Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 22:04   #661
Agnessa30
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
teraz mam pod biustem 78 (miałam 74-napuchłam) a w biuscie 92
i ty mowisz, ze one beda male Bankiereczko, nawet jak opuchlizna zejdzie, to beda sliczne cycusie

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:09   #662
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda Pokaż wiadomość
no to mamy ten sam rozmiar , tylko umnie ciężko cokolwiek dostać, może tobie się poszczęści
HMMMM 70 E to jaki to tak w tej normalnej rozmiarówce? B???
a czemu ciężko dostać?
Stary 2009-09-25, 22:10   #663
Jusi85
Raczkowanie

[QUOTE=foxy123;14441647]JUSI85 dlaczego sie nie odzywasz? Pokaz swoje skarby [/QUOTE

FOXY KOCHANA, ja tu z czytaniem nie nadazam. Mam tyle na glowie,ze ho ho...
Dwojka malych szkrabow, jutro szkola i pojutrze,a w styczniu egzamin,a do tego mam podobny problem co Droga Horo- chodzi o TZ. Szkoda gadac... Czytam i podziwiam Wasze piekne piersi- napatrzec sie nie moge. HORO piersi imponujace!!! Moje bardzo opadly i chyba zmalaly,czy to mozliwe nie wiem,ale tak przypuszczam... musze jechac na kontrole,a mialam sie pojawic 7 wrzesnia i oczywiscie nie pojechalam,bo czasu brak. Zdjecia wstawie w przyszlym tygodniu - obiecuje! A teraz musze do wanny i do wyrka spac,aby w miare wypoczeta wstac. Takze dobrej nocki Wam zycze! Pozdrowionka!
Jusi85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:28   #664
bankierka
Raczkowanie

dziewczynki coś zawiecha nastapiła ...idę spać,na plecach ale z uśmiechem

SŁODKICH SNÓW
Stary 2009-09-25, 22:44   #665
agnelka.pl
Rozeznanie

Hejka
Nie tylko Tobie się podobają .
O, ale Ty wysoka jesteś. Nie bój się większego rozmiaru. Wyjściowo masz niewiele-i akurat to dobrze bo ładniejsze piersi wyjdą, lekarz je stworzy od początku i tyle . A co okragłych lub anatomicznych to tu już zaufaj lekarzowi-to najlepiej oceni lekarz, a dr Kolasiński to dobry specjalista . A jakie Ci dr zaproponował?[/QUOTE]

Wlasciwie, to od siebie powiedzial tylko, ze to jest troche jak z dobrymi samochodami. Mercedes albo Bmw. Zalezy co sie komu bardziej podoba. No i ja stwierdzilam ze okragle. Ale teraz to sama nie wiem.

Dziewczyny jak wstawic cytat do ktorego chce dac sie odpowiedz?
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:45   #666
1985SiWA
Zakorzenienie

Wy mnie z tymi zdjeciami to normalnie w kompleksy wpedzacie
ja dzisiaj wpadłam do CH a tam piekne buciki, spodnie, buzeczki aaaaaa myslalam ze oczoplonsu dostane, niestety funduszy brak i wpadłam na głupi pomysl aby kupić z oszczędnosciowego ... i wiecie co, nie wypłaciłam, nic nie kupiłam i wyszłam, jestem z siebie dumna a pokusa bedzie nie mała bo od dzisiaj codziennie przez miesiac bede w tym centrum handl. co za katusze aaaaa jestem zakupoholiczką jak ja mam to oganrnąć
Stary 2009-09-25, 23:11   #667
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
hej ja tez robie u dr.Kolasinskiego, za 4 tyg, widze, ze dobral ci maluszki jak u mnie ale potem stwierdzilismy,ze moge miec wieksze no i biore

Wiem, ze robisz u Kolasinskiego. To wiec jakie bierzesz?? I co z tego wyjdzie? Ja bladze w tym troche jak we mgle... 300ml, to nie sa duze, ale boje sie wziac wieksze, zeby nie przegiac. A powiedz mi jeszcze, czemu zdecydowalas robic sie op u "naszego " doktorka? Pod nosem mamy Bienkowskiego, podobno tez dobrze robi?

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

angelka jesli zastanawiasz sie nad 300 a 325 to zdecydowanie wybierz 325 a jesli chcesz mieć podobne do ślicznych cycusiów maszeńki to weź okrągłe wysoki profil ja tez wybierając dla siebie rozmiar kierowałam sie wyglądem piersi Maszy z tym ze niedoczytałam że Masza ma wysoki profil a dr.zaproponował mi średni twierdził że bedzie bardziej naturalnie wyglądał-ale czy to prawda to nie wiem

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Wiem, ze te 25 ml, to nie robi wiekszej roznicy. Sama nie wiem, mysle, ze ostateczna decyzje, jesli wezme okragle, to podejme krotko przed op. Jade jeszcze na jedna konsultacje w lisopadzie, wiec zobaczymy.

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez niespelnienie Pokaż wiadomość
Hej
Ja mam 174 do 177cm (zależy kto mierzy) pod biustem 70, w biuście przed operacją jakieś do 80, wzięłam mentory 400 cc, i jestem mega zadowolona...w biuscie mam teraz 95cm, aż uwierzyć nie mogę i codziennie latam zmierzyć, czy nie opadło co nieco...rozmiar mi wyszedł z tego jakiś taki duży w/g tabeli, ale na oko to jest takie śliczne pełne D...jestem 2 tygodnie z kawałkiem po operacji...pasa ściskającego już nie musze nosić, a staniczki noszę sportowe
To mamy podobna wyjsciowke. Ale ja mysle, ze 400 to jest dla mnie za duzo. Ja chce uzyskac b/c.

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
agnelka,
wszystkim podobają się dziewczynki Maszy

Wysoka jesteś, 73 pod biustem, to moze lepiej trochę więcej niz 325 cc moze 375-400 ... ale to tylko moja sugestia

Moze masz racje, moze i bym chciala wieksze, ale po prostu sie boje.
Widzialam Twoje piersi, teraz wygladaja rewelacyjnie. Masz z czego byc dumna.
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 23:14   #668
MyaDiva
Zakorzenienie

..jej już 23 str , o rany nocy mi zbraknie żeby za Wami nadążyć. Buziam Was wszystkie i słonecznej soboty żelkowe panienki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 23:48   #669
KUBUŚ
Raczkowanie

o rany, mi to sie będa cycki do rana śnić tyle sie naogladałam

A MYADIVA jak zwykle spać nie może

Edytowane przez KUBUŚ
Czas edycji: 2009-09-25 o 23:50
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 00:32   #670
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
tak sie zastanawiam od czego to zależy co sie nosi po zabiegu.. ja np.mam nosic przez m-c stanik taki pooperacyjny jaki dał mi dr.ale o zadnym pasie nie było mowy...hmmm ciekawe

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

pocieszycielki moje gdzie jesteście??? masza,horo,mya,listopadow a-POBUDKA...
niedobra dziewczynka nie dość, że rano pospać nie daje innym to jeszcze w takie rzeczy się wkręca.
Słoneczko, właśnie foteczki Twoje oglądałam- i powiem tyle, ja już wiele takich świeżutkich panienek widział a Twoje to się zapowiadają na prawdziwe cudeńka . Odstęp malutki między nimi-a jeszcze się zbliżą, równiutkie-mimo opuchlizny, i jak zawadiacko sterczą -mniam, a co to będzie za pare tygodni jak jeszcze wyjdą do przodu.
Tak więc proszę Cię nie wkręcaj się w te cyferki . U Ciebie emocje teraz odchodzą, napięcie straszliwe i jeszcze zmęczenie do tego i ból a wyspać się nie możesz- i co z tego wychodzi? Huśtawka prawdziwa.
I jeśli jeszcze do tego będziesz sobie wkręcać za małe miseczki i profile to będzie nieciekawie a do tego niepotrzebnie-bo piersi palce lizać.

Moje zalecenia-daj sobie troszkę oddechu i poczekaj z oceną 4 tygodnie, rano gorący buziak dla Bankiera, duuuużo odpoczynku i same przyjemności od rana do nocy,fajna książka , głośna muzyka, mocno rózowe paznokcie i obowiązkowo uśmiech od ucha do ucha-bo przecież głuptasie Twoje marzenie się spełniło .

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
o rany, mi to sie będa cycki do rana śnić tyle sie naogladałam

A MYADIVA jak zwykle spać nie może
hi hi spać nie może ja tu oczy na zapałki mam pozapierane. Znów rano zaśpie..

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Cytat:
Napisane przez niespelnienie Pokaż wiadomość
No dobra...skoro wszystkie się obnażamy...to wszystkie...
To są moje michały (określenie mojego męża) 400 cc, mentor, pod mięsień, wyjściówka 70 na 76, teraz jest 70 na 95.
I co wy na to??...tylko szczerze proszę, one mają dopiero 20 dni
70 na 95-też bym tak chciała. Widzę moim okiem, że tu troszkę cięższa sprawa była. Ale dr się spisał i jak na 20 dni po to jest bardzo dobrze. A tego fałdu nie zciskaj za mocno. Staniczek musi pierś podtrzymywać ale miseczka nie może być za płytka i za ciasna.Jesli pierś w tym miejscu po zdjęciu stanika jest zimna i twarda-stanik jest za zcisły i trzeba większą miseczkę dobrać.Skóra puści wtedy szybciej i wszystko się ładnie wypełni-a jak zciśnięte będzie to się nie rozciągnie-no bo jak ?
I jeszcze jedno. Gdzie kupiłaś ten biały staniczek. Proszę o namiary - od razu kupuje taki i obiecuje, że w nim będą moje pierwsze fotki po operacji .

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-09-26, 00:34   #671
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Bankierka ja tylko chcialam Ci napisac , ze masz jedne z ladniejszych piersi na forum jak na tak krotki okres od operacji to one wygladaja idealnie sa rowniutkie , nie ma duzego odstepu i rozmiar swietny , taki jak mi sie marzy hehe
wiec glowa do gory !! a jak zlapiesz dola to popatrz sobie na wlasne fotki i napewno Ci przejdzie
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 00:54   #672
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Wy mnie z tymi zdjeciami to normalnie w kompleksy wpedzacie
ja dzisiaj wpadłam do CH a tam piekne buciki, spodnie, buzeczki aaaaaa myslalam ze oczoplonsu dostane, niestety funduszy brak i wpadłam na głupi pomysl aby kupić z oszczędnosciowego ... i wiecie co, nie wypłaciłam, nic nie kupiłam i wyszłam, jestem z siebie dumna a pokusa bedzie nie mała bo od dzisiaj codziennie przez miesiac bede w tym centrum handl. co za katusze aaaaa jestem zakupoholiczką jak ja mam to oganrnąć
dzielna dziewczynka, brawo. I oby tak dalej. Ja też mam ten problem ale trzymam się dzielnie, do grudnia to CH będę szerokim łukiem omijać

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Kasiulka-wow, rozmiar będzie do pozazdroszczenia . Czasu im potrzeba troszkę, by rozkwitły, ułożyły się jak należy- ale mówię Ci warto czekać, oj warto, będzie co podziwiać .

Horo- topik w mojej ocenie bardzo dobry, jeśli podtrzymuje od dołu to nic więcej Ci nie potrzeba. A nic się nigdzie nie ściśnie i nie odciśnie. I to jest właśnie sposób wg dr Skwiercz-w mojej ocenie to jest dużo lepsze rozwiązanie niż staniki pooperacyjne, wiem z doświadczenia.

Stary 2009-09-26, 08:01   #673
niespelnienie
Przyczajenie

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

70 na 95-też bym tak chciała. Widzę moim okiem, że tu troszkę cięższa sprawa była. Ale dr się spisał i jak na 20 dni po to jest bardzo dobrze. A tego fałdu nie zciskaj za mocno. Staniczek musi pierś podtrzymywać ale miseczka nie może być za płytka i za ciasna.Jesli pierś w tym miejscu po zdjęciu stanika jest zimna i twarda-stanik jest za zcisły i trzeba większą miseczkę dobrać.Skóra puści wtedy szybciej i wszystko się ładnie wypełni-a jak zciśnięte będzie to się nie rozciągnie-no bo jak ?I jeszcze jedno. Gdzie kupiłaś ten biały staniczek. Proszę o namiary - od razu kupuje taki i obiecuje, że w nim będą moje pierwsze fotki po operacji .[/QUOTE]

Czy cięższa sprawa, to nie wiem...faktem jest ze nie miałam ani piersi, ani zbyt dużo luźnej skóry, żeby wsadzić 400ml, i do tego jeszcze twardy, wyćwiczony mięsień...no ale mam, nie wygląda źle i cieszę się jak oszołom Ten biały staniczek moja droga, to ja tylko do zdjęcia założyłam, bo na dzień i noc to pomykam w takich topikach jak ten czarny, jest miękki, ładnie podtrzymuje pierś, i absolutnie nigdzie jej nie uciska, bo calutka jest w nim schowana A co do białego staniczka...Allegro...i niestety był tylko jeden, jak widać nawet jest zbyt mały...ale kupiłam go jak myślałam, że moje piersiątka to będzie C (i staniczek jest C) a tu się okazało, że brak miejsca w tabeli na mój rozmiar... mam tylko nadzieję, że nie wygląda to bardzo ordynarnie...bo nie taki był mój cel...a staniczek i tak będę nosiła...choć na chwilkę...zanim go mąż nie ściągnie...no bo czym mam teraz budować napięcie......
niespelnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:31   #674
horo
Zakorzenienie

GG do horo

[QUOTE=Jusi85;14444136]
Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
JUSI85 dlaczego sie nie odzywasz? Pokaz swoje skarby [/QUOTE

FOXY KOCHANA, ja tu z czytaniem nie nadazam. Mam tyle na glowie,ze ho ho...
Dwojka malych szkrabow, jutro szkola i pojutrze,a w styczniu egzamin,a do tego mam podobny problem co Droga Horo- chodzi o TZ. Szkoda gadac... Czytam i podziwiam Wasze piekne piersi- napatrzec sie nie moge. HORO piersi imponujace!!! Moje bardzo opadly i chyba zmalaly,czy to mozliwe nie wiem,ale tak przypuszczam... musze jechac na kontrole,a mialam sie pojawic 7 wrzesnia i oczywiscie nie pojechalam,bo czasu brak. Zdjecia wstawie w przyszlym tygodniu - obiecuje! A teraz musze do wanny i do wyrka spac,aby w miare wypoczeta wstac. Takze dobrej nocki Wam zycze! Pozdrowionka!
hej JUsi
Wiem jak i co musisz teraz czuć... szczerze współczuję Trzymam kciuki za słoneczne dni w Twoim życiu ...kiedyś takie nastaną... musimy wierzyć

A piersi na pewno zostały piękne i duze... jedynie inaczej się ulożyły po takim czasie

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Dziewczynki,
wicie co ja dzisiaj zrobiłam... wlazlam na forum z samego rana po to, zeby sobie znopwu poglądać Wasze fotki... tzn. fotki cycusiów
Wszystkie macie powody do radości

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:51   #675
bankierka
Raczkowanie

[QUOTE=horo;14445978]
Cytat:
Napisane przez Jusi85 Pokaż wiadomość
hej JUsi
Wiem jak i co musisz teraz czuć... szczerze współczuję Trzymam kciuki za słoneczne dni w Twoim życiu ...kiedyś takie nastaną... musimy wierzyć

A piersi na pewno zostały piękne i duze... jedynie inaczej się ulożyły po takim czasie

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Dziewczynki,
wicie co ja dzisiaj zrobiłam... wlazlam na forum z samego rana po to, zeby sobie znopwu poglądać Wasze fotki... tzn. fotki cycusiów
Wszystkie macie powody do radości
HORO moje tez oglądałaś??? p.s ja też od wczoraj wieczora nastała w moim mieszkaniu w końcu radość a mąż odetchnął z ulgą jak zobaczył uśmiech na mojej twarzyile on ze mną przeszedł ...tak jak i Wy moje kochaniutkie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-26, 08:53   #676
Masza711
Zadomowienie

BANKIERKA jak Cie zapie to Ci tyłek złoje
Masz sliczne piersi Jak smiesz sie ich czepiac Ty niewdziecznico To jedne z ładniejszych jakie widziałm Bliziutko, równiutko a rozmiar...POPROSTU IDEALNY
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:57   #677
bankierka
Raczkowanie

MYA dziękuję!!!!! Ty to potrafisz pocieszać Będę chodziła z głową w chmurach hmmm zebym się tylko nie potknęła i żeby żelki nie wypadły!!!
Stary 2009-09-26, 08:59   #678
horo
Zakorzenienie

GG do horo

[QUOTE=bankierka;14446318]
Cytat:
HORO moje tez oglądałaś??? p.s ja też od wczoraj wieczora nastała w moim mieszkaniu w końcu radość a mąż odetchnął z ulgą jak zobaczył uśmiech na mojej twarzyile on ze mną przeszedł ...tak jak i Wy moje kochaniutkie
ciesz się kochana, bo naprawdę masz czym ... zresztą Twój doktorek zawsze robi piękne piersi (probuje wciskać małe implanty, bo lubi nieduze cycusie), ale... wychodzą mu prześliczne klask i:

Stary 2009-09-26, 09:02   #679
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
BANKIERKA jak Cie zapie to Ci tyłek złoje
Masz sliczne piersi Jak smiesz sie ich czepiac Ty niewdziecznico To jedne z ładniejszych jakie widziałm Bliziutko, równiutko a rozmiar...POPROSTU IDEALNY
maszeńko po wczorajszym wieczorze -jak juz zobaczyłam moje cycusie-nic juz nie marudze wybaczcie a po tym jak usłyszałam od Was same miłe słówka o ich wygladzie to już jestem happy

p.s ale tylko cos Cie zapytam bo nie moge sie powstrzymac,,,,,Pamietasz jakie Twoje były po operacji?? większe??? tylko nie krzycz na mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-26, 09:04   #680
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
maszeńko po wczorajszym wieczorze -jak juz zobaczyłam moje cycusie-nic juz nie marudze wybaczcie a po tym jak usłyszałam od Was same miłe słówka o ich wygladzie to już jestem happy

p.s ale tylko cos Cie zapytam bo nie moge sie powstrzymac,,,,,Pamietasz jakie Twoje były po operacji?? większe??? tylko nie krzycz na mnie
Masza,
wstaw jej fotkę... tak dla spokojnosci

Stary 2009-09-26, 09:07   #681
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
Bankierka ja tylko chcialam Ci napisac , ze masz jedne z ladniejszych piersi na forum jak na tak krotki okres od operacji to one wygladaja idealnie sa rowniutkie , nie ma duzego odstepu i rozmiar swietny , taki jak mi sie marzy hehe
wiec glowa do gory !! a jak zlapiesz dola to popatrz sobie na wlasne fotki i napewno Ci przejdzie
ASIONEK to z całego serca życzę żeby i Twoje marzenie się spełniło

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Masza,
wstaw jej fotkę... tak dla spokojnosci
macie mnie już dość?? ha ha ha TEŻ WAS KOCHAM !!!!!!!!!!
Stary 2009-09-26, 09:09   #682
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
macie mnie już dość?? ha ha ha TEŻ WAS KOCHAM !!!!!!!!!!
bankierka,
nikt nie ma Ciebie dość... to normalne zachowanie

ale moze fotki Ciebie przekonają, ze4 piersiatka naprawdę wychodzą do przodu i pieknieją w czasie

Stary 2009-09-26, 09:16   #683
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
bankierka,
nikt nie ma Ciebie dość... to normalne zachowanie

ale moze fotki Ciebie przekonają, ze4 piersiatka naprawdę wychodzą do przodu i pieknieją w czasie
bardzo chętnie bym zobaczyła tylko masza nam uciekła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-26, 09:32   #684
Masza711
Zadomowienie

Cytat:

No doooobra Krzyczec nie bede Bo Cie bardzo lubię
Słonko, Kasia i Basia po dzis dzien nie sa tak duze, naprawde Ja wiem ze zdjecia przekłamują...mi UROSŁY po ok 5-6 miesiącach 2 cm...dziewczyny twierdza ze to niemozliwe ale tak sie u mnie działo Z 92 wyskoczyło do 94cm. Z całą pewnościa teraz sa przepiekne, lekko opadł żelek, umościł się wygodnie...sa takie naturalne
Po op moje dziewczynki wyglądały (delikatnie mowic) dziwnie i nawet w połowie nie tak ładne jak Twoje dzis
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 10:05   #685
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
No doooobra Krzyczec nie bede Bo Cie bardzo lubię
Słonko, Kasia i Basia po dzis dzien nie sa tak duze, naprawde Ja wiem ze zdjecia przekłamują...mi UROSŁY po ok 5-6 miesiącach 2 cm...dziewczyny twierdza ze to niemozliwe ale tak sie u mnie działo Z 92 wyskoczyło do 94cm. Z całą pewnościa teraz sa przepiekne, lekko opadł żelek, umościł się wygodnie...sa takie naturalne
Po op moje dziewczynki wyglądały (delikatnie mowic) dziwnie i nawet w połowie nie tak ładne jak Twoje dzis
a jeśli chodzi o wielkośc? nie odpowiedziałas słonko...czyzby celowo hmmmMaszeńko proszę o prawdę
Stary 2009-09-26, 10:22   #686
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Jusi85 Pokaż wiadomość
Moje bardzo opadly i chyba zmalaly,czy to mozliwe nie wiem,ale tak przypuszczam... musze jechac na kontrole,a mialam sie pojawic 7 wrzesnia i oczywiscie nie pojechalam,bo czasu brak. Zdjecia wstawie w przyszlym tygodniu - obiecuje! A teraz musze do wanny i do wyrka spac,aby w miare wypoczeta wstac. Takze dobrej nocki Wam zycze! Pozdrowionka!
KOchana,
a a pamiętasz jak kiedyś rozmawialyśmy o umiejscowieniu impalntów ? Że takie spore implanty raczej nie powinny być pod gruczoł...a z tego, co pamietam dr wlaśnie tak je Tobie wsadził ... może dlatego za bardzo opadły? a moze tylko tak sie Tobie wydaje? ... mam nadzieję

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

A moj topik nie zdał egzaminu, niestety jednak ... jak na ciężąr moich żelek... za slabo trzyma na dole i ramiączka musza być znacznie szersze ... chociaz jeszcze te zalecane przez doktorka 2,5 tygodnia.
Moze po tym czasie im delikatnie odpuszczę

Stary 2009-09-26, 10:24   #687
bankierka
Raczkowanie

i co znowu poszukiwania staniczka sportowego pozostało,a juz myślałm że topik bedzie ok...
Stary 2009-09-26, 10:27   #688
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
i co znowu poszukiwania staniczka sportowego pozostało,a juz myślałm że topik bedzie ok...
moze znajdę jakiś top z grubą taśmą na dole i szerokimi ramiaczkami... tak byloby najlepiej ... na te pierwsze miesiace po op

Stary 2009-09-26, 10:27   #689
bankierka
Raczkowanie

ja szukałam na allegro triumpha i niestety nie ma
Stary 2009-09-26, 10:32   #690
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ja szukałam na allegro triumpha i niestety nie ma
We Wrocku na pewno dostaniesz to, co będziesz chciala

włączcie tvn!!!

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-26 o 10:46
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości