|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
R o s e t t e, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Rybulko trzymam kciuki, żeby te badania we Włoszech nie wykazały niczego strasznego! Domyślam się, że już masz dość, ja też ostatnio mam dość lekarzy. Najgorsze jest to, że idzie się do nich z nadzieją, że to mądrzy, wykształceni ludzie, którzy chcą nam pomóc. A często okazuje się, że dwóch lekarzy mówi skrajnie różne rzeczy na ten sam temat i teraz komu wierzyć?
![]() Najważniejsze to jednak starać się zachować spokój i zdrowy rozsądek i nie poddawać się, bo tak naprawdę wiara we własne zdrowie może zdziałać naprawdę dużo. Kasiuher cieszę się, że to jednak nie wyrostek, możesz odetchnąć z ulgą ![]() Agus87 bardzo ładna łazienka, mnie też się marzą takie kolory w łazience. Już nie mogę się doczekać aż zaczną się u nas remonty w domu (chcemy oddzielić piętro od parteru). Na razie jednak musimy wyprostować wszystkie kwestie urzędowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Rybulka łagodny nowotwor ?? OMG !!!
Dopiero co stresowalysmy sie o Twoje dzidzi i o Ciebie... o powyzszym nie wiedzialam !! Shit ;/ Ale sluchaj, klinika w Gliwicach jest chyba najnowoczesniejsza w Pl, na pewno wyniki stamtad pokryja sie z wynikami z Wloch !!!! Calusy !!!!!! ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- dziekuje kliwius ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, mam pytanie.. prałyscie suknie przed sesja ?? Nie wiem co zrobic, dół lekko pobrudzony (podeptany), w pralni powiedzieli mi ze na wlasne ryzyko ![]() Suknia jest cała z koronki i ma naszyte szkielka, boje sie ze odpadna ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-09-24 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy sliczne zdjecia
![]() jesli o sukienke chodzi to ja nie pralam przed plenerem bo po co?! dopiero zobaczysz jak bedzie wygladac po zdjeciach ![]() no wlasnie to sa uroku praln w PL ze dajesz wszystko na wlasna odpowiedzialnosc .. ja dalam moja do salonu slubnego i oni wyslali do pralni , przynajmniej nic nie uszkodzili ... Rybulka - napewno wszystko bedzie ok ![]() ale co jesli jednak wyniki bede nie tak a Ty jestes w ciazy?
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-09-24 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
ja swoją suknię prałam dopiero teraz (tez ma koraliki) i wszystko wyszło super. przed sesją bym nie zdązyła (po mielismy ją w pon po slubie) poza tym bez sensu,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4386 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() najadłam się strachu , ale na szczęście jestem szczęśliwa że wszystko ok dobrze dzidziuś dzisiaj szaleje w brzuszku , cały mi się rusza a jak przykładam rękę to tak wali że aż mnie skóra boli Rybulko na pewno wszystko będzie OK ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4387 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Własnie Madzialenka, moja suknia pi razy drzwi podobna do Twojej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No wlasnie, taki urok polskich pralni, mimo, ze jest metka iz mozna prac chemicznie to kaza robic na wlasna odpowiedzialnosc. Bardzo sie ciesze zabciu ze podobaja Ci sie zdj ![]() ![]() Dziekuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4388 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ps. Też mam schizy jak za dużo psocimy ![]() Cytat:
![]() co do paszportu to nie wiem Efekt końcowy jest bombowy ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że z Teściami też Ci się zaczyna układać ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Włochy potwierdziły to samo co Gliwice ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
moja suknia po praniu jest jak nowa, wiec nie ma sie co bac. nic jej sie nie stało (oddałam do pralni chemicznej) tylko broszkę musiałam odpruc aby nie wyrwała się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na ręce mam pieprzyka (nic sie z nim nie dzieje) ale tez mysle sobie, czy aby na pewno nie jest inny od reszty... tylko ze do dermatologa iść sie boje ![]() Taka głupia jestem.... Dziekuje za pomoc o praniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4391 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że tylko pozytywnie tyję w szerz- nabieram kobiece kształty ![]() ![]() Rybulko trzymam kciuki za Ciebie, oby wyniki były takie jak z Gliwic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4392 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() co do suszenia sukni, to moja suszyła się w sadzie, a jak to w sadzie dużo owadów fruwających ![]()
![]() |
![]() |
#4393 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4394 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kasiaher ciesze sie ze to nie wyrostek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
dokładnie. moja tez była uwalona na dole a o butach juz nie wspomnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
ja moją już do pralni oddałam tydzień po weselu bo była prawie że czarna na dole
![]() |
#4397 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4398 | ||
Zakorzenienie
|
Ddaaiissyy ja prałam
![]() ![]() dziekowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A JA SWOJA SUKNIE SLUBNA DALAM DO WYPRANIA MAMIE W KUPILAM PERWOL DO BIALEGO - PLYN DO PRANIA I MAMA NA DWA RAZY SAMA JA WYCZYSCILA W WANNIE, WYSZLA JAK NOWKA FUNKIEL I SPRZEDALAM JA 2 MIESIACE TEMU WYNIOSLA MNIE 2400 Z BOLERKIEM, POSZLA ZA 1200 Z BOLERKIEM ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki czas na foto relacje
![]() zdjecia od naszego przyjaciela i od szwagra ![]()
![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
cd.
![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze
![]()
![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze mój mąż i moich pięciu szwagrów
![]() no i jak bym mogła zapomnieć dwóch swieżo upieczonych małzonków z tym ze przyjaciel z dwutygodniowym stażem ![]()
![]() |
![]() |
#4403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialas przepiekna fryzurkę !!!!!!!!!! Kapitalne figurki na torcie ![]() Slicznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
oto kilka nowych zdjec, ktore własnie do mnie spłyneły.. jednak ich jakoś znow pozostawia wiele do zyczenia, także za wiele Kochane nie obejrzycie
![]() ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-09-25 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj po dłuższej nieobecnosci chyba przez godzinke Wam odpisywalam i na koniec wylalam wode na laptopa i maly erroe sie pojawil hihi muslalam, ze sie wsciekne. wczoraj jakis tali pechowy dzien mialam
![]() ![]() dzis nie mam czasu zeby piusac od poczatku, wiec napiszę w skrocie ;p Dziewczyny Wasze zdjecia z Tunezji cudowne, widoki az zapierały dech w piersiach. anika22 super fotki, ślicznie wyglądałas!!! ddaaiissyy boska sukienka, przepiękna z Ciebie PM agus87 łazienka boska, tez mi sie taka marzy i skoro jest mała to dobrze zrobiliscie, że wszystko jest razem, bo po co komu 2 male klitki ;p kasiaher cieszę sie , że wszystko wporzadku ![]() rybulka bedzie dobrze ![]() ![]() dziewczyny to juz jutro, a ja nadal wyluzowana oby tak juz zostalo. trzymajcie kciuki za pogode!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4407 |
Raczkowanie
|
cześć! witam Was po sporej przerwie
![]() czas leci strasznie szybko, my już po ślubie i po podróży poślubnej i pora chyba na moją relację ![]() dziewczyny, śmiało mogę powiedzieć, że takiego ślubu i wesela jak ja miałam mogę życzyć każdej z Was! było cudownie!! bez wpadek, wszystko idealnie tak jak sobie wymarzyłam, jak chciałam i jak zaplanowałam ![]() trzy dni przed ślubem były naprawdę ciężkie, a to dlatego, że niestety z natury jestem perfekcjonistką i sama chciałam wszystkiego dopilnować... ale opłaciło się! tylu pochwał, ochów i achów nad ślubem, samym weselem i organizacją wszystkiego usłyszałam, że zapas i potrzebę komplementów na dłuugi czas mam uzupełniony ![]() ![]() biegaliśmy oboje razem z TZ, nawet mama i teściowa miały swoje zadania do dopilnowania... efekt tego był taki że trzy dni przed ślubem spaliśmy po 4 godziny jedyny zgrzyt jaki był, to pani z naszej sali weselnej... która zadzwoniła do mnie w piątek o 19,30 z informacją, że nie będzie podanej zupy gulaszowej w chlebku bo niby jej piekarnia odmówiła i chlebków nie ma... guzik prawda - juz zamawiając menu widziałam ze trochę nosem kręci, że nie chciało się jej wydrążać i przygotowywać 100 chlebków.. łatwiej jest podać zupę w talerzu niż w chlebku... ale zgodziła się na menu i wzięła za nie pieniążki... myślała pewnie że jak zadzwoni przed samym weselem to machnę na to ręką, ale z pomocą taty udało się nam znaleźć piekarnię, zamówiliśmy chlebki sami i nie miała wyboru ![]() w dniu ślubu, obudziłam się o dziwo wyspana koło 7 rano, umyłam włoski, wysuszyłam i pojechałam do fryzjera byłam wniebowzięta bo wszyscy krakali, że będzie zimno i deszcz a od rana u nas było piękne słońce fryzura wyszła cudnie! Tydzień wcześniej z fryzjerką podcięłyśmy moje włosy sporo i wycieniowałyśmy /wcześniej miałam do pasa i ciężko bardzo było je układać/, potem kosmetyczka – zrobiła mi mocne, wyraziste oczy humorek zaczęła mi jedynie psuć pogoda, bo mocno się zachmurzyło i cały czas myślałam czy nie spadnie deszcz.. na szczęście u nas chmury były tylko do około 13 a potem z powrotem słoneczko! Po błogosławieństwie pojechaliśmy na szybki plener w zamku a potem do kościoła… Przyjechaliśmy i stanęliśmy w przedsionku bo było jeszcze trochę czasu a nie chciałam gnieść mojej sukni siedząc w aucie. Niesamowite uczucie… wszyscy najbliżsi rodzina i przyjaciele w jednym miejscu. Uśmiech nie schodził mi z twarzy! Chciałam żeby ta chwila trwała i trwała a tu nagle ministranci dzwonią dzwoneczkami i ksiądz po nas idzie a ja mowie to mojego TZ.. jak to jużżżż?? ![]() Kościół udekorowany był pięknie! Dekoratorki spisały się na medal! Czułam się jak księżniczka w jakiejś bajce… Moja chrześnica sypała płatki przed nami a chrześniak niósł obrączki. Po mszy wszyscy pytali skąd takiego rewelacyjnego księdza wzięliśmy ![]() Z resztą cały czas jak do niego przychodziliśmy przed ślubem mówił, że ślub to dla nas najważniejsze przeżycie i dołoży wszelkich starań aby wszystko wyszło pięknie. Słowa dotrzymał i nie stresowaliśmy się wcale! Przysięga wyszła super – obydwoje patrzyliśmy sobie głęboko w oczy ![]() I muzyka na naszym ślubie… marzenie!! Z racji, że kościółek był w wioseczce w górach nie chciałam czegoś pompatycznego. Moim największym marzeniem od zawsze było Ave Maria w wykonaniu gitara+wokal. Wynalazłam zespół - grali na skrzypcach, flecie poprzecznym i gitarze w sumie pięć osób w składzie. I wokalistka Sylwia.. anioł dziewczyna o anielskim głosie!!!! Jeśli któraś z Was będzie miała ślub na Dolnym Śląsku to śmiało mogę polecić i na ślub przyjadę żeby raz jeszcze posłuchać ![]() Miesiąc wcześniej wysłałam zespołowi mp3 z „moim” wymarzonym ave maria. Mówili że nie obiecują wokalu, ale że gitara i skrzypce zagrają na 100%. Kiedy zaczęli grać a pani Sylwia zaczęła śpiewać zamarłam i łzy stanęły mi w oczach. Po kościele obsypali nas płatkami róż, ryżem i pieniążkami ![]() Przed salą czekał na nas wieeelki pakunek przewiązany ogromną kokardą w którym było 100 balonów z helem. Wypuściliśmy je ku powszechnej radości, zrobiliśmy wspólne zdjęcie z gośćmi potem przywitanie chlebem i solą i na salę ![]() Wcześniej nie baliśmy się niczego.. ale pierwszy taniec był nasza zmorą.. i ja i mój TZ baliśmy się okropnie ![]() Tańczyliśmy walca… Na szczęście w prezencie ślubnym od dekoratorki naszej dostaliśmy maszynę do baniek mydlanych. Cała sala wypełniła się mieniącymi się banieczkami tak, że wszyscy otwierali buzie z wrażenia ![]() Mieliśmy też prawdziwego dzika, którego płonącego wwiózł na salę wiking ;-) Orkiestra grała REWELACYJNIE!! Do 4 rano mieliśmy komplet gości na sali!! Spać poszły wcześniej tylko maluchy! I kolejna niespodzianka na poprawinach – zwykle z doświadczenia po weselach znajomych na poprawiny przychodzi około połowy gości… a u nas na poprawiny stawiło się 90% naszych gości! Wszyscy wychwalali nas, mówili że widać pracę jaką włożyliśmy w organizację a odchodząc każdy mówił że na takim wspaniałym weselu jeszcze nigdy nie był ![]() Jestem przeszczęśliwa i oby taki stan został już na zawsze... ![]() Teraz z niecierpliwością czekamy na zdjęcia od fotografa, bo mamy tylko te, które robili nam znajomi i dwa zdjęcia z pleneru, które cyknęła moja świadkowa za plecami fotografa jak nam robił ![]() Załączam zdjęcie naszego kościóka a poniżej linki do zdjęć z wesela. Jakość kiepska ale lepsze to niż nic ![]() _1_, _2_, _3_, _4_, _5_
![]() |
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
soll piekna relacja - cudnie wygladaliscie
mamy takie samo zdjeci ajak wasze 5!!!! tylko na tle żłtego murowanego przystanku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4410 | |||
Zadomowienie
|
anika222 super fotki, pięknie wyglądałaś
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.