Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-24, 11:44   #721
hecate5
Raczkowanie

Dot.: Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)

karolinusienka gratulacje napisania zakonczenia
Stary 2009-09-24, 11:47   #722
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
karolinusienka gratulacje napisania zakonczenia
dzikuje heheh ulzylo i to bardzo oby nie czytal ehehhee
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:48   #723
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

karolinusienka gratulacje napisania zakończenia

mogę ci wysłać wzór jak zrobić taki kosztorys w exelu, bo ja to miałam z e-booka i opis też nmogę ci skopiować

co do podziękowań na wesoło, to wklejałam tu już linka do forum z wizażu i w ostatnim poście było ślubowanie rodziców na wesoło

ja też nie wyobrażam sobie mówić do teściów na Pan/Pani

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:51   #724
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

mogę ci wysłać wzór jak zrobić taki kosztorys w exelu, bo ja to miałam z e-booka i opis też nmogę ci skopiować

co do podziękowań na wesoło, to wklejałam tu już linka do forum z wizażu i w ostatnim poście było ślubowanie rodziców na wesoło

dziekuje

poprosze taki wzor na PW przesle Ci maila

co do tego Pan/Pani to TŻ ma wlasnie w rodzinie jednego chlopaka, który 7 lat po ślubie nadal mowi do rodzicow żony Pan/Pani ehhh
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:54   #725
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

ja równiez chce ten wzór
Stary 2009-09-24, 12:00   #726
Stysik
Zakorzenienie

Jestem
Ivona i Elunka ja tylko na pół etatu pracuje dlatego tak krótko
A o ślubie to się chyb zawiadomienie wysyła a nie zaproszenie? fajny pomysł z tym ekselem

Mustique dobrze, że udało Ci się tą płytkę załatwić n sprytnie, ja bym chyba nie wpadła na to zwracanie się per ciociu jest bardzo ciekawe

Ja będę mówić w liczbie mnogiej wiecie, widzicie itp. bo oni starsi i tak są

Mam prośbę czy Dziewczyny, któe gdzieś pracują mogłyby mi wysłać na priv maila, bo nie daje rady z tymi ankietami do firm mam 3 a potrzebuje ponad 30 help

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 12:06   #727
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

bambusiek pomysł z obiadek dla rodziców świetny. Przynajmniej wszystko w małym gronie w rodzinnej armosferze. Trzeba nad tym pomyśleć hihi. Podkradam Wasze pomysły ->

Chyba mam za małą wyobraźnie i nie mogę sobie wyobrazić tego exela. Ja wogóle prawie z niego nie korzystam

karolinusienka gratulacje. Na pewno nie bedzie tak źle z tym zakończeniem, zobaczysz

hecate trochę rozumiem mame twojego Tż, ale z drugiej strony to Wasze święto i mogłaby też troszke przymknąc oko.

joanwi czya też mogę dostać taki wzór??

Ja też sobie nie wyobrażam mówić do teściów na Pan/Pani. Już teraz czasami mam zapędy, i czasem jak się rozpędzę, to mam ohotę powiedzieć mamo czytato hehe, ale się blokuję hehe.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 12:32   #728
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Stysik, mam pytanko...blondynka jestem czy jako dostawcy mogę wpisać firmy ubezpieczeniowe które dostarczają nam polisy dla klientów?? ps. Sorki ze tak na forum ale przyzwyczajenie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 12:34   #729
cobra115
Zakorzenienie

Allllelllluuuuujaaaa Przebrnęłam przez 25 stron

Pewnie coś zapomniałam albo przeoczyłam, ale wybaczcie

Honolinka zaczynając czytać ten wątek od razu się uśmiałam , jak powiedziałaś że masz już tytuł 3 części I chyba po dupie oberwiesz, bo teraz mam chcice na te oponki że szok!! No ale muszę sprzątać po remoncie, więc raczej nie będę się brała za robienie pyszotek. A co do spania razem to tez lubię łyżeczki A Dawid jeszcze bardziej, inaczej nie zaśnie.

Grunia fajna ta sala, taka przestronna, podobna chyba troszkę do Sali jolki

Ma.ko miałas przeżycia z tym jeżdżeniem Ale kobiety już takie są potrafią jeździć, ale stworzone do tego nie są Ostatnio na egzamin jechałam z siostrą i przyszłą szwagierką, czekały na mnie w CH obok. Ale potem chciałyśmy jeszcze pojechać do drugiego centrum, więc stałam na światłach na wielgachnym rondzie, słońce mnie oślepiało, że moja widoczność spadła do minimum, i mówie im żeby się patrzyły jak będzie zielone, a potem się patrze że jednak jakiś sygnalizator widzę i zapaliło się zielone i chciałam ruszać, a one w panikę i wrzask że czerwone mam ubaw po pachy lookałam na zły sygnalizator.:br zydal:
Ja też kombinuję z prezentem na dzień chłopaka, ale to jakąś pierdołkę chcę.

Karolinusienka będziesz się bronić w moją 4 rocznicę więc na pewno dasz radę bo to cooltowa data. Sala świetna, taka nastrojowa… A co do Twojego powiedzonka na temat „środy” to znam jeszcze inne:P „Środa- wielkie święto, pół tygodnia w dupie”

Joanwi witam bo jeszcze nie miałam się okazji przywitaćJ To ja też poproszę wzór kosztorysu. (cobra115@op.pl)

Malenstfo również buziaczek na powitanie

Lisiwona stronka o brzyduli przyda się na pewno pewno Co do butów to też zazwyczaj mam ten problem bo mam dużą stopę a strasznie wąską i nie mogę przez to sandałków nosić:/ Widziałam takie paseczki żelowe które przykleja się wewnątrz buta, albo pod paseczkiem, zależy gdzie uciska, i one zmniejszają opór i tak nie ocierają się nóżki wtedy.

Izabele ty masz po prostu bombowe pomysły, super z tym prezenem zrobiłaś, w życiu bym nie wpadła na to żeby poszybować w obłoczkach

Hecate kotek taki słodziak, nie rozumiem jak można coś takiego zrobić. Śmiać mi się chciało jak pisałaś o koteczku, że śpi z wami i musi się przytulać, bo mam podobnie tylko że z psiakiem moim nie zaśnie sam musi chociaż jedną łapką kogoś dotykać, a ma już cwaniaczysko 2,5 roku

Niunia super fotki, ale wam pogoda dopisała, zazdroszczę, ale należało się wam za to foto

T’ai no to chyba mamy taką samą figurę, choć ja starałam się jakoś przytyć, bo jak szłam w mini albo spodenkach to jakbym miała po pół nogi, i wszyscy się śmiali. Ale teraz już luzik, tylko własnie oponki na brzuchu zostały. A brzuszków nie mogę ćwiczyć, bo miałam operację klatki i ze względu na zdrowie nie powinnam ich robić i nie mam pomysłu jak ten brzuch wyrobić. Historia z whiskasem podglądaczem mnie rozwaliła

Stysik zdjęcia dołączę, jak już wszystko będzie zrobione, miała zrobić zdj jak było przed remontem ale skapnęłam się jak już większość rzeczy powynosiłam

Jenny wybacz ja kompletnie zapomniałam ci napisać o tej fontannie czekoladowej wejdz sobie na czekoladowapokusa.pl

Ewlika no ślicznie: a butki to już w ogóle miałaś rewelacyjne

Mustique ta lista prezentów jakoś do mnie nie przemawia, ale pomysł w sumie dobry, warto się pozastanawiać

Kopikos i love żeliki pod każdą postacią, tylko lukrecjowych nie lubię bleee

MiciaKicia ja miałąm to samo z okresem, a jak byłam u lekarza to okazało się wszystko w porządku, powiedziała mi babka że niektóre kobiety tak po prostu mają…

Bambusiek mnie chyba nie przeszłoby z tym nie mówieniem mamo tato bo mój teść to się już nie może doczekać, kiedyś jak troszkę się upiłam to mi się wymknęło tato do niego i od tego czasu mnie dręczy że mogę już mu mówić.

Nicolaaa tez widzę napociłaś dużo

Nadrobiłam chyba większość, jestem z siebie dumna

A co do podziękowań dla rodziców, to raczej będą na sali przed oczepinami, bo wiem że będą się dzięki temu czuli wyróżnieni. Ale piosenkę wybierzemy chyba inną niż „cudownych”, bo to tak na maxa oklepane, a Dawid lubi orginalnosć A ten wątek z prezentami już kiedyś przeczytałam fajne pomysły mają dziewczyny. Chyba postawię na kosz ze słodkościami i nie tylko może jakiś wazon, album lub coś w tym stylu żeby mieli pamiątkę, coś się jeszcze wymyśli

Wybaczcie że tyle się rozpisałam, ale musiałam jakoś nadrobić. Zapewne zapomniałam o wielu rzeczach, ale wyjdzie w praniu
Stary 2009-09-24, 12:34   #730
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Stysik, mam pytanko...blondynka jestem czy jako dostawcy mogę wpisać firmy ubezpieczeniowe które dostarczają nam polisy dla klientów?? ps. Sorki ze tak na forum ale przyzwyczajenie
Tak jeden pan nawet o kłótni z żoną napisał przy jednemu pytaniu zapomniała Ci napisać że można też napisać że żadne z powyższych przy zamkniętych, nie wiem czemu ale przy odpowiedziach zapomniałam o takiej możliwości

Stary 2009-09-24, 12:43   #731
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Stysik, mnie to bez różnicy czy żadne z powyższych czy inne... nic mi połowa tej ankiety nie mówi wysłałam Ci na maila moje dyrdymały.
ps. Zaraz sobie wymyślę jakąś inną firmę i wypiszę następną ankietę

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-24, 12:46   #732
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Stysik, mnie to bez różnicy czy żadne z powyższych czy inne... nic mi połowa tej ankiety nie mówi wysłałam Ci na maila moje dyrdymały.
ps. Zaraz sobie wymyślę jakąś inną firmę i wypiszę następną ankietę
No ja chciałam inna ankietę ale mój postrzelony promotor się uparł :/ i na nic moje tłumaczenia ze te pytania są z kosmosu
Dzięki jak najbardziej hipotetyczne firmy są super

Stary 2009-09-24, 12:47   #733
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hecate - strasznie skomplikowana sytuacja
Co do zapraszania tylko na ślub to wczoraj z Lukaszem zawzięcie dyskutowaliśmy na ten temat. On uważa, ze albo rydz albo nic, a ja się wcale bym nie obraziła, gdyby ktoś mnie zaprosił tylko na ślub. Wydaje mi się, że rodzinę wypada zaprosić i na ślub i na wesele i w sumie głupio by mi było, gdyby kuzyn zaprosił mnie tylko na ślub. Ale znajomi to co innego - kilka razy byłam tylko na ślubie, bo tak byłam zaproszona i nie uwazam tego za nic zdrożnego

Karolinusienka - gratki

A na teściów zamierzam mówić per "mamo, tato". Chyba to logiczne, że nie będę ich uznawała za moich rodziców - oni są rodzicami mojego męża i już, a tak się przyjęło w mojej rodzinie.
Wiecie co brat Łukasza po ślubie powiedział do mamy swojej żony "Mamo", a ona do niego: "Jeszcze nie pozwoliłam Ci mówić do siebie mamo". Jemu się głupio zrobiło. Myślałby kto - wielka pani się znalazła

Cobra - nadrobiłaś

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 12:56   #734
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
A na teściów zamierzam mówić per "mamo, tato". Chyba to logiczne, że nie będę ich uznawała za moich rodziców - oni są rodzicami mojego męża i już, a tak się przyjęło w mojej rodzinie.
Wiecie co brat Łukasza po ślubie powiedział do mamy swojej żony "Mamo", a ona do niego: "Jeszcze nie pozwoliłam Ci mówić do siebie mamo". Jemu się głupio zrobiło. Myślałby kto - wielka pani się znalazła
Od razy widać jaką ma teściową ja bym jej już do końca życia per pani mówiła za takie chamstwo

Cobra ale się rozpisałaś hi hi dobrze

Stary 2009-09-24, 13:01   #735
cobra115
Zakorzenienie

Z tym zaproszeniem tylko na ślub, to mi sie wydaje tak jak dziewczyny wspominały, żeby napisać zawiadomienie. Wtedy logiczne, że się kogoś tylko "zawiadamia" o ślubie
Stary 2009-09-24, 13:04   #736
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Ona ogólnie jest spoko kobitka tylko nie wiem co jej palnęło, że tak powiedziała.

A tylko na ślub to zawiadomienia są

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:05   #737
isabele
Wtajemniczenie

Dziewczyny już wróciłam od mojego promotora- pracę zostawiłam. Mam sie zgłosić w poniedziałek po poprawki
Gardełko mnie nadal drapie i niestety ani ciepła herbatka ani tabletki nie pomagają

Ja bym się nie obraziła jeśli ktoś zaprosiłby mnie tylko na ślub

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:06   #738
Stysik
Zakorzenienie

No zawiadomienie to chyba dobry pomysł chociaż nie wiem czy się zdecyduję ja w sumie byłam parę razy na ślubie bez zawiadomień i nie żałuje niech żałuje ten kto mnie na weselisko nie zaprosił

Stary 2009-09-24, 13:08   #739
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
ja równiez chce ten wzór
to proszę o e-maila na PRIV

cobra gratulacje za nadrobienie

chamsko się teściowa zachowała, popieram zdanie stysik do końca życia na Pani

dobra nie piszcie już tyle bo idę frytki robić

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 13:09   #740
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Ja już po obiedzie. Dzisiaj robiłam kopytka.
hecate5 nie wiem czemu,ale ja uważam,że podziękowanie rodzicom na sali jest taką pokazówką,jak dla mnie. Oczywiście,każdy ma prawo mieć swoje zdanie-to logiczne,ale uważam,że dziękować rodzicom powinno się całe życie,a nie nagle,w dniu ślubu płaczę przed 200 osobami,bo mam cudownych rodziców. Logiczne,że mam. Dlatego zamierzam im podziękować za wszystko,ale kameralnie,tak w szóstkę-ja+rodzice i TŻ+rodzice przez błogosławieństwem. Tylko jeszcze nie wiem,co im wręczymy.
ivona84 Ja właśnie tak myślę nad grupą ze studiów. Mam kilka osób,które na pewno zaproszę na wesele,bo z nimi kumpluje. A reszta? Myślę o zaproszeniu na sam ślub,ale czy to wypali to jeszcze nie wiem.
cobra115 miałam sobie gdzieś ten tytuł wątku zapisać i zapomniałam. Ale nie martw się,jak się będzie zbliżał koniec wątku,na pewno coś wymyślę.
karolinusienka gratuluje!
A dzisiaj mój Boski wraca,tylko nie wiem czy się zobaczymy,bo ja mam ten feralny aerobic:P.
A co do takiego Exela,ja mam takie coś tylko,że z neta. Wydrukowałam sobie z takiej strony. Wpiszcie "organizer ślubny" w wyszukiwarkę i 4 wynik od góry to będzie ten organizer w PDFie. Polecam-super jest!

Edytowane przez b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Czas edycji: 2009-09-24 o 13:12
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:11   #741
cobra115
Zakorzenienie

isabele na gardełko najlepsze piwko z miodkiem z mikrofalówki

No ja też chyba raczej nie bede wysyłać zawiadomień, chyba tylko do naszej byłej wychowawczyni, bo ona matkowała nam
Stary 2009-09-24, 13:12   #742
T'ai
Zakorzenienie

niunia32 ładne zdjęcia

Stysik czego dotyczą te ankiety?

cobra brzuch u mnie to rzeczywiście mały problem
z tym że nie katuję się żadną dietą bo za bardzo lubię jeść i nie będę odmawiać sobie małych przyjemności
wzięłam się tylko za tą jogę, nie odchudzi mnie to-fakt, ale ciało jest bardziej smukłe mimo wszystko

nie będę się w tej chwili zapierać, bo nie wiem jak wyjdzie ale nie chciałabym mówić do teściowej "mamo", uważam że rodziców ma się jednych

w pracy znowu miałam problem z tym samym kurierem, znowu nas olał i nie dojechał
a to nie są paczki dla mnie tylko dla klientów firmy w której pracuję, nie wiem już co robić, zastanawiam się nad jakąś oficjalną skargą czy coś
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:12   #743
Stysik
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14413306]Ale nie martw się,jak się będzie zbliżał koniec wątku,na pewno coś wymyślę.
[/QUOTE]
Z tym tempem to możemy powiedzieć że się zbliża

EDIT: T'ai o współpracy z innymi firmami ale część jest ogólnych o czynniki które pomagają we współpracy (np. dobra infrastruktura) a część szczegółowa już o detale- najczęściej tylko na ogólne pytania mam odpowiedzi, ale nie dziwię się

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-09-24 o 13:14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 13:12   #744
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
niech żałuje ten kto mnie na weselisko nie zaprosił
Czubek

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-24, 13:13   #745
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Widziałam, że tam pisałyście o kosztorysie. Mogę też poprosić o wzór takiego kosztorysu? Bardzo mi sie przyda

Teściowie: Ja napewno bede mówic do Nich Pan/Pani .. nie mam innego wyjscia nawet jakbym chciała. Mojego TŻ siostry powychodziły za mąż i co? I jak właśnie kilka razy słyszałam jak mówią do mojego Tż rodziców (a tym samym do swoich tesciów) per Pan/Pani to byłam w lekkim szoku. Widocznie oni juz tak mają.. Nie pozwalają do siebie mówić mamo tato... Bo chyba by od razu to zaproponowali nie? Dla mnie to zleksza chore.. Jakby to byli obcy ludzie.. Bo przeciez do obcych mowi sie per Pani/Pan.. No ale.. widocznie sobie nie życzą aby mówiono do Nich inaczej więc i mnie też to czeka.. Ale teraz ciekawie bedzie jak moi powiedzą ze mój wtedy już mąż ma mówic do moich rodziców mamo tato... a ja co wtedy? do Jego rodziców Pan Pani ... eh żal.

Honolinka fany ten organizer ale aż 37 stron ihhiih dobra poświęce tusz i drukarke

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2009-09-24 o 13:17
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:17   #746
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

cobra jesteś wielka, 25 stron hihi. Ukłon dla Ciebie

ivona to ładnie załatwiła go własna teściowa heh. Musiało mu być nieprzyjemnie.

stysik ach ta wrodzona skroność

Mi jescze godzina w pracy została a ju nie moge tu wysiedzieć. Masakra jakaś!!

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

T'ai ja kieyś zamówiłam kuriera w pracy właśnie i widziałam go w urzędzie, ale do mnienie dotarł. Nastepnego dnia przyszedł po mojej iterwencji i jak zapytałam, czemu nie było go wczoraj, to powiedział, że był. okazało się, żę poszedł na I piętro a ja jestem na parterze. Tam go nie chcieli, więc do mnie już nie zaglądnął.

mikicia mam w rodzinie osobę, której te sciowa zaproponowała, żeby mówiła do niej mamo, ona jest 13 lat po ślubie i dalej mwi na Pan/Pani, albo bezosobowo.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:19   #747
cobra115
Zakorzenienie

joanwi dziękuję za maila przyda się oj przyda ten kosztorys i ta lista

A w ogóle to ostatnio przyznałam się TŻ że kupiłam sobie ten poradnik panny młodej ( co ma t'ai i jeszcze któraś nasza PeeMka, tylko nie wiem teraz która) a ona na to: a po co Ci to, bez sensu itp itd... Trochę zmieszana byłam, ale pomyślałam sobie trudno- facet. A przedwczoraj pokazałam go w końcu Dawidowi i go wciągło powiedział, ze fajne wierszyki i pomysły i że on che "Poradnik Pana Młodego" ja na to że chyba nie ma takich, i się pyta czemu, a ja że mało który Pan Młody się tak interesuje ślubem i weselem, a on mi na to, że u nas będzie inaczej
Stary 2009-09-24, 13:20   #748
Stysik
Zakorzenienie

Wiem że tak to zabrzmiało ale ja poważnie () bo miałam taką sytaucję że jechałam kilkdziesiąt kilometrów na ślub koleżanki z podstawówki (wtedy się przyjaźniłyśmy) i ona mi potem powiedziała że żałuje że mnie na wesele nie zaprosiła, bo bardzo dużo osób które zaprosiła im odmówiło i nawet do kościoła nie przyjechało a ja to jestem taka, że jak mnie kto zaprosi to nie odmawiam bo to znaczy czy że mnie lubią

EDIT: Cobra ja też mam tą książkę i fajnie się ją czyta, ale żeby proponować panu młodemu że ma smoking ubrać

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-09-24 o 13:22
Stary 2009-09-24, 13:21   #749
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

cobra115 masz ten poradnik panny mlodej taki różowy z Empiku? Jak dla mnie nie jest on ciekawy:P. Dużo ciekawszy jest ten,którego polecałam kilka postów wyżej. Taki podręczny jest.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:22   #750
isabele
Wtajemniczenie

Ja też jak po tylu latach naszej znajomości mam mówić do moich przyszłych teściów Pan/ Pani to mi się przykro robi że już są dla mnie tak bliscy a jeszcze tak sie muszę do nich zwracać. A jak się będę kiedyś w przyszłości zwracać to nie mam pojęcia - nie zastanawiałam się

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości