|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
![]() I witam wszystkie nasze polskie AG ![]() Właśnie się szykuję, idę do kina. I na pewno przy okazji nie przegapię "czegoś fajnego" A Wy wstawajcie, szkoda dnia!
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Siwa oj widać już, że blond włoski wydobędą z Ciebie to coś... zresztą buźkę masz jak z obrazka
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2009-09-24 o 07:58 |
|
|
|
#3453 |
|
Rozeznanie
|
cześć kotki
jest mi troszke smutno, poniewaz wyprowadzam sie z mojego miasta i w ogole szykuja mi się zmiany w życiu i nie bedę mogła was czytać przez jakis czas zanim załatwie sobie net pewnie troche czasu minie, ale obiecuje wrocic jak tylko unormuje mi sie sytuacja,, a narazie bede tesknic za ag ![]() siwa piękniejesz jeszcze ardziej o ile to mozliwe jakkolwiek ładny kolorek sie zapowiada czarnulka zdecydowanie jestem za wersja blond ![]() a jesli chodzi o laske z linka (aurelie) to uwazam ze nawet ladna z niej laska, gdyby tylko potrafila zachowac umiar w solarium , na jednym zdjeciu nie wyszla zbyt efektownie (na plazy - widac ze nie jest doskonala, ale kto z nas jest ?? )http://nasza-klasa.pl/profile/733589...ry/album/2/134 |
|
|
|
#3454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Blondi bedziemy tesknic! |
|
|
|
|
#3455 |
|
BAN stały
|
dzien dobry dziewczyny
|
|
|
|
#3456 |
|
Raczkowanie
|
To jest wlsnie zdjecie tej dziewczyny sprzed dwoch lat. Wiecie ktora to?Wiec bez tej tapety pomalowanych wlosow wy
gladala by jak ta dziewczyna na samym srodku.To wlasnie ona |
|
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Loly girl!
|
|
|
|
#3458 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a nastolatki zawsze przesadzaja z tapeta bo mysla, ze wtedy staną się fajniejsze i doroslejsze ![]() tak się zastanawiam dlaczego czarnuleczka o 6 rano poszla do kina? ![]()
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Raczkowanie
|
Uważam was za specjalistki
tak wiec moze doradzi mi któras z was , w jakim kolorku by mnie widziała? od dwóch lat mam swój blond i juz mnie nudzi ;/ . No wiecie jakie to sa kobiety, mimo że im cos pasuje to chca zmian .
|
|
#3460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie ![]() Cytat:
Myślałam już, że jestem jakaś przewrażliwiona Konto te fikcyjne pewnie zostanie zablokowane niedługo, bo wczoraj to zgłosiłam. Dziewczyna się może nie podobać, ok, ale żeby wykorzystywać jej zdjęcia w taki sposób to już jest przegięcie. Spójrzcie na pierwszą fote w tym profilu fikcyjnym- jaka ładna dziewczyna, bez przesadnego solarium, tapety itd, a ją też musieli zwyzywać. Nawet podaja miejsce zamieszkania Prawie jak Redwatch
|
|
|
|
|
#3461 |
|
BAN stały
|
heee ja tez w mlodosci nie wygladalam za ciekawie , ale za to mialam ladne niezniszczone wlosy i lepsza cere bez otwartych porow niezniszczona podkladami ..
![]() dziewczyny moj chlopak oszalal , chce jechac na wakacje w rejs nie wiem co mu odbilo w tym roku , wydaje mi sie koledzy mu naopowiadali
|
|
|
|
#3462 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3463 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ciii ja Ciebie nie widziałam nawet kurdę więc nic Ci nie doradzę![]() oprócz tego, żebyś została blondynką hehe Ooodeta a co Ci przeszkadza rejs? ![]() jakkolwiek a co to za projekt? ja tam jeszcze tydzien wakacji mam
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Może na jakiś poranek poszła
|
|
|
|
#3465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaległy projekt z proj. architektonicznego, na studia. Projektuje domy wielorodzinne Ostateczny termin oddania miałam tydzień temu Ale, że miła pani prowadząca mówi do mnie 'aniołeczku' myślę, że jakoś się z nią dogadam Jeszcze kupę roboty mam
|
|
|
|
|
#3466 |
|
BAN stały
|
co byście wybrały z dwojga złego?:P (chodzi oczywiscie o wlosy:P)
|
|
|
|
#3467 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ciii wklej jakies zdjecia
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Wtajemniczenie
|
To zaległe z czerwca jeszcze
Wszytsko inne pozaliczane, tylko na tego parcha nie miałam czasu Przez to od 2 dni nie robię a6w, bo nie mam kiedy ![]() A z tych 'pięknych' fot, to chyba nr 2. To pierwsze wygląda jak syntetyki. Dziewczyna ma ładny kolor ust (na 1). Ciekawe jaka to pomadka/błyszczyk. W ogóle jest bardzo ładna, tylko te włosy... Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-24 o 11:04 |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie drugą opcję, te pierwsze wyglądają jak sznurki do bielizny
|
|
|
|
#3470 |
|
BAN stały
|
masakra ja bym tak na ulicę nie wyszła wolałabym kaptur na głowę założyc:P
jakkolwiek z tego co widziałam na reszcie zdjęc to ona ma usta zrobione chyba w photoshopie:P bo ma takie nienaturalne kolory szminek:P to powodzenia w projekcie, mi na szczeście tylko wpisy zostały
|
|
|
|
#3471 |
|
BAN stały
|
lolly straszne te wlosy , wygladaja jak spalona kupa ..
nie chce poplynac w rejs , co roku jezdzimy na wakacje w jakies miejsce , a wakacje na statku wygladaja tak : jest program miejsc , rano jestes np w egipcie , schodzisz ze statku , ogladasz sobie egipt . o 18 wchodzisz na statek i tam jestes caly wieczor . jest wszystko , dyskoteki , kasyna, kina , salony spa .. . a statek sobie plynie do innego miejsca , i nasteonego dnia jestes w maroku .. schodzisz ogladasz maroko .. odplywasz , kolejny dzien : turcja .. i tak w kolko . jestes w sumie ciagle na tym statku , mimo iz jest tam wszystko , wszystkie luksusy i rozrywki ale nie podoba mi sie taki pomysl , pozaz tym obiecal ze polecimy w tym roku na karaiby albo do meksyku ;( w rejsy plywaja stare dziadki !! |
|
|
|
#3472 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehehe powiem Ci, że poprawiłaś mi humor tą spaloną kupą i tymi rejsami ze starymi dziadkami:Pteż bym wolała leciec na karaiby albo do meksyku niż płynąc w rejs.. bo niby masz tam wszystko ale jakaś taka ograniczona jesteś.. no i zależy czy lubisz zwiedzac itp bo ja nie cierpię. i w sumie masz racje z tymi rejsami, ze to starsi nadziani ludzie pływają:P na pewno masz sposoby, żeby go przekonac
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja sie rozlozylam, zasmarkana chodze. Wczoraj mnie juz goraczka zaczela brac, to szybko wypilam jakis fervex czy cos. Ogolnie, czuje sie do Dziewczyny, lecicie z tym watkiem, ze szok. Nie bylo mnie wczoraj patrze, a tu tyle stron. SZOK ale dobrze dobrze ![]() Co do tej Aurelii, to ladna dziewczyna. Szkoda, ze ja tak nie wygladalam jak mialam 16 lat. Mnie sie wtedy trzymaly jakies rockowe klimaty ihihih Linkin Park, itp. ![]() Dopiero w liceum zaczelam jako tako wygladac. Co do koloru wlosow, to ja szczerze widze wieksze zainteresowania mą osoba teraz, czyli jak mam ciemne wlosy. Wczesniej sie gapili, ale jakos tak mniej to odczuwalam. Ehhh nie wiem, mialam cos jeszcze napisac i zapomnialam
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
matko ile ja bym dała za taki rejs gdyby nie moja choroba morska
ja musiałam się pocieszyć poczciwym polskim morzem w tym roku
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam już wszytskie wpisy i w ogóle wszystko tylko ten wrzód na dupie zopstał Zaliczyłam nawet mega trudne konstrukcje, w pierwszym terminie, które oblewa 80% roku Cytat:
|
||
|
|
|
#3476 |
|
BAN stały
|
a smutno mi bo moje zwierzątko jest chore
znalazłam u niej jakiegoś guza i jade niedługo do weta
|
|
|
|
#3477 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Odeta ja z TŻtem wszedzie bym pojechała, rejs nie rejs na pewno bedziecie się bawić świetnie A to nieprawda że rejsy sa dla dziadków, wiele gwiazd wybiera taką formę wypoczynku, tylko wiaodmo jakie oni mają jachty.. Potem nadrobię zaległości w czytaniu, ale szczerze myslałam ze tu juz kolejna część będzie, słabo cos Muszę zrobić mega pranie..Siwa jesli pozwolisz, to też wyslę zaproszenie
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
a co masz za zwierzątko? nie martw się będzie dobrze, ale rozumiem, moja kotka będzie miała sterylizację teraz a ja już to przeżywam tak mi jej szkoda
|
|
|
|
#3480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

zanim załatwie sobie net pewnie troche czasu minie, ale obiecuje wrocic jak tylko unormuje mi sie sytuacja,, a narazie bede tesknic za ag 
)
Ciekawe, czy szpachelką nakłada. Jak to się w ogóle trzyma twarzy i nie odpada?