|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które s± na diecie. Rozmawiamy o zdrowym od¿ywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczno¶æ dobowa diet - musz± one mieæ ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Schudn±æ, Schudn±æ!
Cze¶æ dziewczyny^^
W poniedzia³ek mam aerobik, we wtorek i ¶rodê tañczê. Chcia³a bym schudn±æ. teraz:58.7 -59 ceel:54-50 [nogi, tzw. boczki, trochê brzuch i nabraæ miê¶ni] Tañczê w zespole 2-gi rok, nie wime czy podzia³a³o co¶ na moj± figurê, ale wydaje mi siê ¿e nie ![]() Na ¶anidanie jjem kromke chleba, obiad normany, kolacja w ogóle, albo jaka¶ kanapka, p³atki i staram sie miêdzy 18-19. Miêdzy posi³kami zdarza mi siê zje¶æ cghrupki kukurydziane, owoce, jogurt. S³odyczy staram siê unikaæ, po aerobiku i tañcach nie jjem. Myslicie, ¿e co¶ pomo¿e.? Staram siê schudn±æ ju¿ odk±d pamiêtam. Uda³o mi siê kiedy¶ z 62 doj¶æ do 58 i teraz nie umiem ni¿ej ni¿ 58. ![]() By³ taki okres gdy wa¿y³am 57 ale jad³am same sa³atki, kaszki i p³atki. Pó¼niej nie wiem za szybko przesz³am do normalmego jedzenia i nie utrzyma³am wagi, albo poporstu ¼le siê pdrzywia³am... Mo¿e macie jakie¶ rady.? Albo same schud³yscie i mog³yby¶cie siê podzieliæ jak tego dokona³y¶cie? Bardzo mi zale¿y na nogach i boczkach/ Ty³ek te¿ mam du¿y... ![]() ale chyba nic z nim nie zrobie... -.- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 22 119
|
Dot.: Schudn±æ, Schudn±æ!
Proponujê poczytaæ podwieszone w±tki i ogólnie forum, bo Twój sposób od¿ywiania pozostawia wiele do ¿yczenia, przez co nie powinna¶ siê dziwiæ, ¿e nie schodzisz z wagi
![]() Co poza tym uwa¿am, ¿e nie jest Ci potrzebne, bo jeste¶ m³oda [je¿eli cyferki z nicka to rok urodzenia] ro¶niesz, rozwijasz siê, je¿eli æwiczysz to dobrze, mo¿esz zdrowo siê od¿ywiaæ, ale musisz je¶æ du¿o i dostarczaæ organizmowi odpowiednich sk³adników ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 408
|
hey ja mam sciagnieta z netu dobra diete ,chcesz to Ci ja przesle pisz do mnie na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno nieca³y miesiac temu zaklada³as podobny w±tek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364749 czy Ty jestes powa¿na czy lubisz jak kazdy Ci prawi komplementy jak na w/w w±tku? Moze poszukaj akceptacji w¶ród rowie¶ników?
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.