|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
nalezy sie
my juz z TZem trzymamy sie dzielnie 2 lata i 8 miesiecy i juz nawet sobie nie wyobrazam, ze mielibysmy do tego wrocic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ide dzis pogadac z promotorem zeby dal mi wpis, bo musze oddac indeks, a ja mu w przyszlym tygodniu wysle I rozdzial mysle, ze sie zgodzi, bo jest przesympatycznym czlowiekiem z reszta musi sie zgodzic |
||
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
cholera a mnie olśniło, ze przecież ja okres w przyszłym tygodniu dostanę i albo pojadę jutro albo za 3 tygodnie najprędzej
A wogóle dzień dobry ![]() Multicytowanie mi padło
|
#3633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do odbicia to chyba dojrzewasz Cytat:
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
ooo faktycznie cytuje, tyle, że nie zaznacza, dzięki Samoa
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Tak liczę i mi wychodzi że na wątku tylko ja i certina jesteśmy mgr Tak więc znam ból tworzenia pracy i będę za wszystkich trzymać kciuki![]() A mi wczoraj ksiądz wieczorem przesłał maila że zamiast na nauki tradycyjne (co tygodniowe) zapisał Nas na weekendowe - i to jeszcze w taki weekend w którym tż ma szkołę.... |
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
nas czeka 3 ostatnie spotkanei z księdzem, a potem poradnia, której dla odmiany boję się ja (Tż obawiał się nauk i ksiedza
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
no
jeszcze troszkę tu i tam i będzie git![]() cześć dzisiaj miałam ciężką noc, nie mogłam spać od 4:00 do 6:00 martwi mnie to wszystko
|
#3638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ja będę Twoimi oczami w razie zobaczenia Lorny gdziekolwiek byliśmy wczoraj na pierwszych naukach i co najśmieszniejsze byliśmy tylko my i druga para,ksiądz się nie mógł nadziwić bo mówi,że zawsze ma tyle par,że mu się do sali nie mieszczą a tu tylko my ale fajnie gadał,pożartował więc spoko
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
nam tez została poradnia jeszcze, ale mi to tam wisi
Będe grzecznie słuchać, chyba, że jakąś mądra głowa zacznie mnie obrażać i opowiadać o nagryzionym jabłku czy tez rozmienionych pieniądzach to ją zjadę i pójde po pieczątke gdzie indziej![]() Mam nadzieję, że wybierzemy się z tz jakos w październiku, bo trzeba zachowac odstęp miesiąca między wizytami to się to rozwleka na 3 misiące aż, wiec lepiej wcześniej zacząć ![]() jak fajnie, że już tak mało do ślubu ![]() A jutro ide na wieczór panieński
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mało ostatnio sie mało udzielam bo zapierdziel mam straszny w pracy ![]() Ja tez jestem magistrem i to juz ponad rok ![]() Widze ze sporo z Was jeszcze studiuje, zazdroszcze Ja robie podyplomówke ale to juz nie to samo ...
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-09-24 o 09:56 |
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co Cie martwi - mieszkanko? ![]() Cytat:
O a ksiądz skończył szybciej?
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno są fajne - dużo ćwiczeń, rozmów - bardziej nastawione na psychologię niż na gadulstwo księdza![]() Jejku ja się nie mogę doczekać mojego panieńskiego Uuuuuwielbiam panieńskie
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym już chciała styczeń ![]() a potem znowu na ślub? ![]() no dokładnie,wystraszyliśmy się jak przyszliśmy a tam nikogo to my ufff,patrzymy a oni sobie weszli do sanktuarium Nam się gorąco zrobiło To znowu odetchnęliśmy z błogą ulgą ![]() Samciu będę ![]() no wszystko potrwało mu godzinę to czy ja wiem,czy szybciej ale fajnie gadał i dało się słuchać i nawet odpowiadać :P
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-09-24 o 09:59 |
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w rezultacie wszystkie nauki i poradnie zalatwilismy w 3 tygodnie
|
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest Nas 3 Ja też już ponad rok...podyplomówkę robiłam zaraz po mgr i póki co mam dość studiowania na najbliższe 50 lat Najwyżej potem pójdę na uniwersytet trzeciego wieku |
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
a my nauki mieliśmy weekendowe piątek i sobota i wsio, a poradnię 1lipca i 2 września i nara
|
#3650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylismy nastawieni bojowo a było własnie fajnie, rózne ćwiczenia i zamiast nawijki o kosciele ksiądz mówił o ziwązku, o tym, że trzeba dbać, po co się bierze ślub, bardzo fajne to było![]() Cytat:
Oby Wam się juz jutro udało z tym mieskzaniem ![]() Cytat:
![]() 10.10 idziemy na ślub Też bym chciala styczeń i żebym miała juz mgr napisaną i pracę![]() My nie mieliśmy jak przewlekac poradni naukami, bo bylismy na weekendowych naukach
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-09-24 o 10:05 |
|||
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będą mieli fajną datę ślubu: 10.10.09 Prawie tak jak ja: 09.10.10 ![]() A może by w niedzielę ślubować....10.10.10....: rolleyes:
|
|
|
|
|
#3652 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze na koniec powiedział:"fajnie,że udawaliście,że Was nie nudziłem " a to znowu się będziesz bawić a daleko?a piszesz już? ![]() ja bym chciała styczeń bo potem szybciej minie czas do ślubu tak myślę przynajmniej
|
|||
|
|
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz jak pomysle o tej podyplomowce to tez mi sie nie chce
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
3 ale to pierwsze było w grupie w ten dzień co nauki
|
#3655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przyszła druga parka, wiec było wsparcie,a po chwili nawet trzecia dołączyła Tyle, ze myśly usiedli blizej i musieliśmy odpowiadać na wszystkie zaczepki ksiedza ![]() Cytat:
Ale też się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W niedziele nieeeeeee![]() Cytat:
No od stycznia już tak szybko poleci, że masakra, mi i tz juz strasznie szybko leci czas a co dopiero w tedy. Z resztą jak już sie zacznie uczelnia to juz w ogóle.musi byc miesięczny odstęp, zebyś miała czas na zrobienie kalendarzyka. JA mówię o poradni, nauki normalnie co tydzień można.
|
|
#3657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na wszystkich (2 - łał, ale zawrotna liczba Czego wszystkim pmkom zresztą życzę![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- byłam miesiąc temu na ślubie w niedzielę...strasznie długo wszystko trwało i jakoś tak średnio się bawiłam... Cytat:
nie skapowałam
|
|||
|
|
|
#3658 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
o cześć, dobrze, że jesteś, bo zapomniałam Ci odpisac na maila, że jesteś strasznie śliczna
jade na zakupy, na razie
|
#3660 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć, ale się wkurzyłam znowu na rodziców, najpierw mama a teraz tata wtrąca się w przygotowania. Któreś zawsze musi wyrazić swoje zdanie, które oczywiście jest inne niż nasze. Tym razem chodzi o fotografa, z którym mielismy jutro podpisywać umowę, no i w poniedziałek dałam Tacie płytę z jego prezentacjami i jego brata no i obejrzał dopiero dzisiaj i dzwoni i mówi że zdjęcia nie są dobre
że kadrowanie złe, że to że tamto.Ja już mam świeczki w oczach że znowu coś im nie pasuje, najpierw mama teraz tata. JA wiem że można znaleźć lepszego fotografa, ale chcę znaleźć takiego który zrobi niezłe zdjęcia i w 2tys się za nie wyrobię. Bo nie sztuka znaleźć lepszego który bierze 4tys No i mu mówię, no to dobra to jak znajdziesz lepszego który zrobi zdjęcia za 2tys to super, ja takiego znaleźć nie mogłam, bo mi się bardzo podobają zdjęcia tego foto. No i powiedział żebyśmy zadzwonili do tego foto u którego mamy do jutra zaklepane, żeby przedłużył nam czas do namysłu. No spoko, ale jak mówiłam tacie że ten foto bierze 2,5tys, a my mielismy mieć taniej to mówił że jak za 2tys to musi robić super zdjęcia i że on musi zobaczyć. No a teraz pewnie sam znajdzie mi takiego co robi za 3-4tys i będzie z siebie dumny. No ja p******e mam dośćCytat:
![]() Cytat:
ja nigdy nie byłam na panieńskim ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- cześć lusmarija lecę uczyć angielskiego i do weterynarza. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

i juz nawet sobie nie wyobrazam, ze mielibysmy do tego wrocic 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
że kadrowanie złe, że to że tamto.Ja już mam świeczki w oczach że znowu coś im nie pasuje, najpierw mama teraz tata. JA wiem że można znaleźć lepszego fotografa, ale chcę znaleźć takiego który zrobi niezłe zdjęcia i w 2tys się za nie wyrobię. Bo nie sztuka znaleźć lepszego który bierze 4tys
No i mu mówię, no to dobra to jak znajdziesz lepszego który zrobi zdjęcia za 2tys to super, ja takiego znaleźć nie mogłam, bo mi się bardzo podobają zdjęcia tego foto. No i powiedział żebyśmy zadzwonili do tego foto u którego mamy do jutra zaklepane, żeby przedłużył nam czas do namysłu. No spoko, ale jak mówiłam tacie że ten foto bierze 2,5tys, a my mielismy mieć taniej to mówił że jak za 2tys to musi robić super zdjęcia i że on musi zobaczyć. No a teraz pewnie sam znajdzie mi takiego co robi za 3-4tys i będzie z siebie dumny. No ja p******e mam dość