|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Justyna, oszukańcu, nie podałaś kiedy masz urodziny
bo dzisiaj pospisywałam zaraz wkleję do pierwszego posta urodziny tych, co podały
|
#3422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tylko na forum klasy.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() 9 listopada, masz pamiętać Ty niedobra! |
|||
|
|
|
#3423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
owiele lepsze rozwiązanie ![]() Ja coś czuję że też będę wieczną studentką ![]() A dziewczyny powiedźcie mi czy jak biorę temat i jest coś ze sztuki i jakiś obraz im przedstawiam to mam go opisywać? Jakieś symbole itp?:P
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najlepiej zapytaj się dokładnie nauczycielki polskiego.Chociaż np nasza wych jest chora akurat jak mamy oddawać deklaracje i decydować jakie tematy maturalne ![]() Przypomniało mi się, że mam ten temat wybrać wyłączam kompa i sie za to biorę..
|
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzie są :
ChiyoChan, AgeleSS, Julkaaa777, k4rotk4, maaril, Madzielenkaendzabcia, messinka, Roux, synthesia, Marinka, Madzioonia18w , zaluzja55 , KaasiaaK (tej się lanie należy, że nas zostawiła Kaasicka ? ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() już sobie zapisuję ;*** ja idę powtórzyć na geografię Atmosferę.
|
|
#3426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I myślałam żeby jakoś ciekawsza ta prezentacja była to wziąć temat ze sztuką itp. a jedyny komentarz jaki usłyszałam od nauczycielki to to , że ma nadzieję, że nikt nie weźmie takiego tematu Niech się nie zdziwi
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to już trochę długo. _____ Uczyć się idę. Do jutra Fasolki Szparagowe ;****** |
|
|
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
Mam temat
![]() Motyw pielgrzyma i emigranta w lit. romantycznej ![]() Trudno, nie będzie nic ze sztuką heh ![]() Te wysyłanie kartek to nawet fajna sprawa, może też założę konto na post ... Fajnie mieć pocztówki z różnych stron świata ![]() OK, teraz lecę coś się pouczę historii, w końcu trzeba zacząć ![]() Buziaki ![]() ![]()
|
#3429 |
|
Konto usunięte
|
przepraszam dziewczyny ze nie pocytuje Was ale mam dzisiaj mega doła i w ogole lipy dzien
![]() w mojej szkole była dzisiaj wywiadówka. mowie tacie zeby sie nie pchał do zadnych komitetów studniówkowych i zrobił mi na złosc mysli ze mnie to smieszy a poza tym u mnie w szkole jest oddawanie krwi pod koniec pazdziernika a ja nie mam 18 lat jeszcze normalnie juz ta szkołaa jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle
|
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Messinka - 13 grudzień
![]() ![]() Ja Was nie opuszczam kochane, ale udzielam się coraz mniej, bo mam mnóstwo zajęć w szkole, ale... zawsze Was podczytuję
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14418661]przepraszam dziewczyny ze nie pocytuje Was ale mam dzisiaj mega doła i w ogole lipy dzien
![]() w mojej szkole była dzisiaj wywiadówka. mowie tacie zeby sie nie pchał do zadnych komitetów studniówkowych i zrobił mi na złosc mysli ze mnie to smieszy a poza tym u mnie w szkole jest oddawanie krwi pod koniec pazdziernika a ja nie mam 18 lat jeszcze normalnie juz ta szkołaa jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle [/QUOTE]Kamila [*] [*] [*]współczuję Ci, ale po części wiem jak to jest ;** nie smutaj ;* Kochamy Cię ;**
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-24 o 18:53 |
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila
![]() Sory, że nie cytuję, ale smutno mi dziś.
|
|
#3433 |
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14418661]
a jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle [/QUOTE]Kamila, tak mi przykro, jesteśmy z Tobą Kochanie
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1). tez myslalam nad tym tematem (zapomniane obrzedy i tradycje w tekstach literackich..) co Wy na to ?2). tez wlasnie mysle, ze wypisze obowiazkowe.. a reszte najwyzej na ostatecznej deklaracji.. ale nie wiem, czy to dobry pomysl .
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Raczkowanie
|
Kamila
[*]
|
|
|
|
#3436 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14418661]przepraszam dziewczyny ze nie pocytuje Was ale mam dzisiaj mega doła i w ogole lipy dzien
![]() w mojej szkole była dzisiaj wywiadówka. mowie tacie zeby sie nie pchał do zadnych komitetów studniówkowych i zrobił mi na złosc mysli ze mnie to smieszy a poza tym u mnie w szkole jest oddawanie krwi pod koniec pazdziernika a ja nie mam 18 lat jeszcze normalnie juz ta szkołaa jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle [/QUOTE]Nie martw się, moja mama też zgłosiła się do rady Rodziców i jeszcze ma nadzieję iść na moją studniówkę razem ze mną Wiem, jak to jest stracić kogoś bliskiego. Nie myśl o tym co by było gdyby, lecz pamiętaj go takiego jakim był... |
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() w mojej szkole była dzisiaj wywiadówka. mowie tacie zeby sie nie pchał do zadnych komitetów studniówkowych i zrobił mi na złosc mysli ze mnie to smieszy a poza tym u mnie w szkole jest oddawanie krwi pod koniec pazdziernika a ja nie mam 18 lat jeszcze normalnie juz ta szkołaa jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle [/QUOTE]Kochanie.. ![]() U mnie tez będzie w październiku, a ja niepełnoletnia... Ale nie wiem, czy bym poszła ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
Konto usunięte
|
widzę, ze to chyba taki dzień
Ponury i męczący Cytat:
Moja mama mogłaby pójść, mogłaby sie wykłócać o symbolicznego szampana i schowałaby mi alkohol
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Rozeznanie
|
Jestem,jestem
![]() Mam tyle zajęć po szkole,że czasem to śpię na stojąco. Na jutro mam mieć wypełnioną deklaracje a ciągle się waham z tematem z polskiego i rozszerzeniem geografii
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Oswald Spengler stworzył teorię katastrofizmu. A behawioryzmu Watson.
![]() tak tak ![]() ![]() Cytat:
A ja o tym nie pomyślałam, jak to do kol. mówiłam. ![]() ![]() do mnie koleżanka mówi, że jestem taka chuda, że życzy mi się żebym była gruba ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14418661] a jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle [/QUOTE][nie smutaj rybko Strasznie Ci współczuję. 8 miesięcy temu straciłam tragicznie tatę, nie potrafię się otrząsnąć, zacząć znowu żyć, ciągle te myśli i myśli. Tego nie da się opisać. Trzymaj się no po jazdach jestem zadowolona z siebie. Bardzo dobrze mi szło, chociaż jakieś 10 min. pod koniec coś pochrzaniłam, ale to się nie liczy. Instr. powiedział, że jak będę tak jechała na egzaminie to powinnam zdać.
|
|
#3441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No to super, że dobrze Ci idzie. ---- Nie dość, że mi smutno to jeszcze nikt nie robi dosłownie NIC, żeby mi ten humor poprawić. I jeszcze specjalnie mi na złość robią. Od paru dni tak mi smutno i tak już chce mi się płakać, ale nie mogę Nie da się, nie chcą mi łzy lecieć. ![]() W du.pie z tym wszystkim.
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Beata tak ważę coś koło tego. Ale ona nie potrafi zrozumieć, że ja tak nie z własnej woli, bo na prawdę dużo jem i nie tyję (póki co)
![]() a co do nastroju. Achh...ta jesień każdego dobija. Mi się ostatnio wali przyjaźń, a właśnie przyjaciółka ma 30.09 urodziny, a ja nie mam najmniejszej ochoty do niej pójść i najprawdopodobniej nie pójdę i okażę się świ.nią. -.- mam swoje powody. Po prostu nieźle się na niej zawiodłam. Szkoda gadać. Nie cierpię stwarzać sztucznej szczerości. A stało się coś konkretnego?
|
#3443 | ||
|
Konto usunięte
|
Dziekuje Wam dziewczyny
jestescie kochane. ![]() jesli chodzi o smierc mojego brata. to bylo takie niespodziewane, nagłe, zburzyło pewna harmonie. oj duzo czasu minelo zanim sie pozbierałam, macie racje nie moge gdybac, to mu zycia nie zwroci. najwazniejsze ze mam go cały czas w sercu. dziekuje dziewczyny ![]() Ewa, przykro mi ..nie dosc ze tata jest w komitecie studniowkowych mojej klasy ., to na dodatek chcieli go wybrac zeby byl przewodniczacym calej szkoly w sprawie studniowki ![]() rozmawiałam z tata i jak zwykle sie popłakałam tzn łezki mi leciały czasem. to przez ten dzisiejszy dzien troszke. musze sie postarac bardziej w poprawieniu relacji z rodzicami. wiecej czasu z nimi spedzac. widze ze sie staraja, tylko ja to sucz jestem wredna i tyle ;]byłam pobiegac. rozładowac emocje. jest troszke lepiej. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
nienawidze jesieni. a czemu Ci smutno?a ja dzisiaj płakałam duzoo, pusciły wszystkie emocje i czuje sie teraz troszke lepiej . Cytat:
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-24 o 20:39 |
||
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka niewielkich spraw, które po nałożeniu się na siebie zaczynają mnie przerastać. Muszę się wypłakać i odreagować, a wszystko wróci do normy.
![]() Tylko, że nie mogę. Edit: Idę chyba coś zrobię, bo mnie szlag zaraz trafi. Jestem wściekła, że nie mogę płakać. Dobranoc, Niunie
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-24 o 20:41 |
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14421125]
a mi sie tez jedna przyjazn posypała. przyjaciolka miala urodziny we wakacje i nie poszłam. nie potrafiłabym udawac ze wszystko jest ok , ze nie bylo klotni miedzy nami, jesli nie chcesz isc to nie idz no właśnie też tak myślę, nic na siłę. Nie potrafię z nią gadać jak wcześniej, staram się unikać z nią rozmów, ograniczam to do minimum. Wchodzę do autobusu i słucham muzykę. Cytat:
|
|
#3446 |
|
Rozeznanie
|
Rozumiem was też tak mam zwłaszcza teraz cała ta matura tyle nauki chcesz a nie dasz rady- przynajmniej ja tak mam zero czasu, nie wyrabiam się po prostu na dodatek sama nie wiem co chce robić gdzie się odstane.
A tak wogle to zdałam dziś prawko za drugom podejściem strasznie się denerwowałam na placu jak już zrobiłam łuk noga na sprzęgle normalnie skakać mi zaczęła hehehe myśłam że je puszcze na szczęście tam lekko chodzi wiec wytrzymałam i zrobiłam wzniesienie
|
#3448 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak wogole to musze sobie poszukac korepetytora z anglika. gratuluje
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Raczkowanie
|
Beata, tyś nasza iskierka, masz zakaz dołowania się
Z niedostrzegania dobra w dobrym rodzi się smutek. Otwórz - jestem pewna, że piękne - oczęta i poszukaj tego, co ważniejsze, niż te wszystkie smutki razem wzięte
|
|
|
|
#3450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wal na gadu Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, teraz pytanie kogoś, kto do tej pory miał ustny polski w dup.ie, a w ostatniej chwili wertuje nerwowo kartkę tematów Wstępnie wzięłam sobie "Kreacje bohaterów niepokornych w wybranych utworach różnych epok literackich" i już oczami wyobraźni wybrałam sobie Prometeusza, Soplicę, Judyma/Wokulskiego i tam jeszcze kogoś bardziej teraźniejszego. Ale do tego "Rejtana" Matejki, "Wolność wiodącą lud na barykady" Delacroix czy "Rozstrzelanie powstańców madryckich" Goyi + jakieś przykłady z PRLu, a w tle "Mury" Kaczmarskiego. I teraz meritum: można tak? że temat z działu "Literatura", a ja sobie dorzucę jeszcze elementy malarstwa, muzyki, historii.... ![]() :conf used:Oczywiście zapytałabym polonistki, ale musiała się rozchorować. Deklaracje teoretycznie na jutro, najwyżej pójdę zapytać się innej, a wybiorę jeszcze rezerwowy. Chyba, że któraś z Was się orientuje jak to wygląda... ![]() ![]()
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-24 o 21:19 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

zaraz wkleję do pierwszego posta urodziny tych, co podały

owiele lepsze rozwiązanie
ale najlepiej zapytaj się dokładnie nauczycielki polskiego.
wyłączam kompa i sie za to biorę..

mysli ze mnie to smieszy
ta szkoła

?

Od paru dni tak mi smutno i tak już chce mi się płakać, ale nie mogę
Deklaracje teoretycznie na jutro, najwyżej pójdę zapytać się innej, a wybiorę jeszcze rezerwowy. Chyba, że któraś z Was się orientuje jak to wygląda...