|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czarna sukienka mgiełka - co jej dorobic?
Witajcie!
![]() Mam prośbę do was, bo ja w natłoku myśli już się pogubiłam ![]() Kupiłam kiedyś w ciuszku piękną sukienkę-mgiełkę czarną, jednak sama w sobie jest smutna i nijaka, wyglądam w niej jak jakiś Kopciuszek... Chciałabym ją jakoś ozdobić. Może jakiś pas pod biustem, jeśli tak to jaki? W jakim kolorze? Z jakimiś dodatkami? A moze jednolity w intensywnym kolorze? Może wy macie jakieś pomysły? ![]() Nie za bardzo podobają mi się w niej tez grubsze ramiączka... Czekam na wasze opinie, może wiecie jak ładnie ją przerobić ![]() Aha i nie zwracajcie uwagi na dodatki (buty i bialy pasek) bo to stare zdjecie, chcialam pokazać tylko jak wygląda na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czarna sukienka mgiełka - co jej dorobic?
Ja tam bym nic do niej nie doczepiala - jest naprawde bardzo ladna samodzielnie. Szalej z dodatkami
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jest dobra sama w sobie, nie doczepiaj niczego na stałe. jednak uważam, że powinnaś ją skrócić - idealna długość to lekko przed kolano. wtedy na pewno nie będziesz się czuła jak kopciuszek
![]() a potem po prostu urozmaicaj ją dodatkami, zależnie od okazji.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kochane kobiety, proszę o pomoc w sprawie takiej sukienki. Mam problem z bardzo podobna (tylko wierzchnia warstwa to organdyna czy coś takiego lekko połyskującego/eleganckiego) i nie mam pojęcia, co założyć na wierzch kiedy w sali (restauracja) jest chłodniej: zwykły szal wygląda źle, bo sukienka jest delikatna, marynarka to już zbyt formalne, sweter? nie widziałam żadnego, który by pasował. Macie może jakieś propozycje? Ratuunku mam jeszcze parę dni na decyzję..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
AisaS - moze jakas delikatnie futrzasta tudziez pierzasta narzutka? Widzialam sporo takich rzeczy teraz, sztuczne, dlugie a niezbyt geste wlosie sie moze sprawdzic
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wow, o tym nie pomyślałam nawet, brak mi odwagi
![]() ![]() Jakieś jeszcze propozycje? Może ktoś natknął się na zdjęcia takich połączeń? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.