|
|
#2431 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() Chodziło mi o serum LEMON
|
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa....
Lemon to dla mnie odkrycie roku. Wygładza, reguluje (mam mieszaną cerę), powoduje, że niespodzianek jest trochę mniej. Czy rozjaśnia? Raczej nie zauważyłam, ale powoduje szybsze gojenie się syfków. Z tym, że stosuję je co drugi dzień, albo rzadziej. Stosowane codziennie kilka dni pod rząd, podrażniło mi trochę policzki, ale mimo to, nie wysuszyło mnie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2433 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2434 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
A styl bloga ma nierówny, ale przyznaję - własny, oryginalny. Nie trzyma się kurczowo jednego szablonu, ma odwagę łapać kilka tematycznych srok za ogony i to jest niezłe: nie tylko recenzje, ale i nowinki, przemyślenia, ranking najprzystojniejszych perfumiarzy (to jest pomysł, co?) etc. A, i jeszcze najważniejsze: pisze systematycznie. Zwykle kiedy się zajrzy, to jest coś nowego. To chyba właśnie efekt tego, o czym ośmieliłam się wspomnieć w poprzednim poście, ale już więcej tego nie zrobię, bo zostałam przez Twistera ofuknięta za swoją poprzednią wypowiedź na Jego temat. Ale przy okazji otrzymałam informację, że Onet sam poprosił go o wywiad, co niniejszym przekazuję.
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, gdzie ten ranking przystojnych perfumiarzy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2436 |
|
Wiedźma
|
No właśnie na blogu Twistera kiedyś był.
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
To idę szukać, może się jakieś Ciastko trafi
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
Madziczko
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się, jak mogę
Ale stosownego wątku nie znalazłam, idę poszukać jeszcze raz, bo właśnie z kąpieli wyszłam.
|
|
|
#2440 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, dzięki ![]() Yola - do mnie napisała na gg, że znowu ma "mały" wizaż. Tzn małe okienka, mikroskopijan czcionka, nie wie jak zrobić,żeby był normalny. Miała ten problem już w zeszłym roku, ale nie umiem znaleźć tego zagadnienia w archiwum ![]() Dobra, pooglądałam perfumiarzy. To jest taka nisza, że ja wymiękam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-25 o 23:15 |
|
|
|
#2442 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ja też mam pytanie - skąd wziąć swój nr NIP?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2443 |
|
Wiedźma
|
Ale ja wiem, że istnieją fajni. Po prostu mamy różny gust. My siedzimy w innej niszy, niż twórca rankingu.
![]() Truskawko, musisz iśc do Urzędu Skarbowego pod który należysz i tam Ci przydzielą. Yoli polecam patent ze scroll lockiem albo kółkiem w myszce.
|
#2444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zapewne skończyłoby się to dla mnie tragicznie ![]() Cytat:
o wiele prościej Ci będzie zaczynać, nawet jeśli na początku będzie ciężko się przystosować Cytat:
idziesz do Urzędu Skarbowego w swoim mieście najlepiej już z jakąś umową (musisz mieć powód dla którego chcesz NIP wyrobić - przynajmniej jak ja wyrabiałam tak było), wypełniasz papierki i po jakiś dwóch tygodniach wysyłają Ci pocztą ![]() Sabbath mnie wyprzedziła
|
|||
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknym chlopcom mowimy nie! A Michel Roudnitska to juz nisza? Czy moze nisza niszy ? Czytalam z nim wywiad ostatnio, stad wiem ze chlopak troche ciezki z wygladu ![]()
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Też już nie śpię - walczę z bólem głowy, brzucha i stawów
![]()
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
I ja już nie śpię Czekam...
|
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tez nie spie,tylko gnije w robocie Padlem wczoraj jak kawka Jejciu jak mnie sie nie chce gnic w tej robocie![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, śpiewała, np. Zaproszenie do tańca jest po polsku, Karnawał wenecki po włosku... Pewnie jeszcze coś by się znalazło A znasz Ernę Sack? |
|
|
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę w takim razie mój li i jedynie ból stawów przy Twoim zestawie to nic ![]() Cytat:
![]() idę sprzątać, może się rozruszam jakoś... nie chce mi się nic |
||
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, złapał mnie ból korzonków i prawie się schylić nawet nie mogę.
Dziś ostatnia sobota w pracy
|
|
|
#2457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Erny Sack nie znam, ale sobie wygoogluję Na razie słuchamy Llily Allen. ![]() Dziękuję. Ja sobie też ![]() Pamiętaj o dobrej muzie. Lepiej się wtedy sprząta. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Madziczko, żeby w mgnieniu oka Ci minęły godziny w pracy. |
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i standardowo polecę moją ostatnio ulubienicę - Ymę Sumac. A Lily Allen też ok
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
Dżem dobry wszystkim
![]() Wczoraj padłam o 22, a dziś wstałam o 9.30 ale ponieważ coś mi jest, ale nie wiadomo co, to i tak jestem zmęczona i obolała ![]() Ale zaraz się czymś popachniuszę i będzie lepiej I wybiorę się z małżem do kina
|
#2460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem przy kompie, więc mam wybierać lajtową muzę, tzw. drobnomieszczański pop . Obecnie, hasło to jest pojemnym worem, do którego wrzucamy wykonawców będących, gdzieś po środku naszych upodobań muzycznych.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

Nie wiem, co się stało.

) i powiedzialem, ze jesli chce, to mu po prostu dam jednego albo dwa. Chcial mi zaplacic, ale swoja bezbledna (
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale stosownego wątku nie znalazłam, idę poszukać jeszcze raz, bo właśnie z kąpieli wyszłam.

Padlem wczoraj jak kawka
zazdroszczę