|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
Misia fryzura taka jak masz w avie!idealna dla Ciebie, taka grzyweczka czyli taka fryzurka jak ma Eluska, ale nei zbyt mocno pocieniowane ![]() a co do paczki to ja rozumiem Blondi ja dostalam od Syli ten reczniczek a sie ciesze z niego jak glupia, to cos innego i poza tym jedna z Was miala do czyneinia wiec tym bardziej cieszy
|
|
|
|
|
#3992 |
|
BAN stały
|
Ale o co chodzi???
Elusia-extra fryz...i ty taka ładna jestes.... ![]() A ja wrocilam od Piotrka bylismy w parku i nas deszcz zaskoczyl.... A do tego maly mial wpadeczke i moje spodnie troszke ucierpialy.....] Gdysz mnie zesiusial troszke... A na koniec jak go zapytalam co zorbiles dlaczego nie powiedziales ze cchesz siusiu...a on nic tylko patrz na mnie i "OJOJO"A co z P..to nie gadlam z nim...bo mam kiepski humorek bo jego szwagier mial dzis wypadek wieczorem...i ledwo go odratowali i jest w ciezkim stanie Tak mi go zal......Szkoda ze nie jestem blizej jego...Ale bym go teraz przytulila.....powiedzila ze wszystko oki...bedzie itd.. |
|
|
|
#3993 |
|
Konto usunięte
|
a ja sie objadlam ze jak w 5mies ciazy mam brzuch
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- motylica ja myslalam ze ze swoim P. sie spotkasz |
|
|
|
#3994 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Konto usunięte
|
oo to daleko, a spotkanie w planach?
jakby wyszlo mi z tym co chce to 100km wiec mam lepiej ale pociesze cie ja wlkp a moj brat lasek ma z Tczewa i jest git![]() znaczy na studiach teraz mieszkaja razem ale roznie bywalo |
|
|
|
#3996 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mowie ze jak dotrwamy do swiat....to bedzie dobrze..
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Konto usunięte
|
noi my mniej
![]() ale ja mu mowi ze zapomnisz o mnie i wogole a on ze co ty na domowy ma do pl darmowe bedzie dzwonil i wogole no sie okaze w praniu;| |
|
|
|
#3998 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia... odleglość to jest jedna z przeszkód, które da się pokonać.. trzymam kciuki
|
|
#4000 |
|
Konto usunięte
|
oj ale wiesz gdybym sie choc taz z nim spotkala
ale nic, odliczam dni, jak odliczam i mam w podpisie szybciej lecą,
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
kurde też tak mam.. hihi
..---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
|
|
#4002 |
|
Konto usunięte
|
chcialabym
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4004 |
|
Konto usunięte
|
godzina i 5 min
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- ale nie wiem czy na 100% przyleci zalezy czy urlop dostanie
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Wy nie możecie się jakoś tam spotkać.. bo wiesz zawsze to by było inaczej..
|
|
#4006 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#4007 |
|
Konto usunięte
|
mno wlanei spotkac sie nie mozemy
ja jiutro lece do polski a tak jego praca uniemozliwiala nbo on pracowal a ja miala wolne a odwrotnie godziny nie te
|
|
|
|
#4008 |
|
BAN stały
|
Witajcie
![]() Ja ta z Rana.....ojj dzis bedzie sei dzialo bo dobiła mnie chorupsko... Jakos musze przezyc....Miłego dnia Lejdiski,,,, |
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Motylicaja a musisz się dziś dziecmi zajmowac?moze umow sie z matkami, ze nie przjdziesz skoro jestes chora, zawsze możesz ich zarazic, a tak to sie wygrzejesz pod kołderką a to "ojojoj"-PROSZE SIE MELDOWAĆ WSZYTSKIE PO KOLEI! |
|
|
|
#4010 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
hihiDominisia jak wypali z ta paczuszka dla Blondynki to i Tobie cos powysylam dla maluszki bo na dziewczynki bylo od groma ubranek na chlopców gorzej ale za to na wyprzedazy byly ubranka po 1 funta czujesz to? spodenki sweterki - kilka kupilam ale nie bylo malych rozmiarow wszystko tak na 3-4 latka.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dalej szukam fryzurki dla siebie, wiec bede was zameczac )
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
O Misia Ty juz w pracy?ciemno juz o tej porze jest, bo nie pamietam?
![]() Co do włosów to ja też chodze przeważnie "ulizana" i mi sie taka fryz podoba jak ma Eluska i Ty w avatarze i kiedyś tak byłam obcieta, ale potem mnie wzieło na zapuszczanie, a teraz ostatnio znów na obciecie ![]() a co do Twoich włosów to sie nie dziwie, że nikt nie moze oderwać oczu, masz 5 razy tyle co ja, ja mam 3 włosy na krzyż Gdybym wiedziała w tamtym roku, że bede mieć dzidziusia teraz to bym pewnie kupowała rzeczy, a jan ie pomyslałam o tym nawet a pod tym wzgledem fajnie jest mieszkac za granica. U nas nawet te ciuszki w Polsce sa ładne, ale te zagranoczne to jednak inny material, nawet ładniej zapakowane. Ja dostatalm od Cioci paczke i własnie powysylala mi ciuszki, ale głownie juz na pare miesiecy. I np. sa takie wieszaczki potrójne, wszytsko na wieszakach a u nas to do reklamowki wrzuca.Misia a moze Ty bys sobie kupila jakis ciuszek i wtedy wywolalabys wilka z lasu?bo jak uwaza sie zeby nie zapeszac to moze w te strone to zadziała?
|
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bo moj malzonek mial nadgodziny przed praca wiec mnie podrzucil tu o 6 wrrr a zaczynam o 8 a dopeiro przeciez siodma minela!!! no to klikam sobie na wizazu![]() Mam 3 podobne zdjecia jakbym chciala sie sciac - nie wie mtylko co z grzywka boje sie ze bedzie za krotka by potem upiac w kucyk.... Same zobaczcie
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
A co do ciuszkow Domi to moze rzeczywiscie to zadziala? Bede w sobote na miescie to moze znow sie przejde do Primarka
poszukam jakiejs slicznej malej sukieneczki![]() EDIT: sorki za posta pod postem nie wiem jak to sie stalo
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-25 o 08:19 Powód: !@! |
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Misia ta druga fryz super
ale Ty chcesz na calej dlugosci swoich wlosow takie postopniowane, czy skrócic tez?i fluidki dla Ciebie: do grudnia jeszcze troche czasu a ja ciągle nie mam partnerki
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się z rana
wczoraj byłam z Filipem u lekarza na kontroli i już wszystko dobrze ja też czuję się o niebo lepiej dziś nawet słonko za oknem świeci i jest super ja już mogę odliczać dni do wyprowadzki to już w czwartek! nie mogę się doczekać, jestem taka podekscytowana i całuję Was wszystkie
|
#4016 |
|
Konto usunięte
|
ja wstalam i do pracki milego dnia
![]() [oostatni dzien tu buuu |
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojeju jakie sodkie powiatanie ![]() no to super!juz sie nie moge doczekac fotek mieszkanka ![]() a moj luby ma urodzinki w czwartek ![]() Dostal juz ode mnie bluze, ale powiedzial ze to sie nie liczy, bo urodziny dopiero beda i chce jeszcze jeden prezent \ide jeść snaidanko ![]() Kachaaa ja jak bylam ostatni dzien w anglii to mialam taka mine Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-25 o 08:41 |
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w grudniu urodzinki wiec moze wreszcie??No dobra mam kilka typow wstawiam propozycje - nie bierzcie pod uwage kolorow tylko przede wszystkich to ze sa scieniowane po bokach na takie "pazurki" chyba tak to sie zwie bo z tego to ja kompletnie zielona jestem.... i grzywka/// bedziemi dobrze w grzywce?????Niektore sie powtarzaja ale wciaz sie waham..... prosze o opinie i pamietajcie ze ja jestem niewysoka i gruba Mam tu dwie faworytki, ciekawe czy beda jak wasze
|
|
|
#4019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chcialabym sie wyprowadzac czekamy Zanus na zdjecia![]() Ja chyba tez bym miala mieszane uczucia z jednej strony happy ale z drugiej czy ja wiem.... krzywda mi sie tu nie dzieje... Cytat:
![]() EDIT: no nie ! przepraszam znow post pod postem to chyba przez zdjecia) przepraszam!
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-25 o 08:45 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
6 i 9
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

to tylko zdjecie ja bede szczesliwa ja kto juz dojdzie do ciebie i Oliver powie ze jest ok 

Tak mi go zal......Szkoda ze nie jestem blizej jego...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

..

Jakos musze przezyc....

a pod tym wzgledem fajnie jest mieszkac za granica. U nas nawet te ciuszki w Polsce sa ładne, ale te zagranoczne to jednak inny material, nawet ładniej zapakowane. Ja dostatalm od Cioci paczke i własnie powysylala mi ciuszki, ale głownie juz na pare miesiecy. I np. sa takie wieszaczki potrójne, wszytsko na wieszakach a u nas to do reklamowki wrzuca.
ale Ty chcesz na calej dlugosci swoich wlosow takie postopniowane, czy skrócic tez?