|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
dziewczynki gratuluje!
![]() jejku nie mam kiedy tu zagladac (ankossek trzymalam za Ciebie kciuki kurcze i trafila ci sie baba;/ wspolczuje. Ona jest wredna i sama jka piszesz nie odzywa sie nawet słowem. Tragedia. A Marcin-mi tz nie przypadł do gustu i po 1 godz powiedzialam sobie, ze juz z Nim nie hcce jezdzic... tam gdzie ograniczenie to raz stoi ten znak a raz nie bo tam Lidla buduja no i widzisz. na Twoim miejscu jak planujesz kolejny egzamin i wykupic godzinki, wez sobie wiecej godzin zebys miasta sie nauczyla..zdasz na pamiec i miej to w nosie...Tbg jest mega łatwy ale niestety wiele od egz zalezy zwlaszcza od tamtejszych bab;/
38/40 Szymuś- mój skarbek <3Edytowane przez smv Czas edycji: 2009-09-24 o 06:10 |
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
juz sie pogodzilam z tym nie zdaniem ale teraz sobie myśle, że najbardziej tej kasy szkoda.. a jak sobie mysle ze jeszcze ta egzaminatorka dostanie za mnie kase to łooooj
dojechanie odemnie do Tbg- wydatek, napewno bede musiała jeszcze jakieś godziny wykupić bo po takim czasie to ja chyba nie bede pamietac gdzie sprzęgło a gdzie hamulec ![]() no i pierwszy raz jechalam sama, bez pomocy, i naprawde fajnie sie jechalo i tak jak mi każdy mówił- obleje bo nie znam miasta.... alufa dziewczyno! krzycz! spiewaj! gratulacje smv Marcin ciagle bo mnie "o widziesz za to nie zdałaś", "już nie zdane", "po egzaminie" a na koncu stwierdził, że nie pochwali mnie za ta jazde a powiedziam na początku, że potrzebuje miłych słow i wsparcia, no niby w zarcie, ale nie liczyłam na objechanie przed egzaminem ;/ ja mu mówiłam ze troche zestresowana jestem zeby sie troche opamietał a ten nic... a teraz zeby nie kusic losu wziełam sobie egz nie na dzien targowy ![]() karmenka- wiesz co masz robic
|
#364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pokaz na co Cie stać ! niech 4 bedzie szcześliwe w Twoim przypadku bedzie dobrze ![]() ![]() :kciuki :tez bym chciała zeby tak zadzwonili i ze jutro egzamin....
|
|
#365 | |||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
Bardzo podobnie Cytat:
Dziękuję za informację Pisałam wczoraj, że przyjęto wniosek Pewnie w poniedziałek albo we wtorek będzie mój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dasz radę
|
|
|
#366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musiałam wyjechać na tydzień i byłam odcięta od świata(neta)Dziękuję Izuś że o mnie przypomniałaś Gratuluję serdecznie wszystkim które zdały, a komu się nie udało to oczywiście głowy do góry i walczymy dalej girl99 od poniedziałku o Tobie myślę, strasznie mi przykro Dobrze że kolejny termin masz w miarę szybko, tym razem na pewno zdaszDziewczyny tyle postów tu naprodukowałyście że chyba ze trzy dni będę to czytała Ja dzisiaj mam 2 godzinki jazd doszkalających, nie jeździłam prawie 3 tygodnie, nic nie pamiętam a w poniedziałek egzaminN4TI trzymam kciuki Powodzenia!!!
Kliknij prosze ->->-> https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=452402 Dziekuje Edytowane przez BlackLady Czas edycji: 2009-09-24 o 09:51 |
|
|
|
|
#367 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uda Ci sie idz pewna siebie i z mysla, ze zdasz Skup sie na jezdzie i bedzie POZYTYWnie
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za wsparcie kochana. Niestety nie udalo sie. Wlasnie wrocilam z kolejnego oblanego egzaminu. Nic nie mowilam, bo chcialam niespodzianke zrobic ....
|
|
#370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do zawracania to sama decydujesz jakim chcesz sposobem, egzaminator mowi tylko "proszę zawrócić z uzyciem biegu wstecznego" albo "proszę zawrócić", wtedy mozesz i na skrzyżowaniu np i tyle, wybór nalezy do Ciebie i od możliwości na drodze POWODZENIA N4TI !!!! Szybki termin, szybka piłka, szybki POZYTYW ![]()
|
|
|
|
|
#371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia !Cytat:
|
|
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście wielkie gratki zdanego exam A tak apropo tego: SIEDEM brzmi podobnie jak JEDEN to mój egzaminator na moim ostatnim egzaminie, jak mu powiedziałam że to moje trzecie podejście to powiedział mi: pani Magdaleno jakie trzecie przeciez ja tu panią widzę pierwszy raz i dla mnie to jest pani pierwszy egzamin nie zdany ale co tam my kobiety się NIE PODDAJEMY
|
|
#374 |
|
Rozeznanie
|
N4TI Powodzenia
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh ryczec sie chce ... dzisiaj moja wina ewidentnie, ale takiego gbura to juz dawno nie spotkalam.
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz jeszcze jakies godzinki? ja juz po jazdach, 2h i bylam tak zmeczona ze szok, po godzinie wszystko mnie bolalo, juz mi sie nie chcialo ogolnie, a jak wysiadlam z auta to mnie migrena normalnie dopadla niby wszystko ladnie pieknie, instruktor pochwalil, dzisiaj to mi w sumie zapodal wszystkie zadania egzaminacyjne i wszystko raczej wyszlo, powiedzial ze technicznie dobrze... ale ja mam dola, nie chce mi sie isc na ten egzamin, kompletnie nie czuje sie na silach mam jeszcze 3h do wyjezdzenia, ale jakos nie przewiduje zebym sie na nich podbudowala
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() <- o tak wyglądają
|
|
|
|
|
#378 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Yeaaaaah !!!
Zdałam !!! ![]() ![]() ![]() Dziękuje za kciuki |
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, że Ci się nie udało ![]() ![]() Cytat:
![]() Graaatki !!
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() girl99, przykro mi ![]() Już wam piszę o tym cudzie piotrkowskim. ![]() Wstałam rano, jeszcze na plac na 10 min pojechałam, 3 razy łuk (bezbłędnie) i światła przypomniałam. Pod WORD zajechałam 7.25, weszłam do poczekalni i wyczytali mnie jako 7. Czerwony 31 a egzaminator pan Cieciura . Słyszałam o nim tyle złego, że trochę się wystraszyłam ale sympatyczny się okazał. Wylosowałam kierunkowskazy i płyn chłodniczy. Łuk i górka bezbłędnie. ![]() Wyjechałam na miasto, na przejazd kolejowy, akurat zamknięty był. Później rondo, jednokierunkowa z pasem do skrętu w lewo i w prawo. Jednokierunkowa bez pasów. I tam zrobiłam 1 błąd. Bo jechałam środkiem a nie przy prawej .Później koło dworca, to też jednokierunkowa, na końcu zawrócić i zaparkować skośnie. Później znowu przejazd kolejowy, i pojechaliśmy w ślepą żeby zawrócić. Później po mieście po skrzyżowaniach. No i ostatni błąd mi zaznaczył jak jechałam 50 a było dopuszczalne 70 . Że nie stosuje się do znaków pionowych. I do WORDu. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- N4TI - powodzenia !!!
|
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Chcecie relacje?...
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
"Nie zmarnuj życia..." Edytowane przez madzia9018 Czas edycji: 2009-09-24 o 12:27 |
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
girl99 - przykro mi, napisz relacje i głowa do góry. Nastepnym razem na pewno sie uda
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Egzamin 8:00. Z nerwow bylo mi niedobrze. Ale OK ide. Wchodze na plac idzie po mnie egzaminator. Idziemy do auta - ,,chcialem samochod nr 13 ale nie wiem czy Pani przesadna wiec 23
" Mysle sobie - zaczelo sie dobrze, calkiem sympatyczny. Ok wsiadam do 23,przedstawilam sie. Okazalo sie, ze 23 zajeta. Ide do 13. Mysle - nie no 13 musi byc szczesliwa! Wylosowalam swiatla drogowe i sygnal dzwiekowy. Chce wlaczyc zaplon, atu mi sie silnik wlaczyl wjechalam do koperty, jade na gorke - dziekuje plac zaliczony. Jedziemy na miasto. Wyjezdzam z placu patrze obok bramy znak ,,STOP". Ktorego wczesniej nie widzialam .... Mowie ,,tu sie zatrzymam , poniewaz mamy znak STOP" on: czemu zatrzymuje sie Pani przed STOPEM? Bo mam obowiazek sie zatrzymac przed znakiem STOP. ,,Nie, nie ma obowiazku zatrzymac sie przed STOPEM" yyy jak to :/ MA PANI OBOWIAZEK ZATRZYMAC SIE W WYZNACZONYM MIEJSCU!!! Mysle sobie ty gnido jedna. Ja ci nawrzeszcze. Tam nie widzialam linii jakiejs przed wyjazdem, wiec uwazam, ze dobrze sie zatrzymalam. Jedziemy dalej. Prosze skrecic w lewo. Z naprzeciwka jedzie egzamn. OK staje . Widze, ze nie jest jakos blisko ani specjalnie daleko. Ale po co mam oblac i ja i tamta osoba jesli je wymusze, a ona nie zahamuje. Wiec mowie ,,poczekam jak przejedzie, bo boje sie, ze wymusze" TO ZLE, ZE SIE PANI BOI Ja: oj no bo niech mi zgasnie auto albo cos wymusze i bedzie po egzaminie. (a tamto auto nie bylo na tyle daleko, zeby w razie czego zwiac). Jade dalej. OK rozgladam sie ladnie z prawej, bo to strefa. Jedziemy, prawie koniec strefy - prosze w lewo. Jade, korek, ze hoho. No to podjezdzam. Patrze po prawej brama. Msle jasna ciasna - to skrzyzowanie czy nie bo niby wyjazd z takiego osiedla, ale droga twarda mysle, ze na oko mogla miec te 20 m. Wiec mysle nie no jak to jest skrzyzowanie i wymusze? Przeciez nie chce polegnac na czyms takim. Wiec staje przed skrzyzowaniem i mowie: stane tu, zeby nie tarasowac przejazdu. Dodatkowo z tej bramy bus sie wepchnal. OK siedzi cicho. Bus wjechal, korek podjezdza to ja tez podjezdzam. I tak sie skupilam, zeby nie stanac na tym ,,skrzyzowaniu" (??), ze ..... puknelam lusterkiem w inne lusterko i sie zlozylo...... Jechalam 5 na godzine, wiec nic sie zlego nie stalo, ale ,,to jest juz koniec". Spodziewalam sie wszyskiego, ale nie, ze jestem tak blisko tych aut Wsciekla na siebie (chociaz dobrze, ze teraz to moja wina byla, bo jak znowu za glupote, to chyba bym padla..) Przesiadka... No to ja, zeby nie rozryczec sie calkiem cos zaczelam mowic, zeby rozluznic atmosfere. I mowie, no szkoda no, bo jak nastepnym razem nie pojdzie, to bede musiala 5 godzin dokupic. JAK TO PANI MUSI? IM WIECEJ SIE JEZZI TYM LEPIEJ. Ja; No tak, ale wie pan srodkow brak TO PO CO PANI PRAWO JAZDY ROBI!!!No to w tej chwili mi mowe odjelo. I sie zatkalam. CHAM JEDEN I TYLE! Co mu do tego. MOZE ON JEST CARRINGTONEM I MA WILLE ZA PROWIZJE ZA OBLANE EGZAMIY, ALE JA MAM 18 LAT I NIE PRACUJE, WIEC NIECH SIE GNIDA NIE WTRACA.
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Cytat:
.Ale za to lusterko to miał rację, że oblał. I nie bój się, że wymusisz bo oni to widzą nawet jak nie mówisz. ![]() Następny raz będzie Twój Dzięki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

(
Szymuś- mój skarbek <3
dojechanie odemnie do Tbg- wydatek, napewno bede musiała jeszcze jakieś godziny wykupić bo po takim czasie to ja chyba nie bede pamietac gdzie sprzęgło a gdzie hamulec 

Dobrze że kolejny termin masz w miarę szybko, tym razem na pewno zdasz

tzn. kiedy mam wiedzieć, że mam zawrócić a 3, kiedy z wykorzystaniem szerokości bocznej uliczki i zrobić to takim jakby łukiem, kiedy zawracać dajmy na to wjeżdżając po prawej tyłem wyjeżdżając przodem czy po lewej wjeżdżając przodem wyjeżdżając tyłem? jakie są polecenia i czy jest dowolność wyboru jak powie np. z użyciem wstecznego (nawiązując do poprzednich wypowiedzi) czy mam się upewnić jak... 

oj no bo niech mi zgasnie auto albo cos wymusze i bedzie po egzaminie. (a tamto auto nie bylo na tyle daleko, zeby w razie czego zwiac). Jade dalej. OK rozgladam sie ladnie z prawej, bo to strefa. Jedziemy, prawie koniec strefy - prosze w lewo. Jade, korek, ze hoho. No to podjezdzam. Patrze po prawej brama. Msle jasna ciasna - to skrzyzowanie czy nie
bo niby wyjazd z takiego osiedla, ale droga twarda mysle, ze na oko mogla miec te 20 m. Wiec mysle nie no jak to jest skrzyzowanie i wymusze? Przeciez nie chce polegnac na czyms takim. Wiec staje przed skrzyzowaniem i mowie: stane tu, zeby nie tarasowac przejazdu. Dodatkowo z tej bramy bus sie wepchnal. OK siedzi cicho. Bus wjechal, korek podjezdza to ja tez podjezdzam. I tak sie skupilam, zeby nie stanac na tym ,,skrzyzowaniu" (??), ze ..... puknelam lusterkiem w inne lusterko i sie zlozylo...... Jechalam 5 na godzine, wiec nic sie zlego nie stalo, ale ,,to jest juz koniec". Spodziewalam sie wszyskiego, ale nie, ze jestem tak blisko tych aut