|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
![]() zacisnęłam powieki, pragnąc być niewidzialna. Nagle poczułam, że unoszę się w powietrzu. Przerażona, natychmiast otworzyłam oczy.
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Doświadczenie to jest dokładnie to, co powoduje, że przez chwilę się wahasz zanim zrobisz ten sam błąd po raz drugi. Serce choć popękane, chce bić ! Miłość jest jak cukierek: na samym początku słodki, a potem już się kończy. za dużo tych obietnic niespełnionych.. za mało tej miłości.. pokaż mi jak zwariować z miłości. <3
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
"przeprowadź ja przez pokój niby ścieżką wśród lasu, na stole zapal różę dobrą jak
nocna lampka. potem rozbieraj ją delikatnie z obronnych gorsetów, z zaciśnięcia rąk, drżenia ramion.. otul szeptem. a jeśli kiedyś wybiegnie nagle z pokoju biegnij za nią, nie pozwól, ukryj jej twarz w swych wielkich rękach, mów słowa, dużo słów. te wszystkie, których ja zapomniałem, których się wstydziłem. proszę cię, ty, którego nienawidzę, który przyjdziesz po mnie, by z jej drobnych piersi zdrapać ślady mych rąk, rozchylić jej kolana. proszę cię bądź dla niej dobry nie wiesz, że będziesz kochał mnie, że powie ci słowa wypróbowane ze mną, że w jej włosach poczujesz mój oddech, na jej brzuchu napotkasz nocą moje ręce. i jeśli czasem wciągając cię w siebie, aż do zachłyśnięcia pomyli nasze imiona nie myśl o mnie z nienawiścią. to ja uczyłem ją jak dziecko nie wstydzić się krzyku imion nagich ciał, to ja czasem jeszcze mówię do ciebie.. wtedy myślałem, że mówię tylko do niej. twój cień w jej oczach to mój cień, jej głos pełen niepokoju to mój głos. gdy ona cofa się z lękiem ja powracam. pamiętaj, na każde twoje słowo zbyt ostre, na każdy gest nie dość szczery, ja powracam. pamiętaj, i jeśli kiedyś sama zapłacze nocą, nie wchodź do jej pokoju.." chcę żebyś zapamiętał. chce jeździć palcem po twoich obojczykach. chcę być twoją kobietą. być może gdybyś był na wyłączność dla mnie, nie byłbyś moim wszystkim, i choć mam ciebie wcale, mam ciebie tylko. dostrzegam w tym źdźbło magii, czegoś nadzwyczajnego. jestem zbyt pewna siebie, zbyt mało pokorna by zrozumieć, co znaczy kochać. jestem zbyt świadoma by pozostawać obojętną na to co siedzi w mojej głowie. zdecydowanie nie jestem lekturą obowiązkową. tez nie potrafię ulepszyć się w siły supermana i użyć ich do nieobgryzania paznokci w deszczowe dni przed 'Gotowe na wszystko'. paznokcie u stop tez źle pomalowałam.
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie dziękuję za pochwały, nawet nie wiecie jak mnie to motywuje.
![]() _________ Pierwszym i ostatnim etapem miłości jest przyjaźń. gdybyś wiedział, że to ostatni dzień, co by to zmieniło? bezskuteczne jest myślenie, że pewnego dnia wrócisz. Każdy czasem, siedząc w za dużym swetrze, kieliszkiem wina na parapecie i beznadziejnym filmem w telewizji zadaje sobie pytanie: gdzie się podziało moje życie? O.N - Ostatnia Nadzieja |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że się podobają moje opisy. ![]() **
na ustach znów rysuję to uczucie namiętnego ciepła. Pośród miliona obcych twarzy szukała tej jednej, której uśmiech znała lepiej niż piosenki Rolling Stonesów. Stary czas przetrzymywany w butelkach po denaturacie aplikuję sobie do serca z odrobiną Nadziei... Twoja lampa świeci jaśniej niż jej oczy. Róże od Niego zawsze trzymała w czarnym wazonie płatkami do dołu.
|
#3516 |
|
Przyczajenie
|
Nie powiem, ze nie moge bez Ciebie zyc.
Bo moge. Ale nie chce. |
|
|
|
#3517 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby miłość mogła być winą,
Ty byłbyś tej winy przyczyną i usprawiedliwieniem. Cóż za rozkosz być kolejno powodem i zwycięzcą jego wyrzutów. Nie musisz się wstydzić tego, co teraz czujesz. Przeciwnie.. To, że odczuwasz taki ból, jest twoją największą siłą. Jesteś najbardziej nieczułym draniem jakiego miałam nieszczęście spotkać. Wielkość wzbudza zawiść, zawiść rodzi złość, a złość sprzyja kłamstwom. Puchatek wiedział, co ma na myśli, ale ponieważ był Misiem o Bardzo Małym Rozumku, więc nie potrafił tego wyrazić słowami.
|
#3518 |
|
Raczkowanie
|
o czym można marzyć gdy
twoje sny nie znaczą nic mógłbyś wyjść nie wrócić już nikt nie czeka tu Chce pojąć Cię raz, tak wszystkimi zmysłami i nigdy nie zrozumieć. I gdy nadchodzą wieczory takie jak ten , gdy wszyscy inni są gdzieś , szczęśliwi, a ty słuchając smutnej piosenki szukasz sensu życia...
|
#3519 |
|
Raczkowanie
|
.
ehh..... To co, że świat odmienia miłość przez inne przypadki... Wmawia nam, że proste rozwiązania przynoszą ulgę, a miłość spragniona dobra- przynosi ukojenie.... .
|
#3520 |
|
Raczkowanie
|
*Znowu Słońce zaświeciło dla mnie!
![]() *Znów zawładnęły mną te małe, latające stworzonka ![]() *Co przejmie kontrolę, rozum czy serce? *Miłość do Ciebie nie umarła... zrobiła tylko krótką przerwę. *Wzniecona mała iskierka nadziei *I już nie będę musiała przytulać się do pluszowego misia.
|
#3521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaaa! kradne na podpis! kocham kocham kochaaam! ;] normalnie to ten opis którego szukałaam. a i wróciłam, to dla tych co chcą wiedzieć. kłopoty okiełznane, jak narazie.. iii dziękuje suve ;* * * * i don't miss you at all. nie mogę uwierzyć, że w całej mojej słabości wybrałeś właśnie mnie. ideał w całej swej banalności.
|
|
|
#3522 |
|
Przyczajenie
|
Hmm witam ^^
Jestem tu nowa ;d ` Znów tylko ból zaciska mi pętle na szyi ` |
|
|
|
#3523 |
|
Rozeznanie
|
Słoneczka < 33
![]() _____________ ..kilka spraw do załatwienia, kilka miłości do zakończenia i kilka wspomnień do zapomnienia. taka księżniczka z koszmaru.. jednego nauczyłeś mnie perfekcyjnie. tęsknić. przeklinam ten dzień, w którym spotkałam Cię po raz pierwszy. a jak życie jest do dupy to gdzie się składa reklamacje? W takim debilu jak Ty mogła zakochać się tylko taka idiotka jak ja Za mało siły i... zbyt wiele złudzeń usunęłam Twój numer , ale nic to nie dało - znam go na pamięć nie lubię jak ktoś coś, a potem nic Im łatwiej mogę go mieć, tym bardziej przed nim uciekam jakie to uczucie kiedy wiesz że Cie kocham?
|
#3524 |
|
BAN stały
|
witam =) jestem tu nowa ale mam nadzieje ze sie dopasuje do was xD
podgladam i podkradam opisy wasze od jakiegos czasu i postanowilam sie ujawnic to by bylo na tyle niebede juz zasmiecac watku mna=)Weź się nie wysilaj, nie rób z siebie debila. Miałeś swoje 5 minut, już minęła Ci ta chwila! Jesteś jak morderca, przyprawiasz o atak serca. Co z tego, że tu brzęczysz kluczykami od Merca?! za kogo ty mnie masz ?! nie jestem z tych co płaczą kiedy spóźniasz się ... za siebie sama płacę nie możesz kupić mnie .! Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-09-25 o 19:29 |
|
|
|
#3525 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę dłużej już tak, zostawiam za sobą płacz. Masz rację, nie jesteś mnie wart. chcę tą drogą iść i te życie wieść. Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam gdzie zechcę.. for the million ways You hurt me, You broke my world, made me strong - thank You.. za miliony razy, kiedy mnie zraniłeś, zniszczyłeś mój świat, sprawiłeś, że jestem silna - dziękuję Ci.. to jej świat, jej czarna natura.. bo dla niej facet, to wielka BZDURA! I don’t care if Your world is ending today. Nie obchodzi mnie, jeśli Twój świat się dziś skończy. ludzie w zachwycie obserwują parkiet, gdzie mała wariatka znów samotnie tańczy..
|
|
#3526 |
|
Raczkowanie
|
Postraszyłam to już są
!~♥~
Na pomiętej serwetce napisany dla Ciebie wiersz. Poproszę bilet do krainy niewiarygodnie pięknej miłości. Spośród dzisiejszego tłumu wybieram Ciebie. A gdy oglądam Twoje zdjęcia wciąż czuje uniesienie. Upiliśmy się kolorami Schowali wszystkie uczucia w starym słoiku. nie wyjdziesz bo nie ma klamek! Nie koloruj świat bo wystarczająco ma soczyste barwy ale za to pomaluj mnie. Rzucając talerzami nie trafiła w niego ani razu już wiedziała że będzie bez niego Ciężko. A w kinie szedł film naszego życia. W tramwaju szukała księcia z dziurą w spodniach. Uwielbiam twój zabawny uśmiech który błyszczy w słońcu jak diamenty. Patrzyła na niego przez szparę w płocie. A ja lubię pojeździć sobie na słoniu i udawać małą dziewczynkę w czerwonych kokardkach. Kochasz mnie nawet gdy brakuje mi żelków. ? A nasza miłość z drzewa spadła. Miłość po niebie do Ciebie szła. Atramentowe usta. Bo wypowiedziane słowa nie posiada klawisza wróć. Ostatnio jakoś nic nie widzę prócz Nas. Kontrola biletów !! - Posiada Pani bilet do krainy szczęścia - Niestety nie, myślałam że się mi uda załapać. - Wysiadka na następnym przystanku. - A czy to peron ten który... - Tak peron smutku - Życie mi się skończyło - Który to raz ? ;> Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2009-09-25 o 19:37 |
|
|
|
#3527 |
|
BAN stały
|
Lubisz być podziwiany jak nikt, tak kochasz się sam.
Siedem dni i każdy z nich stracony jest bo ukradłeś mi je ty =( Bawisz się i myślisz że ja niekapne się jak dziki kot skradasz się gdy czegoś chcesz Spóźniłeś się o cały wiek .! |
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki, Guziki xD, panna_miodowa, BananowaBrazylijka, keeendy - boskie ;** okradam ;**
Nie wystarczyło mi siły na Twoje dwa światy. Wzrokiem nie mogę ogarnąć myśli Twoich oczu. Nie mów nic.. szkoda banalności słów. Mam zamiar czekać, wiec przykro mi że tego nie rozumiesz.. Szanuj ją bo jest jedną z tych których nie może mieć każdy..
|
|
#3529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_____________________ and I don't think I am who You want me to be.
i uważam, że nie jestem taką jaką chciałabyś żebym była. dla Ciebie bezimienna. nie chcę zostać sama, pośród tylu zakochanych par.. Kawałek Ciebie, wydrzeć jej. miłość stanęła za drzwiami. zaciął się klucz. Kochamy zbyt mało i stale za późno.. byłabym szczęśliwa cała, gdybym Cię teraz obok siebie miała.
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2009-09-25 o 19:58 |
||
|
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
Hej
jestem tu nowa i tak na początek mam prosbe, potrzebuje opisu, ze chce chłopakowi powiedziec przez opis ze on mi sie podoba a zabardzo nie wiem co mam napisac;/ helpa teraz cos ode mnie: Dlaczego dałeś nadzieje, tą nadzieje która potrzebowałam...? Życie jest zbyt piękne, żeby się smucić. Nie każdy z nas wie czego tak na prawdę pragnie. |
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia92, IhateU,szalonnna Witajcie
JustTheOne,Siatkarka18,12 Stonka,_nieobliczalna_, keeendy,96LadyPoziomka96, -okradam -"Bo to historia, bo to marzenia..." -Tam gdzie słońce na tęczy gra... -Już nie czekam...Nie odpowiem, że sił mi brak... -Moja radość jest masakrycznie nieogarnieta. -Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem i tak wiecznie, aż do końca... -Kiedys wszystkie czarne dni obrócimy w dobry żart...
Szczególnie te wypowiedziane szeptem lub pomyślane w tajemnicy przed wszystkimi. Nie ma nikogo, kto mógłby poczuć się rozczarowany lub dotknięty tym, że ich nie dotrzymaliśmy." Edytowane przez Rilen Czas edycji: 2009-09-25 o 20:03 |
|
|
|
#3532 |
|
Zadomowienie
|
miło.
![]() Spędziła wczorajszy wieczór i noc myśląc o nim.. Myśląc o nim i o godzinach, które spędzili razem i które są dla niej tak cudownym wspomnieniem. Nadal widziała jego dobre i czułe oczy, jego uroczy uśmiech i myślała jedynie o chwili, kiedy znowu odnajdzie całą słodycz jego obecności.. Cerujemy serca jak kieszenie i wmawiamy sobie, że miłości nie ma.
|
#3533 |
|
Zadomowienie
|
caroline2324 -
![]() ![]() wzajemnie! ;*_nieobliczalna_ - jaaa? bardzo mi miłoo . Przygarniemy,przygarniemy ,co więcej - wręcz zapraszamy ![]() ..::LoLi::.. - Dziękuję bardzo za uznanie ,jednak brak mi pomysłów ![]() _________________________ ______ wszystko zaległe zrobie w 8 dzień tygodnia. Dziurawe sumienia i ta tania błyskawiczna miłość. Schizofreniczny taniec. - nie boję się umierać. Przeraża mnie tylko jedna myśl... - jaka? - że zostawię Cię samą... a gdy nasza miłość się skończy włącze telewizor i udam, że Cię nigdy nie było... przepraszam, czyje to serce? jej czy moje? Rozum : Serce ! Ty pijesz? Serce : Ja? Nie, skądże. To tylko whisky. ' Otrzepuję się z tych wspomnień. Otwartość, zrozumienie i granica bliskości. jak mozna kogos tak perfidnie okłamac?! I to jeszcze samego siebie... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3534 |
|
Gość
|
I poczuć na sobie tę ciszę, i ową się ciszą dokarmić..
Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie.. Narkotyzna chwila kreatywnej rozkoszy.. Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości.. Leżeć chcę, aż zredukuję się do osatniego z tchnień, aż grawitacja mnie wypuści z objęć.. Rozkoszna ulga po ciężkim dniu.. Nadwrażliwość to mój wróg.. Wewnętrzny nieład.. Bądź. Po prostu.. <3 Ndmiar zbędnych uczuć.. Niezidentyfikowane pokłady energii.. |
|
|
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
;**
jesteś taki nieuporządkowy!
W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości... Złośliwości, przewrotności, ani całej reszty twojej paskudnej, fascynującej osobowości.
|
#3536 |
|
Rozeznanie
|
spacer na krawędzi samotności.
jagodowa miłość. <3. cytrynowy świat. spinka. warkoczyki. spódniczka. lizak. tak beztrosko i dziecinnie. 'kiedy będę miała kota to nazwę go paraboliczne uogólnienie. zabronisz?' ![]() za rękę mnie weź i chodźmy przez życie razem! ;* 'bardziej mi szaro niż różowo. pokoloruj.' 'jestem kwintesencją magicznej nieuchwytności.' toprzezniemarznia. szale.nie.je. wzięła piórko do ręki i poszła spisywać wspomnienia. <3. kolory wyblakły mi. wiesz, kiedy jest się bardzo smutnym to lubi się zachody słońca.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-09-25 o 20:14 |
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Ty tylko straszyć umiesz.. wredna babo!
![]() IhateU ; na starcie okradziona! ![]() Ja mam to... czego Ty nigdy nie będziesz miała!
Łapiesz mała ? jak prawda Cię boli to może też zabić . Wiem jak to jest kiedy Ty ją rzucasz . Dzisiaj zrywasz dla innej - jutro przebaczenia szukasz . samotność daje po dupie na pierwszym miejscu .
|
|
#3538 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczęta Wy kochane, mam prośbę..
Szukałam w wątkach, ale klops. Bardzo mi zależy. Sytuacja wygląda tak: Podoba mi się pewien chłopak, ale miał inną(nie układało im się) wyżalił mi się, a ja poradziłam mu,żeby z nią zerwał i tak zrobił.Ja tymczasem chcę spróbować ponownie, Opisy nie muszą być dosłowne. ------------------------coś ode mnie---------------------------- Teraz to tylko żyję wspomnieniami Zmieniasz zdanie jak kobieta buty przed wyjściem z domu -która godzina? -za chwilę północ -aha, kochanie pamiętaj, jak będziesz uciekać to zgub swojego prawego buta. Czas już zabrał nam tamte chwile. Wiesz, nie wierzę w nasze dzisiejsze 4 przypadkowe spotkanie. Zaklęcie nie trwa wiecznie Chocapic TurkusowaOna Guziki xD Panna_Miodowa In live in Hollywood BananowaBrazylijka Toogether Z innej bajki Plotkaraaa kochane liczę na Was i na resztę też, ale nie jestem w stanie Was wymienić, cuda ;********** Edytowane przez juulaa Czas edycji: 2009-09-25 o 20:47 |
|
|
|
#3539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________ teoretycznie lizak to tylko pozlepiane ze sobą kawałki cukru. -pieprzyć miłość, mam czekoladę! -..a moja czekolada leży w szafce już ponad 2 miesiące, ale jeszcze jej nie zjadłam. bo ja wolę miłość.
|
|
|
#3540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję, okradaj kiedy tylko chcesz i ile chcesz ; * Cytat:
świetna jesteś ! ; ) ___________________ Rozdawałabym skrzydła.. przyklejała pogubione pióra..
i rozprostowywała pogniecione serca.. te pożółkłe liście.. i te połamane moje serce.. </3. popijam białym winem dławione łzy. Czasem jestem milionem kolorów.. Czasem jestem czarno biała.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.

!