Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-24, 10:58   #3661
merriel
Raczkowanie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Ooo...i masz rację że się nie możesz doczekać Ja na wszystkich (2 - łał, ale zawrotna liczba) było ekstra i mam nadzieję że na moim będzie tak samo Czego wszystkim pmkom zresztą życzę
A ja nie będę mieć panieńskiego Sama nie byłam na żadnym i swojego też nie chcę.. My już prędzej zrobimy z TŻem imprezę łączoną, albo wcale nic nie będzie, to się jeszcze pomyśli
Tylko jak na razie moja świadkowa nie zrozumiała słowa "nie" I i tak mi chce panieński robić, chociaż jej mówię że nie chcę
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:08   #3662
kaska87
Zakorzenienie

ja też nie byłąm nigdy na panieńskim

Polsko-amerykańska marka Annais Bridal odwołuje się do tradycji. Kroje sukien są klasyczne i kobiece, bogate w zdobienia, koronki, hafty i kamienie. W kolekcji 2010 pojawi się innowacja – oprócz tradycyjnych fasonów panny młode będą mogły wybierać suknie o linii awangardowej. To zasługa nowej projektantki Annais Bridal Leny Lempickiej, która do stworzenia kolekcji wykorzystała lekkie tkaniny. Zaskoczeniem będzie również katalog z sukniami ślubnymi 2010 – zdjęcia wykonano w scenerii tajemniczego lasu, przywołującej na myśl Alicję z Krainy Czarów.

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-24 o 11:11
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:11   #3663
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
o cześć, dobrze, że jesteś, bo zapomniałam Ci odpisac na maila, że jesteś strasznie ślicznaJakąś taką miła buzię masz a ja jak o Tobie myślę to zawsze widze ta starą babę z avatara a jak patrzę na TWoje fotki to taka ładna jesteś
jade na zakupy, na razie

no to teraz nie pozostaje mi nic innego jak ruszyc na lans po szklarskiej, niech inni tez maja cos z zycia i mnie podziwiają

a tak poważnie to jutro już wyjeżdżamy a ja tak chceeeeeee

p.s. ejjjjj ja też już jestem panna mgr

Tańcia super, że już masz sukienkę chociaż jak przeczytałam, ze możesz jeszcze zmienić zdanie jak Ci się coś bardzo spodoba z kolekcji 2010 to się uśmiechnęłam sama do siebie myśląc" ohoooo"

wczoraj bylismy w Czechach i przechodziliśmy obok salonu z sukniami, ale były straszne żaden wewnętrzny głos się we mnie nie odezwał, żebym tam zajrzała

buziaki dziewczynki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:17   #3664
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
spooko ja bede pisac licencjacka i magisterska (ta juz pisze). wiec bede sie laczyc w bolu z kazdym wlasnie jestem na etapie wymyslania tematu tego licencjata.... dobry temat, na ktory rzeczywiscie chce sie pisac to polowa sukcesu
No właśnie... dobry temat... ja mam beznadziejny bo rok temu nie miałam pojęcia o czym chcę pisać, a teraz jak już mam 2 rozdziały napisane to nie będę go zmieniać Ale jak sobie pomyślę, że mam o tym czytać i pisać to normalnie

Cytat:
u mnie też musze najpierw nauki skończyć a potem poradnia dopiero...bez sensu
Jak to dobrze, że naszemu "normalnemu" proboszczowi wystarczy zaświadczenie o ukończeniu nauk ze szkoły średniej i musimy zrobić tylko poradnię
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:26   #3665
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jak to dobrze, że naszemu "normalnemu" proboszczowi wystarczy zaświadczenie o ukończeniu nauk ze szkoły średniej i musimy zrobić tylko poradnię
Tam gdzie będziemy mieli ślub proboszczowi też to wystarczy ale niestety tylko ja mam takie zaświadczenie z liceum a tż nie

Ale nie rozpaczam bo na razie nauki fajnie się zapowiadają

Edytowane przez Aaś
Czas edycji: 2009-09-24 o 11:30
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:53   #3666
kaska87
Zakorzenienie

a ja właśnie przelewam kasę za index i legitkę bezczele okradli mnie o 21zł

Stary 2009-09-24, 13:43   #3667
madmuazelle
BAN stały

Cześć Ja tylko na chwile.

OGŁOSZENIE PARAFIALNE.

Z dniem 24.09.2010 pozostaje nam ROK do ślubu.

Zmykam się szykować,bo musze wlosy wyprostować a potem lecim na miasto. Do potem.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:51   #3668
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć Ja tylko na chwile.

OGŁOSZENIE PARAFIALNE.

Z dniem 24.09.2010 pozostaje nam ROK do ślubu.

Zmykam się szykować,bo musze wlosy wyprostować a potem lecim na miasto. Do potem.
No to teraz już zleci szybko

Ale dzisiaj pustki....dziewczyny których nie było cały dzień nie będą miały czego nadrabiać
Stary 2009-09-24, 13:59   #3669
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no, na dodatek dowiedziałam się, że w poniedziałek jest jakieś zasrane szkolenie bhp i jest obowiazkowe
heh mialam rok temu takie szkolenie tyle, ze nam zrobili w formie e-learningu w sumie malo kto to rzeczywiscie przestudiowal, bo jakis mily czlowiek puscil mailem odpowiedzi do testu koncowego (ktory tez sie pisalo przez neta, wiec mozna bylo miec otwarty test, a obok odpowiedzi w Wordzie )

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nas czeka 3 ostatnie spotkanei z księdzem, a potem poradnia, której dla odmiany boję się ja (Tż obawiał się nauk i ksiedza )
to my oboje do nauk na spokojnie, ale na haslo poradnia robilo nam sie tak
jak powiedzialam TZowi, ze warsztaty nam zalatwia dwie poradnie, a na jedna trzeba bedzie pojsc i to na spotkanie indywidualne to mine mial nietega na szczescie pani na warsztatach wbila nam ta trzecia pieczatke i sie obylo bez poradni uff

Cytat:
Ale nie rozpaczam bo na razie nauki fajnie się zapowiadają
zauwazylam, ze teraz jest coraz wiecej osob zadowolonych z tych nauk, wiec moze ksieza wzieli sobie do serca wczesniejsze narzekania i postanowili prowadzic to bardziej po ludzku u mnie tez wlasnie bylo fajnie, bo nie bylo zadnej koscielnej indoktrynacji, nawolywania, ze antykoncpecja to szatan i takie tam tylko wlasnie o problemach w zwiazku, partnerstwie, przyjazni, milosci, sprawiedliwym podziale obowiazkow domowych (a nie, ze baba do garow i uslugiwac mezowi ). bylam mile zaskoczona

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć, ale się wkurzyłam znowu na rodziców, najpierw mama a teraz tata wtrąca się w przygotowania. Któreś zawsze musi wyrazić swoje zdanie, które oczywiście jest inne niż nasze. Tym razem chodzi o fotografa, z którym mielismy jutro podpisywać umowę, no i w poniedziałek dałam Tacie płytę z jego prezentacjami i jego brata no i obejrzał dopiero dzisiaj i dzwoni i mówi że zdjęcia nie są dobre że kadrowanie złe, że to że tamto.Ja już mam świeczki w oczach że znowu coś im nie pasuje, najpierw mama teraz tata. JA wiem że można znaleźć lepszego fotografa, ale chcę znaleźć takiego który zrobi niezłe zdjęcia i w 2tys się za nie wyrobię. Bo nie sztuka znaleźć lepszego który bierze 4tys No i mu mówię, no to dobra to jak znajdziesz lepszego który zrobi zdjęcia za 2tys to super, ja takiego znaleźć nie mogłam, bo mi się bardzo podobają zdjęcia tego foto. No i powiedział żebyśmy zadzwonili do tego foto u którego mamy do jutra zaklepane, żeby przedłużył nam czas do namysłu. No spoko, ale jak mówiłam tacie że ten foto bierze 2,5tys, a my mielismy mieć taniej to mówił że jak za 2tys to musi robić super zdjęcia i że on musi zobaczyć. No a teraz pewnie sam znajdzie mi takiego co robi za 3-4tys i będzie z siebie dumny. No ja p******e mam dość
ej no chyba sobie jaja robia ci Twoi rodzice a coz im do tego?
Twoj slub, Twoje zdjecia, wiec niech bedzie tak jak Ci sie podoba
jakby mi rodzice robili takie cyrki to walnelabym im wyklad, ze swoj slub to oni juz mieli i niech nie wsciubiaja nosa w moj...

no, promotor zadowolony z tego co tam dotychczas nadziubalam w moim rozdzialiku zalka jest

zlazilam ostatnio z TZem dwie galerie, dzis zlazilam sklepy przy rynku... i nigdzie nie ma bialej sukienki galazki mi juz pomalu opadaja... chyba zawine sie w przescieradlo i bedzie

ide zrobic obiadek: dzis w menu salatka z kaszka kuskus, baklazanem, pomidorem i serkiem kozim wynalazlam w necie przepis, a ze na obrazku wyglada przepysznie to trzeba sprobowac
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 14:05   #3670
Dżasta87
Raczkowanie

Byłam,widziałam przymierzyłam...
Tak,wiec jak pisałam byłam dzisiaj w dwóch salonach ogladac sukienki. W pierwszym bardzo mila pani,opowiedziala wszystko co chciałam wiedziec i nawet to co nie chciałam Sukienki jednak nie przymierzyłam,bo nic w 100% mnie nie zachwyciło. Sukienki mieli francuskie sprowadzone i wlasnego projektu.
W drugim salonie pani wydawała sie mila,ale opierdzieliła mnie,ze halke ciagam po ziemimogla mi powiedziec,zebym buty zalozyła.Sukienka ładna,jak znajde cos na wzor to wkleje. I teraz juz wiem co mam szukac-chce zwykla prosta,malo zdobien.W tej wygladałam rewelacyjnie,ale jak dla mnie za duzo zdobien,chociaz hafty przesliczne byly.Suknia 2500nowa,a mierzyłam z komisu za 1300 i była tak dopasowana jakby na mnie szyta. Chciałm jeszcze jedna przymierzyc,ale ze babka wredna wiec sobie poszłam/. A najlepiej mowie jej,ze musze mame jeszcze przyprowadzic,zeby zobaczyła czy ładnia,a ona mi na to:" Pani sie juz widziała w sukni,a mama moze na manekinie sobie obejrzec"
Stary 2009-09-24, 14:08   #3671
Martoolka87
Zakorzenienie

Nie wierzę podali nam wreszcie plan zajęć
Ludzie tak ich objechali ostro na forum , że wzięli się wreszcie do roboty i ułożyli ten plan I jednak dało radę wcześniej niż 29.o9
No ale nie ma się co za bardzo jarać, bo pewnie jeszcze jakieś zmiany w prowadzą.
Jak na razie jest nieźle, bo zajęcia mam tylko 2 dni w tygodniu, więc uda mi się jakoś to pogodzić z tą podyplomówką i pracą. Tylko matoły wykładowcy sobie wymyślili ścieżkę na godz. 17 do 20.10 jak od rana nie mamy żadnych zajęć Mam nadzieję, że uda się to jakoś przełożyć
Stary 2009-09-24, 14:15   #3672
kaska87
Zakorzenienie

okradłam TZ konto o 21zł

Stary 2009-09-24, 14:42   #3673
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
okradłam TZ konto o 21zł
o ty...
Stary 2009-09-24, 14:51   #3674
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
o ty...
że co że niby świnia ze mnie

Stary 2009-09-24, 14:56   #3675
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
że co że niby świnia ze mnie
nieee....

kurde...mogłaby być już 17....
Stary 2009-09-24, 14:59   #3676
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nieee....
eee tam

a TZ mnie rozpieszcza teraz kwiatuszkami, już drugi raz w tym tygodniu dostałam

Stary 2009-09-24, 15:04   #3677
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
cholera a mnie olśniło, ze przecież ja okres w przyszłym tygodniu dostanę i albo pojadę jutro albo za 3 tygodnie najprędzej
spokojnie okres nie przeszkadza w mierzeniu sukni- ja wczoraj z tego całego podniecenia też aż kresu dostałam na jakies pół godziny przed wizytą w annais ale co tam- okresu dostałam, suknię kupiłam i byłam szczęśliwa

Cytat:
Polsko-amerykańska marka Annais Bridal odwołuje się do tradycji. Kroje sukien są klasyczne i kobiece, bogate w zdobienia, koronki, hafty i kamienie. W kolekcji 2010 pojawi się innowacja – oprócz tradycyjnych fasonów panny młode będą mogły wybierać suknie o linii awangardowej. To zasługa nowej projektantki Annais Bridal Leny Lempickiej, która do stworzenia kolekcji wykorzystała lekkie tkaniny. Zaskoczeniem będzie również katalog z sukniami ślubnymi 2010 – zdjęcia wykonano w scenerii tajemniczego lasu, przywołującej na myśl Alicję z Krainy Czarów.
ty lisico znów coś wylisiłaś o nowej kolekcji już niedługo zobaczymy co tam firma Annais znów ślicznego stworzyła

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Tańcia super, że już masz sukienkę chociaż jak przeczytałam, ze możesz jeszcze zmienić zdanie jak Ci się coś bardzo spodoba z kolekcji 2010 to się uśmiechnęłam sama do siebie myśląc" ohoooo"
ja też ale fajnie jest mieć taki psychiczny komfort
Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
:" Pani sie juz widziała w sukni,a mama moze na manekinie sobie obejrzec"
niech się cmoknie ta baba w tylek.. nie idź tam więcej... jak można tak traktować klientkę
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 15:05   #3678
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
eee tam

a TZ mnie rozpieszcza teraz kwiatuszkami, już drugi raz w tym tygodniu dostałam
A ja dostałam dziś witaminkę C i gripex hot active bo mnie jakieś przeziębienie dopadło. Chyba się przez wizaż zaraziłam

A ta baba z salonu powinna dostać porządny Mogłaś kierownika kazać zawołać i mu uświadomić jaką ma miłą pracownicę...

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-09-24 o 15:11
Stary 2009-09-24, 15:29   #3679
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
W drugim salonie pani wydawała sie mila,ale opierdzieliła mnie,ze halke ciagam po ziemimogla mi powiedziec,zebym buty zalozyła.Sukienka ładna,jak znajde cos na wzor to wkleje. I teraz juz wiem co mam szukac-chce zwykla prosta,malo zdobien.W tej wygladałam rewelacyjnie,ale jak dla mnie za duzo zdobien,chociaz hafty przesliczne byly.Suknia 2500nowa,a mierzyłam z komisu za 1300 i była tak dopasowana jakby na mnie szyta. Chciałm jeszcze jedna przymierzyc,ale ze babka wredna wiec sobie poszłam/. A najlepiej mowie jej,ze musze mame jeszcze przyprowadzic,zeby zobaczyła czy ładnia,a ona mi na to:" Pani sie juz widziała w sukni,a mama moze na manekinie sobie obejrzec"
Hehe, ale obsługa Niby lepiej niż za przysłowiowej komuny, ale i tak jak ktoś mało uprzejmy sam z siebie to prędzej czy później to z niego wylezie
Stary 2009-09-24, 15:34   #3680
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Nie wierzę podali nam wreszcie plan zajęć
Ludzie tak ich objechali ostro na forum , że wzięli się wreszcie do roboty i ułożyli ten plan I jednak dało radę wcześniej niż 29.o9
No ale nie ma się co za bardzo jarać, bo pewnie jeszcze jakieś zmiany w prowadzą.
Jak na razie jest nieźle, bo zajęcia mam tylko 2 dni w tygodniu, więc uda mi się jakoś to pogodzić z tą podyplomówką i pracą. Tylko matoły wykładowcy sobie wymyślili ścieżkę na godz. 17 do 20.10 jak od rana nie mamy żadnych zajęć Mam nadzieję, że uda się to jakoś przełożyć
u mnie pozostaja niewzruszeni z reszta juz sie chyba wszyscy zdazyli przyzwyczaic, ze jak sie plan pojawi przez 1.X to bedzie cud wiec czekam z lekka juz zobojetniala i tak 3 pazdziernika jedziemy na weekend do Wroclawia, wic nawet jak wtedy beda zajecia to mnie to rybka

dobrze, ze na drugim kierunku sa bardziej pozbierani bede miala zajecia tylko w srode w poludnie i w czwartek popoludniu

ej wiecie co... zaj**ista mi ta salatka wyszla
Stary 2009-09-24, 15:55   #3681
merriel
Raczkowanie

Cytat:
ej wiecie co... zaj**ista mi ta salatka wyszla
A dokładny przepis można?? BO na fotce faktycznie wyglądała smakowicie

Edytowane przez merriel
Czas edycji: 2009-09-24 o 15:57
Stary 2009-09-24, 15:58   #3682
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
A dokładny przepis można?? BO na fotce faktycznie wyglądała smakowicie
przepis tu http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...s/przepis.html

wlasnie przyszedl gosciu montowac nowy necik mam nadzieje, ze tak zamontuje, ze bedzie dzialac
Stary 2009-09-24, 16:02   #3683
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Merci, gracias i w ogóle Już sobie zapisuję do mojego kuchennego zeszycika
A tak w ogóle to wiecie, że zostanie po was trwały ślad w moim zeszycie?? Mam zapisane wasze przepisy co kiedyśtam podawałyście
I nazywają się dumnie "Schab a'la Samoa", "Roladki schabowe Onaelli" i "Karkówka według Lain"

Edytowane przez merriel
Czas edycji: 2009-09-24 o 16:20
Stary 2009-09-24, 16:19   #3684
tancerka212
Zakorzenienie

hehe Merriel widzę że i ty masz swój osobisty kuchenny zeszycik z pezepisami przyda się za rok kiedy mąż będzie wołał jeść
Stary 2009-09-24, 16:40   #3685
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim
Co to się dzieje z naszym wizażem? Wczoraj wieczorem nie chciał mi odpalić
Tancerka ja też mam taki zeszycik i już się przydaje
Stary 2009-09-24, 16:49   #3686
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Co to się dzieje z naszym wizażem? Wczoraj wieczorem nie chciał mi odpalić
Tancerka ja też mam taki zeszycik i już się przydaje
Co do wizażu, to u mnie działa i działał normalnie.. Może to dlatego taka cisza, że jakieś kłopoty ze stronką są?
A mi zeszycik przydaje się non stop Bo ja nie mam pamięci do przepisów Bez zeszycika umiem zrobić tylko najprostsze rzeczy typu rosół, jajecznica itp
Barszcz biały gotowałam już chyba z 50 razy, a i tak zawsze po zeszyt biegnę bo nie pamiętam czy wszystko dodałam
A mi magisterka nie idzie.. Do niedzieli napisałam pierwsze 11 stron, a przez ostatnie 4 dni ledwie pół strony... Nie chce mi się Chociaż mam wolne i wakacje jeszcze przez tydzień, i czasu aż za dużo Jak tu samą siebie zmusić do roboty....?
Stary 2009-09-24, 16:55   #3687
kaska87
Zakorzenienie

ale mi niedobrze zjadłam czekoladę truskawkową pazerny ze mnie prosiak bo już nie mogłam a dalej jadłam a teraz umieram

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-24 o 16:57
Stary 2009-09-24, 17:11   #3688
tancerka212
Zakorzenienie

a mnie mama zaciągnęla na szczepienie przeciwko grypie i czuję się ukłuta i jeszcze mam mi każe siedzieć dzisiaj w domu po tej szczepionce a nie włóczyć się nigdzie... matko gdzie ten tż??? ja chce kabel od aparatu!!!!!!!!!! przepadł gdzieś.. pisał że taki chory i w ogóle a teraz gdzieś już lata.. a potem przyjedzie i będzie się łasił pod kocem żebym go uleczyła
Stary 2009-09-24, 17:14   #3689
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No to teraz już zleci szybko

Ale dzisiaj pustki....dziewczyny których nie było cały dzień nie będą miały czego nadrabiać
No,a za rok o tej godzinie już będziemy do Kościoła wchodzić. Normalnie japa nam się od rana cieszy.

Byłam przymierzyć sobie moją upatrzoną bombke na poprawiny.I chce ją,wyglądam w niej świetnie. Ja zamiast szukać sukni slubnej,byłam przymierzyć suienke na poprawiny.

No nic idziemy zaraz po kebaba,bo mi się nie chce naleśników robić.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 17:21   #3690
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Byłam przymierzyć sobie moją upatrzoną bombke na poprawiny.I chce ją,wyglądam w niej świetnie. Ja zamiast szukać sukni slubnej,byłam przymierzyć suienke na poprawiny.
to jak super wyglądasz to bierz ją ja już mam suknię na slub i na poprawiny i czuję taki duchowy spokój bo wiem już jak będę wyglądała i jestem z tego bardzo zadowolona

a wiecie co dziewczyny byłam dziś z mamą na mieście i przy okazji zerkałam sobie na ślubne buty i to jakaś masakra jest.. w ogóle nie ma ładnych ślubnych bucików.. już bym wolała iść w trampkach do ślubu niż w tych wieśniackich pantoflach jakie są w sklepach chyba będzie ciężko coś znaleźć..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości