Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 12:31   #571
willma2
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
słonko jutro wstawie,dzisiaj dr.mi pościaga te plastry i jesli sie całkiem nie załamie to wieczorem mi mąż fotke strzeli
Bankeira, ja dzis na weekend do stolicy jadę...prosze zostaw tez te swoje fotki...bo tak tragizujesz...jak ja po zabiegu..Wszystko mi sie macilo w głowie..radośc z rozpaczę i smutkitm,ze moze za małe, może za wielkie..rozumiem Cię..To minie..spokojnie..Na pewno nie masz mniejszych niz miałaś Panikara z Ciebie taka jak ze mnie!!Trzymaj się!!

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Straszą :conf used: No coś Ty
Juz są git... a jak się wyrownają, to ...
Dziękuję..dziękuję..potrz ebuje tego..bardzo...bo mam tez momenty...ze cos z nimi nie tak..boję się powikłań..nie wiem...czy nie robię za duzo, czy nie za mało..pełna obaw..Na szczęście..do mojej Pani dzwonię i na razie odbiera ode mnie telefony..i nawet jest miła..
Ja mam zakaz basenu jeszcze przez dwa miesiące..
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 12:40   #572
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Kasiulka,
A Ty do kiedy będziesz w tym "pancerzu"
Fajnie byloby zobaczyć Twoje dziewczynki juz bez niego

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 12:45   #573
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Bankeira, ja dzis na weekend do stolicy jadę...prosze zostaw tez te swoje fotki...bo tak tragizujesz...jak ja po zabiegu..Wszystko mi sie macilo w głowie..radośc z rozpaczę i smutkitm,ze moze za małe, może za wielkie..rozumiem Cię..To minie..spokojnie..Na pewno nie masz mniejszych niz miałaś Panikara z Ciebie taka jak ze mnie!!Trzymaj się!!

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Dziękuję..dziękuję..potrz ebuje tego..bardzo...bo mam tez momenty...ze cos z nimi nie tak..boję się powikłań..nie wiem...czy nie robię za duzo, czy nie za mało..pełna obaw..Na szczęście..do mojej Pani dzwonię i na razie odbiera ode mnie telefony..i nawet jest miła..
Ja mam zakaz basenu jeszcze przez dwa miesiące..
ok jeśli je wkleje to zostawię Ty piszesz ze boisz sie powikłań a ja nawet o żadnych powikłaniach nie myśle nie mam czasu bo ciągle o rozmiar sie martwie wiem wiem panikara jestem

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Ja panikara a Wy biedne musicie mnie wysłuchiwać,ale tak sie cieszę ze Was mam gdyby nie Wy to bym miała 275 i juz całkiem płakałabym w podusie...za tydzień urlopik sie kończy i koniec użalania sie nad sobą-nie bedzie na to czasu
Stary 2009-09-25, 13:28   #574
Agatau88
Zakorzenienie

Ja dzwonilam do kliniki mam miec Mentory, ciecie wokol otoczki, pod miesien, okragle. Pani z recepcji powiedziala ze Mentory i Allergany to prawie to samo, znaczy jakosciowo nie ma roznicy, a na ES nie pracuja wogole. Tylko rozmiar i profil newiadomy do czerwca mam nadzieje ze co do tego bede miala pomoc na forum u ekspertek
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 13:28   #575
natalia85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez niespelnienie Pokaż wiadomość
Hej
Ja mam 174 do 177cm (zależy kto mierzy) pod biustem 70, w biuście przed operacją jakieś do 80, wzięłam mentory 400 cc, i jestem mega zadowolona...w biuscie mam teraz 95cm, aż uwierzyć nie mogę i codziennie latam zmierzyć, czy nie opadło co nieco...rozmiar mi wyszedł z tego jakiś taki duży w/g tabeli, ale na oko to jest takie śliczne pełne D...jestem 2 tygodnie z kawałkiem po operacji...pasa ściskającego już nie musze nosić, a staniczki noszę sportowe

Witaj mam pytanie czy wstawiałas już moze zdjecia swoich cycuszków (jestem niby na bierzaco ale moze cos przgapilam) . Mam termin operacji na 17 grudnia taki sam wzrost jak ty pod biustem tak samo i w biuscie tez podobnie doktorek tez chce mi wsadzic 400cc mentory tylko mi sie wydaje ze sa za duze dlatego chciałabym zobaczyc jak to u ciebie wyglada prosze pomóz
natalia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 14:16   #576
Agatau88
Zakorzenienie

bankierka na pewno jak wstawisz zdjecia to Dziewczyny obiektywnym okiem ocenia jakie sa Twoje zelki, oczywiscie rozmiar bo na ksztalt poczekasz A co do profilu, mi dr tez proponowal sredni wiec na pewno ten profil nie jest zly
Stary 2009-09-25, 14:19   #577
Lavanda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
Ja im to sto razy dziennie powtarzam przed lustrem: "dziewczynki, jestescie dumą mamusi "

Cytat:
Raczej nie nastawiam się na nienoszenie staniczków , ale... czasem ... jakaś fajniutka kiecka czy mocno wydekoltowana bluzeczka
raz na jakiś czas to pewnie tak, byle nie za często w końcu Twoje wkładeczki trochę ważą

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja też kruszynka jestem i stawiałabym na wysokim profil .
ja też jestem kruszynką i mam wysoki - i jest super
Lavanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 14:26   #578
ruda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja dzwonilam do kliniki mam miec Mentory, ciecie wokol otoczki, pod miesien, okragle. Pani z recepcji powiedziala ze Mentory i Allergany to prawie to samo, znaczy jakosciowo nie ma roznicy, a na ES nie pracuja wogole. Tylko rozmiar i profil newiadomy do czerwca mam nadzieje ze co do tego bede miala pomoc na forum u ekspertek
bierz DUŻE zawsze większe niż ci proponuje i profil wysoki to są rzeczy do do ktorych można doradzać a resztę zostaw w rękach dr on jest guru w tych sprawach powiedz jaki chcesz efekt a on coś na to poradzi
Stary 2009-09-25, 14:29   #579
Agatau88
Zakorzenienie

ruda dzieki mam jakies zdjecia wykombinowac i wziąć na konsultacje?
Moj dr nie jest minimalista, jak to powiedzial nawet 500 mi sie zmiesci
Stary 2009-09-25, 14:34   #580
ruda
Raczkowanie

Cytat:
ruda dzieki mam jakies zdjecia wykombinowac i wziąć na konsultacje?
wiem że laski biorą ze sobą jak znajdą cycuchy ktore im odpowiadają, ja jedynie opisałam jaki ma być rozmmiar i zeby nie były zbyt piłkowate i to wsio a pani dr sama wszystko dobrała przy sugesti programu komputerowego
Stary 2009-09-25, 14:35   #581
Agatau88
Zakorzenienie

ruda z tego co pamietak Twoje sa duze, a przy tym naturalne Ale widze ze masz anatomy, jak mi dr proponuje okragle to nie bede tego zmieniac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 14:41   #582
ruda
Raczkowanie

Cytat:
ruda z tego co pamietak Twoje sa duze, a przy tym naturalne Ale widze ze masz anatomy, jak mi dr proponuje okragle to nie bede tego zmieniac
no właśnie z tym duże to szczerze powiem że trochę żałuję wyboru teog rozmiaru dr proponowała mi mniejsze 32occ ale jak przeczytalam na forum że wszystkie żałują ze takie małe to wzięłam 370, ale na szczęście są przy tym rozmiarze naturalne
Stary 2009-09-25, 15:10   #583
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Kasiulka,
A Ty do kiedy będziesz w tym "pancerzu"
Fajnie byloby zobaczyć Twoje dziewczynki juz bez niego
mysle ze dzisiaj bede miala juz staniczek bo ten bandaż mnie wkurza ale ja jestem ciekawa jak wygladaja moje cycusie w całosci i jak duza bede miala blizne
Stary 2009-09-25, 15:18   #584
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez kasiulka Nowa Pokaż wiadomość
mysle ze dzisiaj bede miala juz staniczek bo ten bandaż mnie wkurza ale ja jestem ciekawa jak wygladaja moje cycusie w całosci i jak duza bede miala blizne
blizna ok. 4 cm, więc nie jest duża i co najważniejsze... szybko blednie

Stary 2009-09-25, 15:22   #585
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
blizna ok. 4 cm, więc nie jest duża i co najważniejsze... szybko blednie
a myszko powiedz kiedy one nabiora juz ładnego kształtu?bo narazie wydaja sie smieszne
Stary 2009-09-25, 15:25   #586
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
a myszko powiedz kiedy one nabiora juz ładnego kształtu?bo narazie wydaja sie smieszne
skad wiesz Słońce, ze wyglądahją śmiesznie skoro masz je tak "ukryte" pod tymi bandażami
one nabierają ksztaltu do pół roku ... albo i dłużej

Stary 2009-09-25, 15:27   #587
ruda
Raczkowanie

Cytat:
kasiulku to jest bardzo indywidualna sprawa, u jednych wcześniej a u innych dużo później ale myśle że od 2 tygodni do miesiąca, a zmieniają sie nawet do roku
Stary 2009-09-25, 15:31   #588
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
skad wiesz Słońce, ze wyglądahją śmiesznie skoro masz je tak "ukryte" pod tymi bandażami
one nabierają ksztaltu do pół roku ... albo i dłużej
bo ja tak z ciekawości sobie podejrzałam i mam plastry takie dziwne przyklejone na jakis klej chyba
Stary 2009-09-25, 15:33   #589
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
bo ja tak z ciekawości sobie podejrzałam i mam plastry takie dziwne przyklejone na jakis klej chyba
super glue na stałe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 15:38   #590
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
super glue na stałe
jak ja ci zarazno naprawde mam jakis klej a sobiebo ty mialas tylko plasterki po cycusiem a ja mam inaczej
Stary 2009-09-25, 15:41   #591
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
jak ja ci zarazno naprawde mam jakis klej a sobiebo ty mialas tylko plasterki po cycusiem a ja mam inaczej
wszystko będzie dobrze może na coś musial doktorek przymocować ten bandaż, zeby się nie zsunął :confus ed:
a plasterki pewnie też masz

Stary 2009-09-25, 16:50   #592
listopadowa80
Zakorzenienie

Bankierko -właśnie przyleciałam z roboty i smutno mi się zrobiło, że masz Żabko taki nieciekawy nastrój. Słoneczko kochane nie masz powodu do jakichkolwiek obaw. Od twojej op. minęły raptem 3 dni, to za krótko żeby ocenić jaki będzie efekt końcowy. Depresja po op. też mnie dopadła i czasami nadal dopada, jak widzę tego swojego brzydala:brzydal :. Ale wszystko rekompensuje mi moja śliczna dziewczynka. Tak czy siak - wygląd piersi - nawet tej nieposłusznej - zmienił mi się przez te 3 miesiące diametralnie. Jak był obrzęk to były duże, ale takie plaskate, kanciaste, wręcz brzydkie. Jak obrzęk zszedł to piersi wcale nie stały się mniejsze - stały się poprostu inne, pierś lewa pięknie wystrzeliła do przodu, brodawka ślicznie poszła do góry. Prawa siostrzyczka - ta wyjątkowo uparta, też wygląda inaczej i choć znacznie różni się od siostrzyczki lewej i nadal mnie nie zadowala, to już jest zaokrąglona i inna niż na początku. I mimo, iż jak były obrzęknięte to wydawały mi się ogromne, to teraz są w rzeczywistości większe (obwód się zwiększył, a miarka nie kłamie).
M+ to jak napisała Horo - profil średni plus - to naprawdę jest ok. Na gz widziałam fotki żelek o profilu niskim i też wyglądało to dobrze.
Nie zamartwiaj się skarbie wyglądem swoich żelek, bo zobaczysz jak się zmieniają i pięknieją

Wkleję specjalnie dla Ciebie fotkę zrobioną kilka dni po op. (zwróć uwagę jakie są płaskie i jak wydają sie być małe) i fotkę z września dla porównania

Kasiulka - ja to Cię normalnie podziwiam, ja przez pierwszy tydzień zdychałam z bólu i rozpaczy: hahaha:. Ale ty jak widzę jesteś nie do zdarcia

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-25 o 23:36
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 18:04   #593
horo
Zakorzenienie

GG do horo

LIstopadowa,
Twoje od poczatku były śliczne, ale z czasem... rzeczywiście zmieniły się na korzysć
Zobaczysz, ze ta niepokorna tez w końcu odpuści ... bo ileż można tak sie zapierać

Stary 2009-09-25, 18:23   #594
Masza711
Zadomowienie

Ale z Was gaduły
chciałam Wam tylo zyczyc fajnego wieczoru Ja mykam prezentowac nowe łaszki dziewczynek
BANKIERKA jeszcze jedno złe słowo na Twoje nowe dziewczynki... Odpuść im błagam
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 18:25   #595
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Bankierko -właśnie przyleciałam z roboty i smutno mi się zrobiło, że masz Żabko taki nieciekawy nastrój. Słoneczko kochane nie masz powodu do jakichkolwiek obaw. Od twojej op. minęły raptem 3 dni, to za krótko żeby ocenić jaki będzie efekt końcowy. Depresja po op. też mnie dopadła i czasami nadal dopada, jak widzę tego swojego brzydala:brzydal :. Ale wszystko rekompensuje mi moja śliczna dziewczynka. Tak czy siak - wygląd piersi - nawet tej nieposłusznej - zmienił mi się przez te 3 miesiące diametralnie. Jak był obrzęk to były duże, ale takie plaskate, kanciaste, wręcz brzydkie. Jak obrzęk zszedł to piersi wcale nie stały się mniejsze - stały się poprostu inne, pierś lewa pięknie wystrzeliła do przodu, brodawka ślicznie poszła do góry. Prawa siostrzyczka - ta wyjątkowo uparta, też wygląda inaczej i choć znacznie różni się od siostrzyczki lewej i nadal mnie nie zadowala, to już jest zaokrąglona i inna niż na początku. I mimo, iż jak były obrzęknięte to wydawały mi się ogromne, to teraz są w rzeczywistości większe (obwód się zwiększył, a miarka nie kłamie).
M+ to jak napisała Horo - profil średni plus - to naprawdę jest ok. Na gz widziałam fotki żelek o profilu niskim i też wyglądało to dobrze.
Nie zamartwiaj się skarbie wyglądem swoich żelek, bo zobaczysz jak się zmieniają i pięknieją

Wkleję specjalnie dla Ciebie fotkę zrobioną kilka dni po op. (zwróć uwagę jakie są płaskie i jak wydają sie być małe) i fotkę z września dla porównania

Kasiulka - ja to Cię normalnie podziwiam, ja przez pierwszy tydzień zdychałam z bólu i rozpaczy: hahaha:. Ale ty jak widzę jesteś nie do zdarcia
przepraszam kochanie że mój nastrój się Tobie udzielił Ty masz bardzo ładne i duże cycuszki,ten jeden jak wystrzeli to bedzie juz naprawdę rewelacja,a teraz jak je do staniczka wsadzisz to pewnie lodzio miodzio`faktycznie jest róznica widoczna po jakimś czasie,dziękuję Ci bardzo za pocieszające słowa
Stary 2009-09-25, 18:25   #596
horo
Zakorzenienie

GG do horo

bankierka,
czekamy na fotki !!!!!!

Stary 2009-09-25, 18:30   #597
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
bankierka,
czekamy na fotki !!!!!!
: hahaha:
Stary 2009-09-25, 18:32   #598
enii
Wtajemniczenie

Bankierka - widze ze humorek dopisuje

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 18:34   #599
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
: hahaha:
nie tylko dawaj ... my tu juz od rana czekamy

Stary 2009-09-25, 18:34   #600
bankierka
Raczkowanie

zjem tylko pizze bo właśnie pan dowiózł i zrobie...az się boję,tylko proszę patrząc na moje fotki po zabiegu nie piszcie że chcecie fotki po zabiegu bo to bedą po zabiegu!!!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości