|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Szczerze mówiąc jak laska nawet nie jest za ładna, ma problemy z wagą, ale blondynka to ma wzięcie Brunetki nie mają tak łatwo, a to dziwne, bo większość faceytów deklaruje, że woli ciemnowłose. Jedno mówią, a drugie robią, jak zwykle ![]() Bardzo ładnie Ci w blondzie, dużo lepiej niż w ciemnych Za miesiąc też będę miała długie blond kudły, już nie mogę się doczekać A co do odżywek: różne sklepowe, na zmianę, jaka mi w ręce wpadnie, oliwa z oliwek jako maska (wymieszana z którąś z odżywek), Radical (po takiej cenie niewele się spodziewałam, ale jest bardzo dobry- i spray i serum). Używałam jeszcze waxa, ale jakoś nie widziałam rezultatów. Jeszcze raz spróbuję. Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-23 o 21:16 |
|
|
|
|
#3422 | |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie dziewczyn z naszej klasy, co powiecie o tej szesnastolatce?
http://nasza-klasa.pl/profile/733589...ery/album/2/94---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe, czy szpachelką nakłada. Jak to się w ogóle trzyma twarzy i nie odpada? http://nasza-klasa.pl/profile/733589...ry/album/2/135 Uda Maskara.Znalazłam to na jej profilu, przegięcie jak dla mnie: http://nasza-klasa.pl/profile/26484506/gallery/6 W ogóle cały profil obejrzyjcie, komuś się chyba nudzi. Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-23 o 21:27 |
|
|
|
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej popatrz na to
http://nasza-klasa.pl/profile/28829491
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam twierdzę czy to blondynka czy to brunetka, laska i tak będzie miała wzięcie jak będzie ładna i zadbana.
Nie wierze, że blondynka z problemami z wagą i nie ładna ma większe wzięcie niż ładna zgrabna brunetka. Dziewczynie kolor musi pasować, musi być jej w nim dobrze i wtedy będzie też miała większe wzięcie i tyle ![]() Takie moje zdanie. A jeżeli bym miała oceniać tylko po kolorze włosów. To przeszłam i przez blond i przez rude i czarne. Największe branie w czarnych Ale to jest ściema, że dlatego "bo faceci wolą ciemnowłose" ale raczej dlatego bo mi w nim dobrze, dobrze się w nim czuję i chodzę pewna siebie ![]() WIem, że naukowcy tam wymyślają sratatatata ale i tak jest taka prawda, przynajmniej dla mnie. Chyba, że ktoś jest zawzięty w swoich upodobaniach i powie "blondyna i nic innego"
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-23 o 21:31 |
|
|
|
#3426 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja w czarnych kłakach czułam, że zwracam uwagę innych dopieo jak się odstrzeliłam |
|
|
|
|
#3427 |
|
Zadomowienie
|
Siwa, Czanuleczkaa, ale jesteście laseczki naprawdę, moim zdaniem dorównujecie tym AG bez dwóch zdań, gdybym znalazła gdzieś na myspace Wasze zdjęcia to bym je bez kitu wkleiła do jego wątku
Jestem pod Waszym wrażeniem no i cóż jako żem baba to i troche zazdroszcze ![]() Czarnuleczka, coś jest z tym blondem, zwłaszcza taki złoty najbardziej zwraca uwagę
|
|
|
|
#3428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisałam o tym, co sama zauważyłam i z opowieści koleżanek. Z resztą wszystko jest kwestią gustu. Jasne, że jak będzię piękna, zadbana i w ogóle cud miód malina to będzie miała wzięcie niezależnie od koloru włosów ale jak jej tej urody brakuje, to blond włosy trochę nadrabiają. Przynajmniej z moich obserwacji
|
|
|
|
|
#3429 | ||
|
BAN stały
|
A tak w ogole zauważyłam, że młode dziewczęta nadużywają solarium. Oj szkoda mi ich skóry....
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Kochane ja idę spać, jutro raniutko do Was zaglądnę Dobranoc!
|
||
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam się sprzeczać nie będę.
Czasem też może się wydawać, że blond włosy nadrabiają bo po prostu bardziej przykuwają uwagę niż czarne. Ale to i tak kwestia gustu. ![]() A tutaj znalazłam śliczną brązowowłosą dziewczynę http://www.fotka.pl/albumy/stewardes...03,,1253734550 dla mnie jest naprawdę ładna
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tam skolei zawsze bardziej brunetki sie podobały, takie wyraźne i z charakterkiem dlatego uparcie przez tyle lat farbowalam sie na ciemno
|
|
|
|
#3432 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3434 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie dlatego, ze blondynka
|
||
|
|
|
#3435 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
w tych i w tych ładnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie, na jednym ze zdjec jest zblizenie jej twarzy... masakra co to dziewcze zrobilo ze swoja skora
|
|
|
|
#3438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
jedynie co mi sie nie podoba to to zjaranie na heban i grubaśne różowe tipsiory a uda ma takie jakie ma, raaaany nie jestesmy idealne wiec nie wytykajmy po kolei wszystkim dziewczynom wad, baaardzo nie ładnie nie na tym ten wątek polega ![]() Pamietacie wasze wpadki w wieku nastu lat? bo ja jak sobie przypomne to az wstyd mi za siebie, za mocny makijaz, dziwne kolory na głowie, taki wiek ... to musi kazdy przejsc, zawsze sie z czyms przesadzi
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-09-23 o 23:34 |
|||
|
|
|
#3439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Anecia_18 Czas edycji: 2009-09-24 o 00:08 Powód: footy |
|
|
|
|
#3440 |
|
Raczkowanie
|
troche fotek
|
|
|
|
#3441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że to solara + tapeta. Nie wyobrażam sobie, żeby po solarium mieć taką pomarańczową buzię. Musiałaby co drugi dzień się smażyć.
A co do ud, to wszystko widać na fotce ![]() Cytat:
W końcu jak się zorientowała to zaczęła chować przede mną podkład i puder, więc zaczęłam używać cielistego i złotego cienia do powiek jako pudru przechodzi z wiekiem
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-24 o 00:14 |
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jej udach tez nic złego nie widze, nie wszystkie maja figure modelek. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1253743550 pamietam ja z Epulsa czarne włosy miała
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-09-24 o 00:18 |
|
|
|
|
#3444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wygląda jakby się wytapetowała ostro. Fuj.
|
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tapeciary inaczej wygladaja, mam (nie)przyjemnosc widywac czasami aaaaa np. babeczka z miesnego, zadbana kobieta ale jakby ja tak stuknąc z tyłu to by jej maska zleciala, szok ile ona ma tego na sobie to az uwierzyć nie mogłam
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciężko uwierzyć, że można się aż tak zjarać. Podobno po pewnym czasie nie widzi się swojej opalenizny, jak jest się uzależnionym od solary.
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
mozna mozna hehe szczegolnie blondynki maja tendencje do marchewy po solarium.
|
#3448 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was Dziewuszki.
Czytam Was od dawna, ale to mój pirwszy post w tym wątku. Przyjmiecie mnie? ![]() Osobiście jestem zwoleniczką wersji light americam girl, nie hard, nie lubię maksymalnej sztuczności, przesadnego opalenia i kiczu, ale śliczne makijaże, piękne włoski i ogólne dbanie o siebie kocham
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa no przeciez nie zakładam że wszystkie na świecie tak mają moja kolezanka blondynka, bladziutka i ja nie chwyta solarka, a jak ja chwyci to odrazu poparzona jest na czerwono, skóra schdzi i znowu bladziosek ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Jednak moje "schodzenie" trwało od grudnia ubiegłego roku aż do mniej więcej czerwca tego roku. Dużo się nacierpiałam i nachodziłam w czapce, ale teraz jestem dumna z mych kłaków. I powiem szczerze, że 90 % facetów ogląda się w szczególności za blond a czarnula to musi być fajna rakieta żeby przykuła wzrok. Tak z mych obserwacji wynika. A wy co na to?
Szczerze mówiąc jak laska nawet nie jest za ładna, ma problemy z wagą, ale blondynka to ma wzięcie 

zrobilam pierwsza fotka z maja druga wczesniejsza ale w ciemnych teraz mam troszke jasniejsze i znowu dążę do tych jasnych
jedynie co mi sie nie podoba to to zjaranie na heban i grubaśne różowe tipsiory
nie na tym ten wątek polega