|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
no więc...
Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-10-25 o 15:52 |
|
|
|
|
#1442 |
|
Zadomowienie
|
Ojj
( Za każdym razem okazuje się że facet to świnia ;/ Ja bym do niego napisała i spytała się co się stało że nie chce już z tobą pisać... Przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz... Heh kiedyś mój kolega ustawiał opis 'Kasia ;* ;* ;*' a się okazało że Kasia to jego kuzynka Chyba chciał wzbudzić w jakiejś lasce zazdrość ;p
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma...
Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-10-25 o 15:52 |
|
|
|
|
#1444 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrr, ale z niego...
pogadaj z nim, zapytaj o co chodzi, co się dzieje, przypomnij mu co Ci mówił... Walcz, nie daj się tak zrobić bez słowa. ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Pati, a ja Cię rozumiem. S mi całkiem niedawno wywinął taki numer co prawda trochę inna sytuacja, ale też bolało. A dzisiaj widziałam tą laskę, myślałam że jej urwę łeb
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
no to wiesz jak ja się czuję;o Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-10-25 o 15:51 |
|
|
|
|
#1446 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale bądź dobrej myśli! Na kom nie piszecie, nie mogłabyś napisać? Albo chociaż żeby wszedł na gg?
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Wiem... Koszmar. Ale przetrzymaj jakoś, u mnie się tak udało że mu się spiepszyło z tą laską i ja akuret wtedy napisałam do niego i gadaliśmy bardzo długo, i było dobrze. U Ciebie też przecież musi być
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy...
Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-10-25 o 15:51 |
|
|
|
|
#1448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a do domu to myslalam, ze nie dojde, mialam drętwe nogi, plecy jeny zresztą jak zawsze, nienawidze tego. W ogóle jakby tego bylo mało to podczas miesiączki zjadam wszystko, co stanie mi na drodze, mogłabym zjeść nawet mięso.A co do rozmowy- tez wczoraj miaąłm, powazną. Skończyło sie tym, że się napisałam, a on nmnei nie zrozumiał i tak i jeszcze jak sie pytam "czego nei rozumiesz" to odpisywal "wszystkiego" no masakra z facetami.Tina, wszystkie biologiczki mają nas**ne we łbie. Moja koleżankę uczy taka, co sobie zmienia dane z podręcznika, bo "jak mi sie coś nie podoba to ja bede zmieniac po swojemu", a potem nie mają sie z czego uczyć. A z kolei ja mam taką, która robi sprawdziany z tego, co nie ma na lekcji, ani w książce. Kiedyś potrafila nawet pod koniec lekcji robic kartkowke, z tego, co bylo przed chwilą. Glupia. Bedzie dobrze moze to do kuzynki albo cos;
|
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie do kuzynki
już wszystko wiem
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę tutaj pisać. przepraszam.
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zadomowienie
|
Ok spoko ;** Będzie dobrze...
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
Chroma, współczuję, ja sama nie wiem czy to co się teraz ze mną dzieje w ogóle pms'em nazywac
ja go prawie wcale nie odczuwam. Tylko takie zmienne nastroje mam, ale dzisiaj akurat cały dzień jest piekny i uroczy, humor mam dobry i jest git. Nie ma to jak żegnanie się z chłopakiem na wprost od okna dyrektora, no bo co, pff ale może nie widział nic.Pati... Kochana, trzymaj się, może jeszcze wszystko się naprawi, trzymam za to kciuki...
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2009-09-22 o 20:31 |
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę...pa;* Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-10-25 o 15:52 |
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
To kiepsko
Teraz to i mi smutno się zrobiło ![]() Ehh a ja to jakaś niedorozwinięta jestem czy tępa... ;/ Dziś siedzę cały dzień i gram w pasjansa ;| I jem ;/ Trochę się z chemii pouczyłam bo ma być spr... I właściwie tylko o jednym myślę... ;d Edytowane przez ywoncia Czas edycji: 2009-09-22 o 20:53 |
|
|
|
|
#1456 |
|
Wtajemniczenie
|
Paati, no
Bo mi się robi żal ![]() Hah ponoć mam zostać pisarką No ten, to możeee zachwilę wrzucę buty
|
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
Hehe mi w szkole dali taki test dla sprawdzenia na kogo się nadaję xD Wyszło mi to co chciałam, czyli Fotograf i Psycholog
Tzn tam jeszcze pisarz, malarz, i takie tam...
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno je już widziałyście. Nie są jakieś nadzwyczajne. w rzeczywistości są bardziej szare.
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma czym sięprzejmować...
nie ma czego... Cytat:
ładne.! |
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne
Też muszę sobie kupić botki... Ale nie wiem kiedy będę mieć pieniążki : x
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Tina, bardzo ładne botki dziewczece takie, fajne ;pa ja dostalam 5 z fizy ;D i 5- z polaka z rozprawki!!
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
;***
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
hej;d a ja dziś dwie 5 z gegry, jedna z odpowiedzi, a druga za ćwiczenia i 5 z niemca z odpowiedzi;p
|
|
|
|
|
#1465 | ||||
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że tyle mnie nie było...
Cytat:
Cytat:
A jak prawda to głupi on! I tyle! Cytat:
![]() To rzeczywiście nieźle. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Dzisiaj znów jest fajny dzień, whoaaa, więcej takich także cieszę się, póki mam czym ![]() Tina, ładne butki, urocze ![]() Pati
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
p a d a m!
Trener tak nam dziś dał w kość że na nic nie mam siły Idę się wyprać, potem dr House <33, dokończę czytać Antygonę i lulu ;/ Może jeszcze dziś tu zajżę
|
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ywoncia, spać.! odpoczywaj, a nie na wizażu siedzisz;p Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-10-25 o 15:50 |
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pie.przę nie czytam antygony. Kazała mi iść na konkurs, wiec albo ks. na konkurs albo antygona. Wa.lić ;D
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- I nie posiedzę dziś z wami, bo mam katk. z chemii i pewnie pytanie z hist. paa ;*** Pati, zrób mu coś na złość
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

( Za każdym razem okazuje się że facet to świnia ;/ Ja bym do niego napisała i spytała się co się stało że nie chce już z tobą pisać... Przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz... Heh kiedyś mój kolega ustawiał opis 'Kasia ;* ;* ;*' a się okazało że Kasia to jego kuzynka
Chyba chciał wzbudzić w jakiejś lasce zazdrość ;p
pogadaj z nim, zapytaj o co chodzi, co się dzieje, przypomnij mu co Ci mówił... Walcz, nie daj się tak zrobić bez słowa. 
co prawda trochę inna sytuacja, ale też bolało. A dzisiaj widziałam tą laskę, myślałam że jej urwę łeb

boli mnie wszystko, kurde. I chyba mam jakiego PMS'a, bo mnie roznosi, co chwilę mam inny humor i jakoś tak mi źle jest. Ympf. Jaki żaaal.
a do domu to myslalam, ze nie dojde, mialam drętwe nogi, plecy jeny
zresztą jak zawsze, nienawidze tego. W ogóle jakby tego bylo mało to podczas miesiączki zjadam wszystko, co stanie mi na drodze, mogłabym zjeść nawet mięso.
i jeszcze jak sie pytam "czego nei rozumiesz" to odpisywal "wszystkiego"
Bo mi się robi żal
Też muszę sobie kupić botki... Ale nie wiem kiedy będę mieć pieniążki : x