|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
Dzień dobry
![]() Ja sobie właśnie kawkuje i zaraz na śniadanko będę szła. Też wczoraj plan dostałam i mi się podoba
|
|
|
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
ja także kawkuje
ale to dopiero pierwsza, druga będzie po południu.
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry kochaniutkie ;*
w ciągu jednego dnia podjelam decyzje odnosnie studiów.. wyjezdzam do Gdanska / sopotu.. nie wiem jak sobie dam rade ale kto nie ryzykuje ten nie wie.. rzucam sie na głeboka wode.. bo od razu jestem zmuszona na znalezienie pracy.. btw. wiecie co powiedziala mi babeczka na uczelni która upada? ![]() ..dała mi do wypelniania papierki odnosnie tego ze zabieram wszystko i sie jej pytam ile osob chetnych jest na administracje.. a ona mi mowi: zbyt mało.. i kierunek raczej nie zostanie utworzony.. ja mowie.. słucham?! czyli co.. czyli zostałabym na lodzie.. bez szkoly.. i dowiedzialabym sie o tym dopiero w pazdzierniku tak? a ona.. no jeszcze nabór trwa jescze sie wszystko moze zmienic .. ale co prawda kierunek sie raczej nie utworzy.. a no i jesli pani nie ma innej szkoly w razie ' w ' to niestety.. kuuuuuumasz?! i nawet nie dostalam zadnej informacji ze istnieje mozliwosc nieutworzenia sie kierunku itd :/ idioci ! |
|
|
|
#1114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masakra co oni wyczyniają na tych uczelniach. A tak w ogóle dzień dobry wszystkim
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuje Wam z tym zamieszaniem ze studiami. Jak ja szłam to podobna sytuacja mnie spotkała :/ Niestety tak to już u nas jest.
Cichutko tu dzisiaj ... Ja niedługo powoli bedę się szykowała bo wybieram się dzisiaj z całą rodzinką na Kabarety Przed wyjściem cyknę Wam fotkę o którą prosiłyście wczoraj
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tu dzisiaj cichutko
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta, icebaby wscieklabym sie..ze o czyms takim nei powiadamiaja wczesniej tylko ludzi naciagaja na oplaty rekrutacyjne zeby pozniej oswiadczyc ze jednak kierunku nie ma..ja bym zarzadala zwrotu kosztow;/ a icebaby ja tez ide na inna magisterke niz bylam licencjacie
|
|
|
|
#1118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Dzewczyny, wścieklabym sie niemiłosiernie co do tych szkoł! Icebaby a jaka uczelnia w Opolu tak wyprawia? |
|
|
|
#1120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zależało mi najbardziej na tym,żeby studiować coś z WF i byłam na pedagogice wczesnoszkolnej z WF na uniwerku. Gdybym wiedziała, że tak mnie urządzą poszłabym od początku na WF na Politechnice;/Sylvi mi na tym WF właśnie zależało bo z tym wiążę swoją przyszłość, a teraz muszę kontynuować studia na czymś, co nie ma w ogóle nic wspólnego z WF
Closer - Kings of Leon - Only By the Night Edytowane przez icebaby21 Czas edycji: 2009-09-24 o 15:17 |
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam naszego kochanego opolskieog uniwerku nie trawieeee w ogole, tez same złe rzeczy mi sie z nim kojarza, niestety |
|
|
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
dali nam do wyboru oligofrenopedagogike (praca z upośledzonymi dziećmi), gerontopedagogikę (praca ze starszymi ludźmi), edukację kreatywno-medialną i wychowanie przedszkolne. Wybrałam to przedszkolne. A ty czemu Renatka tak źle wspominasz uniwerek?
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Icebaby, widze w Twoich recenzjach na kwc,ze chwalisz samoopalacz Sunozon do twarzy, tak jak ja, cudo za grosze
|
|
|
|
|
#1124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż wolałam starą wersję to i tak nadal jest to najlepszy samoopalacz jakich używałam do tej pory Właśnie muszę się zaopatrzyć też w mleczko samoopalające do ciała Sun Ozon bo juz mi powolutku schodzi wakacyjna opalenizna i mam nadzieję, że uda mi się uniknąć solarium. Po tym jak przez całą zimę opalałam się na solarium i byłam tak wysuszona, że masakra, obiecałam sobie, że najwyżej raz w miesiącu na 10 minut będę chodzić.
Closer - Kings of Leon - Only By the Night Edytowane przez icebaby21 Czas edycji: 2009-09-24 o 15:52 |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten sam od paru miesiacy, krem do twarzy w tubce i mleczko do ciała.. Nie wiedziałam,że coś pozmieniali ![]() a ja tam solarium od czasu do czasu lubie, ale chodze rzaaaadko, ostatnio bylam z półtora miesiaca temu. Ale chyba jutro sie przejde, posmaże sie troszke ![]() Tyle,ze ja nidy przenigdy nie opalam na solarium buźki, jakos mi jej szkoda tak niszczyc.. na buzie zawsze filtr |
|
|
|
|
#1126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja przez całe wakacje nie byłam ani razu na solarium, w sumie od maja jakoś. Nie lubię mieć bladej buzi i nigdy nie używam filtrów , pewnie kiedyś zapłacę za to zmarszczkami Ale jak jestem blada to wyglądam jakbym nie spała od tygodnia
Closer - Kings of Leon - Only By the Night Edytowane przez icebaby21 Czas edycji: 2009-09-24 o 16:05 |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filtrow uzywam, ale narazie kiepską Lirene, od pazdziernika biore sie za apteczne filtry, zmieniam moja pielegnacje o 100%, wciągnela mnie biochemia ![]() ja tez nie lubie byc blada na buzi, dlatego samoopalacze i pudry brązujące. Ale opalac jej nie bede ![]() o mój Boże, obejrzałam wszystko co leciasło w tv a tu nadal cisza, oj dziewczyny
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-09-24 o 18:20 |
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() mam dziś wolne juhu
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pija o tej godzinie kawke, czy tylko ja?
![]() ale ja mam wytłumaczenie, praca do rana mnie czeka ![]() Dziewczyny, potrzebuje jakiejs pomocy co do kompletowania szafy jesienno-zimowej.. bardziej zimowej, bo jesien u nas krotka w sumie
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotę na kawkę, ale później spać nie będę mogła
Zaraz zabieram sie za ćwiczenia, bo starsznie cichutko tu A postanowiłam sobie, że codziennie będę joge ćwiczyć
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
** super fotki ![]() icebaby i Agnesta wspolczuje klopotow ze szkola...tak nie powinno byc albo powinni informowac duzo wczesniej :/
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz sie szykuje do pracy..
![]() miłego wieczoru dziewczynki |
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

ale to dopiero pierwsza, druga będzie po południu.

Zależało mi najbardziej na tym,żeby studiować coś z WF i byłam na pedagogice wczesnoszkolnej z WF na uniwerku. Gdybym wiedziała, że tak mnie urządzą poszłabym od początku na WF na Politechnice;/

** super fotki