Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 21:58   #421
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Tysia1907 przywoluje cie do porzadku Mowie to do wszystkich teraz od poniedzialku koniec z obzarstwem i sie mobilizujemy do zrzucania kg w koncu do czegos watek mobilizuje bo inaczej przy nastepnej czesci nas skresla za sianie zgorszenia na dietetyce
mialysmy umowe ze mamy chudnac razem a o tyciu nie bylo mowy
wiec pelna mobilizacja
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:07   #422
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Tysia1907 przywoluje cie do porzadku Mowie to do wszystkich teraz od poniedzialku koniec z obzarstwem i sie mobilizujemy do zrzucania kg w koncu do czegos watek mobilizuje bo inaczej przy nastepnej czesci nas skresla za sianie zgorszenia na dietetyce
wiec pelna mobilizacja
Fiolusiek - co racja to racja jakiś głos rozsądku musi być
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:18   #423
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
W zwiazku z tym, ze jakos nie jestem w stanie nic Wam napisac porządnego, ani przeczytać poprawnie -> grzeniec sobie popijam na bol gardla i swiata
to napisze tylko
Hm... no to zdrówko! Liczę na to, że grzaniec tak Cię na nogi postawi, że raz dwa tu wrócisz i napiszesz co u Ciebie!

Cytat:
Niuniuska juz widze jak powracasz od poniedzialku na cnotliwa droge diety ja sie juz grzeszkami nie przejmuje tylko je akceptuje
A zobaczysz Chcesz się założyć? Zaczynam SB1 i do końca października stracę ostatnie 4 kg

Cytat:
a ja sie wstepnie juz umowilam na jutro z Panem M no wiecie ta ciekawosc
fiolusku, weź się jutro za niego, nie bądź wybredna bo na wątku jesienną deprechą bije, potrzebujemy jakiegoś pikantnego ożywienia!!!

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
niuniuska - jestes rozgrzeszona mogłam w koncu uzyc tego fajnego usmieszka
Dziękuję, liczyłam na to! Zatem alleluja i do przodu znów zaczynam grzeszyć!

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
tak myslalam o sklepiku z przetworami oprócz koni najbardziej lubie gotować a jestem chemikiem
no, no, no jaka wszechstronność!
A ja 'krewetków' ani innych tych stworzonek nie jadłam, dobre to?

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
dziś moja dieta leży i kwiczy i chyba dalej będzie gorzej bo sie uraczę piwkiem. Pozdrawiam
przepraszam że nie nadrabiam
oj tam, oj tam. Dzisiaj masz odpust

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
kochane nie bijcie mocno ze nei psize, ale najnormalniej w swiecie nie mam ochoty....nie mam ochoty na nic, w domu tez malo z kim rozmawaiam, jedyne slowa na jakie mnie stac to sa odpowiedzi jak ktos kilarazy powtorzy pytanie.
a do was dzis pisze, bo zauwazylam ze kila razy moje imie zostalo wywołane, i nie czytalam was bo tez nie bylo jak, jedyne co sie zauwazylam bo byłam pogrubiona......
a w rzeczysiwscosci jestem tez pogrubiona!!!! mam 2kg wiecej od wagi najwiekszej jaka kiedys ossiagnelam, takze mamy kolejny rekord!!
ise skakac sluchajcie z radosci!
a właśnie, że Cię nabiję! Tyśka, weź się w garść! Co tak do końca życia będziesz siedzieć w swoim pokoiku i do nikogo buzi nie otworzysz? No litości, chcesz żebyśmy się tam osobiście do Ciebie pofatygowały by wklepać Ci w pupencję? Nie wiesz, że usychamy z tęsknoty? Pffff. No, a poza tym bigmilki pylą, a to już jest wystarczający powód by wracać na wątek!!!! (krzyczę!) Oj... szkoda życia na wieczne zamartwianie się...

martusiu, trzymam kciuki za pedagogikę (o ile dobrze pamiętam)! A torebki mają to do siebie, że w najmniej oczekiwanym momencie przemawiają ludzkim głosem: "weeeź mnie, weeeź mnie". Sziok!

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
i tu rowniez czuje bigmilki w powietrzu, chociaz moze to bigbambi albo bigtoffi

wsio ryba, oby był BIG
a bigtoffi to się chyba tak tego troszkę ciągnie? co za czaaaaaaaaad!

Cytat:
a ja czekam na dostawe czekolady mlecznej
Podziel się... dostawcą skoro taki zdolny do poświęceń to może mi słoik kiszonych ogórasów przyniesie bo mam oczotkę!

Cytat:
co sie dzieje z tym wizazem nie chce wszystkich postow mi cytowac
wklepać mu w bambuko!

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
wiec pelna mobilizacja
POLAĆ JEJ, DOBRZE GADA!

Może jakiś 'zbiorowy spowiednik' zrobimy (w sensie ranking grzechów?) Ta która nie jest cnotliwa..... (ale TYLKO dietowo, spokojnie!) i ma najwięcej grzechów w ciągu tygodnia, robi...... (tu uzupełnić).

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-09-25 o 22:13
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:29   #424
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
a gdzei mnei widzials? gdzei to sie sprawdza? jak to sie robi bo ja nie wiem nawet.
wiesz kochana, ja moge czasem sie swiecic ze jestem a mnei nei ma, bo ja mam automatycznie zalogowana siebie i nie wpsiuje wgole hasla tylko klikne na soeim sekund a przez chwile sie swiece ze jestem, takze weisz jak jest.
widzialam cie na dole tam gdzie widac kto obserwuje/czyta watek pod ikonka odpowiedzi ale madra jestem

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
A zobaczysz Chcesz się założyć? Zaczynam SB1 i do końca października stracę ostatnie 4 kg u kogo mam obstawiac

Dziękuję, liczyłam na to! Zatem alleluja i do przodu znów zaczynam grzeszyć! ty tak mala nie grzesz bo nie 4 trzeba bedzie zrzucic a cala dyche

Podziel się... dostawcą nie ma mowy skoro taki zdolny do poświęceń to może mi słoik kiszonych ogórasów przyniesie bo mam oczotkę! e tam kiszone, lepsze sa korniszonki - takie hmmm jedrne, chrupiace

Może jakiś 'zbiorowy spowiednik' zrobimy (w sensie ranking grzechów?) Ta która nie jest cnotliwa..... (ale TYLKO dietowo, spokojnie!) i ma najwięcej grzechów w ciągu tygodnia, robi.big bambi/toffi/milka? ..... (tu uzupełnić).

pozarlam czekolade
Stary 2009-09-25, 22:30   #425
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Cytat:
wiec pelna mobilizacja
tak tak tak trzeba w koncu doprowadzic towarzystwo do porządku

Niusko na pedagogice to już jestem a tu sie staram o socjologie

mamrotko ja widze że ktoś tu ma swira na punkcie big mila

Edytowane przez martusia585
Czas edycji: 2009-09-25 o 22:32
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:39   #426
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
pozarlam czekolade
Na zdrowie

Cytat:
"robi.big bambi/toffi/milka?"

ahahahahahaMamrotko opanuj sięJa tam mogę... jeść, ale żeby robić.... tak za darmoszku - never
Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
Niusko na pedagogice to już jestem a tu sie staram o socjologie
Aaaaa, takie buty! No to super!
A na jakiej specjalności z pedagogiki jesteś?

Cytat:
mamrotko ja widze że ktoś tu ma swira na punkcie big mila
No pewnie ma w domu niezły okaz, to się ciągle chwali
Właśnie mamrotko, może pokażesz nam jakiego bigmilka wyhodowałaś?

Aha, mamrociu, moje kiszone nie są sflaczałe ino mięciutkie!

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-09-25 o 22:40
Stary 2009-09-25, 22:46   #427
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Niusko na zwykłym ksztalceniu zintegrowanym

oo widzę że ktos tu nielegalnie bigi rozdaje mamrotko apeluje żebys sie podzieliła jednak
Stary 2009-09-25, 23:03   #428
ines85
Zadomowienie

kurna no nie było mnie TYLKO 3 godz a naskrobałyscie tyle że hey :P spac a nie :P
byłam na spacerze z koleżanką i siedziałyśmy na ławce w centrum mojego kochanego miasta dzis piątek więc pełne oblężenie "młodzieży" i co najlepsze prawie wpierniczyłam całą paczkę HITÓW sama
Niuniuska ja tez chce wkroczyc na drogę poprawnej diety razem z TOBĄ
AAA i widze że Nasza Tysława raczyła się w końcu odezwac no kochana następnym razem Ci nie darujemy tego że nas opusciłaś na taaaak dłuuugo tym razem w drodze wyjątku dostajesz od nas rozrzeszenie :ksia dz:
ide spac
Stary 2009-09-25, 23:16   #429
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
wiec pelna mobilizacja

sie bedzie trzeba jkaos ogarnac w koncu bo wstyd;/

Cytat:
a właśnie, że Cię nabiję! Tyśka, weź się w garść! Co tak do końca życia będziesz siedzieć w swoim pokoiku i do nikogo buzi nie otworzysz? No litości, chcesz żebyśmy się tam osobiście do Ciebie pofatygowały by wklepać Ci w pupencję? Nie wiesz, że usychamy z tęsknoty? Pffff. No, a poza tym bigmilki pylą, a to już jest wystarczający powód by wracać na wątek!!!! (krzyczę!) Oj... szkoda życia na wieczne zamartwianie się...
kochana , alez ja nei siedze caly czas w pokoiku, chadzam po domu
dzisiaj nawet bylam samotnie pochdozic po miescie i upatrzy;lam sobie buta.
potem bylam u kolezanki z przedwczesnym prezentem urodzinowym, takze chadzam chadzam, tylko gadac mi sie z ludzmi nei chce wcale, a z tymi w moim domu to zwłaszcza;/

i nie krzycz kochana, bo ja i tak nieszczesliwa jestem, i nei zniose Twej agresji, wkonuc milosc nas laczy wielkai ograomna

Cytat:
widzialam cie na dole tam gdzie widac kto obserwuje/czyta watek pod ikonka odpowiedzi ale madra jestem
nawet nie wiedzialm ze tam takei cos jest do kontroli pogladaczy

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
AAA i widze że Nasza Tysława raczyła się w końcu odezwac no kochana następnym razem Ci nie darujemy tego że nas opusciłaś na taaaak dłuuugo tym razem w drodze wyjątku dostajesz od nas rozrzeszenie :ksia dz:
ide spac
tysława;>
skąd wyscie takei dziwaczne slowo wyradly?! kojarzy m isiez władysława a mialam taka babe od polskiego w podstawowce i to zla kobieta byla;/
ja wam tak nei zupelnie opuscilam, codziennie na was patrzylam, ale nei czytalam ani nei psialam, ale codziennie wlaczalam watek, zeby.....zoabczyc iel napsialyscie;/
Stary 2009-09-26, 06:26   #430
Limonka1987
Zakorzenienie

Dobrrrrrrrrrrry

Niuniuska-
oczywiście, że jesteś wielka (chociaż tylko w sensie metaforycznym )!!!! Proszę tu nie umniejszać swoich zasług! Gdyby więcej było ludzi z tak dobrym serduszkiem jak Ty świat byłby trochę lepsiejszy
Od poniedziałku wracam z Tobą na cnotliwą drogę diety. Mogę się nawet bić się w piersi za każdy grzech i odnotowywać go w 'spowiedniku', ale jak Cię znam łobuzico to trochę się boje co byś mi kazała robić

Tysia- Ty chyba niepoważna jesteś! Co to za dołowanie się, unikanie wątku (podczytywanie się nie liczy)...? Nie zgadzam się ani na jedno ani na drugie! Jesteś zbyt fajną laską, żeby spędzić życie z nosem spuszczonym ma kwintę, zamartwiając się, czy waży x kilogramów czy może x+2. A na wątku masz się meldować obowiązkowo! Moja droga, czy Ty nie widzisz na co się zanosi w moim życiu? Potrzebuję (powiem więcej! żądam!) Twojego wsparcia, o!

Malinn- pewnie trochę falstart, ale co tam...

Virginio- mam nadzieję, że urodziny minęły eee... miło Dobrze kojarzę, że owoce morza to afrodyzjaczek?

Blokerko-
mam nadzieję, że ból gardła szybko Ci minie Ból istnienia tym bardziej Co się tam niedobrego u Ciebie robaczku dzieje?

Martusiu-
to nie Twoja wina, że masz takie dobre serduszko i nie jesteś w stanie pozostać głucha na wołanie torebki, która walczy o lepszy dom i lepsze jutro

Joyce-
jak nastrój, misiaku?

Widzę, że NIUS zrobił na wszystkich wrażenie. Chociaż i tak na pewno nie takie jak na mnie...
Dopóki to było czysto platoniczne uczucie było fajnie, ale nie wiem jak się odnajdę w sytuacji, gdy może przestać być tak czysto platoniczne Ech! Ja to jestem! Dlaczego nie mogę się zakochać w jakimś przypadkowym facecie poznanym w tramwaju/warzywniaku/pubie? Dlaczego musiałam się zauroczyć akurat własnym osobistym szefem? Nie miała baba kłopotu to się postarała, żeby jednak zbyt nudno nie było
A teraz... I chciałabym i boję się...
Myślałam, że może wczoraj zadzwoni ale nie. Ciekawa jestem jak się zachowa w poniedziałek...
Odnośnie pytań, którymi zasypała mnie Niunia: nie ma żony, rozwiódł się ileś lat temu. Dzieci też nie ma. Wydaje mi się, że się z kimś spotyka, ale tak na prawdę nigdy nie powiedział mi tego wprost. Tym samym nie wiem czy jeśli dobrze myślę to jest to coś poważnego Jest starszy ode mnie o 11 lat. Czyli dla mnie pikuś
O wszelkich dalszych niusach (jeśli takowe będą) będę informować na bieżąco).

Maraton był świetny, chociaż ten nowy film 'Przerwane objęcia' jest w moim przekonaniu strasznie cienki. Za to z przyjemnością obejrzałam po raz kolejny 'Volver' 'Porozmawiaj z nią'.

Na razie zmykam Ciao
Stary 2009-09-26, 10:19   #431
Anielllka
Wtajemniczenie

Witam

Oooo spowiednik super – ja od przyszłego tg też wkraczam na drogę cnotliwej dietowiczki

Dziewczyny idę dziś do klubu a nie wie4m jak mam się ubrać – masakra jakaś, od 3 lat nigdzie nie byłam a dziś z niunią moja mama będzie a my mamy wychodne a ja nie wiem jak się ubrać

pozdrawiam
Stary 2009-09-26, 10:43   #432
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Niusko na zwykłym ksztalceniu zintegrowanym
Aaa, to u nas chyba ten kierunek nazywa się edukacja wczesnoszkolna.

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
kurna no nie było mnie TYLKO 3 godz a naskrobałyscie tyle że hey :P spac a nie :P
byłam na spacerze z koleżanką i siedziałyśmy na ławce w centrum mojego kochanego miasta dzis piątek więc pełne oblężenie "młodzieży" i co najlepsze prawie wpierniczyłam całą paczkę HITÓW sama
Niuniuska ja tez chce wkroczyc na drogę poprawnej diety razem z TOBĄ
Nie przejmuj się tą paczką hitów, w końcu do poniedziałku niedaleko! Zaczniemy szkołę przetrwania dietowego!

Cytat:

sie bedzie trzeba jkaos ogarnac w koncu bo wstyd;/

Dokładnie! Tysiu szkoda czasu na takie wegetowanie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Niuniuska-
oczywiście, że jesteś wielka (chociaż tylko w sensie metaforycznym )!!!! Proszę tu nie umniejszać swoich zasług! Gdyby więcej było ludzi z tak dobrym serduszkiem jak Ty świat byłby trochę lepsiejszy (ojojkuu, już nie zawstydzajcie mnie!)
Od poniedziałku wracam z Tobą na cnotliwą drogę diety. Mogę się nawet bić się w piersi za każdy grzech i odnotowywać go w 'spowiedniku', ale jak Cię znam łobuzico to trochę się boje co byś mi kazała robić
O, widzę że nas troszkę więcej... chyba będę musiała ustalić jakieś wpisowe za możliwość powrotu do prawdziwej diety.
Oj tam nie bój się, już ja znam Twój temperament

Cytat:
Odnośnie pytań, którymi zasypała mnie Niunia: nie ma żony, rozwiódł się ileś lat temu. Dzieci też nie ma. Wydaje mi się, że się z kimś spotyka, ale tak na prawdę nigdy nie powiedział mi tego wprost. Tym samym nie wiem czy jeśli dobrze myślę to jest to coś poważnego Jest starszy ode mnie o 11 lat. Czyli dla mnie pikuś
O wszelkich dalszych niusach (jeśli takowe będą) będę informować na bieżąco).
Hmm... czyli tylko wydaje Ci się, że się z kimś spotyka No to możesz się za niego wziąć! Jestem strasznie ciekawa, jak będzie się zachowywał w stosunku do Ciebie... czy jednak da się ponieść uczuciu/czy przystopuje.... Informuj mnie na bieżąco! Teraz to na pewno będziesz do pracy szła cała w skowronkach

BRY Paniom
Popijam sobie kawkię i zmykam do sprzątania. Wieczorem idę odwiedzić ciocię bo ma imieniny, obym tylko nie obżarła się jak dzika świnia.

Stary 2009-09-26, 11:08   #433
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Limonka - właśnie wydaje mi się, że najlepiej zrobisz jak poczekasz na jego ruch. Ty postaraj się w miarę normalnie zachowywać, tak jak zawsze, i po prostu bacznie obserwuj jego zachowanie.
Ja się napaliłam na "Przerwane Obięcia", ale skoro mówisz, że cienki to nie idę do kina. Obejrzę sobie na komp... tzn, na DVD jak wyjdzie
Niuniuska - Jeszcze dzisiaj możesz się obeżreć jak dzikie świniątko, ale od poniedziałku dieta! I ja też się do Was przyłączam! Muszę się w końcu wziąć za siebie, bo ostatnio zbytnio sobie dogadzam.

Ja od rana w świetnym humorze! Wieczorem wzięłam lek, po pół godzinie położyłam głowę na poduszkę i już spałam Obudziłam się dopiero o 10.30 Chyba wszystko pomału wraca do normy. Tylko teraz jakiś ból gardła się przyplątał, tak jak u blokerki Ale przy tym wszystkim co ostatnio przedchodziłam to pikuś
Obejrzałam wczoraj bardzo fajny film - "Easy Virtue", według filmweba polski tytuł brzmi "Wojna Domowa". Film z Jessica Biel, Kristin Scott Thomas i Colinem Firthem. A zresztą macie linka: http://www.filmweb.pl/f336437/Wojna+domowa,2008
Bardzo polecam, naprawdę dobrze się ogląda.
Miłego dnia wszystkim!

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:22   #434
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Nie przejmuj się tą paczką hitów, w końcu do poniedziałku niedaleko! Zaczniemy szkołę przetrwania dietowego!
Nie wiem jak Wy ale ja zaczynam cnotliwą droge diety od dziś i zamierzam wieczorem Waam napisac że niczym nie zgrzeszyłam

Anielko wskakuj w jakąs mini i na parkiet

dzień dobry
Stary 2009-09-26, 12:57   #435
blokerka
Raczkowanie

Cześć Laseczki
Nie mogę teraz się ustosynkować do tego co naskrobałyście, bo mnie czas goni. Dzisiaj byłam w końcu u lekarza (TeŻ nie popuścił i wyobru nie było), a tam przyjął mnie... pediatra Osłuchał dzidziaczka, czyli mnie , i stweirdził, że "płucka i oskrzelki" w porządku, a potem wypisał jakieś dyrdymałki w stylu pastylek do ssania i tyle... Czyli mam ssać Strepsilki - ale lekarz z prawdziwego zdarzenia
Poza tym dzisiaj idę na ognisko i pieczonki i mam ze sobą w torbie grzane winko i Jasia Wędrowniczka (więc zamierzam się dalej leczyć, jak widzicie - tym bardziej, że na miejscu czekac ma na mnie wiśniowa nalewka domowej roboty). Cheers!
Poza tym to zgubiłam gdzieś po drodze 200g.
Ale dzisiaj nie będzie zbyt wielkiego ograniczania konsumpcji więc trudno - będę chyba na plusie.
Pozdrowionka bejbsy
Paaaaa
Stary 2009-09-26, 13:31   #436
Kostka09
Zakorzenienie

Dobry

od rana zasuwam z buraczkami do słoikow i tylko Was podczytywałam

JA SIE DOPISUJĘ I OD PONIEDZIAŁKU - NIE GRZESZĘ I BIORĘ SIĘ ZA SIEBIE

ufff mam sie dosc i przestaje sie nad sobą uzalać - muszę schudnąć do końca roku...

potem Wam skarby odpiszę bo kuchnia wzywa
Stary 2009-09-26, 14:03   #437
Limonka1987
Zakorzenienie

Widzę, że dzisiaj jakiś imprezowy wieczór na naszym wątku Niunia będzie się bawić u cioci na imieninach, Anielllka szaleć w klubie, Blokerka kurować się Jasiem Wędrowniczkiem, a ja żeby za bardzo nie odstawać wybieram się z laskami ze studiów na jakiś mały clubbing

Joyce-
dokładnie tak zamierzam zrobić, poczekam na jego ruch. Chociaż szczerze mówiąc 'zachowywanie się jak zwykle' będzie dla mnie w obecnej sytuacji nie lada wyzwaniem.
Cieszę się,że w Twoim poście tyle jest pozytywnej energii i uśmiechu Tak trzymaj

Anielllko- jak to jak się ubrać? Sexy Ja planuję założyć obcasy, jeansy i fajny top z dużym dekoltem i cekinami

Ines- trzymam kciuki za Twoją dietę

Kostka- czekam na jakiś bardziej obszerny post jak już się wyszalejesz kulinarnie

Opiekowałam się dzisiaj moim bratankiem.
Ja: Kocham Cię!
Młody: A ja mamę!

Taaa...
Stary 2009-09-26, 14:21   #438
virginia
Zakorzenienie

Dzień doberek

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
dziewczyny trzymac jutro mocno kciuki! Od 13 do odwołania
Oki, oki!!! A za co trzymamy?

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość

HAPPY BIRTHDAY
Virginio i Aniellko
Sto lat, sto lat, niech żyją zyja Nam!
Dzięki ! Mam nadzieję, że dziś nastrój troszkę lepszy...?

Cytat:
a ja sie wstepnie juz umowilam na jutro z Panem M no wiecie ta ciekawosc
taaaaaa 'Love is in the air' lalalala

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Dziękuje kochane za życzenia - bardzo mi miło
Virginio sto lat
Dziękuję!

Cytat:
TRZYSTA LAT DLA SOLENIZANTEK !!!
DOŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!!
Wow!!! Dzięki!!
Mam nadzieję, że baty od dziewczyn przywróciły Cię już do pionu i będziesz się tu teraz stawiać regularnie!!

Cytat:

virginio i anielko sto lat sto lat wszystkiego naj lepszego
Dziękuję!!

Cytat:
wsio ryba, oby był BIG
a bigtoffi to się chyba tak tego troszkę ciągnie? co za czaaaaaaaaad!
Aaaaaaaaaaa ! To Ci się udało!!!

Cytat:
Może jakiś 'zbiorowy spowiednik' zrobimy (w sensie ranking grzechów?) Ta która nie jest cnotliwa..... (ale TYLKO dietowo, spokojnie!) i ma najwięcej grzechów w ciągu tygodnia, robi...... (tu uzupełnić).
Co robi, co robi? Może się skuszę?

Cytat:
Dobrrrrrrrrrrry
Virginio- mam nadzieję, że urodziny minęły eee... miło Dobrze kojarzę, że owoce morza to afrodyzjaczek?
Oj taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Więc jak będziesz się już umawiać ze swoim Księciem, to koniecznie na krewetki!!!

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Ja od rana w świetnym humorze! Wieczorem wzięłam lek, po pół godzinie położyłam głowę na poduszkę i już spałam Obudziłam się dopiero o 10.30 Chyba wszystko pomału wraca do normy.
No i fantastico!! Teraz już tylko z górki!!

Wieczorem wpadają do nas znajomi, a póki co ogarnę się i pojadę chyba na basen.

Miłego dnia!!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 14:35   #439
Tysia1907
Zadomowienie

przyszlam sie tylko...powtarzam tylko zameldowac wedlug rozkaow, bo przygotowuje mini party;/
przyjdzie ta szmata zafajdana z siostra (czyt mojego brata ukochana)na jego urodziny i ja aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;/ mam wysporzatac chalupke, zrobic 2 salatki, ciastko, deser lodowy prosze ja Ciebei zazyczyl sobie lody w 3 smakach z owocami z puszki tj boroszkiwnie iananasa, na to bita piana i wiorki czekolady!! Ci sie beda bawic w najleszpe a ja bede siedziec w kuchni i żrec im robuic! wrt wrt wrt, jak by tego bylo malo to mszue jej ryj wstretny ogladav, wrt wrt wrt:[
ide, odezwe sie ciemn a noca i przeczytam jak to mnie rypiecie z gory do dolu, i odpsize wam;*
Stary 2009-09-26, 16:36   #440
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Ano rzeczywiście dzisiaj imprezowy dzień Ja też się wybieram poimprezować nieco, ale tylko do pubu, a i tak nie mogę pic alkoholu, ale dla mnie to akurat nie problem, bo ja potrafię się świetnie bawić i bez. Wystarczą fajni ludzie i atmosfera. A co!

Stary 2009-09-26, 16:42   #441
Anielllka
Wtajemniczenie

plisss dziewczyny doradzcie - moze byc ktorys zestaw????tylko sie nie smiac ze mnie
Stary 2009-09-26, 16:43   #442
fiolusiek
Zakorzenienie

hellowpadlam sie tylko przywitac i zaraz lece jestem wykonczona bo caly dzien bylam w lesie i robilismy drzewo na zime i musze wziasc porzadna kapiel ii zrelaksowac sie przed wieczornym spotkaniem
Pan M wczoraj dal mi niezla pogadanke po tym jak zaczelam narzekac na swoje grube nogi A dzis zaprosil mnie wieczorem do siebie na mieszkanie iii mam opory czy isc bo co sobie pomysli a jak z drugiej strony nie pojde to tez glupio bo caly dzien sprzatal bo myslal ze przyjde i jestem w kropce
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:44   #443
Anielllka
Wtajemniczenie

o rany ale jestem gruba
Stary 2009-09-26, 17:15   #444
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Aniellko - sama nie wiem co ci doradzić, bo jak dla mnie wszystkie zestawy wyglądają super. Może nr 3? Takie wzory jak masz na bluzeczce są w tym sezonie bardzo modne
P.S. Wcale nie jesteś gruba! Jeszcze raz tak napiszesz i będą baty!

Stary 2009-09-26, 17:48   #445
Anielllka
Wtajemniczenie

dzięki Joyceto taki bieliznany gorset w panterke - o dziwno z zeszlego sezonu a teraz panterka bardzo modna
Stary 2009-09-26, 18:34   #446
Kostka09
Zakorzenienie

Anielllko - wcale nie jestes gruba naprawde wygladasz bardzo sexi, mnie tez sie podoba zestaw 2,3 i baw sie dobrze

całej reszcie bawiacych sie dzisiaj zycze dobrej zabawy

ja jestem wykonczona troszeczke po kuchennych wyczynach i mialam isc do kina ale w koncu udalo sie sciagnac Housa wiec zasiadziemy dzisiaj przy nim, a jeszcze skuszona waszymi recenzjami sciagam Greys Anatomy ale dlugo to trwa wiec dzisiaj moze 1 odcinek 1 serii bo ja tego nigdy nie widzialam jeszcze

zycze wszystkim miłego wieczoru, przedostatniego grzesznego bo od poniedzialku bez grzechow

moze wpadne jeszcze wieczorkiem
Stary 2009-09-26, 22:40   #447
Kostka09
Zakorzenienie

kurcze ale cisza tu wszystkie imprezują
obejrzalam housa i jest swietny jak zawsze nie zawiodl mnie

dobranoc wszystkim
Stary 2009-09-26, 23:51   #448
Niuniuska
Wtajemniczenie

Witajcie piękne
Wpadłam się tylko zameldować, wróciłam od cioci i czuję się jak balonik albo jak chodząca godzilla:/ a wcale tak dużo nie zjadłam
Jutro Was poczytam bo zmęczona jestem strasznie i natychmiast uderzam pod kołderkię.
Buziaki, branoc

Stary 2009-09-27, 00:01   #449
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

hej hej
ja też tylko wpadłam sie pokazać że przeżylam bo jakos juz kurczę sił nie mam

no to nam sie imprezowa sobota trafiła wszystkie gdzieś świętują
Stary 2009-09-27, 00:14   #450
Tysia1907
Zadomowienie

poszły!!!!!!!!!!!!!!

padam!!!! kelderowanie wiesniarom to nei jest fucha dla mnie...jutro napszie bo teraz ledwo zyje;(
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości