|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin-fitnesscluby-który polecacie?
A czy któraś z Was aktualnie chodzi do strefy? Bo chciałabym się zapisać, ale kiedyś jak tam chodziłam, to bardzo często się zdarzało, że zajęcia były odwoływane z powodu zbyt małej ilości osób
![]() ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcesz się zapisac na fitness czy siłkę?? a kto chodził na zajęcia na Głęboką?? http://www.sport.up.lublin.pl/index....iekty_sportowe bo cennika mają bardzo atrakcyjny jak na studencką kieszeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Na stronie Miasta Kobiet jest wymieniony w ofercie Program Odchudzający opracowany z myślą o paniach, które chcą na stałe zrzucić zbędne kilogramy. Czy ktoś już korzystał z takiego programu? O co w tym chodzi? Działa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mieszkam na czechowie i chetnie bym sie zapisala do jakiegos fitness klubu w okolicy rzuciłybyście kilka nazw klubow i poczytalabym sobie w necie cos nie cos o ich ofercie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Ja korzystałam z programu odchudzającego w Mieście Kobiet. chodzi tam o to, że masz bez ograniczeń siłownię, 4 konsultacje z dietetyczką i 4 z trenerem... ja osobiście z dietetyczką nie mogłam się dogadać a trener nie odpisywał na moje maile bo nie mogłam się z nim normalnie spotkać, ponieważ na siłownię chodziłam rano a trenerzy są tam chyba od 16.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy któraś jest sama i byłaby chetna, żeby chodzić razem na siłownie?
![]() ja sie jeszcze nie zdecydowałam gdzie bym chciała, ale we 2 osoby raźniej.
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie wiem
![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z jakiej jesteś dzielnicy? ja mieszkam na LSMie i zastanawiam się nad Dragonem (podobno znaczenie mniej ludzi niż w zatłoczonym Paco) , bo najbliżej i cennik mają dość korzystny - około 50-60 zł za m-c ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Witam, dziewczyny!
Przeglądam ten wątek, bo też chciałabym się zapisać na jakieś zajęcia. Jestem totalnie zielona w tym temacie... Mam trochę problemów ze zdrowiem. W związku z tym wolałabym, aby ćwiczenia nie były bardzo meczące. Jakie formy polecacie? Dużo dobrych opinii przeczytałam o Mieście Kobiet. Mi najbardziej zależałoby na tym, aby grupy nie były duże, atmosfera przyjazna i oczywiście trenerzy/trenerki mający odpowiednie podejście do takich "świeżaków"jak ja. Niestety na zajęcia pewnie będę chodzić sama, dlatego też bardzo mi zależy na dobrej atmosferze. Pozdrawiam i liczę na pomoc! ![]() Edytowane przez behindblueeyes779 Czas edycji: 2009-10-14 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym dragonie rzeczywiście ceny ok ![]() ![]() jutro może do tego miasta kobiet skoczę i zapytam co i jak.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
o...widzę dwie osoby z czechowa, jak poszukiwania? chętnie dołączę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Ha! No i była szybka decyzja, kupiłam dziś karnet na siłownię UP na Głębokiej, niedawno wróciłam z treningu,duże, ładnie wykończone sale, sprzęt nowiutki, czysto, nie ma tłumów, instruktorki i instruktorzy bardzo pomocni <dodam,że jestem nowicjuszem w temacie siłowni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. W temacie sportu jestem blado zielono siwa. Czyli 0 pojecia. Chcialabym sie zapisac na jakis fitness... mieszkam na czechowie wiec fajnie by bylo cos w tej okolicy ale do miasta tez sie moge bujnąć. Polecacie cos?? Tak zeby mieli cierpliwosc do kompletnych laikow takich jak ja! Bo ja wlasciwie nigdy nic nie robilam w tym kierunku (ciezkie studia dosyc) a teraz jestem na ost roku, mam troche czasu wiec chetnie bym sie ruszyla
![]() Z gory dzieki za pomoc!
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
już jutro, czyli w sobotę, 7go listopada 2009
Darmowe Zajęcia Zumby! godz.12.00 Akademia Ruchu Magiel , ul. Narutowicza 21/27 Zumba to zajęcia fitness poprawiające sylwetkę i pozwalające na zrzucenie wagi w bardzo atrakcyjny, miły i wdzięczny sposób. Zapraszam na zajęcia tańca latynoamerykańskiego prosto z serca Karaibów i Południowej Ameryki, dzięki którym można spalić 600 kalorii!!! Zumba łączy w sobie energetyczną i motywującą muzykę z wyjątkowymi krokami oraz układami tanecznymi. Ćwiczenia opierają się na zasadzie, że zajęcia powinny sprawiać przyjemność i być łatwe do wykonania. Zumba jest zestawem ćwiczeń przygotowanym zarówno dla ciała jak i dla umysłu. Pozwala ćwiczącemu osiągnąć dobre samopoczucie oraz w widoczny sposób ukształtować jego sylwetkę. Zumba jest znakomitym treningiem aerobowym. Trening jest dynamiczny, wesoły i efektywny, interwałowy (w zmiennym tempie) świetny dla urody i zdrowia. Tańcząc zumbę, rzeźbimy ciało, odstresujemy się, wzmacniamy pewności siebie.
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Hej!
Chciałabym się zapisac na aerobik, aczkolwiek nie wiem jeszcze gdzie. Jestem z Czechowa i tu moje pytanie. Czy ktoś chodził lub wie coś na temat Fit Med Studio Zdrowia na ulicy Nowowiejskiego??
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez sweety158 Czas edycji: 2009-11-12 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
czy któras z Was wie moze cos o klubie fit-med na Nowowiejskiego ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, która z Was zapisuje się do Miasta Kobiet? Mam ochotę w końcu zająć się sobą i pochodzić na jakieś zajęcia ruchowe (rzeźbiąc przy okazji pupę), tak czytam różne opinie, oglądam strony klubów i chyba najbardziej przypadło mi do gustu Miasto Kobiet.
Na planie zajęć są podane godziny w których są konkretne zajęcia. Jeśli by np zebrało się za mało osób na jakieś zajęcia to jest możliwe że je odwołają? Np zapiszę się na rano na jakieś, będą tylko 2 osoby i mogą z prowadzenia ich zrezygnować? Będę pewnie chodzić sama, pewnie na początku nie będę zbyt gramotna w ćwiczeniach.. stąd mój lekki niepokój... Które zajęcia wydają się być na początku najprostsze dla nowicjusza? ![]() ps. byłam dziś pierwszy raz w Mieście Kobiet. Na Zumbie. REWELACJA! Poszłam sama, wykupię sobie tam karnet na miesiąc i pochodzę na różne zajęcia. Szkoda tylko, że trzeba się zapisywać z tygodniowym wyprzedzeniem... W poniedziałek pójdę i zapiszę się na kolejny tydzień. Edytowane przez Daisy_80 Czas edycji: 2010-01-30 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Myslałam nad klubem na ul.Wojciechowskiej ( http://www.fitklub.pl/) ale wolałabym coś 'bliżej mnie' lub może coś bliżej centrum.. ps. ktoś będzie jutro w MK na dance? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
a ja sie tak zapisuje pół roku.. ale obiecałam sobie,że po sesji to juz nie ma bata i lecę na jakies zajęcia. Hmm a może te zajęcia w tym centrum sportowym UP?też drogo, ale moze nie ma tych zapisów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.