Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 20:38   #1411
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
To już niedługo dasz radę. A może powiedz szefom o swoich problemach ze zdrowiem to może pozwolą ci czasami trochę posiedzieć?
No niestety nie ryzykuje. Wole miec praktyke niz udupic przez to, ze mnie wywalili. Szefowa czepia sie doslownie wszystkiego

Rozsypujemy się ogólnie rzecz biorac na wakacjach tż scisnal mi nadgarstek, tak ze zabolalo no i boli do tej pory...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 20:48   #1412
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Rozsypujemy się ogólnie rzecz biorac na wakacjach tż scisnal mi nadgarstek, tak ze zabolalo no i boli do tej pory...
Ano... starość nie radość
Stary 2009-09-25, 20:55   #1413
Chatul
ma zielone pojęcie

Skoro mówimy o rozsypywaniu się to mnie od dzieciństwa wróżyli szybką utratę głosu- urodziłam się z chorymi strunami głosowymi. Poza tym mam coś z sercem [ nie kwalifikuje się do operacji ] i powiększoną lordozę w kręgosłupie.
Takie życie :P

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jaki ja dziś miałam sen Tzn. właściwie nie sen, nie pamiętam, co mi się śniło, ale obudziłam się przekonana, że jestem prezydentem USA I naprawdę tak myślałam przez kilka minut zastanawiając się, czego osoba budząca mnie chce
Genialny sen! Mega

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
a ja dziś skończyłam w końcu nauki przedmałżeńskie. wszystko fajnie świetnie, ksiądz wyczytywał wszystkich z nazwiska do odebrania zaświadczenia i.... tylko mnie nie wyczytał. powiedział 'to wszyscy' i w długą... to ja za nim... patrze - Tż ma zaświadczenie, a do niego dopięta karteluszka z naszymi danymi (pisaliśmy sami i dawaliśmy razem z kopertą), a na tej karteluszce bezczelnie skreślone moje dane!!!!!! masakra.. polazłam się dowiedzieć o co kaman, wytłumaczyłam, że miałam wszystkie pieczątki ze spotkań i dałam je w kopercie razem z kartkami Tż-a i w sumie nie wiem dlaczego zostałam pominięta (jako jedyna!!!!) no najważniejsze, że jednak zaświadczenie mi wydali, ale dlaczego tak się stało, to nie wyjaśnili

a zaraz z racji piątku będę się alkoholizować
Cudowny kościół -.-' Ale dobrze, że juz zakończyłaś te nauki.
Stary 2009-09-25, 20:56   #1414
evullka
Rozeznanie

Dziekuje dziewczyny za wszystkie gratulacje, ale i tak najgorsze jeszcze przede mna (egz praktyczny)
Dymka nie czuj sie jak dinozaur Tu sa po prostu inne zasady Od zdania egz teoretycznego ma sie dwa lata na praktyke.. ale ja mysle, ze tak za miesiac (poltora) przystapie pierwszy raz.. a mam dziwne przeczucie, ze bedzie i drugi
Jezdze samochodem juz ponad pol roku, bo tutaj jest tak, ze mozna jezdzic nawet jak sie nie ma prawka Trzeba miec takie tymczasowe i podac osobe, ktora bedzie z Toba jezdzic (W moim przypadku TZ).

Dopiero teraz siadlam przy kompie, bo postanowilam sobie, ze nie bede tyle przesiadywac, normalnie zauwazylam jak mi sie wzrok pogarsza I wydaje mi sie ze to od laptopa
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 20:58   #1415
Anariel
Wtajemniczenie

blondyna789 co do tej laski to nie wiem jak to tam jest znalazlam ja tez na ebay
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 21:02   #1416
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za wszystkie gratulacje, ale i tak najgorsze jeszcze przede mna (egz praktyczny)
Dymka nie czuj sie jak dinozaur Tu sa po prostu inne zasady Od zdania egz teoretycznego ma sie dwa lata na praktyke.. ale ja mysle, ze tak za miesiac (poltora) przystapie pierwszy raz.. a mam dziwne przeczucie, ze bedzie i drugi
Jezdze samochodem juz ponad pol roku, bo tutaj jest tak, ze mozna jezdzic nawet jak sie nie ma prawka Trzeba miec takie tymczasowe i podac osobe, ktora bedzie z Toba jezdzic (W moim przypadku TZ).
To dużo lepiej niż u nas w PL.
Co prawda ja samochodem jeździłam od 13 roku życia...ale legalne to nie było te kilkadziesiąt godzin na kursie to za mało, żeby naprawdę nauczyć się jeździć...
Evullka - na pewno zdasz za pierwszym razem i juz niedługo na forum będzie milion postów z gratulacjami
Stary 2009-09-25, 21:20   #1417
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martik85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja tu sobie was od paru dni poczytuje i tak się wciągnęłam że tylko ciągle odświeżam co jeszcze ciekawego napisałyśćie i musze wam wszystkim i każdaj z osobna podziękować bardzo i wycałować że mnie biedną glupiutką gąske uświadomilyście o tych wszystkich olejach ktore posiadam od dluższego czasu w swych zapasach i nigdy bym nie powiedziala ze moje wloski po oleju ryżowym będą takie piekne normalnie wam dziekuje jestescie kochane i takie sympatyczne
Witaj!

To widze, że wy wszytskie stare i schorowane.
A ja (odpukać) zdrów jak ryba jestem.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 21:24   #1418
Anariel
Wtajemniczenie

My wrocilismy z zakupow - takich malych :P

Kupilam tego John Frieda- zobaczymy co mi da
No i zafarbowalam wlosy tym Garnier Herbal... Teraz schna
I kupilam dwie bokserki za... 0.75p hihi aaaa i olej z pestek winogron i z orzechow

Stary 2009-09-25, 21:24   #1419
katarzynka415
Raczkowanie

GG do katarzynka415

Nie wiem czy dobrze trafiłam z pytaniem, ale jak przeczytałam, że 'offtop' to rozumiem, że mogę tu napisać bez nawiązania itp. Pytanie do osób, które uczęszczają jeszcze do szkoły (ja chodzę do LO). Macie tak, że przy odpowiedzi ustnej na lekcji, (wszyscy siedzą-ty stoisz na środku klasy, albo obok nauczyciela) strasznie się denerwujecie? Bo mnie to męczy niestety... Ciężko jest mi się wypowiedzieć (łamie mi się głos - ale nie tak masakrycznie, że nie wiadomo co mówie ), delikatnie drżą mi dłonie, nogi miękkie... A dodam, że z odpowiedzi mam pozytywne oceny ;]

Na pewno jest to wina tego, że jestem nieśmiała i nowa klasa itp. Ale jakieś sposoby na to są? Bo jestem gotowa pracować nad sobą, nawet jeżeli będzie mi to zajmowało ogrom czasu

http://dontmind.blog.onet.pl
katarzynka415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 21:26   #1420
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martik85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja tu sobie was od paru dni poczytuje i tak się wciągnęłam że tylko ciągle odświeżam co jeszcze ciekawego napisałyśćie i musze wam wszystkim i każdaj z osobna podziękować bardzo i wycałować że mnie biedną glupiutką gąske uświadomilyście o tych wszystkich olejach ktore posiadam od dluższego czasu w swych zapasach i nigdy bym nie powiedziala ze moje wloski po oleju ryżowym będą takie piekne normalnie wam dziekuje jestescie kochane i takie sympatyczne
Witamy

Zmykam zaraz spać, trzeba się wyspać na jutro. Na 12.00 idę do fryzjera, znowu wymęczy włosy ale teraz ide do innej babki fajniejszej i delikatniejszej

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 21:40   #1421
Anariel
Wtajemniczenie

katarzynka415 ja mialam takie nerwy,ze nawet jak wszystko wiedzialam to... mdlalam Kiedys na matmie zemdlalam i uderzylam glowa w sciane i... od tej pory nauczyciele mieli zabronione mnie pytac

Stary 2009-09-25, 21:44   #1422
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez katarzynka415 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dobrze trafiłam z pytaniem, ale jak przeczytałam, że 'offtop' to rozumiem, że mogę tu napisać bez nawiązania itp. Pytanie do osób, które uczęszczają jeszcze do szkoły (ja chodzę do LO). Macie tak, że przy odpowiedzi ustnej na lekcji, (wszyscy siedzą-ty stoisz na środku klasy, albo obok nauczyciela) strasznie się denerwujecie? Bo mnie to męczy niestety... Ciężko jest mi się wypowiedzieć (łamie mi się głos - ale nie tak masakrycznie, że nie wiadomo co mówie ), delikatnie drżą mi dłonie, nogi miękkie... A dodam, że z odpowiedzi mam pozytywne oceny ;]

Na pewno jest to wina tego, że jestem nieśmiała i nowa klasa itp. Ale jakieś sposoby na to są? Bo jestem gotowa pracować nad sobą, nawet jeżeli będzie mi to zajmowało ogrom czasu
Spoko możesz tutaj pytać (; Jest co prawda podforum plotkowe, ale tutaj i tak niezły miszmasz mamy (;

Co do nieśmiałości to ja akurat mam jej niewiele. Od zawsze uwielbiam wszystkie przemowienia publiczne i wprost uwielbiam odpowiadać jak znam temat. Jak nie znam to też jakoś wybrnę.
Co do pokonania stresu przy odpowiedzi ustnej to cóż, nie ma chyba lepszej metody od wiecznego ćwiczenia odpowiadania i tyle. Trening czyni mistrza. Któraś z kolei odpowiedz już nie zrobi na Tobie większego wrażenia. Także jak możesz to sama zgłaszaj się do odpowiadania z prostych tematów, rób często prezentacje na różne tematy- niekoniecznie na ocenę. Ja sama z siebie na lekcji wychowawczej opowiadam o np. różnych rodzajach konformizmu.
Stary 2009-09-25, 21:48   #1423
Anariel
Wtajemniczenie

Chatul kochana jestes jakims wyjatkiem Nie dosc,ze duzo do powiedzenia to jeszcze madrze gadasz

Stary 2009-09-25, 21:54   #1424
katarzynka415
Raczkowanie

GG do katarzynka415

Trochę się obawiałam, że mnie zganicie za to, że tutaj piszę ale nie doceniłam Was

Dziękuję za odpowiedzi No to muszę się po prostu przełamać, no cóż... będzie ciężko ale mysle, że na dobre mi to wyjdzie;] Dziękuję jeszcze raz!

A picie melissy mi choć troche w tym pomoże?

http://dontmind.blog.onet.pl
katarzynka415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:02   #1425
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Chatul kochana jestes jakims wyjatkiem Nie dosc,ze duzo do powiedzenia to jeszcze madrze gadasz
Dokładnie
Co do pokonywania stresu przy odpowiedziach...trzeba się chyba przyzwyczaić i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć ja zawsze strasznie się denerwuję przed wystąpieniami publicznymi, aż mi się w żołądku przewraca, ale jak już wyjdę na środek i zacznę to cały stres działa mobilizująco - raz nawet wykładowca, który wszystkich tępi strasznie podszedł do mnie i powiedział: świetnie pani mówi, pani Aniu kiedyś było gorzej, więc można to pokonać najśmieszniejsza jednak była prezentacja dla doktorów i adiunktów mojej uczelni - tylu pochwał za wystąpienie w życiu nie zebrałam a zawsze mi się wydaje, że trochę dukam
Stary 2009-09-25, 22:14   #1426
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:

Ja tak mam chociaż nie jestem nieśmiała Tylko, że u mnie to objawia się wydzieraniem (tak, tak, takie brutalne słowo jest odpowiednie) skórek z dłoni. Potem długo krwawią mi całe palce. Z tym, że ja robię to nieświadomie, jakiś czas temu byłam u chirurga na konsultacji żylakowej i on mnie za to opieprzył, że sobie ręce psuję, a ja nawet nie zauważyłam, że to robię.
Kiedyś tak miałam ze śpiewaniem, tyle, że wtedy miękły mi kolana i głos się blokował kompletnie - nie mogłam zaśpiewać, a nawet powiedzieć. A teraz już tak nie mam, jakoś bezmyślnie to robię albo raczej skupiam się na zadaniu

E tam, wy stare, ja tu dopiero staruszka jestem Mam same choroby ludzi co najmniej w średnim wieku, typu żylaki, ciągłe zapalenia żył, refluks, bóle wątroby i różne inne ciekawe rzeczy O i ślepnąć zaczęłam, demencja starcza też się już ujawnia

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:18   #1427
Anariel
Wtajemniczenie

jyyli kochana jak ja bym zaczela wyliczac to bys padla

Stary 2009-09-25, 22:22   #1428
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jyyli kochana jak ja bym zaczela wyliczac to bys padla
Jeśli tak, to u mnie jakaś nowość by była, zwykle wszyscy chorują mniej ode mnie

Dziewczyny, znacie jakiś dobry sposób na uporczywe zajady, na które nic nie pomaga? Próbowałam już różnych maści, brałam kompleks witamin b, piłam drożdże, a one cały czas są

Stary 2009-09-25, 22:26   #1429
Anariel
Wtajemniczenie

jyyli ja w LO mialam nauczanie indywidualne bo przez chorowanie nie moglam z domu wychodzic Zebralo sie troche rzeczy

Teraz tez co chwile cos...

Stary 2009-09-25, 22:40   #1430
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jyyli ja w LO mialam nauczanie indywidualne bo przez chorowanie nie moglam z domu wychodzic Zebralo sie troche rzeczy

Teraz tez co chwile cos...
Ale przynajmniej ktoś się przejął Twoim zdrowiem. Ja w zasadzie też powinnam dużo rzadziej chodzić do szkoły (np. dziś nie powinnam iść, bo żeby obudzić się z przekonaniem, że jest się prezydentem, trzeba mieć naprawdę wysoką gorączkę), ale moja mama zdaje się nie zwracać uwagi na to, że znowu nie mogę ćwiczyć śpiewu, bo mam chore gardło i zatoki, a chciałam się w przyszłym roku dostać do szkoły muzycznej... Może i by mi pozwoliła wreszcie wyzdrowieć, ale mam wychowawcę psychola, który robi na lekcji dzikie awantury o zwolnienia. Jak się przyniesie dzień za późno to potrafi nie usprawiedliwić, a potem wywlec to za pół roku i oczywiście zjechać taką osobę od góry do dołu. Za więcej niż 3 dni nieobecności musi być zwolnienie od lekarza z podpisem rodzica. Mój lekarz nie daje zwolnień. To takie chore, błędne koło.

Miałam iść dziś do tego konowała, żeby mi dał receptę na cokolwiek, ale oczywiście samochód musiał się zepsuć, a ja miałam jeszcze tyle spraw, że do lekarza nie zdążyłam A jak chociaż dzień dłużej będę chora, to zwariuję.

Anariel, ty pilnuj swoich dzieciaków, nie dawaj im antybiotyków jeśli to nie będzie jedynym, koniecznym wyjściem, bo będą mieć jak Ty i ja.

Rozpisałam się trochę, ale idę już za chwilkę spać, bo jestem tak zmęczona, że padnę. Ach, gdzie te czasy, kiedy w piątki się w ogóle nie chodziło spać...

Stary 2009-09-25, 22:48   #1431
Anariel
Wtajemniczenie

jyyli no ja na szczescie mialam lepiej pod tym wzgledem. Skierowano mnie do poradni gdzie obejrzeli moje papiery,zwolnienia, skierowania do sanatorium itd i stwierdzili, ze bedzie lepiej jak nauczyciele beda przychodzic do mnie.

Dbaj o siebie.

Stary 2009-09-25, 23:00   #1432
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Witamy

Zmykam zaraz spać, trzeba się wyspać na jutro. Na 12.00 idę do fryzjera, znowu wymęczy włosy ale teraz ide do innej babki fajniejszej i delikatniejszej
też jutro mam fryzjera ale na 15 i ide się podciąć
Stary 2009-09-25, 23:01   #1433
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ojej, dziękuję bardzo za komplement

Cytat:
A picie melissy mi choć troche w tym pomoże?
Melisa uspokaja trochę więc myślę, że powinno pomóc

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Dokładnie
Co do pokonywania stresu przy odpowiedziach...trzeba się chyba przyzwyczaić i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć ja zawsze strasznie się denerwuję przed wystąpieniami publicznymi, aż mi się w żołądku przewraca, ale jak już wyjdę na środek i zacznę to cały stres działa mobilizująco - raz nawet wykładowca, który wszystkich tępi strasznie podszedł do mnie i powiedział: świetnie pani mówi, pani Aniu kiedyś było gorzej, więc można to pokonać najśmieszniejsza jednak była prezentacja dla doktorów i adiunktów mojej uczelni - tylu pochwał za wystąpienie w życiu nie zebrałam a zawsze mi się wydaje, że trochę dukam
Łe no, przy ważniejszych przemówieniach zawsze jest adrenalina, która daje niezłego kopa Ale ja podczas przemówień po prostu czuję się jak ryba w wodzie, uwielbiam to. Gorzej z np. pracą w grupie. Z niektórymi mogę współpracować, z innymi nie. Po prostu nie lubię jak ktoś mi włazi w moją część roboty. Że już nie wspomnę o tym, że nie każdą chcę wykonywać. Jak np. robimy na ocenę grupowo odpowiedzi na pytania do tekstu na WOSie, to jedna osoba musi pisać, bo ja pisać nie lubię, ale jeszcze bym zniosła. Wszyscy mogą podrzucać pomysły, ale tylko ja mogę dyktować konkretne zdania itd. Bo wiem, że najlepiej formułuję myśli z całej grupy. Na szczęście zazwyczaj ludzie nie mają niczego przeciwko temu, że odwalam największy kawał roboty. Roboty, z którą większość osób ma problem (;

Cytat:
Ja tak mam chociaż nie jestem nieśmiała Tylko, że u mnie to objawia się wydzieraniem (tak, tak, takie brutalne słowo jest odpowiednie) skórek z dłoni. Potem długo krwawią mi całe palce. Z tym, że ja robię to nieświadomie, jakiś czas temu byłam u chirurga na konsultacji żylakowej i on mnie za to opieprzył, że sobie ręce psuję, a ja nawet nie zauważyłam, że to robię.
Kiedyś tak miałam ze śpiewaniem, tyle, że wtedy miękły mi kolana i głos się blokował kompletnie - nie mogłam zaśpiewać, a nawet powiedzieć. A teraz już tak nie mam, jakoś bezmyślnie to robię albo raczej skupiam się na zadaniu
Weź, ja czasami na klasówkach z matmy ze stresu... Wkładam paznokieć w dziurę między dwoma zębami. Zazwyczaj jedynkami. I jak mi się słamie i wyleźć z tego miejsca nie chce to dopiero jest tres i zdenerwowanie :P A to wkładanie pazurów między zęby to po mamie mam, ona też tak robi, ale nie w sytuacjach stresowych tylko jak się zamyśli :P

Cytat:
Dziewczyny, znacie jakiś dobry sposób na uporczywe zajady, na które nic nie pomaga? Próbowałam już różnych maści, brałam kompleks witamin b, piłam drożdże, a one cały czas są
W necie jeszcze piszą o piciu mleka i smarowaniu zajadów aloesem i kremami. Generalnie jedz wszystko, co ma wit. B w składzie. Kompleks witamin b jest generalnie mało skuteczny wg mnie, a to dlatego, że witaminy z tabletek są gorzej przyswajane przez organizm niż te, które do niego wprowadzamy w normalnym pożywieniu.
Także jedz dużo orzechów i rybek.

Cytat:
Ale przynajmniej ktoś się przejął Twoim zdrowiem. Ja w zasadzie też powinnam dużo rzadziej chodzić do szkoły (np. dziś nie powinnam iść, bo żeby obudzić się z przekonaniem, że jest się prezydentem, trzeba mieć naprawdę wysoką gorączkę), ale moja mama zdaje się nie zwracać uwagi na to, że znowu nie mogę ćwiczyć śpiewu, bo mam chore gardło i zatoki, a chciałam się w przyszłym roku dostać do szkoły muzycznej... Może i by mi pozwoliła wreszcie wyzdrowieć, ale mam wychowawcę psychola, który robi na lekcji dzikie awantury o zwolnienia. Jak się przyniesie dzień za późno to potrafi nie usprawiedliwić, a potem wywlec to za pół roku i oczywiście zjechać taką osobę od góry do dołu. Za więcej niż 3 dni nieobecności musi być zwolnienie od lekarza z podpisem rodzica. Mój lekarz nie daje zwolnień. To takie chore, błędne koło.

Miałam iść dziś do tego konowała, żeby mi dał receptę na cokolwiek, ale oczywiście samochód musiał się zepsuć, a ja miałam jeszcze tyle spraw, że do lekarza nie zdążyłam A jak chociaż dzień dłużej będę chora, to zwariuję.

Anariel, ty pilnuj swoich dzieciaków, nie dawaj im antybiotyków jeśli to nie będzie jedynym, koniecznym wyjściem, bo będą mieć jak Ty i ja.

Rozpisałam się trochę, ale idę już za chwilkę spać, bo jestem tak zmęczona, że padnę. Ach, gdzie te czasy, kiedy w piątki się w ogóle nie chodziło spać...
A co Ci dokładnie teraz jest? Na gardło, zatoki itd. Polecam jedzenie czosnku. Codziennie jeden, dwa ząbki i styka

Ja z zasady żadnych leków nie biorę także domowe metody walki ze wszystkimi dotykającymi mnie często niedogodnościami zdrowotnymi mam od lat obcykane :P
Stary 2009-09-26, 05:52   #1434
MerriqueMayfair
Rozeznanie

A ja myślałam,że już się wyleczyłam z anginy. Znowu mnie w nocy zaczęło gardło boleć ale mam nadzieję,że się sama wyleczę bo po antybiotykach strasznie się czułam
Kupiłam sobie wczoraj róż w kulkach Hean, do mojej białej twarzy jest boski a ja myślałam,że tylko górnopółkowe kosmetyki do makijażu są dobre
A co do nieśmiałości..to teraz mi już trochę przeszła chociaż nadal boję się pytać obcych ludzi np. o drogę normalne to nie jest Chociaż kiedyś nieśmiałość była bardziej zaawansowana, pogodziłam się już wtedy nawet z tym,że do końca życia zostanę starą panną No ale TŻ poznałam przypadkowo przez internet no i tak mijają nam już prawie 2 lata razme

http://www.stephenking.pl

http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png

Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych

Edytowane przez MerriqueMayfair
Czas edycji: 2009-09-26 o 05:55
MerriqueMayfair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 06:46   #1435
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Też od paru dni walczę....chyba za dużo pokrzywy i za mało uzupełniałam biorę b kompleks i nic...no chociaż się nie powiększają...
wypróbuję rady Chatul
Cytat:
Napisane przez MerriqueMayfair Pokaż wiadomość
A co do nieśmiałości..to teraz mi już trochę przeszła chociaż nadal boję się pytać obcych ludzi np. o drogę normalne to nie jest Chociaż kiedyś nieśmiałość była bardziej zaawansowana, pogodziłam się już wtedy nawet z tym,że do końca życia zostanę starą panną No ale TŻ poznałam przypadkowo przez internet no i tak mijają nam już prawie 2 lata razme
Jak słodko
Akurat jeśli chodzi o facetów to nie wiem co to nieśmiałość hodują potwora karmiąc go swymi maślanymi spojrzeniami
Stary 2009-09-26, 08:03   #1436
19agusia91
Zakorzenienie

Na zajady to Hascovir polecam.
Dzień dobry, moje słodkie dziewczęta
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:11   #1437
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Na zajady to Hascovir polecam.
Dzień dobry, moje słodkie dziewczęta
Dzień dobry

Właśnie Was nadrobiłam

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:12   #1438
19agusia91
Zakorzenienie

Wczoraj byłam w szoku. Wchodzę na nk, patrze wiadomość od byłej klasy z gimnazjum o spotkaniu klasowym, ze mnie zapraszają. Chodziłam z nimi do klasy tylko rok, pojawiły się problemy z nieakceptacją mnie, potem wagary, wyzwiska i tym podobne, to był dla mnie naprawdę ciężki okres w życiu. Przeniosłam się,z tej klasy na ulicy poznają mnie z 4 osoby, a teraz zapraszają mnie na spotkanie klasowe?Większość z tych osób nadal nabija się ze mnie za plecami, po co mnie w ogóle zapraszają, znów szukają kozła ofiarnego?
Co śmieszniejsze, jak w drugiej klasy się przeniosłam to wszyscy byli w szoku, że sobie sama coś wymyśliłam, uroiłam i przez jakieś pół roku nie dosć , ze męczyłam się z klimatyzacją w drugiej klasie, to jeszcze tamci dolewali oliwy do ognia. Ja po prostu nienawidzę tych ludzi, zburzyli mi moje poczucie wartości, przez dwa lata byłam przez nich "nie do życia". Przepraszam, ze tak marudzę, ale od qwczoraj mam przez tą widomośc tyle emocji, a sama nie wiem,czemu się właściwie tak tym przejmuję
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Ja tez nadrobiłam już wszystko A poza tym, to zdycham. Gardło, katar, kaszel.. Tż ma prz7yjechać, ale zastanawiam się czy powinien, nie chce zarazić jescze Jego.
Hula Hop
440/5000 minut

Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2009-09-26 o 08:15
Stary 2009-09-26, 08:15   #1439
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Evulko mam nadzieję że zdasz. Jak dla mnie to koszmar... Nigdy nie jeździłam samochodem i zrobiłam ten kurs, wyjeździłam 25 godzin ale wg. Mnie to zbyt mało na kogoś, kto ma dopiero pierwsze kontakty kontakty z kierownicą. Nie zdałam już 2 razy i powiedzialam sobie że jak za trzecim razem nie zdam to bede jeździła całe życie autobusem i trudno. Z reszta ostatnio czekając na egzamin przez godzinę wyjechało z placu tylko 3 osoby ale nie chce Cię straszyć.... A co do nowej naszej kolezanki to proponuje Ci persen. To są takie zioła w tabletkach.
Stary 2009-09-26, 08:18   #1440
19agusia91
Zakorzenienie

Persen albo Rela Max, bardzo dobre są
Hula Hop
440/5000 minut
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości