|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Zartuje sobie,,....Ale oki....Sorki....bo zaraz jeszce wyniknie nie potrzebna wymianana.....A to forum to...nie odp.na wymiane zdan.....
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla Aliszcze awansu
Motylicaja dla Ciebie że tak długo wytrwałaś Paulinko my się na tych rzeczach znamy i wiemy kiedy ktoś jest w ciąży, doświadczenie Ja już czuję się lepiej, młody ma chrypkę jeszcze i piszczy ale jest ok idziemy o 14.10 do lekarki na kontrolę w ogóle młody dostał okropnego uczulenia od chusteczek Dada lawendowych, mąż byl na zakupach i kupił te, choć mówiłam mu żeby lawendowych nie brał no i młody ma tak czerwoną pupkę... masakra biedaczek
|
#3933 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To juz dobrze ze z wami lepiej.... Bedny mały z tym uczuleniem...... |
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam tylko powiedzieć, że żyję...ale ostatnio tyle produkujecie, że nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić
|
|
|
|
#3935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
byłoby zaje*iaszczo ![]() Cytat:
Motylka żyleta z Ciebie Ja dziś w nocy wstawalam dwa razy, już mam dośc tego wstawania na siku ![]() Zanko a podobno te dada chusetczki dobre...no chyba, ze lawendowe Filipowi nie pasuja ![]() Ja ide do Rossmana, podobno wkładki laktacyjne sa po 12 zł, a w ogole to nei wiem jaka jest ich cena, nie orientujesz sie?bo na all nawet nie chce patrzec, bo tam to rónie z kosmtycznymi rzeczami jest....... |
|||
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Dada dobre, oprócz lawendowych...
Domi ja nie pamiętam po ile były te wkładki... jakieś 12-13 zł, kupowałam Bella Mama 30 szt. w paczce. Byłam zadowolona, choć zdarzało się że mi i tak przemakały i wszystko miałam mokre, a najgorzej jak przykleiłam na stojąco to jak się położyłam to się wszystko przesuwało i tam gdzie powinna być wkładka jej nie było trzeba uważać, bo ja tak miałam że jak karmiłam jedną piersią to z drugiej samo mleko leciało i moczyło mi wszystko... nie wiem jak później jest, Alinka musiałaby się wypowiedzieć, bo ja nie długo karmiłam niestety
|
#3937 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
WIem wiem....To cala ja.... dzien dobry DOMI |
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
helloł ![]() dzieki Zanka za odp |
|
|
|
#3939 |
|
BAN stały
|
Juz po śniadanku dziewczyny???
|
|
|
|
#3940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Osz ty
)) a powaznie to ciekawam jak zareaguje jak mu powiesz ze sie spoznia.....Cytat:
)Cytat:
)Cytat:
)
|
|
|
#3941 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a jak jego choróbsko? troche lepiej? mój maz ma zespól jelita drazliwego wiem jak to jest....
|
|
|
#3943 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj był u lekarza, dziś się spytam go jak tam
Ale się ucieszy
|
|
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domi potem będzie jeszcze...."lepiej":hahah a:A co do wkładek to ja kupowałam zawsze w Rossmanie nazywały się Babydream czy jakoś tak i dobre były )Cytat:
Fakt, zanka ma rację ...leci mleko z drugiej piersi
|
||
|
|
|
#3945 |
|
BAN stały
|
Ide sie zdzemnac...bo cos mnie łamie
A na 15.30 do Piotrka ide.... |
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis rano mialam dzwonic za stazem i dooopa, bo nie odbiera
zadzwonie za pol godz ![]() no ale jakby nie chcieli mnie wziasc na staz, to by chyba od razu powiedzieli, ze nie i nie zawracalabym im dupy, adlatego nie rozumiem, co to za nieodbieranie tel |
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam z Rossmanie, nie zaszłam
Bo to są chyba Alkamor te wkładki dzieki za odpowiedź, czyli najgorsze te pierwsze dni![]() zrobilam zakupy i bede robila sałatke selerowo-ananasowa, tylko ananasa zapomniałam kupic i galaretke bede robiła, potem obiad a wieczorem idziemy na frytki do mojej mamuski. I potem sie dziwic, ze ja tak tyje![]() Alkamor ja własnie wstaje 2-3 razy, ale już nawet dwa razy mi sie nei chce wstawac, ale pecherz mi rozszadza
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Ale bym poszla na jakies tance no A najlepiej na wesele...... kurcze w lutym moj chrzesniak konczy osiemnastke.... chyba nie pojade ale co teraz zie daje laski na 18tke??? chlopakowi ....---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- No nie!!! no laski gdzie wy? jeden jedyny dzien mam luz szefowa pojechala do klienta a ja sie nie przepracowuje a tu nikogo nie ma>?>????? buuuu
|
|
|
#3950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od wtorku zaczynam pracę.. będę robiła u Włocha hehCytat:
Witam kobietki ![]() Byłam dziś na zakupach.. kupiłam sobie patelnię i bambusowe przybory kuchenne na kolejny zjazd..i dla swojego faceta dezodorancik ( bo wyjeżdza do Niemiec na kilka dni to może mi się zrewanżuje hihi.. nie no żarty :P ) po za tym zapiekankę robię i zaraz zobaczę jaki efekt ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
co do prezentu na 18.. to kiedyś koledzy kupili dla kumpla dmuchaną lalę.. stringi 7 pa na zmianę.. i jeszcze chyba kajdanki takie z piórkami jsk sobie przypomnę to napiszę na co jeszcze się natknęłam..
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Lejdiski posprzatalam i padam...ide obiadek jeszcze zrobic......
Mischoko ale masz duzego chrzesniaka, wow!!!mój ma 9 lat i w ogóle ma gdzies teraz urodziny, a ja nigdy nie pamietam:/
|
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł Lejdiski
![]() Ja tak późno, bo od rana się rehabilitowałam. Ale miałam dziś nieprzyjemną przygodę, jak wysiadam z autobusu to muszę iść przez taką mało ruchliwą ulicę i jakiś koleś się zatrzymał i nachalnie chciał żebym weszła do jego samochodu. Tak się bałam, że nie wiedziałam czy mam biec czy co. Nawet nie pamiętam jakim jechał autem, zapamiętałam tylko, że był w różowej koszulce. Normalnie zanim zaszłam do szpitala to się cała trzęsłam. Teraz się tam boję chodzić, ale innej drogi nie ma. Ludzi tam nie ma, auta nie jeżdżą...masakra. Ala to jeszcze ja gratuluję awansu, wszystko zaczyna się dobrze układać, mam nadzieje, że w grudniu kolejna niespodzianka będzie ( wiesz jaka )Mischoko na 18-stkę to teraz laptopy się kupuje chrześniakom, albo aparat fotograficzny. Ja zamówiłam dla chrześnicy na 2 urodziny taki rowerek
|
#3953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah ale dzieki za pomysla )Cytat:
)) jak mialam 14 urodzil sie w lutym bioezmowanie mialam w marcu a w kwietniu chrzciny )) i tak ma juz 18 lat mam jeszcze chrzesnice ale ona ma 7 lat dopiero w tym roku do szkoly idzie )) chyba poszla )) nawet nie wiem )Cytat:
myslalam o tym przywiozlabym mu z Anglii ) Laptopa bo aparat to ma na pewno. Ma na pewno komputer ale kupilabym mu takiego wiesz laptopa tylko dla niego )) Myslalam tez zeby tylko kase dac jak nie bede mogla pojechac tyle nie wiem ile... w koncu zaraz bedzie mial wesele wiec nie bede mogla potem dac mniej nie ))
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) może jakąs 'modną' grę.. lub filmy jakieś w pakiecie dla prawdziwego mężczyzny ![]() ja myślę, że jeśli się zdecydujesz na laptopa to lepszy niż kasa.. a jak coś innego to nie wiem czy trafi się więc może jakieś pieniążki.. ale nie za dużo by nie rozpieszczać przed dorosłością hihi---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- My to jak przekupy takie.. wszystkie tematy poruszymy ale to dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- super rowerek ) na pewno będzie się podobał ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- smacznego obiadku Domi ![]()
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Eluska za porady
) no fakt rozpieszczac go nie moge jak sie bedzie zenil niedlugo to co wtedy moze racja z dam mu laptopka ) a na wesele kasa niech sami mlodzi rzadza co i jak hmmm to moze bym do PL pojechala w lutym?? zobaczymy.....
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() p.s.: zapiekanka wyszła pycha ![]()
|
|
#3958 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
OOO jestes..... Dobrze ze sobie ten facet pojechal......Ja tez nie lubie chodzic malo uczeszczana uliczka tu u nas....boje sie kazdego auta co nadjezdza.... Ja zupke zorbilam rodzince....pomidorowke.. .. a za chwilke ide do Piotrka.... Buzka |
||
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kusisz
))Vcelka ja to jakos przeoczylam ze napisalas ze facet tak nachalnie... rany julek uwazaj zeby sie nie przyczepil chodzisz zawsze na ta sama godzine? zeby cie nie przyuwazyl jutro znow ( jejuMotylicaja ) pomidorwka bosko ))
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-24 o 14:18 |
|
|
|
#3960 |
|
Konto usunięte
|
motylica to sie z nim spotkasz wreszcie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

A niech się chłopak pomartwi
i nie mów w imieniu wszystkich... Bo mało uprzejme to było z Twojej strony 

Obiecalam sobie ze jak sie uda to biore tydzien chorobowego zeby sie wyciszyc w domu

Domi potem będzie jeszcze...."lepiej":hahah a:

heh