|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
to właśnie trudne chwile sprawiają,
że znajduje w sobie tak wielką siłę.
|
|
#3392 |
|
Raczkowanie
|
keeendy - gratuluję
a opisy to może takie:- od dzisiaj jazda z trzema pedałami pod stopami ;p -teraz Mały to Cię mogę dojechać autem na ulicy ;d -królowa wszystkich dróg ;]
|
|
#3393 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
Cytat:
oczywiście, że będzie więcej ;*___________________ Gdy ktoś mnie spyta, co o tobie myślę, mówię że jesteś głupi, że mnie nie obchodzisz, że mam cię w dupie, że nie jesteś mnie wart, ale gdybym stała twarzą w twarz z tobą, powiedziałabym ci jak bardzo cię kocham i chciałabym cię mieć. -Kłamał, nigdy mnie nie kochał! -Skąd wiesz? -No proszę Cię! -Tak więc - czy jeśli ktoś powie, że jest noc i pokaże ci świecący księżyc, to po 10 godzinach nazwiesz go kłamcą? |
|
|
|
|
#3394 |
|
BAN stały
|
Uff, to dobrze, że kradniesz, bo mi nie jest przykro, że zostawilam Cię gołą.
Takich nie-przypadkow może być więcej![]() No, ale nie spoczywaj na laurach. Dawaj więcej ;*Łał. Bycie okradanym przez taką boginię to zaszczyt. ;* ~ * ~ wiedzieć, że będziesz jutro,w przyszły poniedziałek i także w Wigilie. Nawet w jego milczeniu były błędy językowe. bo chodzi o to żeby gonić zajączka, a nie żeby go złapać... i w milczeniu odgaduje co mógł znaczyć ruch Twoich źrenic.
~ * ~ Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-09-24 o 15:40 |
|
|
|
#3395 |
|
Wtajemniczenie
|
Czemu jesteś aż tak prymitywna by za plecami umieć powiedzieć na mnie dziwk*a ,a w twarz udawać przyjaciółkę.?
Za twój pocałunek oddałabym najlepszą parę butów ![]() Tak bardzo tęsknię za tym jak mówiłeś do mnie ,,Kochanie'' No i co z tego że mam trudny charakter.?! To Ty jesteś za mało inteligentna by mnie zrozumieć....! Wróćmy do czasów gdy się jeszcze nie znaliśmy....I tak po prostu zacznijmy wszystko od nowa.. Jak patrzę na tego misia co dostałam kiedyś od Ciebie,moje serce dostaje kolejny cios... ![]()
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubiłam ciebie, ty nie lubiłeś mnie i choć żadne z nas nie lubiło siebie nawzajem to i nie było świadome przyszłości. Nasza miłość jak ja to nazywam to wysokie prawdopodobieństwo nieprawdopodobnego.
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
amozefrytkidotego
I live in Hollywood nydee Panna_miodowa JednaNaMilion always be yourself Primadonna NieZTejBajki KaMa2704 suve nieliczylamwcalesie papergirl lovers2friends caroline2324 96LadyPoziomka96 chocapic defraudacja One for all DorotaComa Plotkaraaa! ;* mogłabym tak wymieniac w nieskończoność i każdej pisac cudowne słowa bo jesteście genialnee!! Więcej, więcej więcej! ![]() 3martyna3 misiaku tęsknic bedziemy ![]() contine świetne opisy na wejście ![]() powodzenia ![]() paulqa94 skarbie dawno cie nie było <3 Frizzelicious gdzie jesteś ;(? - Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. Nie jestem jednak pewna nie mam też wątpliwości Dobrze jest mieszkać w lęku i poprzez strach słyszeć swoje zęby, dobrze jest doprowadzić swoje życie do zagłady i rano na powrót je zacząć ... Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu, człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał i kota, który będzie go ignorował. Mądrość ludzi jest szaleństwem w oczach Boga. Jeśli posłuchamy głosu dziecka, które mieszka w naszej duszy, oczy nasze znowu nabiorą blasku. Dziś, oprócz Ciebie, wiem nie mam nic .chore myśli przychodzą mi do głowy. Gdy kobieta mówi do ciebie - słuchaj tego, co mówią jej oczy. [Victor Hugo.] Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. [Jonathan Carroll — Poza ciszą.] |
|
|
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
"Jedynym prawdziwym zwierciadłem w jakim się przeglądamy, są twarze innych ludzi, wyraz jaki przybierają na nasz widok." Ta tragedia opiera się na przeznaczeniu Tylko aby się pożegnać, powiedzieć 'do widzenia' Hey, chciałabym wyjść ze swojej skóry Znowu licząc gwiazdy Nienawiść do każdego pięknego dnia Ale całowanie ciebie jest jak narkotyk - niedobry dla mojego zdrowia Czy mogę być Twoim wspomnieniem ?
|
#3399 |
|
Konto usunięte
|
po wszystkim wkładała jego koszulę
i czuła że jednak będzie dobrze wariatek się nie kocha nie od tego są bo dzięki Tobie wiem że, kiedy nadejdą deszczowe dni, nauczę się przechodzić między kroplami. |
|
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za pochwały- to naprawdę motywuje.
_________________________ ______ I nie oczekuj że będę czekała jak wierna Julia na balkonie,tą lekturę już przerabialiśmy. Na kilometr czuć było,że to miłość z wyprzedaży Znalazłam Cię na końcu świata,tylko cholera dlaczego stałeś na krawędzi. Idąc szkolnym holem,podstawie ci nogę. Ułożę plan omotania sobie ciebie wokół palca,i powieszę go na ścianie-jak plan lekcji. Ty ze mną już nie jesteś jednak twoja koszulka-tak. Nic się nie zmieniło,tylko niebo jakby więcej chmur miało. Mam Cię w ramce na zdjęcia której nie potrafię tak po prostu zdjąć z parapetu. |
|
|
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
wszędzie można być samotnym..
życie polega na ciągłym wracaniu bólem do rozwydrzonych dzieci, które siedzą głęboko w środku osobowości, głębiej niż dorosłość i spódnice z drogich sklepów po to, aby materiał nie darł się u dołu. nie wiem, naprawdę nie wiem. mnie nie pytaj. wątpię w samą siebie, ciebie, czas, nas. każdego dnia potykam się o własne słowa, które przypominają o sobie w najmniej odpowiednich momentach, rujnując moje plany. moje reakcje na twój obraz i zachłanne myśli, stające na końcach moich rzęs. światło mojego życia, ogniu moich lędźwi. grzechu mój, moja duszo. mężczyzna uczyni wszystko dla kobiety, którą niegdyś kochał, nigdy jednak nie zakocha się w niej powtórnie.
|
|
#3402 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ;**
o matko. ja
![]() Cytat:
![]() MOJEEEEEE. ![]() ![]() <3Nigdy mnie nie kochał... - szepcze - Podły kłamca! Skąd wiesz? - pytam. - Ktoś Ci mówi, że jest noc. Pokazuje księżyc. A po dwunastu godzinach nazwiesz go kłamcą? Przestal bawic sie szklanka i popatrzyl mi w oczy. - Nie ludze sie. Wiem, ze mnie nie kochasz. Jego slowa sprawily, ze poczulam sie jeszcze bardziej zagubiona. - Ale bede o to walczyl. W zyciu bowiem istnieja rzeczy, o które warto walczyc do samego konca. Nie wiedzialam, co powiedziec. - A ty jestes tego warta - zakonczyl. `- Cóż, przyznam się, że postanowiłem iść za tobą i zobaczyć to z bliska. - Jeżeli szedłeś za mną, to dlaczego byłeś tu przede mną? - Szedłem za tobą... bardzo szybko. ` Ona jest taka myszowata. - On też jest myszowaty, w wolnych chwilach mogliby zajadać się serem `Zawsze uważałem cię za najpiękniejszą dziewczynę na świecie. - Naprawdę? - Odkąd pierwszy raz cię zobaczyłem. - To bardzo miłe... Zrobiłeś mi przyjemność. Inni też mi to mówili, ale to było bez znaczenia. - Uważałaś, że to żart? - Nie... Po prostu... nie zwracałam uwagi na to, co mówią. Dopiero ty... To, co mówisz ma dla mnie znaczenie. „ – O czym rozmawialiście? - O tobie. Najwięcej mówił o tobie. Ze jesteś oryginalna, inteligentna. Że cię kocha. Nigdy wcześniej nie słyszałem, żeby w ten sposób mówił o dziewczynie, o kimkolwiek… „ "Roztaczała wokół aurę kobiety niezależnej, choć rozpaczliwie potrzebowała kogoś obok siebie.."
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
extremalna
łaaaobok jesteś wciąż i nie ma Cię... chcę zabrać Twój ból, ja chcę czuć to co czujesz Ty! jeśli mamy być razem, niebo mi niepotrzebne ile jest nienawiści w miłości? a za to co robię pewnie spotka mnie kara. seksapil to nasza broń kobieca ! ;D łamię i krusze męskie serca jakbym go nie miała. faceci- ech.. szkoda gadać to mało istotne, tylko chce mi się płakać.Gdy wącham Twój kołnierz i czuję jej zapach. ...może trochę przesadzam, bo wciąż mówisz mi 'kotku' teraz siedzę znów sama, a w radiu melancholia nienawidzę takich sztuk są naprawde podłe znajdź własnego faceta od mojego się odklej. spytał czy z nim zatańczę- nie odmówiłam. nie miej żalu, nic złego nie zrobiłam to był mój błąd, że mu wtedy zaufałam- nawina tak bardzo kochałam, a on to wykorzystał najpierw nie mogłaś odejść, bo nie byłaś zbyt silna, teraz możesz już odejść to nie Twoja decyzja może to zły moment, a może zły zodiak? powiedz kiedy ostatnio on wykazał inicjatywnę, gdy miał trudny wybór między Tobą, a piwem? rozmowy przekładasz, bo powiedział, że nie lubi zdania 'trzeba porozmawiać' nie wiem czy wam się podobają moje opisy, ale cóż. dodaję. Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2009-09-24 o 16:34 |
|
|
|
#3404 |
|
Rozeznanie
|
TurkusowaOna .
witam nową ![]() i możesz możesz dodawać swoje wypocinki ![]() powodzenia ![]() keeendy < 3 GRATULACJE ! ![]() tylko coś takiego przychodzi Mi do głowy.. No to od dziś spotkasz mnie w aucie nie tylko po stronie pasażera Melduję się za kierownicą, od dziś w pełni legalnie ;d Prawko zdane, to co oblewamy? Życzcie mi niezmiennie zielonego światła Zdałam prawko"Z drogi śledzie [imie] teraz jedzie od dziś jazda z 3 pedałami pod stopami panna_miodowa <3 MutPet <3 My Own Preformance <3 RosadoPrincesa <3 Primadonna < 3 suve < 3 Mam Cię Gdzieś <3 BananowaBrazylijka <3 siatkarka18 <3 always be yourself < 3 z innej bajki < 3 DorotaComa <3 chocapic <3 xxgroszeko7xx <3 Oralia . <3 że Cię wcześniej nie zauważyłam ! .. ![]() XxPurple cocainexX <3 kamisha <3 Extremalna < 3 i wiele innych oczywiście ! Najlepsze ! <3 Naaaaj naaj !! < 33 _______________________ ta krzywda i ten ból. on jest już tylko mój. 'nagle poczuła, że uwielbia go bardziej niż kiedykolwiek.'co dziś szepczę, jutro wykrzyczę głośno! czekasz na swoją szansę, ale nikt Ci jej nie da. czasami trudno odróżnić zbieg okoliczności od przeznaczenia... wziąłem muzykę za rękę, poszliśmy razem na spacer.. brakuje mi uczucia bycia zakochanym. |
|
|
|
#3405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3406 |
|
Zadomowienie
|
o matko. dziękuje sskarbie. ![]() Niepokojona przez nikogo, zamknąć oczy o absolutnie o niczym nie myśleć. piękno Jego oczu było nie do zniesienia. jego obecność działa na mnie upajająco. zapach Twojeej skóry... achh, byłam bliska szaleństwa.
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym móc zanurzyć głowę
w strumieniu twojej świadomości bezpowrotnie ! Nie ważne gdzie umierają, ani gdzie żyli! To proste ... Oni zostają przy tych których kochali ... to ich tu trzyma ... nic więcej[*] Twoja reputacja to najważniejsze co masz.. Jestem taka jak widać, biore to co chcę, i robie to co lubie, reszte mam gdzieś. Wiem czego chcę i będę za wszelką cenę do tego dążyć.
|
#3408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *** *** ***
*Rozsypane, nie do poskładania. *Może powspominamy, jak nam kiedyś było dobrze? *Problem nie polega na sytuacji, w jakiej się znaleźliśmy a na tym, jak na nią zareagujemy. *Nie poznaję tej dziewczyny w odbiciu lustrzanym. *"Za marzenia słono płaci się lecz życie tak niepowtarzalne jest" (Budka Suflera) *Przepraszam Cię, Życie. *Co się stało z dawną "Ja"?
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ten wyżej jest już u mnie w opisie.. pasuje do dzisiejszej sytuacji idealnie ![]() ____________ A co gdybym była z kamienia, ze skały twardej niczym diament?
Ty jesteś stroną dobrą ja jestem stroną złą Po co było nam to wszystko? Przecież nigdy nie byliśmy blisko! Z pozoru fajni, a od spodu źli... Szukam kontaktu z dziewczętami w celu połączenia się ustami.. Sialalalala zrób mi dobrze w rytmie ska. Historie tworzą ludzie.. Czas, który nieubłaganie przemija. Przeszłość pięknie pachnie. Jak słodki zapach malin.
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie wyróżnienia i pochwały, bo coś mi mignęło
.Wy też wszystkie cudowne, bez wyjątków. ; ** I znów przepraszam, że tak rzadko się udzielam. Niestety mam mnóstwo pracy a tak niewiele czasu... suve, Primadonna - megaaa talenciary ! <33 _____ surrealistyczne, wielkie serce. podaruj mi coś czego nie zdobędę sama. jesień pcha mi się do serca. Ironicznie wzdychasz na mój widok. Robisz wielkie oczy i przyglądasz się moim lekko rozwianym włosom. Udajesz, że jestem dla Ciebie nic nieznaczącą osobą, zwykłym człowiekiem... Ale żałujesz, że na co dzień nie możesz oddychać moim powietrzem.
|
#3411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje kochana <3 ; * a ty opisiki powyżej kraaadne.! Boskie są. ;* Więcej, więcej, więcej.! ;*_______________ - Kocham Cię bardzo.! - A ja Ciebie jeszcze bardziej.! - A ja Ciebie najbardziej na świecie.! - Ja Ciebie kocham tak, że już bardziej nie można.! - Ale ja byłam pierwsza.!!! - Nie.. ja Ciebie kochałem jak Cię jeszcze na świecie nie było. - Ale ja Cię kocham od samego początku.. - Wiesz ja Ciebie kochałem zanim ty miałeś serduszko i rozumek żeby to wszystko pojąć.. ; ) |
|
|
|
|
#3412 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
KURDE jak tak można przyjść i zaczarować Cytat:
Dziękuje i okradam słońce ______ Mogę się dowiedzieć gdzie się podziewają !! inspiration91 Little Ballerina RealGirl89 powinnam misia_TKA 12 Stonka xMalenKaaa nieliczylamwcalesie agness_e xDJakJaCieLubiexD Paajkaa TwojaKokaina defacto Toogether93 rebellious alexandretta Vivi12399 xinnaodciebiex Niech tylko wrócą a dostaną po tyłkach ![]() .![]() ~♥~
Śniła o tym czego jeszcze nie miała. Wiem bywam czasem dla Ciebie zygzakiem w oku i szmerem w uchu. Wiesz chyba łatwiej będzie nam razem iść pod wiatr . Ukryli świat na koniuszki złotej łyżeczki Już odkurzanie nie wystarcza wciąż dywan ubrudzony miłością. Ostatnio oddychamy jakimś cięższym powietrzem. Usta wysmarowane miodem. Jeśli cię kręcę to proszę rozkręć się. Czy ta jedna noc nam wystarczy w zupełności Chodź ubierzmy białe koszulki i wturlajmy się w poziomkach. Dała mu cukierka i kazała iść na koniec świata. I chyba miłość dzwoni mi w uszach. Niebo wieje chłodem, a piekło kłania się ciepłem do stóp Lubię się bawić w to że ty mocniej a ja jeszcze mocniej. Który to taki mądry włożył Cię do moich snów ? Miłość to nie piaskownica. Wyszła za drzwi rozczarowań aby zapomnieć. Wyciskała z siebie do ostatnich kropli wspomnienia. Naucz się wreszcie że życie to nie bajka. - A Ty, powiedz jak mnie kochasz ? ~♥~-Sam to musisz wiedzieć, przecież jestem częścią Ciebie |
|||
|
|
|
#3413 | |
|
BAN stały
|
Woooow. Wymieniona w takim gronie i przez kogoś takiego.
Dzięki.Cytat:
~ * ~ po błyszczącym, mokrym asfalcie jak po czarnym, gwiaździstym niebie... Jesteś mi potrzebny jak głuchemu walkman. Trafia Cię szlag - tak, to ja. Mów do mnie znów, mów do mnie, mów milcząc, Bo lepsze bez słów jest porozumienie istot. ona i on dotykali sie słowami otulali spojrzeniami. teraz świat już się nie liczy. ogranicza się pole widzenia, skupiasz się tylko na tym, co uznałaś za sens życia, na tym, co jest najważniejsze. na Nim. on mnie trzyma, choć w kieszeniach ma ręce...
~ * ~ Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-09-24 o 17:11 |
|
|
|
|
#3414 |
|
Przyczajenie
|
Cudne.!! ; *
Ja wcale nie tęsknie! Czasem tylko czuję się samotna... Ja wcale nie myślę! Czasem tylko nie mogę zasnąć... Ja wcale nie wspominam! Czasem tylko myśli biegną w złą stronę... Ja wcale nie kłamię! Czasem tylko próbuję zmienić prawdę... Ja wcale nie czekam! Czasem tylko lubię usiąść przy oknie... Ja wcale nie upadam! Czasem tylko jestem trochę słaba... Ja wcale nie kocham! Ciągle tylko uczę się żyć bez Ciebie... Ja wcale nie tęsknie! Czasem tylko czuję się samotna... Ja wcale nie myślę! Czasem tylko nie mogę zasnąć... Ja wcale nie wspominam! Czasem tylko myśli biegną w złą stronę... Ja wcale nie kłamię! Czasem tylko próbuję zmienić prawdę... Ja wcale nie czekam! Czasem tylko lubię usiąść przy oknie... Ja wcale nie upadam! Czasem tylko jestem trochę słaba... Ja wcale nie kocham! Ciągle tylko uczę się żyć bez Ciebie... iskierka321 piękne!
Edytowane przez PozeramCieWzrokiem Czas edycji: 2009-09-24 o 17:06 |
|
|
|
#3415 |
|
Rozeznanie
|
Guziki xD - dziękuje! Ty nie gorasza! <3
1. Słodzę cztery łyżeczki, a kiedyś było tylko półtora. Chyba tęsknię. 2. Nosiła różnokolorowe ubrania. Chciała, abyś ją widział w szarym tłumie. 3. niesłyszące usta, niepatrzące uszy, niecałujące oczy. 4. Miała ciemnofioletowe rajstopy i loki na głowie zawsze wtedy, gdy on był obok. Był wyznacznikiem jej optymizmu. 5. chytęskbanie. 6. ... till the end. // ang. ...do końca. 7. ona lubiła jesień! tylko jej palce nie, bo marzły; zwłaszcza teraz, gdy jego nie było obok. 8. zakochana ja - oksymoron. 9. ty masz, on ma, ona ma. ja nie mam. miewam. ciebie. 10. możesz odejść, ale wolisz zostać. Twoje 'tak' na każdy dzień. ;* 11. Jesteś wszędzie! Prześladujesz mnie, czy się zakochałeś?! Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2009-09-24 o 17:09 |
|
|
|
#3416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koooooochaaaana ___________________ nigdy, ale to nigdy nie będę żebrała o miłość..
ani nikogo na siłę zatrzymywała przy sobie - nigdy ! nim obrócisz głowę, zamknie Tobie drzwi. - miłość. Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia. wyjdę z siebie i strzelę sobie w łeb. Nie patrz na drogę, on nie przyjdzie.
|
|
|
#3417 |
|
Przyczajenie
|
"Znajdź mnie tu
Mów do mnie Chcę czuć, że jesteś Muszę Cię słyszeć Jesteś światłem Które mnie prowadzi Do miejsca Gdzie znajdę znów spokój Jesteś siłą Która sprawia że wciąż idę Jesteś nadzieją Która sprawia, że wciąż ufam Jesteś życiem Dla mojej duszy Jesteś moim celem Jesteś wszystkim (dla mnie) Więc jak to możliwe Że stoję tu z Tobą I nie jestem poruszony Czy powiesz mi Czy możliwe jest Coś lepszego niż to Uciszasz burze Dajesz mi odpocząć Trzymasz mnie w swoich dłoniach Nie pozwolisz mi upaść Wciąż jesteś w moim sercu I zapierasz mi dech w piersiach Czy weźmiesz mnie ze sobą Czy zabierzesz mnie głębiej niż teraz Jesteś wszystkim, czego pragnę Wszystkim, czego potrzebuję Jesteś wszystkim Wszystkim ." Hello.! Jestem tu od niedawna, nie bardzo moge się w tym wszystkim połapać. ;P No ale mam nadzieję, że jakoś dam radę.! ![]() Buźka ;* < 3
|
#3418 |
|
Zadomowienie
|
nieraz chciałeś odejść, nieraz chciałeś uciec i? i co dalej?
jest noc, która nagle wszystko zmienia, całe miasto śpi. robisz pierwszy życia łyk.. duchowi jego dałam w pysk i poszłam Pozamykali w klatkach nasze marzenia i karmią je strachem o lepszym jutrze... z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. Ufam, skulona w pancerzu obronnym ciętej riposty. kolejny raz zapachniało samotnością... |
|
|
|
#3419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ______________ macie coś o dobrym humorze, a może nawet jakieś o niczym , w sensie jakieś 'nicnieznaczące' ? najlepiej po angielsku. ; *________________ you don’t know but that’s okay. /ty nie wiesz, ale to dobrze./ belong arm in arm with you, baby. /należę ramię w ramię do ciebie, kochanie./ people searching glance to glance. /ludzie szukający ukradkowego spojrzenia/ it was so easy and the words so sweet.. /to było takie łatwe, a słowa takie słodkie../
|
|
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
*Bo nie można kochać za dwoje...
*Z ukrytej skrytki wykrzesałam szczyptę optymizmu i odrobinę uśmiechu ![]() *Myślisz o mnie jeszcze? *Pamiętam nasze szczęście. *Give me only one reason to believe... /daj mi choć jeden powód, by uwierzyć../ *Obudź swe serce i pozwól się kochać.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

a opisy to może takie:

oczywiście, że będzie więcej ;*
Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY