|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Karolina Moje Gratulacje
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina Cieciu !!!! GRATKI
![]() dobra teraz ja Wam się pochwalę ! dostałam dzisiaj dwie kartki ! z Tajwanu i z Francji ! hurra ! czekałam na chińską kartkę niach,niach,niach ![]() ale mam dobry humor ![]() lecę zapisać kartki na postcrossing.com i idę gotować sobie obiad yeah.
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14411977]Karmenka ![]() ![]() a z tymi probnymi to wlasnie jak jest: z jakich przedmiotow sie pisze...?[/QUOTE] Dziękuje Chyba z obowiązkowych tylko. Cytat:
![]() A ja nie dostałam ani jednej, a tylko 1 na razie doszła
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
wysyłałaś priorytetem?;>
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinka gratulacje !!
Ahh jutro do Rzeszowa jadę ;d Miałam was tyle do nadrabiania bo full nauki miałam;D I jeszcze w szkole mam konkurs fotograficzny ;d Trzeba się nagimnastykować nad jakimiś zdjęciami;d
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martyna, do Europy za 3 zł a do Azji za 3,5. To priorytet chyba
|
|
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś konkurs ogólnopolski tęcza;D
|
#3400 |
|
Konto usunięte
|
KAROLINA gratuluje
![]() czesc Wam nie poszłam na ostatnia lekcje... przyjechałam do domu. smutno mi dzis :<. ... a jutro sprawdzian z matmy i kart. z geografii... takze popoludnie zawalone, a moze i tak lepiej , nie bede tyle myslec... milego popoludnia
|
|
|
|
#3401 |
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14413302]
nie poszłam na ostatnia lekcje... przyjechałam do domu. smutno mi dzis :<. ... a jutro sprawdzian z matmy i kart. z geografii... takze popoludnie zawalone, a moze i tak lepiej , nie bede tyle myslec... [/QUOTE] Co się dzieje? Nie smuć się Karolina, gratulacje ![]() Dzień dobry wszystkim
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
KAROLINA gratulejszyn
jestem z Ciebie dumna;D! ![]() ___________________ Znów mi cytowanie nie działa >.>! Martyna, ile Ty już kartek wysłałas z tego postcrossingu? Ja 5 i doszła dopiero jedna, do Niemiec. Kartka do Holandii idzie już 15 dni :O Jestem wyczerpana psychicznie i fizycznie dniem dzisiejszym Za przeprowadzenie lekcji z angola dostałam z koleżanką 6 i +10pkt, lol Miłego ![]() |
|
|
|
#3403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem po co się uczyłam z chemii nie zrobiła pk, z niemca nie pytała w ogóle. ![]() mój brak myślenia -Kto jest twórcą behawioryzmu?- J. -Oswald?-ja -Niee- J. -Spengler? -nieee A OSWALD SPENGLER to ta sama osoba. ![]() no.lecę pomalować pazurki i na 16 mam jazdę.
|
|
#3404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie. Ja 4 i 1 doszła. Długo coś idą. A żadnej nie dostałam jeszcze. Tylko czemu nazywa się Zło ? Cytat:
![]() Nie słyszałam nawet o takim. |
||
|
|
|
#3405 | |
|
Konto usunięte
|
yeah
gratulacje ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14413302] nie poszłam na ostatnia lekcje... przyjechałam do domu. smutno mi dzis :<. ... a jutro sprawdzian z matmy i kart. z geografii... takze popoludnie zawalone, a moze i tak lepiej , nie bede tyle myslec... [/QUOTE] Cytat:
ja też nie ![]() ----------------------------- dzień dobry miałam się nie uczyć dzisiaj, ale się okazało, że mam korki więc muszę się zabrać za chemię ale zrobię trochę i się lenie
|
|
|
|
|
#3406 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam że tak dawno tu nie zaglądałam, ale jakoś brak czasu
![]() Karolina moje gratulacje ![]() ja własnie jutro pierwszy raz jadę sama z kierownicą do większego miasta z koleżankami, do tej pory jezdziłam tylko do szkoły ![]() Dziś miałam 1 lekcje (słownie: jedną!) bo wos-u nie bylo, az zal z domu wyruszać Jutro praca klasowa z matmy ze statystyki, bo w piatki konczylismy materiał z II klasy ![]() Kupiłam repetytorium do geo z operonu ;] i tu moje pytania - wydaje sie dosyc okrojone, przynajmniej w porownainiu do moich zeszytow uzupełniacie to jakoś czy polekacie na jednej ksiązce?Drażni mnie ta geo, zwłaszcza ze chciałam to traktowac jako "byle zdac" a wrociła (juz ktorys rok z rzędu ) nauczycielka, która nie wyobraża sobie, że mozna uczyc sie czegos innego niz swietej geografii, nawet an przerwy nas nie wypuszcza Aż sie odechciewa tych fakultetów...
|
#3407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 12 wysłałam, z czego 7 doszło. pięć podróżuje. jedna mi już podróżuje do USA 15 dni, na Ukrainę 4 dni, do Irlandii jeden dzień..i dzisiaj wysłałam dwie do Holandii i Finlandii. dostałam na razie cztery kartki : z Włoch od Evi, z Finlandii od Jasmine, z Tajwanu od Aubrey, z Francji od Marie iiii jedną spoza postcrossingu. Tzn. wysłałam do Włoch kartkę w kopercie i adres zwrotny był.. i ten gościu mi odesłał też kartkę, więc w sumie mam już pięć ![]() + kartki z Opoczna, Ostródy i Poddębic dzisiaj kupiłam widokówki, wyślę Peggy znaczki też kupiłam, więc na razie mam spokój w październiku ograniczę się do pięciu kartek Cytat:
cicho tak, że muchę słychać.. i np. jak mają dwie lekcje pod rząd to mają przerwę przed pierwszą lekcją, przerwę między dwoma matmami i przerwę po drugiej matmie zajęte. także.. w sumie 2h matematyki
|
|
#3408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, już nie czuje się głupia ![]() I załatwiłam sobie korki z chemii, 2 h tygodniowo. Cytat:
Ja będę jeździć sama z fotelem. ![]() A na jedną lekcje to bym nie poszła. |
||
|
|
|
#3409 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nasza nauczycielka urządza nam gimnastykę po każdym spr,a kiedy wpadłam oststnio do klasy (no bo myslałam, że mamy z inną nauczycielką, ta podobno odeszła hah) to śpiewali rotę ![]() Kiedyś spiewalismy, płynie, wisła płynie, krakowiaczek jeden, pokonamy fale i wiele innych, nie można powiedzieć, ze lekcje są nudne, chociaż boje się, że kiedys nie opanuję śmiechu i wylecę z hukiem ;] Cytat:
Widzicie, już nawet pisać nie umiem ![]() Na tą jedną to cały miesiac by mnie nie było w czwartki, poniewaz jestem mobilna, zostałam poinformowana, że nauczycielka mi tego nie usprawiedliwi Za to na matmie całą lekcje (!) męczyliśmy jeden przykład, w koncu ktos kto zrobił ten przykład na korkach przepisał na tablicę, a nasza nauczycielka bez zażenowania powiedziała, że to dobrze ze nam nie wyszedl, bo widzimy, ze nie można tak czy tak skracać.... Tiaaaa..... Ciekawe na ile % ona napisałaby maturę, do której przecież ma nas przygotować
Edytowane przez aga3304 Czas edycji: 2009-09-24 o 15:46 |
||
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za ludzie na tej poczcie !A mi do Australii 10 dni leci, do Chin i Niemiec już 8. |
|
|
|
|
#3411 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeeeeej.
![]() cytuje i ide umyc wlosy, i ide na jazdy a mam zamule ostatnio, spać mi sie strasznie chce.... eee...ach. KARDINA gratuluję a mi często zżera kursor ![]() Cytat:
a co z tżtem? :/ Cytat:
osz ty bo ja tu zaczne podejrzewać coś niecoś ![]() Cytat:
![]() brawo za 6 a pkt to z zachowania macie?Cytat:
![]() Cytat:
![]() też by mi sie przydaly korki z chemii ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
?moja baba od matmy tak samo w klasie tż zawsze robią cala lekcje 1 przyklad, na koncu okazuje sie ze jest źle.. w koncu ona mowi ze pokaze im innym sposobem (wcale nie dlatego ze tym co na tabl jest nie umie...) i tez jej nie wychodzi. ![]() mniejsza. zrobila sprawdzian nam z Kiełbasy nad ktora wczoraj siedzialam caly wieczor ide umyje te wlosy... łeee... |
||||||
|
|
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, macie jakieś wzory deklaracji? Bo nam nic takiego narazie nie rozdają i nie wiem czy ja mam to sama sobie napisać, czy jak, a 30 się zbliża wielkimi krokami...
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdź na cke, a przede wszystkim, czemu nie spytałaś wych? |
|
|
|
|
#3414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na stronie mojej deklaracje są do wydrukowania + dostaliśmy do łapki po jednej. ...Tak mamy te wredne punkty:/ Tragedia z nimi jest - za nieusprawiedliwioną godzię -3pkt, za spóźnienie -1. Wszystko super, tylko startujemy z zerem, a żeby mieć dobre trzeba mieć około 35-40pkt na +. Niby mało, ale ze zdobywaniem ich jest masakra... Za przygotowanie np.godziny wychowawczej z plakatem i prezentacją dostałyśmy z koleżanką +8 :| W bibliotece za 60min okładania ksiązek +3, za sprzątanie boiska/toalet +5. Tylko tych konkursowych doceniają i chórzystów (swoją drogą nie wiem czemu, skoro z okazji śpiewania, tj.wszelkich prób i występów są zwolnieni z lekcji>.<) |
|
|
|
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
Całkiem serio. Nasza nauczycielka kocha geografię, ma naprawdę ogomną wiedzę, ale przez te wszystkie lata (ma jakos 65/70 lat) jednak ma swoje dziwne przyzwyczajenia. Chyba bd tutaj wrzucać co śmieszniejsze teksty
![]() U nas punktów na szczęście nie ma, jest tylkp taki dzienniczek klasowy, kazdy ma swoją stronę, z reguły tuz przed wystawieniem wpisujemy pie*doły w rodzaju "pomoc kolegom i kolezankom w nauce" (czyli wymiana sciąg ) czy noszenie krzeselek na apel (zwykle zanosimy jedno i siedzimy sobie) i tym podobne rzeczy, zależne od naszej fantazji :Psystem punktowy miałam w gim, ale tam na start ileśtam dostawaliśmy, że wystarczyło na "dobre"
Edytowane przez aga3304 Czas edycji: 2009-09-24 o 16:45 |
|
|
|
#3416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę, ja kupuję znaczki oddzielnie zawsze. proszę o znaczki za 3zł + naklejki, albo pieczątki na kopertach/kartkach.. do Australii moja leciała 2-3 dni robocze. Bo wysłałam jakoś w czwartek wieczorem, a w poniedziałek już była ![]() do Niemiec priorytetowa to max 2-3 dni. może po prostu ludzie ich jeszcze nie wklepali na stronce? sprawdź kiedy ostatni raz się logowali, albo wyślij maila z pytaniem czy dostali kartkę od Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jest tak, że przychodzi koniec semestru/roku to każdy sobie sam wystawia proponowaną ocenę (trzeba na kartce napisac swoje imię, nazwisko, proponowaną ocenę.. i uzasadnić, czyli w myślnikach wypisać, co się zrobiło dobrego/złego), później trójka klasowa wypisuje swoje propozycje ocen.. no i później wychowawczyni na podstawie tych zapisków wystawia swoją ocenę obok.. i kartka z naszymi danymi, samooceną, oceną przedstawicieli samorządu klasowego i oceną wychowawcy, leży w dzienniku przez tydzień.. i każdy nauczyciel może coś od siebie dopisać, może podnieść lub obniżyć ocenę, ale ostatnie zdanie i tak zależy od wychowawcy ![]() także tego.. ja zawsze zaangażowana w życie szkoły i klasy, ale też i miasta więc zawsze jest wzorowe no dobra, na koniec 2 klasy było bdb bo sobie całą klasą przeskrobaliśmy na wycieczce i zachowanie nam wych. pojechała o jedną w dół ![]() ale przynajmniej byłam solidarna z klasą, a nie tak jak niektórzy.. że się zapierali, że nic złego nie zrobili żal kurczę. tak samo wszyscy udupili, a niektórzy się nie przyznali do winy i stchórzyli ![]() bo nas na piciu alko złapali ![]() i każdy miał powiedzieć czy brał udział w "libacji" ja nie piłam w sumie tego skonfiskowanego piwa (mojego alkoholu Zabobon - babka od religii, nie zabezpieczyła ), ale byłam na miejscu "zbrodni" więc bekę cisnęłam sobie z tej całej sytuacji
|
|
#3417 |
|
Rozeznanie
|
Heeello dziewczyny!
![]() Ale mam dobry humor po dzisiejszych lekcjach, hehe stwierdzam, że moja klasa to klasa debili .. ale jest z czego się pośmiać ![]() Ostatnio tylko Was podczytuję Na szczęście dziś nie mam nic do nauki, ale czas już zacząć historię, a na matmie mamy rzeczy z kosmosu :OOjj i jaka ja jestem cuudowna, dziś na wf zaliczyłam glebę hahah teraz mam kukę ahahahDo jutro mam wybrać temat z polaka i przedmioty. Tematu nie mam, zaraz coś się wybierze, przedmioty też się pomyśli dokładnie ![]() A punkty z zachowania miałam w gim. Nawet fajna sprawa: zawody+ konkursy biblioteczne i wzór był Na razie muszę iść coś zjeść a potem męczyć się z wyborem tematu, bo w szkole zabiją ![]() A 3 listopada też mam maturkę z matmy a o 25 list. nic nie wiem ![]() I mam nadzieję, że ta matura będzie tylko z przedmiotów obowiązkowych ..
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama zrobiła leczo (nie wiem czy tak to się pisze xD) i myśli, że nie zczaję, że wsadziła tam pomidory
Cytat:
![]() O co?
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
a, i zapomniałam wam powiedzieć co wykombinowałam
![]() zlożę papiery na gospodarkę przestrzenną i geodezję. I złożę też na geografię. Jakbym się nie dostała na przestrzenną albo geodezję to pójdę na geo.. poprawię maturkę i wtedy od drugiego roku wezmę sobie jako drugi kierunek geodezję albo tą gosp.przestrz. iiiiiii w sumie wtedy nie będę musiała chodzić na większość zajęć na geodezji ale ze mnie mądra głowa. zaraz sprawdzę ile przedmiotów się pokrywa. bo może w sumie nawet to lepsze będzie rozwiazanie ? żeby iść na tą geografię, a w nast. roku brać geodezję jako drugi kierunek? bo i tak będę robiła dwa kierunki, albo i więcej bo ja zamierzam się do końca życia uczyć
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie znasz się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klask i:![]() ![]() Zdolniacha To jest coś z biologią? To chyba brałam w tym udział, dwa lata temu, ale w wersji plastycznej ![]() Cytat:
Cytat:
za sprzątanie? paranoja. U mnie tam jest normalnie i za samą naukę, udzielanie się mam z miejsca wzorowe ![]() A z tą deklaracją - na cke lub oke ![]() ---- Byłam u doktora. Mam jakiegoś brzydkiego wirusa, antybiotyki i tygodniowe zwolnienie z wfu ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- I paczki mi cały czas nie przychodzą |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

cicho tak, że muchę słychać.. i np. jak mają dwie lekcje pod rząd to mają przerwę przed pierwszą lekcją, przerwę między dwoma matmami i przerwę po drugiej matmie zajęte. 
Na stronie mojej deklaracje są do wydrukowania + dostaliśmy do łapki po jednej. 

Na szczęście dziś nie mam nic do nauki, ale czas już zacząć historię, a na matmie mamy rzeczy z kosmosu :O