() Edytowane przez Baobabek Czas edycji: 2009-09-24 o 06:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Rozeznanie
|
Fasolka cudownie. Ukłon w Twoją stronę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Rozeznanie
|
ASIULEK_23 nie martw się na zapas! Ja miałam takie same objawy, lekarz kazał brać no-spę 4 x dziennie i jak najwięcej polegiwać i już po 1,5 miesiąca
![]() zwariowanna witam tym serdeczniej, że mamy ten sam termin wyznaczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Fasolka – pełen szacun. Jestem naprawdę pod wrażeniem. To po prostu jest cudne. Ja osobiście nie mam żadnych zdolności plastycznych więc podziwiam wszystkich którzy je mają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() My master czym wykonujesz te freski? ![]() P.S. Przyłączam się do prośby, abyś nam dla podziwu zdjęcia wklejała jak już zcazniesz pokoik dziecięcy malować ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2009-09-24 o 09:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Wtajemniczenie
|
A to moje szybko rosnące Maleństwo
![]() Na pierwszym foto lekarz określił 5-6 tyg. Na tym poniżej (mimo że robione 3 tyg. później) 10tc i kilka dni ![]() Załącznik 2537552 Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2009-09-24 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
Oliwka, myślę o tym http://www.baby.vox.pl/meble/pw/210/...zko_140x70_cm/
Fasolka, szczęka mi opadła i leży na glebie ![]()
#1677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Np. http://www.allegro.pl/item739850667_..._140_x_70.html .. i może nie jest PIĘKNE, ale ile później daje możliwości? Można przemalować fajnie, ozdobić, w razie czego jak się znudzi nawet wyrzucić ![]() ![]() Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2009-09-24 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Izumi, na razie pokazuję co mi w oko wpadło, a na czym stanie to się jeszcze okaże. Ale faktem jest to, co piszesz, że po pewnym czasie maluch może zechcieć "urządzać" po swojemu. Z drugiej strony zawsze można takie łóżeczko potem sprzedać, a jeśli nie sprzedać to oddać np. do domu dziecka. A z trzeciej strony fajnie byłoby mieć coś, co nam-rodzicom-też się podoba. A z czwartej strony- jeszcze pomyślimy
![]() Jeśli chodzi o komodę, to tak jak któraś z Was wcześniej pisała o małym mieszkaniu- my takie właśnie mamy i u nas komody typowej dla dziecka nie będzie i będzie przewijak na łóżeczku. A jak się W KOŃCU kiedyś wyprowadzimy to też chcę takie śliczne ściany z naklejkami. Nie wiem czy pamiętacie taki program w TVN POmysł na biznes czy coś takiego, który wygrała dziewczyna robiąca takie właśnie naklejki,m z tym, że jej naklejki można było ponoć przeklejać z miejsca na miejsce. Nie pamiętam nazwy jej firmy, ale fajne miała te obrazki. Już wiem-to był "Kapitalny pomysł" a ona wygrała http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=9813365
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2009-09-24 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A zobacz tu jeszcze - http://www.allegro.pl/item744902932_...jne_vento.html ALBO http://www.allegro.pl/item744902956_...rmy_vento.html - co prawda samo łóżko mi się nie podoba, ale zobacz jaki fajny pomysł z nim na później ![]() Naklejki BOOOMBA ![]() Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2009-09-24 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna fasolka ![]() to i ja sie pochwale moimi ostatnimi zdjeciami mebelki Vox sa swietne moja siostra takie kupila z serii romeo i julia i sie sprawdzaja
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.