|
|||||||
| Notka |
|
| Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bułgaria na dobry początek?!
Co sądzicie o Bułgarii i tych wszystkich górskich ośrodkach? Warto wybrać się w te regiony zimą? Skoro w lutym 2009r w Bansku odbyły się tam rozgrywki w narciarstwie zjazdowym kobiet i runda SG FIS Alpinie Ski World Cup to musi to o czymś świadczyć!
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bułgaria na dobry początek?!
Cecylia jeszcze się dobrze lato nie zakończyło, a ty już o zimie i nartach?
Jeśli zaś chodzi o samą Bułgarię to nic dziwnego, że odbywają się tam rozgrywki narciarskie, w zachodniej Bułgarii leżą masywy górskie. Mój brat uwielbia Bułgarię i jeździ tam zarówno latem jak i zimą. Myślę, że warto wybrać się tam zimą. A planujesz jechać prywatnie czy z jakimś biurem? |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę tego całego oblężenia, dlatego wydaje mi się, że lepiej będzie teraz trochę pogłówkować niż obudzić się w trakcie sezonu. A może ktoś wie jak wygląda kwestia stoków, tras narciarskich i wypożyczania sprzętu w tym rejonie? Ewultro z racji wygody wolałabym się wybrać jednak z biurem, jak znajdę coś odpowiedniego to bardzo możliwe, że się zdecyduje
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
to zajrzyj na stronę Itaki bo wiem, że organizują wyjazdy na narty
Edytowane przez ala Czas edycji: 2009-09-25 o 10:23 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja widzialam oferte Bulgaria - narty 2009/2010 w ofercie ecco holiday
tu takze znajdziesz ciekawe informacje na ten temat: http://www.bulgariaski.com/bansko/
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-10-01 o 21:10 |
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej jak sobie wejdziesz na stronę tych biur i sama porownasz co bardziej Ci odpowiada i pasuje!
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Pofatygowałam się i porównałam z ciekawości obie oferty, różnica jest zasadnicza!
Po pierwsze to Itaka oferuje atrakcje Banska a Ecco dla odmiany Borowca. Rażące są też różnice cenowe, za lot 19 grudnia do hotelu 4**** na 7 dni w Ecco zapłacimy 3867pln natomiast Itaka w tym samym czasie, również do hotelu 4**** z tym, ze na 8 dni chce tylko 2199pln. |
|
Nowe wątki na forum Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.