![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Pisałyśmy o kremach...
Może to Was zaciekawi. Nie wiem czy to nowość, ale nikt ze znajomych nie zna, zobaczyłam reklamę w "mamo to ja". ![]() http://www.elasti-q.pl/ Można nawet kupić na stronie, a wysyłka tylko 5zł. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-09-24 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Moje "ziarenko" się pokazało ![]() lea, świetny pomysł z przekazaniem wiadomości. Moja babcia doczekała się już 2 prawnuków i 3 prawnuczek. Jeszcze jej nie mówiłam o ciąży. Natomiast dziadkowie mojego TZa doczekali się 2 prawnuków i zawsze chcieli jeszcze od nas maleństwa. Niestety babcia zmarła jesienią zeszłego roku, a dziadek teraz na wiosnę. sparkly, witaj ![]() Kakusia, gratuluję ![]()
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#815 | |
Zadomowienie
|
bydgoszczanka świetne wieści
![]() Cytat:
![]() Ale schizy mam od wczoraj straszne, chciałabym, żeby już był przyszły czwartek... Nawet miałam małą wymianę zdań z TŻ, bo on się teraz jakimiś bzdurami chce zajmować, typu zmiana auta, a ja kompletnie nie mam głowy do takich rzeczy. Uparł się, że własnie teraz... No i wyszło, że przeze mnie przepadnie nam jakaś świetna okazja ![]() Trochę mi też zaczyna brakować bliskiej osoby do pogadania, takiego od serca. Z TŻ zawsze mogę, ale to nie to... Mamę i siostrę mam daleko, przyjaciółki też. Tu mam tylko "koleżanki" z pracy, a przed teściową jakoś nie mam ochoty się wywnętrzać ![]() ![]() A co do tematu babć i dziadków, to ja dziadków nie miałam, obaj zmarli długo przed moim urodzeniem, za to jedna babcia doczekała 2 prawnuków (dziś, gdyby żyła, miałaby 5), a druga bije rekordy - ma na dzień dzisiejszy 13 prawnuków ![]() ![]() Ależ się rozpisałam... ![]() Spokojnej nocki!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale napisałyście !
![]() Witam nowe Mamusie ![]() ![]() Jeszcze tylko czekamy na dobre wiadmości od Kropki , a dobre będą na pewno ![]() U mnie jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, to cera i pazury ok, natomiast włosy masakra. I też często mi zimno, nawet już zaczynałam się tym martwić, ale jak czytam, że Wam też to jestem pocieszona ![]() dafreen gdybyś mogła mnie też podać na PW namiary na tego Twojego gina z wypasionym usg, to będę wdzięczna ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14416424]gratuluję Fasolki!
![]() witaj serdecznie. a TŻ-tem się nie przejmuj, pewnie zareaguje na tą cudowna wiadomość lepiej niż się spodziewasz. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to przeszłyśmy z wątku planowania i będziemy miały majowe dzieciątka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do szukania gin, to ciężko bo moje miasto jest małe i co najwyżej mogę się podpiąć pod Kraków ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-09-25 o 05:30 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak w ogóle to jesteś z moich klimatów. Urodziłam się i wychowałam na Dolnym Śląsku. ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Dzień dobry Agalb. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
we wtorek mam USG...no kurka wodna, niech mi się dzieciątko w końcu ujawni!!! bo 4 tyg temu było tylko ciałkiem żółtym....a ja już w nerwach, że nic albo ze coś.....mój uparł się, że idzie ze mną....mimo tego, że badanie mam na 9 a on o tej porze przekręca się na drugi bok...Twardziel
![]() ![]() ![]() ![]() Potrzymacie za mnie paluszki we wtorek?O 9.30? Chciałabym poczuć, że wasza moc jest ze mną a i przyjemniej ze świadomością, że ktoś mysli.....
http://www.suwaczek.pl/cache/e3e8c6b...html"></a wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne Edytowane przez kitty241 Czas edycji: 2009-09-25 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
A pewnie, że potrzymamy.
![]() Mój akurat ma nocki za każdym razem jak ja mam USG i nie idzie, bo boimy się, że nie zdąży. ![]() Ja dziś poproszę o 15ej kciuki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No Kropuś, pamiętaj, że ja dla Ciebie wszystko ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i dla Was także mega-kciukasy, ![]() Dziś moja fasolka skończyła 5 tygodni. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
![]() Mnie dziś znowu ciężko na żołądku. Tylko herbata czarna mi wchodzi z cytryną i sezamki. ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14427475] kciuki gwarantowane. ![]() i dla Was także mega-kciukasy, ![]() Jak będę miała co powiedzieć to zdam od razu, a jak nie to się zakopię do jamki... |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Lena
|
czesc dziewczyny...
ja dziś umieram... jak zwykle moja zachłanność nie zna granic i się zatrułam czymś... masakra.. mam nadzieję że przejdzie tak szybko jak przyszło... ![]() o ciąży jeszcze nikomu nie powiedzielismy. na razie siedzimy cicho jak mysz pod miotłą. Mój partner dowiedział się jak był w pracy, choć ciążę żeśmy podejrzewali już długo. Bo po ostaniej chorobie wszystko mi sie rozregulowało... ale po zrobiemi dwóch testów nie było wynika jednoznacznego. rodzina dowie się w swoim czasie...
![]() |
#825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() będą o 15 ![]() Ja miałam bardzo fajny poranek, spokojny, a teraz znowu dopadają mnie schizy... Chyba powinnam iść do gina... Staram się wyłączyć moje czarnowidztwo... Miłego dnia!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do mówienia rodzince... My (tzn ja bo tz siedzi cicho narazie) nie umiemy trzymać języka za zębami długo. Z rodzinki wie tylko moja siostra ale za to cała rzesza (5) moich koleżanek już wie i jeden kolega Tz-a. Rodzicom powiemy za tydzień w weekend no i siłą rzeczy zaraz się rodzeństwo dowie.
![]() |
#827 |
Rozeznanie
|
prubuje wstawić sobie takiego dzidziusia w
suwacku i nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Konto usunięte
|
DAnia, Ty się nie staraj, Ty po prostu wyłącz to czarnowidztwo.
![]() Cytat:
![]() ja to trzymam gębusie na kłódkę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam na imię Justyna, mam 20 lat i wg @ jestem w 8 tc, ciąża potwierdzona jak na razie tylko testem, ale byłam już u gina i na badaniach, a we wtorek idę drugi raz i wszystkiego się dowiem. Mam nadzieję, że już mi powie kiedy będę mieć termin porodu ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
DAnia, to ja widzę, że nie tylko ja mogę się wygadać na forumt
![]() Bydgoszczanko ![]() ![]() ![]() Kropko ja już trzymam ![]() ![]() Biricchina złe myśli odpłyneły ![]() U nas wiedzą tylko moi rodzice, z czego ich reakacja była ehhhhh niby się ucieszyli, ale i tak widać, że nie truskają szczęściem.... Aaaa podobno tak bardzo chcieli być dziadkami ehhhhhhh
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-09-25 o 09:20 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() Kropuś, kciuki zaciśnięte, wszystko będzie dobrze ![]() Kitty, za Ciebie i Twoją fasolke też trzymamy z Okruchem kciuki ![]() Basiak, następna warszawianka ![]() ![]() Bydgoszczanka, super wieści ![]() ![]() ![]() witam wszystkie nowe mamusie ![]()
#832 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gratuluję Fasolki!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, to za mnie też trzymajcie kciuki... Jednak nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej ginki - kazała przyjechać koło 12:30. Może panikuję, ale przynajmniej będę wiedziała, na czym stoję...
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#836 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, gratulacje dla mamuś (Bydgoszczanko!!!! ![]() ![]() Kakusię kojarzę z PM2008 ![]() Ja wcinam właśnie naleśniki z twarogiem i nie powiem - czuję się błogo ![]() A że dzisiaj mamy 25 września chciałabym złożyć Naszej Eniggmie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, szczęścia, słońca, uśmiechu i spełnienia marzeń oraz duuuuuużo zdrowia dla Ciebie i tych kruszynek pod serduszkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Hejka mamuśki
![]() Rano wstałam o 7, bo młody do szkoły szedł i tak mi było niedobrze, ale nie wymiotowałam. Teraz mnie ssie i trochę głowa muli, ale nie biorę na razie tabletek. kitty, trzymam kciuki, będzie dobrze ![]() kropka, też trzymam kciuki, ![]() atinas, witaj i gratuluję ![]() DAnia już mocno zacisnęłam ![]() Idę sobie zrobić coś do jedzonka ![]()
![]() |
#838 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Biricchina smacznego
![]() ![]() Eniggma wszystkiego najlepszego, cudownego okresu 9m-cy, choć już ciutek mniej ![]() ![]()
![]() |
#839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj ![]() ![]() ja też mam wizyte we wtorek, także nie bede sama, super ![]()
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Enigma sto lat
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.