Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (: - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-24, 19:12   #811
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Pisałyśmy o kremach...

Może to Was zaciekawi. Nie wiem czy to nowość, ale nikt ze znajomych nie zna, zobaczyłam reklamę w "mamo to ja".

http://www.elasti-q.pl/

Można nawet kupić na stronie, a wysyłka tylko 5zł.

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-09-24 o 19:13
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:25   #812
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Witajcie Sorki, że dopiero teraz piszę, ale wcześniej byłam w pracy ( a tam nie mam netu ), później obiadek, jakieś porządki.
Moje "ziarenko" się pokazało , ma 2,5 mm, serduszko bije 113. Wg. zarodka to 5 tydzień i 6 dzień. Tylko mam spłaszczony pęcherzyk płodowy, ale podobno to nic groźnego. Czytałam w necie i lekarz też potwierdził. Teraz trzeba uważać do 12 tygodnia.

lea, świetny pomysł z przekazaniem wiadomości.
Moja babcia doczekała się już 2 prawnuków i 3 prawnuczek. Jeszcze jej nie mówiłam o ciąży. Natomiast dziadkowie mojego TZa doczekali się 2 prawnuków i zawsze chcieli jeszcze od nas maleństwa. Niestety babcia zmarła jesienią zeszłego roku, a dziadek teraz na wiosnę.

sparkly, witaj

Kakusia, gratuluję

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:30   #813
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Witajcie Sorki, że dopiero teraz piszę, ale wcześniej byłam w pracy ( a tam nie mam netu ), później obiadek, jakieś porządki.
Moje "ziarenko" się pokazało , ma 2,5 mm, serduszko bije 113. Wg. zarodka to 5 tydzień i 6 dzień. Tylko mam spłaszczony pęcherzyk płodowy, ale podobno to nic groźnego. Czytałam w necie i lekarz też potwierdził. Teraz trzeba uważać do 12 tygodnia.
Super wieści.

Stary 2009-09-24, 20:34   #814
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JaGaaaa Pokaż wiadomość
Linsley, a co to za baba tak Cię potraktowała??? Może antyreklamę jej zrobimy Nie przejmuj się już. Idź do niej jeszcze raz a w międzyczasie zapisz się do jakiegoś normalnego lekarza. Spróbuj zadzwonić tam gdzie Ci pisałam
Chyba nie powinnam nazwisk podawać. Babka przyjmuje w Chełmży bardzo często i do niej nie ma kolejek A dzwonić będę jutro. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze w październiku załapać
Cytat:
Moje "ziarenko" się pokazało , ma 2,5 mm, serduszko bije 113.

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 20:38   #815
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

bydgoszczanka świetne wieści

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja tak miałam tydzień temu, przez kilka dni. W weekend mi przeszło i do dziś spokój.

To chyba tak falami będzie się rozciągać.
Trochę pocieszające - że nie tylko ja tak mam i że może przejdzie

Ale schizy mam od wczoraj straszne, chciałabym, żeby już był przyszły czwartek... Nawet miałam małą wymianę zdań z TŻ, bo on się teraz jakimiś bzdurami chce zajmować, typu zmiana auta, a ja kompletnie nie mam głowy do takich rzeczy. Uparł się, że własnie teraz... No i wyszło, że przeze mnie przepadnie nam jakaś świetna okazja

Trochę mi też zaczyna brakować bliskiej osoby do pogadania, takiego od serca. Z TŻ zawsze mogę, ale to nie to... Mamę i siostrę mam daleko, przyjaciółki też. Tu mam tylko "koleżanki" z pracy, a przed teściową jakoś nie mam ochoty się wywnętrzać Dobrze, że choć tu, na forum, mogę trochę pomarudzić - może mnie nie wyrzucicie

A co do tematu babć i dziadków, to ja dziadków nie miałam, obaj zmarli długo przed moim urodzeniem, za to jedna babcia doczekała 2 prawnuków (dziś, gdyby żyła, miałaby 5), a druga bije rekordy - ma na dzień dzisiejszy 13 prawnuków . Za to dziadkowie mojego TŻ mogą liczyć tylko na nas - i ciekawe, czy już wiedzą

Ależ się rozpisałam...

Spokojnej nocki!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:22   #816
basiak
Raczkowanie

Dziewczyny, ale napisałyście !

Witam nowe Mamusie a tym, których fasolki się ukazały gratuluję serdecznie
Jeszcze tylko czekamy na dobre wiadmości od Kropki , a dobre będą na pewno

U mnie jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, to cera i pazury ok, natomiast włosy masakra. I też często mi zimno, nawet już zaczynałam się tym martwić, ale jak czytam, że Wam też to jestem pocieszona

dafreen gdybyś mogła mnie też podać na PW namiary na tego Twojego gina z wypasionym usg, to będę wdzięczna

pozdrawiam

Szymek 16.04.2010
basiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 05:17   #817
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiak Pokaż wiadomość
Witam nowe Mamusie
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14416424]gratuluję Fasolki!
witaj serdecznie.
a TŻ-tem się nie przejmuj, pewnie zareaguje na tą cudowna wiadomość lepiej niż się spodziewasz. [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Kakusia, witaj
Tż-tem się nie przejmuj, na pewno się ucieszy.
Cytat:
Napisane przez JaGaaaa Pokaż wiadomość
Jak nie chcesz zaszkodzić dzidzi to przestań się tak wszystkim stresować!!!! Pozytywne myślenie działa cuda, będzie dobrze!
Powiedz mężowi, zobaczysz, jak się ucieszy to i tobie będzie duuużo lepiej! Choć myślę że może będzie w szoku ale po krótkim czasie stres opadnie i przyjdzie szczęście
Cytat:
Kakusia, gratuluję
Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Kakusia witaj! Nie masz się co martwić na zapas reakcją TŻta - na pewno się ucieszy
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM Mam nadzieję, że dobrze i bezstresowo przejdziemy te 9 miesięcy (yyy to znaczy już 8 )

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kakusiu witaj

Super wieści To mnie zaskoczyłaś

Niech no tylko mężuś będzie zły to juz szykuje na niego
Dziękuję Zgadnij już wiesz, czemu nie chciałam pisać wcześniej, wołałam się upewnić testem
No to przeszłyśmy z wątku planowania i będziemy miały majowe dzieciątka i do tego rówieśniczki
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Jeju kakusia jak sie cieszę Nic się nie pochwaliłaś jak do mnie pisałaś. Ale super wiadomość A reakcją Tz-a się nie przejmuj bo my też nie planowaliśmy a jest super. Powiem Ci że między nami teraz jest lepiej niż przed ciążą. Zanim pójdziesz do gina to lepiej się podpytaj znajomych kogo polecają, albo na forum popytaj. Ja właśnie z dziewczynami z wątku z mojego miasta rozm gdzie by tu iść teraz...
Lindsley dziękuję Mam nadzieję, że jak TŻ się dowie, to też między Nami będzie lepiej ale czuję, że Jego pierwsza reakcja będzie straszna.... powiem Mu na sam koniec dnia, żeby w razie czego nie zepsuć Mu urodzin
A co do szukania gin, to ciężko bo moje miasto jest małe i co najwyżej mogę się podpiąć pod Kraków

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-09-25 o 05:30
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 06:40   #818
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Ale schizy mam od wczoraj straszne, chciałabym, żeby już był przyszły czwartek... Nawet miałam małą wymianę zdań z TŻ, bo on się teraz jakimiś bzdurami chce zajmować, typu zmiana auta, a ja kompletnie nie mam głowy do takich rzeczy. Uparł się, że własnie teraz... No i wyszło, że przeze mnie przepadnie nam jakaś świetna okazja
Chłopy jak dzieci, zwykle tak mają... Mój też ma tę funkcję: już i koniec. Jutro to za późno.

Cytat:
Trochę mi też zaczyna brakować bliskiej osoby do pogadania, takiego od serca. Z TŻ zawsze mogę, ale to nie to... Mamę i siostrę mam daleko, przyjaciółki też. Tu mam tylko "koleżanki" z pracy, a przed teściową jakoś nie mam ochoty się wywnętrzać Dobrze, że choć tu, na forum, mogę trochę pomarudzić - może mnie nie wyrzucicie
To co Ty tam robisz? Za mężem wyjechałaś??

Tak w ogóle to jesteś z moich klimatów. Urodziłam się i wychowałam na Dolnym Śląsku.

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Napisane przez basiak Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale napisałyście !

Witam nowe Mamusie a tym, których fasolki się ukazały gratuluję serdecznie
Jeszcze tylko czekamy na dobre wiadmości od Kropki , a dobre będą na pewno
Wrr... już się denerwuję.

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Dzień dobry Agalb.

Stary 2009-09-25, 07:04   #819
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

we wtorek mam USG...no kurka wodna, niech mi się dzieciątko w końcu ujawni!!! bo 4 tyg temu było tylko ciałkiem żółtym....a ja już w nerwach, że nic albo ze coś.....mój uparł się, że idzie ze mną....mimo tego, że badanie mam na 9 a on o tej porze przekręca się na drugi bok...Twardziel ale nich się do swojego dzieła przyzwyczaja od samego początku
Potrzymacie za mnie paluszki we wtorek?O 9.30? Chciałabym poczuć, że wasza moc jest ze mną a i przyjemniej ze świadomością, że ktoś mysli.....

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne

Edytowane przez kitty241
Czas edycji: 2009-09-25 o 07:15
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 07:24   #820
kropka75
Zakorzenienie

A pewnie, że potrzymamy. Super, że i chłop idzie. Niech idzie.

Mój akurat ma nocki za każdym razem jak ja mam USG i nie idzie, bo boimy się, że nie zdąży.

Ja dziś poproszę o 15ej kciuki.

Stary 2009-09-25, 07:29   #821
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Cytat:
A pewnie, że potrzymamy. Super, że i chłop idzie. Niech idzie.

Mój akurat ma nocki za każdym razem jak ja mam USG i nie idzie, bo boimy się, że nie zdąży.

No Kropuś, pamiętaj, że ja dla Ciebie wszystko

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 08:18   #822
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kitty241 Pokaż wiadomość
we wtorek mam USG...no kurka wodna, niech mi się dzieciątko w końcu ujawni!!! bo 4 tyg temu było tylko ciałkiem żółtym....a ja już w nerwach, że nic albo ze coś.....mój uparł się, że idzie ze mną....mimo tego, że badanie mam na 9 a on o tej porze przekręca się na drugi bok...Twardziel ale nich się do swojego dzieła przyzwyczaja od samego początku
Potrzymacie za mnie paluszki we wtorek?O 9.30? Chciałabym poczuć, że wasza moc jest ze mną a i przyjemniej ze świadomością, że ktoś mysli.....
kciuki gwarantowane.

Cytat:

i dla Was także mega-kciukasy, zdaj relację zaraz po wizycie.

Dziś moja fasolka skończyła 5 tygodni.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:26   #823
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
No Kropuś, pamiętaj, że ja dla Ciebie wszystko

Mnie dziś znowu ciężko na żołądku. Tylko herbata czarna mi wchodzi z cytryną i sezamki. I coś mocniej ciepła dziś jestem.... Coś mnie bierze albo co.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14427475]
kciuki gwarantowane.

i dla Was także mega-kciukasy, zdaj relację zaraz po wizycie. [/QUOTE]
Jak będę miała co powiedzieć to zdam od razu, a jak nie to się zakopię do jamki...

Stary 2009-09-25, 08:31   #824
Mustique
Lena

czesc dziewczyny...

ja dziś umieram... jak zwykle moja zachłanność nie zna granic i się zatrułam czymś... masakra.. mam nadzieję że przejdzie tak szybko jak przyszło...

o ciąży jeszcze nikomu nie powiedzielismy. na razie siedzimy cicho jak mysz pod miotłą. Mój partner dowiedział się jak był w pracy, choć ciążę żeśmy podejrzewali już długo. Bo po ostaniej chorobie wszystko mi sie rozregulowało... ale po zrobiemi dwóch testów nie było wynika jednoznacznego. rodzina dowie się w swoim czasie...
Stary 2009-09-25, 08:54   #825
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
To co Ty tam robisz? Za mężem wyjechałaś??

Tak w ogóle to jesteś z moich klimatów. Urodziłam się i wychowałam na Dolnym Śląsku.
Dokładnie - wyjechałam za mężem. Mieszkam tu prawie2 lata. A urodziłam się, wychowałam i znaczną większość życia spędziłam w Krakowie

Cytat:
będą o 15

Ja miałam bardzo fajny poranek, spokojny, a teraz znowu dopadają mnie schizy... Chyba powinnam iść do gina... Staram się wyłączyć moje czarnowidztwo...

Miłego dnia!!!
Stary 2009-09-25, 09:02   #826
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Lindsley dziękuję Mam nadzieję, że jak TŻ się dowie, to też między Nami będzie lepiej ale czuję, że Jego pierwsza reakcja będzie straszna.... powiem Mu na sam koniec dnia, żeby w razie czego nie zepsuć Mu urodzin
A co do szukania gin, to ciężko bo moje miasto jest małe i co najwyżej mogę się podpiąć pod Kraków
To wszystkiego najlepszego dla Tz-a i niech tylko spróbuje się nie cieszyć to sama się tam do Was przejadę i mu nagadam (normalnie by ale nie chcę się przemęczać dla dobra mojego okruszka). A co do gina to może lepiej się podpiąć pod ten Kraków (moja kuzynka jeździła do Krakowa spod Starachowic, bo miała zagrożoną ciążę nawet raz byłam z nią i tam też rodziła. Była zadowolona)

Cytat:
Cytat:
za obie wizyty
Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny...

ja dziś umieram... jak zwykle moja zachłanność nie zna granic i się zatrułam czymś... masakra.. mam nadzieję że przejdzie tak szybko jak przyszło...

o ciąży jeszcze nikomu nie powiedzielismy. na razie siedzimy cicho jak mysz pod miotłą. Mój partner dowiedział się jak był w pracy, choć ciążę żeśmy podejrzewali już długo. Bo po ostaniej chorobie wszystko mi sie rozregulowało... ale po zrobiemi dwóch testów nie było wynika jednoznacznego. rodzina dowie się w swoim czasie...
Czym się zatrułaś? Byłaś u lekarza? Życzę szybkiego powrotu do zdrówka
A co do mówienia rodzince... My (tzn ja bo tz siedzi cicho narazie) nie umiemy trzymać języka za zębami długo. Z rodzinki wie tylko moja siostra ale za to cała rzesza (5) moich koleżanek już wie i jeden kolega Tz-a. Rodzicom powiemy za tydzień w weekend no i siłą rzeczy zaraz się rodzeństwo dowie.

Michaś
Stary 2009-09-25, 09:13   #827
bela14
Rozeznanie

prubuje wstawić sobie takiego dzidziusia w
suwacku i nie moge
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:15   #828
Konto usunięte

DAnia, Ty się nie staraj, Ty po prostu wyłącz to czarnowidztwo.

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A co do mówienia rodzince... My (tzn ja bo tz siedzi cicho narazie) nie umiemy trzymać języka za zębami długo. Z rodzinki wie tylko moja siostra ale za to cała rzesza (5) moich koleżanek już wie i jeden kolega Tz-a. Rodzicom powiemy za tydzień w weekend no i siłą rzeczy zaraz się rodzeństwo dowie.
ale z Was paple.
ja to trzymam gębusie na kłódkę. i będę trzymać aż do 18 października.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:18   #829
atinas
Zadomowienie

Hej dziewczyny To i ja dołączę do Was dołączę.
Mam na imię Justyna, mam 20 lat i wg @ jestem w 8 tc, ciąża potwierdzona jak na razie tylko testem, ale byłam już u gina i na badaniach, a we wtorek idę drugi raz i wszystkiego się dowiem. Mam nadzieję, że już mi powie kiedy będę mieć termin porodu

Pozdrawiam i życzę miłego dnia
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 09:19   #830
zgadnij_MS
Zakorzenienie

DAnia, to ja widzę, że nie tylko ja mogę się wygadać na forumt ehhhhhh
Bydgoszczanko
Kropko ja już trzymam żebyś się kochana nie denerwowała
Biricchina złe myśli odpłyneły

U nas wiedzą tylko moi rodzice, z czego ich reakacja była ehhhhh niby się ucieszyli, ale i tak widać, że nie truskają szczęściem.... Aaaa podobno tak bardzo chcieli być dziadkami ehhhhhhh

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2009-09-25 o 09:20
zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:19   #831
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

cześć ;

Kropuś, kciuki zaciśnięte, wszystko będzie dobrze

Kitty, za Ciebie i Twoją fasolke też trzymamy z Okruchem kciuki

Basiak, następna warszawianka , wyślę na priv.... zbieram ekipę na brzuszkową kawkę, mam nadzieję, że się przyłączysz

Bydgoszczanka, super wieści

witam wszystkie nowe mamusie

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:19   #832
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Mam na imię Justyna, mam 20 lat i wg @ jestem w 8 tc, ciąża potwierdzona jak na razie tylko testem, ale byłam już u gina i na badaniach, a we wtorek idę drugi raz i wszystkiego się dowiem. Mam nadzieję, że już mi powie kiedy będę mieć termin porodu

Witaj!
Gratuluję Fasolki!!
Stary 2009-09-25, 09:22   #833
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:

WItam i gratuluje

Stary 2009-09-25, 09:57   #834
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Dziewczynki, to za mnie też trzymajcie kciuki... Jednak nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej ginki - kazała przyjechać koło 12:30. Może panikuję, ale przynajmniej będę wiedziała, na czym stoję...
Stary 2009-09-25, 10:13   #835
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Dziewczynki, to za mnie też trzymajcie kciuki... Jednak nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej ginki - kazała przyjechać koło 12:30. Może panikuję, ale przynajmniej będę wiedziała, na czym stoję...
będzie dobrze Słonko, kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre wieści

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:15   #836
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cześć Dziewczyny

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, gratulacje dla mamuś (Bydgoszczanko!!!!), którym ujawniły się kruszynki i tym co do Nas dołączyły
Kakusię kojarzę z PM2008

Ja wcinam właśnie naleśniki z twarogiem i nie powiem - czuję się błogo

A że dzisiaj mamy 25 września chciałabym złożyć Naszej Eniggmie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, szczęścia, słońca, uśmiechu i spełnienia marzeń oraz duuuuuużo zdrowia dla Ciebie i tych kruszynek pod serduszkiem

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:22   #837
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Hejka mamuśki
Rano wstałam o 7, bo młody do szkoły szedł i tak mi było niedobrze, ale nie wymiotowałam. Teraz mnie ssie i trochę głowa muli, ale nie biorę na razie tabletek.

kitty, trzymam kciuki, będzie dobrze
kropka, też trzymam kciuki,
atinas, witaj i gratuluję
DAnia już mocno zacisnęłam

Idę sobie zrobić coś do jedzonka

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 10:26   #838
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Biricchina smacznego

Eniggma wszystkiego najlepszego, cudownego okresu 9m-cy, choć już ciutek mniej , żeby spełniły się Twoje wszystkie marzenia i wszystkiego co najwspanialsze

Stary 2009-09-25, 10:33   #839
joanna200
Rozeznanie

Cytat:

witaj no w końcu jakaś moja rówieśniczka

ja też mam wizyte we wtorek, także nie bede sama, super

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 10:41   #840
lindsley
Zakorzenienie

Enigma sto lat

Michaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości