|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Sama nie byłam na żadnym i swojego też nie chcę.. My już prędzej zrobimy z TŻem imprezę łączoną, albo wcale nic nie będzie, to się jeszcze pomyśli Tylko jak na razie moja świadkowa nie zrozumiała słowa "nie" |
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie byłąm nigdy na panieńskimPolsko-amerykańska marka Annais Bridal odwołuje się do tradycji. Kroje sukien są klasyczne i kobiece, bogate w zdobienia, koronki, hafty i kamienie. W kolekcji 2010 pojawi się innowacja – oprócz tradycyjnych fasonów panny młode będą mogły wybierać suknie o linii awangardowej. To zasługa nowej projektantki Annais Bridal Leny Lempickiej, która do stworzenia kolekcji wykorzystała lekkie tkaniny. Zaskoczeniem będzie również katalog z sukniami ślubnymi 2010 – zdjęcia wykonano w scenerii tajemniczego lasu, przywołującej na myśl Alicję z Krainy Czarów.
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-24 o 11:11 |
|
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to teraz nie pozostaje mi nic innego jak ruszyc na lans po szklarskiej, niech inni tez maja cos z zycia i mnie podziwiają ![]() ![]() a tak poważnie to jutro już wyjeżdżamy a ja tak p.s. ejjjjj ja też już jestem panna mgr Tańcia super, że już masz sukienkę wczoraj bylismy w Czechach i przechodziliśmy obok salonu z sukniami, ale były straszne ![]() buziaki dziewczynki
|
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
Cytat:
Ale jak sobie pomyślę, że mam o tym czytać i pisać to normalnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie rozpaczam bo na razie nauki fajnie się zapowiadają Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2009-09-24 o 11:30 |
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie przelewam kasę za index i legitkę bezczele okradli mnie o 21zł
![]()
|
#3667 |
|
BAN stały
|
Cześć
Ja tylko na chwile.OGŁOSZENIE PARAFIALNE. ![]() Z dniem 24.09.2010 pozostaje nam ROK do ślubu. ![]() Zmykam się szykować,bo musze wlosy wyprostować a potem lecim na miasto. Do potem.
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj pustki....dziewczyny których nie było cały dzień nie będą miały czego nadrabiać
|
|
|
|
|
#3669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, ze nam zrobili w formie e-learningu w sumie malo kto to rzeczywiscie przestudiowal, bo jakis mily czlowiek puscil mailem odpowiedzi do testu koncowego (ktory tez sie pisalo przez neta, wiec mozna bylo miec otwarty test, a obok odpowiedzi w Wordzie Cytat:
![]() jak powiedzialam TZowi, ze warsztaty nam zalatwia dwie poradnie, a na jedna trzeba bedzie pojsc i to na spotkanie indywidualne to mine mial nietega na szczescie pani na warsztatach wbila nam ta trzecia pieczatke i sie obylo bez poradni uff ![]() zauwazylam, ze teraz jest coraz wiecej osob zadowolonych z tych nauk, wiec moze ksieza wzieli sobie do serca wczesniejsze narzekania i postanowili prowadzic to bardziej po ludzku u mnie tez wlasnie bylo fajnie, bo nie bylo zadnej koscielnej indoktrynacji, nawolywania, ze antykoncpecja to szatan i takie tam tylko wlasnie o problemach w zwiazku, partnerstwie, przyjazni, milosci, sprawiedliwym podziale obowiazkow domowych (a nie, ze baba do garow i uslugiwac mezowi ). bylam mile zaskoczona Cytat:
a coz im do tego?![]() Twoj slub, Twoje zdjecia, wiec niech bedzie tak jak Ci sie podoba ![]() jakby mi rodzice robili takie cyrki to walnelabym im wyklad, ze swoj slub to oni juz mieli i niech nie wsciubiaja nosa w moj... no, promotor zadowolony z tego co tam dotychczas nadziubalam w moim rozdzialiku zalka jest ![]() zlazilam ostatnio z TZem dwie galerie, dzis zlazilam sklepy przy rynku... i nigdzie nie ma bialej sukienki ![]() ide zrobic obiadek: dzis w menu salatka z kaszka kuskus, baklazanem, pomidorem i serkiem kozim wynalazlam w necie przepis, a ze na obrazku wyglada przepysznie to trzeba sprobowac
|
|||
|
|
|
#3670 |
|
Raczkowanie
|
Byłam,widziałam przymierzyłam...
Tak,wiec jak pisałam byłam dzisiaj w dwóch salonach ogladac sukienki. W pierwszym bardzo mila pani,opowiedziala wszystko co chciałam wiedziec i nawet to co nie chciałam Sukienki jednak nie przymierzyłam,bo nic w 100% mnie nie zachwyciło. Sukienki mieli francuskie sprowadzone i wlasnego projektu.W drugim salonie pani wydawała sie mila,ale opierdzieliła mnie,ze halke ciagam po ziemi mogla mi powiedziec,zebym buty zalozyła.Sukienka ładna,jak znajde cos na wzor to wkleje. I teraz juz wiem co mam szukac-chce zwykla prosta,malo zdobien.W tej wygladałam rewelacyjnie,ale jak dla mnie za duzo zdobien,chociaz hafty przesliczne byly.Suknia 2500nowa,a mierzyłam z komisu za 1300 i była tak dopasowana jakby na mnie szyta. Chciałm jeszcze jedna przymierzyc,ale ze babka wredna wiec sobie poszłam/. A najlepiej mowie jej,ze musze mame jeszcze przyprowadzic,zeby zobaczyła czy ładnia,a ona mi na to:" Pani sie juz widziała w sukni,a mama moze na manekinie sobie obejrzec"
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę
podali nam wreszcie plan zajęć ![]() Ludzie tak ich objechali ostro na forum , że wzięli się wreszcie do roboty i ułożyli ten plan ![]() No ale nie ma się co za bardzo jarać, bo pewnie jeszcze jakieś zmiany w prowadzą. Jak na razie jest nieźle, bo zajęcia mam tylko 2 dni w tygodniu, więc uda mi się jakoś to pogodzić z tą podyplomówką i pracą. Tylko matoły wykładowcy sobie wymyślili ścieżkę na godz. 17 do 20.10 jak od rana nie mamy żadnych zajęć
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
okradłam TZ konto o 21zł
![]()
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam
a TZ mnie rozpieszcza teraz kwiatuszkami, już drugi raz w tym tygodniu dostałam
|
#3677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
już niedługo zobaczymy co tam firma Annais znów ślicznego stworzyła![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta baba z salonu powinna dostać porządny Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-09-24 o 15:11 |
|
|
|
|
#3679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niby lepiej niż za przysłowiowej komuny, ale i tak jak ktoś mało uprzejmy sam z siebie to prędzej czy później to z niego wylezie
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reszta juz sie chyba wszyscy zdazyli przyzwyczaic, ze jak sie plan pojawi przez 1.X to bedzie cud wiec czekam z lekka juz zobojetniala i tak 3 pazdziernika jedziemy na weekend do Wroclawia, wic nawet jak wtedy beda zajecia to mnie to rybka ![]() dobrze, ze na drugim kierunku sa bardziej pozbierani bede miala zajecia tylko w srode w poludnie i w czwartek popoludniu ![]() ej wiecie co... zaj**ista mi ta salatka wyszla ![]()
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
A dokładny przepis można??
BO na fotce faktycznie wyglądała smakowicie
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-09-24 o 15:57 |
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie przyszedl gosciu montowac nowy necik mam nadzieje, ze tak zamontuje, ze bedzie dzialac
|
|
|
|
|
#3683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już sobie zapisuję do mojego kuchennego zeszycika![]() A tak w ogóle to wiecie, że zostanie po was trwały ślad w moim zeszycie?? Mam zapisane wasze przepisy co kiedyśtam podawałyście![]() I nazywają się dumnie "Schab a'la Samoa", "Roladki schabowe Onaelli" i "Karkówka według Lain" ![]()
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-09-24 o 16:20 |
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Merriel widzę że i ty masz swój osobisty kuchenny zeszycik z pezepisami
przyda się za rok kiedy mąż będzie wołał jeść
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
![]() Co to się dzieje z naszym wizażem? Wczoraj wieczorem nie chciał mi odpalić ![]() Tancerka ja też mam taki zeszycik i już się przydaje
|
#3686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A mi zeszycik przydaje się non stop Bo ja nie mam pamięci do przepisów Bez zeszycika umiem zrobić tylko najprostsze rzeczy typu rosół, jajecznica itp Barszcz biały gotowałam już chyba z 50 razy, a i tak zawsze po zeszyt biegnę bo nie pamiętam czy wszystko dodałam A mi magisterka nie idzie.. Do niedzieli napisałam pierwsze 11 stron, a przez ostatnie 4 dni ledwie pół strony... Nie chce mi się
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi niedobrze
zjadłam czekoladę truskawkową
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-24 o 16:57 |
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie mama zaciągnęla na szczepienie przeciwko grypie i czuję się ukłuta
i jeszcze mam mi każe siedzieć dzisiaj w domu po tej szczepionce a nie włóczyć się nigdzie... matko gdzie ten tż??? ja chce kabel od aparatu!!!!!!!!!! przepadł gdzieś.. pisał że taki chory i w ogóle a teraz gdzieś już lata.. a potem przyjedzie i będzie się łasił pod kocem żebym go uleczyła
|
#3689 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Normalnie japa nam się od rana cieszy. Byłam przymierzyć sobie moją upatrzoną bombke na poprawiny.I chce ją,wyglądam w niej świetnie. Ja zamiast szukać sukni slubnej,byłam przymierzyć suienke na poprawiny. ![]() No nic idziemy zaraz po kebaba,bo mi się nie chce naleśników robić.
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mam suknię na slub i na poprawiny i czuję taki duchowy spokój bo wiem już jak będę wyglądała i jestem z tego bardzo zadowolonaa wiecie co dziewczyny byłam dziś z mamą na mieście i przy okazji zerkałam sobie na ślubne buty i to jakaś masakra jest.. w ogóle nie ma ładnych ślubnych bucików.. już bym wolała iść w trampkach do ślubu niż w tych wieśniackich pantoflach jakie są w sklepach chyba będzie ciężko coś znaleźć..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Ja na wszystkich (2 - łał, ale zawrotna liczba

Do potem.

że kadrowanie złe, że to że tamto.Ja już mam świeczki w oczach że znowu coś im nie pasuje, najpierw mama teraz tata. JA wiem że można znaleźć lepszego fotografa, ale chcę znaleźć takiego który zrobi niezłe zdjęcia i w 2tys się za nie wyrobię. Bo nie sztuka znaleźć lepszego który bierze 4tys
No i mu mówię, no to dobra to jak znajdziesz lepszego który zrobi zdjęcia za 2tys to super, ja takiego znaleźć nie mogłam, bo mi się bardzo podobają zdjęcia tego foto. No i powiedział żebyśmy zadzwonili do tego foto u którego mamy do jutra zaklepane, żeby przedłużył nam czas do namysłu. No spoko, ale jak mówiłam tacie że ten foto bierze 2,5tys, a my mielismy mieć taniej to mówił że jak za 2tys to musi robić super zdjęcia i że on musi zobaczyć. No a teraz pewnie sam znajdzie mi takiego co robi za 3-4tys i będzie z siebie dumny. No ja p******e mam dość
wynalazlam w necie przepis, a ze na