|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
otóż królika zwinełam ze sklepu tuż po wyjsciu z kina z filmu "Aleksander Wielki", z braku było pomysłu, jak go nazwać,w ięc groteskowo stał się Aleksandrem (Wielkim w domyśle, bo był wielkosci połowy mojej dłoni)
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-25 o 11:24 |
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
wyjeżdzałam z garażu i rąbnęłam w lampe ogrodową
Nie wiem jak ja to zrobiłam, bo wyjeżdżam na pamięć.Dobrze, że nei porysowałam zderzaka, lampie tylko klosz spadł na szczęście. Ale by było jakbym ja rozjechałaMy chcemy Sebastiana, MIkołja, szymona moze, Pole, Oliwię, Paulinę i chyba tyle na ta chwilę. Do później
|
#3783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem raczej introwertyczką i mam mało koleżanek.. Hmm, mogłabym zaprosić kuzynkę (moja świadkowa) i jeszcze 5 koleżanek które znam z jednego przedmiotu ze studiów, no i chyba tyle.. Z tymi koleżankami widuję się raz na dwa - trzy miesiące i wystarczy, lubię je.. Do tego dochodzi kwestia tego, że TŻ jest poza moją rodziną jedyną osobą na świecie przy której się non stop swobodnie czuję i z którą mogłabym przebywać długie godziny i nie stresować się.. A na wieczorze panieńskim są mniej więcej równe szanse na to, że bym się dobrze bawiła jak i na to, że bym czekała tylko aż się skończy, bo nie wiedziałabym o czym gadać.. No może trochę wyolbrzymiam, ale ogólnie jakoś tak nie mam z kim, nie mam chęci itd. Jeżeli już to wolałabym łączoną imprezę, bo z TŻem mamy trochę takich wspólnych znajomych, z którymi się razem widujemy, i wiem że na takiej imprezie lepiej bym się bawiła
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja standardowo wbijam się tylko na sekundkę, żeby się pochwalić, że mamy zaklepany kościół już i fotografa...
|
|
|
|
#3785 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ochrzanu nie dostałam,bo zdążyłam się szybko ubrac.
|
||
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-25 o 12:14 |
|
|
|
|
#3787 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Na początek gratulacje dla dziewczyn, którym ruszyły suwaczki I chciałabym się pochwalić Zarezerwowaliśmy wczoraj termin w Kościele i byliśmy na pierwszych naukach Godzinkę mamy 14 zarezerwowaną, dokładnie tą co chcieliśmyCoś w tyle jestem w rankingu postów, ,muszę się poprawić w przyszłym wątku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3789 |
|
BAN stały
|
Omg,my tu mamy wosne w UK,słońce świeci,ptaszki świerkają.
![]() Centi za załatwienie spraw slubnych. Co do rangingu spadłam a raczej wskoczyłam na 7 miejsce.
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Hehehe...no jak na nas to nawet bardzo wiele do przodu ![]() Tylko cholerka wkręciliśmy się w ślub z mszą, a chcieliśmy bez...pani w kancelarii kościelnej nas zterroryzowała wzrokiem
|
|
|
|
#3791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I np. podoba mi się jak ksiądz na kazaniu powie kilka słów do młodych. Ostatnio było bez kazania i mi sie nie podobało.
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, kierowca ze mnie dobry, ale nie parkowacz/parkowarka ![]() Fajnie dziewczyny, że juz macie ten kosciół zaklepany Ja juz po załatwieniu tego kamerzysty mam wszystko z glowy i taki błogi spokój Wprawdzie jeszcze te pokoje w hotelu zostały, ale z tym sie nie pali
|
|
#3793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nieudzielanie się częstsze Cytat:
Mój ulubieniec, zdjecia słabe, bo z nk ściągnełam (czym to się człowiek w parcy zajmuje
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-25 o 12:25 |
||
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podenerwujecie się a i tak szybko to minie Bez mszy to taki ekspres by chyba tak bez echa przeszedł, bo to chyba z 10 minut trwa i byscie nawe tni ewiedzieli gdzie jesteście![]() Fajny film jest na TVP HD, jak ktoras ma to polecam, polski o okresie przedwojenym o młodych ludziach ![]() Merriel nie zacytowałas mi się - faktycznie jak taki woeczór panieński to mialaby byc dla Ciebie meka to bez sensu.Ja tam lubie babskie imprezki, ale i tak mysle o tż wtedy
|
|
#3795 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My jeszcze kościoła nie mamy. No ale jeszcze czas ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie dzisiaj taki ruch jak nigdy![]() A króliczek ale słodki.
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, no nie mam kiedy się udzielać
Cały dzień siedzę w pracy, to czasem coś napiszę w moim 'pierwotnym wątku', a wieczorem w domu, to tylko zerkam do kompa... Także wpadam tylko, żeby pochwalić się jakimiś postepami w przygotowaniach ślubno-weselnych. W ogóle śmiać nam się chciało, bo pani w kościele zanim nas wpisała, to chyba z 5 razy nas spytała, czy jesteśmy pewni na 100%...chyba wyglądaliśmy na niepewnych
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jest jeden czy dwa?Bo ja widze dwa kolory Ej a kroliki sikają i kupuke robią do klatki i to smierdzi...moze nieśmierdzieć? Podobaja mi sie takie z oklapnietymi uszkami też Ale tz jest uczulony i moge miec co najwyżej łysego kota albo yorka. A z krolikiem da sie pobawic????
|
|
#3798 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogolnie nie jestem za takimi sukienkami,ala ta była sliczna i rewelacyjnie na mnie lezała i w ogole. Ale jakos sie j nie czułam sie w niej do konca soba. Raczej poszukam cos skromniejszego, prostego....Cytat:
|
||
|
|
|
#3799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się najbardziej podobają imiona z literką "i", albo "j". Kiedyś miałam fazę na Julię i Oliwię, ale teraz się tego się sporo namnożyło. Ostatnio podoba mi się: Amelia, Eliza, Anastazja i jeszcze pewnie parę innych by się znalazło. A chłopięce imiona jakoś mniej mi się podobają. Mógłby być Sebastian, Adrian (chociaż chłopcy o tym imieniu to takie łobuzy zazwyczaj są ). TŻ by chciał Oskara, ale mi się nie podoba
|
||
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
w PL to samo
choc w UK - krainie deszczowcow to w sumie wieksze wow![]() Chilanes slodziak z tego Aleksandra a jaki tlusciutki widac, ze dbasz o niego ![]() ja to swego czasu hodowalam chomiki ale za krotko zyja - to nie na moje nerwy ![]() wlasnie ekhm wspanialym USOSem liczylam sobie srednia na stypendium i wyszlo mi w sumie, ze mam tyle ECTSow, ze juz mi zadnego zapychacza nie trzeba totez szybciutko wypisalam sie z konwesratorium o marginalizacji spolecznej i w efekcie w tym semestrze mam seminarium + jeden wyklad z cwiczeniami
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas też wiosennie, chociaż mogłoby być troszkę cieplej ![]() Cytat:
Z tego co podglądnęłam w kalendarzyku to nie ma na razie nikogo zapisanego więcej na nasz dzień![]() Cytat:
ja czasem jak stanę, wysiądę z auta, obczaję że coś nie halo to przestawiam co by wstydu nie było![]() Ty też już wszytsko masz załatwione ![]() Cytat:
proszę nie bić koleżanki![]() ![]() U mnie plan zajęć pewnie będzie w przyszłym tygodniu dopiero ciekawa jestem co tam wymyślili
|
|
#3805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się sprząta to nie śmierdzi Na zdjęciach jest jeden króliś, tylko sierść ma różną w zależności czy wiosna, czy jesień (teraz zniemia mu się z brązowo-rudej na szaroburą). Mój król wogóle jest komiczny i można by godzinami opowiadać o tym co wyczynia Pomijam fakt, że bywa obrażalski i złosliwy, bo jak nie dostanie tego co chce lub uważa, że za długo się nikt do niego nie odzywał to na złość "bobkuje" pod drzwiami wejściowymi do mieszkania i robi to tak ostentacyjnie, żeby go tylko zauważono, że popłakać sie ze śmiechu można ![]() Cytat:
ale fakt fałdeczki ma Nie jest jakiś wyjątkowo dużo ot rzekłabym "książkowy" król miniatura
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-25 o 12:47 |
||
|
|
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez juz mam wszystko najwazniejsze zalatwione (sala, pokoje hotelowe dla gosci, kosciol, zespol, fotograf, kamerzysta, spiewaczka, nauki teraz tylko w listopadzie musimy sie umowic ze spiewaczka koscielna pogadac o repertuarze, bo na razie tylko jest zarezerwowwana, a w grudniu moze zaczniemy rozgladac sie za obraczkami. z kolei przyszly rok pewnie zaczniemy od poszukiwan odziezowych ![]() a w listopadzie idziemy na targi slubne - zobaczymy co tam nowego w branzy slubnej ![]() jaki wielki bobas http://wiadomosci.onet.pl/2049372,12...kord,item.htmlwspolczuje rodzenia takiego klocka Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-25 o 12:53 |
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładny aparat z niegoNie wiedziałam, że zmieniają kolor sierści Ja mam pieska, też się obraża jak mu coś nie pasuje ![]() Lain miejmy nadzieję, że na zaocznych dadzą Ci się wyspać Wy też macie już wszystko załatwione, super!W listopadzie macie targi? My chyba w lutym, tak jak w tamtym roku... i nie wiem czy pojedziemy czy nie. Bo chyba nie będzie już po co?! Sama nie wiem, zobaczymy
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-09-25 o 12:57 |
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaś w moim parafialnym, skad bedziemy brali licencję i gdzie spiszemy protokół to wpisano nas do księgi ślubów takiej wielgachnej i grubachnej ![]() Cytat:
![]() Przypomniałaś mi, że do organistki msuze zadzwonić! Bo z nią osobno trzeba się umawiać, a chcę ją "przesłuchać" zanim się zdecyduję
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Nie wiem jak ja to zrobiłam, bo wyjeżdżam na pamięć.Dobrze, że nei porysowałam zderzaka, lampie tylko klosz spadł na szczęście. Ale by było jakbym ja rozjechała
I nigdy w zyciu nie zrobie imprezy laczonej 
Zarezerwowaliśmy wczoraj termin w Kościele i byliśmy na pierwszych naukach

za nieudzielanie się częstsze
Powiedziała, że za to butów mu nie pokaże