|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
odpoczywaj dużo, ale zaglądaj do nas i pisz co słychać Cytat:
suknia idealnie dopasowana do filigranowej figurki
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
panie faktycznie w salonie bardzo sie starały, odkąd suknia przyszła do salonu, byłam zapraszana na 4 przymiarki
Sądze jednak, ze warto było.. a filigranowa tak bardzo to ja nie jestem ;-))))Złudzenie optyczne
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zabudowac to szczerze to po co? i tak jest malutka a jak dojda do tego mebelki tzn szafki i slupki no to dopiero sie zrobi "pelna" jeszcze pralke musimy kupic :P |
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym tylko klopik zabudowała i mogłabym mieć taka łazienkę
|
|
#4355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz racje aguś, nie rób tego
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny teraz chce kupic pralke uparlam sie na Samsunga, ma duzo dobrych opinni i nie jest droga, co mowicie? |
||
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
jestem uprzedzona do tej firmy, bo kilka rzeczy był do
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli moge wyrazić swoją opinie to podpinam sie pod Przedmówczynię, z tymże kolejność bosch lub siemens... Nie ma to jak niemiecka jakośc
|
|
#4360 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://www.caribbeanworldresorts.com/soma/photo2.htm ale nawet te profesjonalne fotki nie oddaja uroku tego hotelu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://zakupy.onet.pl/4901603,produkt.html |
||||||
|
|
|
|
#4361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie dosc ze sa co chwile serwisowane, drogie, to jest bucza skacza podczas wirowania itp, tym bardzije w zabudowie a po co mi 1200 obrotów? nie wiem, nie potrzebuje samsung jest bardzo polecany ze wzgledu na jego "cichosc" jest stosunkowo tani, poiza tym daleko nie szukac tesciowa ktora mieszka w tym samym domu co ja tylko pode mna ma boscha... schodze po schodach i slysze, ze wiruje;/ matko kochana, statek kosmiczny ![]() poza tym ona ciagle narzeka, ze pierze 2 godziny i 20 minut... BOSCHOWI MOIWE STANOWCZO NIEEE nie chce bosha, za duzo sie naycztalam na ten temat.. poza tym nie rozumiem co to za uprzedzenia, ludzie maja praki mastercooka - gdzie kojarza sie z piecami i zyja przeciez polara se nie kupie za duzo tego jest
|
||
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj mezus czytal opinie i raczej byly pozytywne, poza tym sa boshe skladane w niemczech i skladane w PL i my chcemy skladanego w niemczech a co do dlugosci prania-to zalezy jaki cykl sie wybierze, a tak czy siak to przeciez mozna go skrocic nie wiem, mnie sie ta pralka podoba i za 2 lata jak kupimy to sie wypowiem, czy zaluje wyboru czy nie! U mamy mam np whirlpoola ladowanego od gory i jest super a widzialam tez fajnego nowego whirlpoola od gory ale chcemy teraz raczej cos ladowanego od frontu, by moc wykorzystac blat w przyciasnej lazience
|
|
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro jesteś nastawiona na samsunga i są dobre opinie o tej pralce i wiesz , że ten model spełni Twoje oczekiwania to nie ma co gdybać tylko kupować
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boscha mamy jakies 5 lat i mówię to na podstawie doświadczeń.. w serwisie jeszcze nie był. Mój ma tylko 1000 obrotów więc to 1200 musi byc jeszcze bardziej super. A czy chodzi jak statek? Nic mi na ten temat nie wiadomo, może zależy jaki kto ma model albo jak stara jest pralka.
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym to jest tak, jakbys miala ochote na mega tluste fryty z ostrym ketchupem, a my bysmy Ci na sile wciskaly ptysia do buzi jak juz postanowilas to zdania nie zmieniaj i za pare lat zalozymy watek o pralkach czy jest a ja nie wiem moze wypada odswiezyc temat-panny mlode urzadzaja swoje domki ![]() poza tym, co do tego buczenia i chodzenia po lazience to slyszalam, ze gro ludzi przywozi pralke i po prostu wstawia odrazu do lazienki i zaraz robi pranie, a przeciez najpierw trzeba pozdejmowac specjalne blokady i wszystko ustawic
|
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() agus87 ile trwało u Was układanie płytek?
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa i Madzialenka12344321 piękne zdjęcia
anuulaa szczerze wyglądasz na więcej lat (ja na swój wiek to jak gówniara ) Nie to, że jestem les, ale jesteś śliczniutka ![]() ddaaiissyy ślicznie wyglądałaś na ślubie! I ten uśmiech kasiaher to dobrze, że już jest ok Też bym się martwiła, bo to już nie są żarty... ale cieszę się, że wszystko jest ok ![]() Ja mam od kilku dni jakieś schizy (mimo, że biorę tabletki od 1,5 roku) że w ciąży jestem, bo mam gruby brzuch i co chwile słyszę: "Ty w ciąży nie jesteś??", "o jak fajnie, w końcu się coś dzieje", a mnie to wkurza strasznie i zaczynam wątpić... przez pierwszy rok brania tabletek nie tyłam, a teraz przybrałam 2 kg i się tak waha: 55-56-57. Możliwe jest, że po roku od brania tych samych tabsów dopiero tyje??
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tymi obrotami to moze tak, jak z pieniedzmi-lepiej je miec niz ich nie miec |
|
|
|
|
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszędzie się śmiałam, banana miałam do buzi non stop przyklejonego bo kompletnie sie nie stresowałam tylko cieszyłam jak wariatka - naprawde był to szczery i radosny uśmiech. Na całe szczęscie udało mi się nie popaść w histeryczny śmiech, bo wtedy byłoby gorzej Wszystko pod kontrolą ![]() A Ty ciągle bierzesz te same tabletki, czy może lekarz coś zmienił? Cytat:
Ale np pranie czy jakieś ciężkie grube tkaniny spokojnie mozna na 1200 wrzucić. Delikatne, bawełniane, jedwabne ciuszki np na opcję pranie reczne 1200 nie wymyślono po to, by ludziom życie utrudniać, raczej wręcz przeciwnie
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ja łapię jakieś krzywe fazy Szczerze nie uśmiecha mi się teraz być mamusią
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
dziewzyny co ja mam kurrrr teraz zrobic z dokumentami pokolei jak zmienilo mi sie nazwisko i sie chce do meza przemeldowac???? (znaczy sie do tesciowej)
czy moge poleciec do egiptu na stary paszport?
|
|
|
#4372 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nikomu nie zabraniam kupować pralki na 1200 obrotów i prania na takich obrotach ![]() Wiele rzeczy wymyśla się nie po to by ułatwiać życie tylko, żeby poprostu kupić nowe -> lepsze. I ja nie mam nic przeciwko, ale nie zawsze jest to tak niezbędne jak się może wydawać po reklamie w tv. Agatek ja też kiedyś złapałam takiego schiza bo też właśnie wszyscy wokoło tylko 'a może jesteś w ciąży' no ale nie byłam choć potem mi już było troszke szkoda, choc narazie chcemy jeszcze poczekać
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-09-24 o 14:42 |
||
|
|
|
|
#4373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wygladala sobie tak przed tym co on wszedl do nas bo plytki sami kulismy ![]() dziekuje dziewczyny za mile slowa, wsparcie w koncu wyszlo na to, ze SAMSUNG jest za duzy mimo, ze ma napisane ze ma 40 cm glebokosci, niestety po zmierzeniu osobiscie ma 53 cm z wystajacym bebnem, niestety za wielki zdecydowalismy sie na bosha - bo mimo wszystko w domu mam boscha zmywarke no i boscha ma tesciowa i poza tym, ze dlugo pierze, i lekko buczy to przeciez wszystko mozna samemu sobie dopasowac kupimy ja przez internet bedzie kapke taniej no i nie bedzie to ta z wystawy w sumie wyjdzie 1650 zl jeszcze raz dzieki, jestescie kochane |
||||
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
tak wygladala lazienka przed wesjciem plytkarza
sorki za dbl |
|
|
|
|
#4375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, witam...podczytuję Was cały czas
![]() agus87 - Łazieneczka cudo ![]() Ja powoli uczę się być żoną, bo to niełatwa sprawa i wymaga wiele cierpliwości...ufff.... U nas ostatnio były mega kłótnie, teraz wychodzimy na prostą Jako że obydwoje jesteśmy uparci i żadne nie chce ustąpić, więc mało się nie pozabijamy czasami. A tak to dajemy sobie rade sami, gotujemy , sprzątamy - na szczeście mezulo nie wykręca się od prac domowych i pomocy w kuchni
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę rozstrzelonym drukiem Wasze nicki, bo mi się nie chcą pogrubiać
A N U L A, ja wiem, że mamy całe życie na podróże do ciepłych krajów, ale ja to bym juz chciała K A S I U H E R, uffff, z wielką ulgą odetchnęłam, że cała historia się dobrze skończyła Biedulko, pewnie się ogromnie stresowałaś A G U Ś, łazienka jak marzenie! K T O S I A, M E R K A B A, S A M B A, dziękuję za gratulacje Kochane jesteście Ja się dziś dowiedziałam, że wycinki guza, który został mi wycięty w czerwcu są we Włoszech badane... W Gliwicach wyszło, że był to nowotwór łagodny, ale do pewności wysłali je jeszcze do przebadania do Włoch... Lekarz mi powiedział, że jak wyjdzie wynik taki jak w Gliwicach, to będę się musiała u nich tylko pojawiać co jakiś czas na kontroli, a jeśli wyjdzie wynik, to ciąża komplikuje sytuację... Niech mi już dają spokój!!!
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
agus zeby bardziej higienicznie bylo
miejca zabiera tyle samo co kompakt wc - spluczka ![]() http://www.budowadomku.pl/wp-content...ot-sob3001.jpg daisy pieknie! kaska haha ok!
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

odpoczywaj dużo, ale zaglądaj do nas i pisz co słychać
suknia idealnie dopasowana do filigranowej figurki 

a widzialam tez fajnego nowego whirlpoola od gory

A N U L A, ja wiem, że mamy całe życie na podróże do ciepłych krajów, ale ja to bym juz chciała